soloikos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παιδιά ένας φίλος μου πέρασε σε μια σχολή με το 10%. Η σειρά επιτυχίας του είναι στο σύνολο των επιτυχόντων ή ανάμεσα σε αυτούς του 10%? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Το 2006 είχα περάσει στο Τεί Χαλκίδας και είχα γραφτεί στο α εξάμηνο.Από τότε δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου άρεσε η σχολή.Φέτος πέρασα Τει Πειραιά στην 2η επιλογή μου.Τώρα που θα πάω να γραφτώ πρέπει να πάω στην Χαλκίδα να ξεγραφτώ?Για αναβολή στον στρατό πρέπει να προσκομίσω τα καινούρια χαρτιά?Έχω ήδη πάρει Λογικά πρέπει να χρειάζονται αυτα που λες. Το πρώτο ισχύει σίγουρα.Προσκομίζεις -στην καινούργια σχολή τη διαγραφη απο την άλλη . ( δεν ξερω αν αυτό μπορείς να το κανεις με courier ). Tώρα για το 2ρο πολύ απλά πέρνεις ένα τηλεφωνακι , για να σου πούνε. Εγώ νομίζω ότι δεν χρειάζεται. Αλλα στην ελλαδα ποτέ δεν ξερεις... Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παιδιά ένας φίλος μου πέρασε σε μια σχολή με το 10%. Η σειρά επιτυχίας του είναι στο σύνολο των επιτυχόντων ή ανάμεσα σε αυτούς του 10%? Ευχαριστώ. Μαλλον αναλογα τα μοριά του. Περασε με αλλη βαση αλλα εχει και κάποια μόρια αυτα μαλλον θα του δίνουν και τη γενικη σειρά. Θα το δει εξαλλου στο χαρτί που θα πάρει. Πες του να κανει υπομονη μεχρι τότε. ... >> ΑΜΑΝ με την ΠΡΟΝΟΜΙΟΛΑΓΝΕΙΑ RE GUYS!. Όλοι θελουν το δωράκι τους το καταλαβαίνω , αλλα αν είναι έτσι γιατι δεν ζητατε απο τους γονείς σας. Μερικοι γονείς είναι διατεθειμενοι να σας πάρουν ακομη και αμαξακι . ( εχω δει περιπτώσεις ) Κολλύσατε όλοι με τα ψωρολάπτοπ! :O Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Στο Παν. Αιγαίου οι εγγραφές είναι από 16-30. Για περισσότερες πληροφορίες http://www.aegean.gr ή http://www.foititelia.gr! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katbas Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Το 2006 είχα περάσει στο Τεί Χαλκίδας και είχα γραφτεί στο α εξάμηνο.Από τότε δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου άρεσε η σχολή.Φέτος πέρασα Τει Πειραιά στην 2η επιλογή μου.Τώρα που θα πάω να γραφτώ πρέπει να πάω στην Χαλκίδα να ξεγραφτώ?Για αναβολή στον στρατό πρέπει να προσκομίσω τα καινούρια χαρτιά? θα πας στα κεπ και θα σου πουν . Δεν χρειαζετα να πας Χαλκιδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Το 2006 είχα περάσει στο Τεί Χαλκίδας και είχα γραφτεί στο α εξάμηνο.Από τότε δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου άρεσε η σχολή.Φέτος πέρασα Τει Πειραιά στην 2η επιλογή μου.Τώρα που θα πάω να γραφτώ πρέπει να πάω στην Χαλκίδα να ξεγραφτώ? Ναι, πρέπει να ξεγραφτείς. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Το 2006 είχα περάσει στο Τεί Χαλκίδας και είχα γραφτεί στο α εξάμηνο.Από τότε δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου άρεσε η σχολή.Φέτος πέρασα Τει Πειραιά στην 2η επιλογή μου.Τώρα που θα πάω να γραφτώ πρέπει να πάω στην Χαλκίδα να ξεγραφτώ?Για αναβολή στον στρατό πρέπει να προσκομίσω τα καινούρια χαρτιά? θα πας στα κεπ και θα σου πουν . Δεν χρειαζετα να πας Χαλκιδα! Αυτό είναι σίγουρο?Για να μην πηγαίνω άδικα.Πρώτα πρέπει να ξεγραφτώ απο Χαλκίδα και μετά να γραφτώ Πειραιά.Αν ξεγραφτώ χάνω την επιδότηση για το ecdl για τους φοιτητές?Γιατί μόλις σήμερα γράφτηκα στο πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Μαλλον αναλογα τα μοριά του. Περασε με αλλη βαση αλλα εχει και κάποια μόρια αυτα μαλλον θα του δίνουν και τη γενικη σειρά. Θα το δει εξαλλου στο χαρτί που θα πάρει. Πες του να κανει υπομονη μεχρι τότε. ... >> ΑΜΑΝ με την ΠΡΟΝΟΜΙΟΛΑΓΝΕΙΑ RE GUYS!. Όλοι θελουν το δωράκι τους το καταλαβαίνω , αλλα αν είναι έτσι γιατι δεν ζητατε απο τους γονείς σας. Μερικοι γονείς είναι διατεθειμενοι να σας πάρουν ακομη και αμαξακι . ( εχω δει περιπτώσεις ) Κολλύσατε όλοι με τα ψωρολάπτοπ! :O α δηλαδή εσένα αν σου δίνανε επιδότηση θα έλεγες όχι ε;ειδικά για εμάς που περάσαμε σε άλλη πόλη είναι δύσκολο να δίνουμε λεφτά ΚΑΙ για καινούργιο λάπτοπ (αν χαλάσει το ήδη υπάρχον), οπότε καλά είναι να υπάρχει μια επιδότηση! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katbas Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Αυτό είναι σίγουρο?Για να μην πηγαίνω άδικα.Πρώτα πρέπει να ξεγραφτώ απο Χαλκίδα και μετά να γραφτώ Πειραιά.Αν ξεγραφτώ χάνω την επιδότηση για το ecdl για τους φοιτητές?Γιατί μόλις σήμερα γράφτηκα στο πρόγραμμα ειναι σιγουρο πριν δυο μερες ειχα τηλ στη γραμματεια του τει χαλκιδας για τον ιδιο με σενα λογο και μου ειπαν οτι η διαγραφη μπορει να γινει μεσω κεπ, απλα δεν εχω παει ακομα να δω την διαδικασια αλλα σκεφτομαι να παω συντομα γιατι μπορει να καθυστερουν τα κεπ με την γραφειοκρατια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 ειναι σιγουρο πριν δυο μερες ειχα τηλ στη γραμματεια του τει χαλκιδας για τον ιδιο με σενα λογο και μου ειπαν οτι η διαγραφη μπορει να γινει μεσω κεπ, απλα δεν εχω παει ακομα να δω την διαδικασια αλλα σκεφτομαι να παω συντομα γιατι μπορει να καθυστερουν τα κεπ με την γραφειοκρατια. Οκ ευχαριστώ.Θα πάω και εγώ στα κεπ να δω τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katbas Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 16-30 οι εγγραφες το διαβασα σημερα στην εφημεριδα το ανακοινωσε χθες το υπουργειο παιδειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanarosN70 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=30976456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasmine353 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Πέρασε κανένας προς τα μέρη μου; Βόλο; Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων; egw perasa arxitektoniki sto volo!einai wrea poli exei kali foititiki zwi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gant18 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 hi..apo volo eim,ai tha peraseis super einai teleia exeis oti thes kai thalassa k vouno...ti krima pou fevgw fetos...perasa giannena! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Με τα ατομικά δελτία επιτυχίας, τι γίνεται;; Την Παρασκευή που πήρα τηλ σχολείο μου είπαν πως δεν τα έχουν λάβει! -petros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Στο δικο μου εχουν παει,αν και προσωπικα δεν εχω περασει να το παρω ακομα... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Με τα ατομικά δελτία επιτυχίας, τι γίνεται;; Την Παρασκευή που πήρα τηλ σχολείο μου είπαν πως δεν τα έχουν λάβει! -petros Ti einai auta?? Sta dikaiologhtika gia tn eggrafh dn anaferei tpt tetoio... :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ti einai auta?? Sta dikaiologhtika gia tn eggrafh dn anaferei tpt tetoio... :blink::blink: Σ'αυτά αναγράφεται η σχολή που πέρασες και ο αριθμός εισαγωγής σου σ'αυτήν.Υπάρχουν μόνο δυο τέτοια χαρτιά και δεν ξαναβγαίνουν.Ένα το έχει η σχολή που πέρασες και το άλλο το έχει το σχολείο,και πρέπει να πας να το πάρεις.Πέρυσι πάντως χρειαζόταν για την εγγραφή ,αλλά δεν το έδινες,μόνο έδειχνες οτι το έχεις.. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Αυτό χρειάζεται και για εμάς που περάσαμε απο ΤΕΕ.Το είχα πάρει την πρώτη φορα που είχα περάσει αλλά τώρα βλέπω οτι δεν το έχουν μέσα στα δικαιολογητικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lila1024 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 εγω ιατρικη γιαννενα εχω περασει.το χω παρει αυτο το δελτιο απ τ σχολειο μ,χρειαζεται για τν εγγραφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Για τις επιδοτήσεις για laptop τι παίζει τελικά; Ισχύει ότι παίρνουν το 20%; Στη σχολή μου πέρασα 27ος στους 186. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanarosN70 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Περιμενε να ερθει ο Μαρτιος πρωτα κ μετα ψαξε για κανα λαπτοπ -__- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Και προσεκτικά μη σου πασάρουν καμιά αηδία όπως και συνηθίζουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Σ'αυτά αναγράφεται η σχολή που πέρασες και ο αριθμός εισαγωγής σου σ'αυτήν.Υπάρχουν μόνο δυο τέτοια χαρτιά και δεν ξαναβγαίνουν.Ένα το έχει η σχολή που πέρασες και το άλλο το έχει το σχολείο,και πρέπει να πας να το πάρεις.Πέρυσι πάντως χρειαζόταν για την εγγραφή ,αλλά δεν το έδινες,μόνο έδειχνες οτι το έχεις.. Πέρυσι, τουλάχιστον σε μένα, δεν χρειάστηκε αυτό το χαρτί για να κάνω την εγραφή μου. Ούτε που μου το ζήτησαν. Άσε που δεν πήγα ποτέ να το πάρω απ το σχολείο! Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sia_x Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Πέρυσι, τουλάχιστον σε μένα, δεν χρειάστηκε αυτό το χαρτί για να κάνω την εγραφή μου. Ούτε που μου το ζήτησαν. Άσε που δεν πήγα ποτέ να το πάρω απ το σχολείο! mipws omws xreiazetai gia tin epidothsh laptop??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts