Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ένας φίλος μου πέρασε σε μια σχολή με το 10%. Η σειρά επιτυχίας του είναι στο σύνολο των επιτυχόντων ή ανάμεσα σε αυτούς του 10%? Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το 2006 είχα περάσει στο Τεί Χαλκίδας και είχα γραφτεί στο α εξάμηνο.Από τότε δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου άρεσε η σχολή.Φέτος πέρασα Τει Πειραιά στην 2η επιλογή μου.Τώρα που θα πάω να γραφτώ πρέπει να πάω στην Χαλκίδα να ξεγραφτώ?Για αναβολή στον στρατό πρέπει να προσκομίσω τα καινούρια χαρτιά?Έχω ήδη πάρει

Λογικά πρέπει να χρειάζονται αυτα που λες.

Το πρώτο ισχύει σίγουρα.Προσκομίζεις -στην καινούργια σχολή τη διαγραφη απο την άλλη . ( δεν ξερω αν αυτό μπορείς να το κανεις με courier ).

Tώρα για το 2ρο πολύ απλά πέρνεις ένα τηλεφωνακι , για να σου πούνε.

Εγώ νομίζω ότι δεν χρειάζεται. Αλλα στην ελλαδα ποτέ δεν ξερεις...

Παιδιά ένας φίλος μου πέρασε σε μια σχολή με το 10%. Η σειρά επιτυχίας του είναι στο σύνολο των επιτυχόντων ή ανάμεσα σε αυτούς του 10%? Ευχαριστώ.

Μαλλον αναλογα τα μοριά του. Περασε με αλλη βαση αλλα εχει και κάποια μόρια

αυτα μαλλον θα του δίνουν και τη γενικη σειρά. Θα το δει εξαλλου στο χαρτί που θα πάρει. Πες του να κανει υπομονη μεχρι τότε. ... >> ΑΜΑΝ με την ΠΡΟΝΟΜΙΟΛΑΓΝΕΙΑ RE GUYS!. Όλοι θελουν το δωράκι τους το καταλαβαίνω ,

αλλα αν είναι έτσι γιατι δεν ζητατε απο τους γονείς σας.

Μερικοι γονείς είναι διατεθειμενοι να σας πάρουν ακομη και αμαξακι . ( εχω δει περιπτώσεις )

Κολλύσατε όλοι με τα ψωρολάπτοπ! :O

Στο Παν. Αιγαίου οι εγγραφές είναι από 16-30.

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.aegean.gr ή http://www.foititelia.gr!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Το 2006 είχα περάσει στο Τεί Χαλκίδας και είχα γραφτεί στο α εξάμηνο.Από τότε δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου άρεσε η σχολή.Φέτος πέρασα Τει Πειραιά στην 2η επιλογή μου.Τώρα που θα πάω να γραφτώ πρέπει να πάω στην Χαλκίδα να ξεγραφτώ?Για αναβολή στον στρατό πρέπει να προσκομίσω τα καινούρια χαρτιά?

θα πας στα κεπ και θα σου πουν . Δεν χρειαζετα να πας Χαλκιδα!

Το 2006 είχα περάσει στο Τεί Χαλκίδας και είχα γραφτεί στο α εξάμηνο.Από τότε δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου άρεσε η σχολή.Φέτος πέρασα Τει Πειραιά στην 2η επιλογή μου.Τώρα που θα πάω να γραφτώ πρέπει να πάω στην Χαλκίδα να ξεγραφτώ?

Ναι, πρέπει να ξεγραφτείς.

Destiny found.

Το 2006 είχα περάσει στο Τεί Χαλκίδας και είχα γραφτεί στο α εξάμηνο.Από τότε δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου άρεσε η σχολή.Φέτος πέρασα Τει Πειραιά στην 2η επιλογή μου.Τώρα που θα πάω να γραφτώ πρέπει να πάω στην Χαλκίδα να ξεγραφτώ?Για αναβολή στον στρατό πρέπει να προσκομίσω τα καινούρια χαρτιά?

θα πας στα κεπ και θα σου πουν . Δεν χρειαζετα να πας Χαλκιδα!

Αυτό είναι σίγουρο?Για να μην πηγαίνω άδικα.Πρώτα πρέπει να ξεγραφτώ απο Χαλκίδα και μετά να γραφτώ Πειραιά.Αν ξεγραφτώ χάνω την επιδότηση για το ecdl για τους φοιτητές?Γιατί μόλις σήμερα γράφτηκα στο πρόγραμμα

Μαλλον αναλογα τα μοριά του. Περασε με αλλη βαση αλλα εχει και κάποια μόρια

αυτα μαλλον θα του δίνουν και τη γενικη σειρά. Θα το δει εξαλλου στο χαρτί που θα πάρει. Πες του να κανει υπομονη μεχρι τότε. ... >> ΑΜΑΝ με την ΠΡΟΝΟΜΙΟΛΑΓΝΕΙΑ RE GUYS!. Όλοι θελουν το δωράκι τους το καταλαβαίνω ,

αλλα αν είναι έτσι γιατι δεν ζητατε απο τους γονείς σας.

Μερικοι γονείς είναι διατεθειμενοι να σας πάρουν ακομη και αμαξακι . ( εχω δει περιπτώσεις )

Κολλύσατε όλοι με τα ψωρολάπτοπ! :O

α δηλαδή εσένα αν σου δίνανε επιδότηση θα έλεγες όχι ε;ειδικά για εμάς που περάσαμε σε άλλη πόλη είναι δύσκολο να δίνουμε λεφτά ΚΑΙ για καινούργιο λάπτοπ (αν χαλάσει το ήδη υπάρχον), οπότε καλά είναι να υπάρχει μια επιδότηση!

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό είναι σίγουρο?Για να μην πηγαίνω άδικα.Πρώτα πρέπει να ξεγραφτώ απο Χαλκίδα και μετά να γραφτώ Πειραιά.Αν ξεγραφτώ χάνω την επιδότηση για το ecdl για τους φοιτητές?Γιατί μόλις σήμερα γράφτηκα στο πρόγραμμα

ειναι σιγουρο πριν δυο μερες ειχα τηλ στη γραμματεια του τει χαλκιδας για τον ιδιο με σενα λογο και μου ειπαν οτι η διαγραφη μπορει να γινει μεσω κεπ, απλα δεν εχω παει ακομα να δω την διαδικασια αλλα σκεφτομαι να παω συντομα γιατι μπορει να καθυστερουν τα κεπ με την γραφειοκρατια.

ειναι σιγουρο πριν δυο μερες ειχα τηλ στη γραμματεια του τει χαλκιδας για τον ιδιο με σενα λογο και μου ειπαν οτι η διαγραφη μπορει να γινει μεσω κεπ, απλα δεν εχω παει ακομα να δω την διαδικασια αλλα σκεφτομαι να παω συντομα γιατι μπορει να καθυστερουν τα κεπ με την γραφειοκρατια.

Οκ ευχαριστώ.Θα πάω και εγώ στα κεπ να δω τι γίνεται

Πέρασε κανένας προς τα μέρη μου; Βόλο; Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων;

egw perasa arxitektoniki sto volo!einai wrea poli exei kali foititiki zwi?

Με τα ατομικά δελτία επιτυχίας, τι γίνεται;;

Την Παρασκευή που πήρα τηλ σχολείο μου είπαν πως δεν τα έχουν λάβει!

-petros

Στο δικο μου εχουν παει,αν και προσωπικα δεν εχω περασει να το παρω ακομα...

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Με τα ατομικά δελτία επιτυχίας, τι γίνεται;;

Την Παρασκευή που πήρα τηλ σχολείο μου είπαν πως δεν τα έχουν λάβει!

-petros

Ti einai auta?? Sta dikaiologhtika gia tn eggrafh dn anaferei tpt tetoio... :blink::blink:

Ti einai auta?? Sta dikaiologhtika gia tn eggrafh dn anaferei tpt tetoio... :blink::blink:

Σ'αυτά αναγράφεται η σχολή που πέρασες και ο αριθμός εισαγωγής σου σ'αυτήν.Υπάρχουν μόνο δυο τέτοια χαρτιά και δεν ξαναβγαίνουν.Ένα το έχει η σχολή που πέρασες και το άλλο το έχει το σχολείο,και πρέπει να πας να το πάρεις.Πέρυσι πάντως χρειαζόταν για την εγγραφή ,αλλά δεν το έδινες,μόνο έδειχνες οτι το έχεις..

Αυτό χρειάζεται και για εμάς που περάσαμε απο ΤΕΕ.Το είχα πάρει την πρώτη φορα που είχα περάσει αλλά τώρα βλέπω οτι δεν το έχουν μέσα στα δικαιολογητικά

εγω ιατρικη γιαννενα εχω περασει.το χω παρει αυτο το δελτιο απ τ σχολειο μ,χρειαζεται για τν εγγραφη;

Για τις επιδοτήσεις για laptop τι παίζει τελικά; Ισχύει ότι παίρνουν το 20%;

Στη σχολή μου πέρασα 27ος στους 186.

Και προσεκτικά μη σου πασάρουν καμιά αηδία όπως και συνηθίζουν

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Σ'αυτά αναγράφεται η σχολή που πέρασες και ο αριθμός εισαγωγής σου σ'αυτήν.Υπάρχουν μόνο δυο τέτοια χαρτιά και δεν ξαναβγαίνουν.Ένα το έχει η σχολή που πέρασες και το άλλο το έχει το σχολείο,και πρέπει να πας να το πάρεις.Πέρυσι πάντως χρειαζόταν για την εγγραφή ,αλλά δεν το έδινες,μόνο έδειχνες οτι το έχεις..

Πέρυσι, τουλάχιστον σε μένα, δεν χρειάστηκε αυτό το χαρτί για να κάνω την εγραφή μου. Ούτε που μου το ζήτησαν. Άσε που δεν πήγα ποτέ να το πάρω απ το σχολείο!

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

Πέρυσι, τουλάχιστον σε μένα, δεν χρειάστηκε αυτό το χαρτί για να κάνω την εγραφή μου. Ούτε που μου το ζήτησαν. Άσε που δεν πήγα ποτέ να το πάρω απ το σχολείο!

mipws omws xreiazetai gia tin epidothsh laptop???