THEO_LEGEND Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Κατι που εχει παραλειφθει.... Λογω του συστηματος των μοριων η "οροφη" σου στο 4ο πεδιο ειναι τα :!:18600:!: μορια!! Κ αυτα αν γραψεις παντου 20!!!:X Η βαση τωρα των μηχανολογων μηχανικων το 2007 ηταν 18700+ ενω τον ηλεκτρολογων μηχανικων (παντα για ΕΜΠ:!:) ηταν 18900+! Που σημαινει αδυνατο εκ των πραγματων...! Τωρα αν μιλας για αλλες σχολες αλλαζει.... Προσεξε πριν αποφασισεις να ριξεις βαρυτητα οπουδηποτε...! Πολυ απλα,,παει ΤΕΙ μηχανολογιας,(το ανωτερο σε μορια ειναι στον Πειραια 13672 νομιζω) και μολις τελειωσει κανει 2 χρονια master KAI βγαινει με πτυχιο σαν του ΕΜΠ;) ποιο ευκολο και ειναι το ιδιο πραγμα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Detroit_Rock_Cit Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Κατι που εχει παραλειφθει.... Λογω του συστηματος των μοριων η "οροφη" σου στο 4ο πεδιο ειναι τα :!:18600:!: μορια!! Κ αυτα αν γραψεις παντου 20!!!:X Η βαση τωρα των μηχανολογων μηχανικων το 2007 ηταν 18700+ ενω τον ηλεκτρολογων μηχανικων (παντα για ΕΜΠ:!:) ηταν 18900+! Που σημαινει αδυνατο εκ των πραγματων...! Τωρα αν μιλας για αλλες σχολες αλλαζει.... Προσεξε πριν αποφασισεις να ριξεις βαρυτητα οπουδηποτε...! Το ξέρω πως το ψηλότερο που μπορώ να πάρω είναι 18600.Ντάξει είχα ξεγράψει από την αρχή το ΕΜΠ.Γενικά όμως είμαι πάρα πολύ καλή και με λίγη τύχη ίσως καταφέρω να περάσω Μηχανολόγος στην Πάτρα που πέρσι είχε 17.900 κατι... αν όχι Θεσσαλονίκη που το βλέπω λίγο χλωμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Πολυ απλα,,παει ΤΕΙ μηχανολογιας,(το ανωτερο σε μορια ειναι στον Πειραια 13672 νομιζω) και μολις τελειωσει κανει 2 χρονια master KAI βγαινει με πτυχιο σαν του ΕΜΠ;) ποιο ευκολο και ειναι το ιδιο πραγμα.. Oxi bgainei me ptyxio tou MIT. Eleoc! ti allo 8a akousw ? Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Oxi bgainei me ptyxio tou MIT. Eleoc! ti allo 8a akousw ? Μα εννοω οτι ειναι αναγμωρισμενο σαν να ειχε τελειωσει ΕΜΠ... καθως εχεις εξειδικευτει σε αυτο...:) μαλλον δεν καταλαβες οπως το εγραψα:rolleyes: Το ξέρω πως το ψηλότερο που μπορώ να πάρω είναι 18600.Ντάξει είχα ξεγράψει από την αρχή το ΕΜΠ.Γενικά όμως είμαι πάρα πολύ καλή και με λίγη τύχη ίσως καταφέρω να περάσω Μηχανολόγος στην Πάτρα που πέρσι είχε 17.900 κατι... αν όχι Θεσσαλονίκη που το βλέπω λίγο χλωμο. Αν δεν σου αρεσει η ιδεα του master μπορεις να πας σε ΤΕΙ και μολις τελειωσεις να δωσεις κατατακτηριες και να πας σε ΕΜΠ..(θα γραφτεις νομιζω στο 3ο εξαμηνο του ΕΜΠ,αλλα θα κανεις παραπανω χρονια,ενω αν πας για μαστερ θα τελειωσεις ποιο νωρις):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Καλά ρε, δεν θα μας αναγνωρίσουν τα +2 χρόνια στο Πολυτεχνείο??? Θα δείτε σεις :p:p:p:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Oxi bgainei me ptyxio tou MIT. Eleoc! ti allo 8a akousw ? αμα τελειωσεις τει μηχανολογιας,κανεις ενα μεταπτυχιακο αγγλια&οταν ερθεις ελλαδα εχεις πτυχιο μηχανολογου αει αγγλιας!&λογω ευρωπαικης ενωσης ισοδυναμει με το πτυχιο απο το εμπ!ειναι μια καλη κομπινα που την κανουν αρκετοι..αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lydia_Vasil Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αρχικά καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum και Καλή Επιτυχία σε όλους όσους θα δώσουν εξετάσεις.. Θα μου πείτε τι ζητάει μια αλεπού στο παζάρι, αλλά πιστεύω πως έχω λόγο ύπαρξης εδώ μέσα.. Είμαι καθηγήτρια οικονομολόγος και ταυτόχρονα δίνει πανελλήνιες από θεωρητική κατεύθυνση (και χωρίς οικονομία LOL) η κόρη μου. Συμμετέχω στην επιτροπή εξετάσεων από την 1η χρονιά, αλλά φέτος τη γλιτώνω!!! Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματα σας, νιώθω τα άγχη σας, αλλά είναι παρακινδυνευμένο να μιλάτε για το τι θα πέσει, από τον Ιανουάριο… Εντάξει, τις τελευταίες μέρες βγάζουμε κάποια που έπεσαν την περασμένη χρονιά σε Γενικό – Εσπερινό και Ομογενείς, αλλά και πάλι με επιφύλαξη… Γι΄ αυτό διαβάστε όσο μπορείτε και αφήστε τις προβλέψεις για λίγο πριν… Αφήστε και το άγχος βέβαια γιατί είναι κακός σύμβουλος… Άντε κουράγιο 20 μερούλες έμειναν… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αυτό ειναι το άσχημο... 20 μέρες έμειναν, εχω βγάλει μονο το πρώτο κεφάλαιο της διοίκησης, επανάληψη μαθηματικα ειμαι στους μιγαδικούς, φυσική δεν έχω αγγιξει ουτε και προγραμματισμό και ΑΟΘ. ΑΟΘ σκέφτομαι να διαβάσω μονο το τελευταίο τριήμερο :-) ειμαι ο μοναδικός απο την τάξη που δεν πάει φροντιστήριο στο ΑΟΘ, εχω 19 στο τετράμηνο και στα διαγωνίσματα γράφω 3ο καλύτερο βαθμό. Προλαβαίνω? Δεν εχω διαβάσει ποτε, το βιβλίο το ειχα κατω απο το θρανίο όλη τη χρονιά, αλλά πρόσεχα επειδη μου αρέσει σαν μάθημα. Η διοίκηση είναι άτιμη, μπορει να μου παρει και 1 ωρα η σελίδα. Δεν ειμαι καθόλου της αποστήθισης, δε μπορω να τα θυμάμαι με τίποτα. Θα προσπαθήσω να διαβάσω όσο μπορώ. Τα μαθηματικά γενικής μου φαίνονται τραγικά εύκολα, που επισης ειχα το βιβλίο κατω απο το θρανίο όλη τη χρονία, και εκανα γυρω στις 5 φορές ολο το χρονο φροντηστήριο (κανω ιδιαίτερα). Και εκει 19 εχω, και δε διάβασα ποτε. Ξερει κανεις που μπορώ να δω την ύλη του προγραμματισμου? γιατι δεν εχω το βιβλιο και δε τα σημείωσα οταν μας τα ειπε στο σχολείο... Γενικά τέτοιου επιπέδου γλώσσα, εκανα οταν ημουν 9-10 χρονών, οπότε μου φαινονται εύκολα, και γι'αυτο και εχω και 20. Εκει που ψιλοαπελπίζομαι ειναι τα μαθηματικα κατεύθυνσης... Ξέρω μαθηματικά αλλα οχι οπως θα ήθελα. Δε θυμάμαι τα θεωρήματα και τα ρεστα, παρ'όλο που κανω ιδιαίτερα και εχω λύσει αρκετές ασκήσεις εκτός τις σχολικές. Τι πρέπει να προσέξω στα μαθηματικά? Να μαθω τα θεωρήματα απέξω? οφελεί σε τιποτα? πως να το χειριστώ? να μαθω παπαγαλία τις αποδείξεις? Εχω δει και παλαιότερα θέματα, αλλα βατά, άλλα... άβατα... Στη δε φυσική που ειναι και το αγαπημένο μου μάθημα συνήθως γράφω το μεγαλύτερο, απλά φέτος μου φαίνεται λιγο υπερβολική η ύλη, εχει πολλά διαφορετικα πραματα μέσα... πέρσυ ολα ειχαν να κανουν με τα αέρια, και τα ρευματα που βοηθουσε και η γενικής... Πωσ να διαβάσω μαθηματικα?? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αυτό ειναι το άσχημο... 20 μέρες έμειναν, εχω βγάλει μονο το πρώτο κεφάλαιο της διοίκησης, επανάληψη μαθηματικα ειμαι στους μιγαδικούς, φυσική δεν έχω αγγιξει ουτε και προγραμματισμό και ΑΟΘ. ΑΟΘ σκέφτομαι να διαβάσω μονο το τελευταίο τριήμερο :-) ειμαι ο μοναδικός απο την τάξη που δεν πάει φροντιστήριο στο ΑΟΘ, εχω 19 στο τετράμηνο και στα διαγωνίσματα γράφω 3ο καλύτερο βαθμό. Προλαβαίνω? Δεν εχω διαβάσει ποτε, το βιβλίο το ειχα κατω απο το θρανίο όλη τη χρονιά, αλλά πρόσεχα επειδη μου αρέσει σαν μάθημα. Η διοίκηση είναι άτιμη, μπορει να μου παρει και 1 ωρα η σελίδα. Δεν ειμαι καθόλου της αποστήθισης, δε μπορω να τα θυμάμαι με τίποτα. Θα προσπαθήσω να διαβάσω όσο μπορώ. Τα μαθηματικά γενικής μου φαίνονται τραγικά εύκολα, που επισης ειχα το βιβλίο κατω απο το θρανίο όλη τη χρονία, και εκανα γυρω στις 5 φορές ολο το χρονο φροντηστήριο (κανω ιδιαίτερα). Και εκει 19 εχω, και δε διάβασα ποτε. Ξερει κανεις που μπορώ να δω την ύλη του προγραμματισμου? γιατι δεν εχω το βιβλιο και δε τα σημείωσα οταν μας τα ειπε στο σχολείο... Γενικά τέτοιου επιπέδου γλώσσα, εκανα οταν ημουν 9-10 χρονών, οπότε μου φαινονται εύκολα, και γι'αυτο και εχω και 20. Εκει που ψιλοαπελπίζομαι ειναι τα μαθηματικα κατεύθυνσης... Ξέρω μαθηματικά αλλα οχι οπως θα ήθελα. Δε θυμάμαι τα θεωρήματα και τα ρεστα, παρ'όλο που κανω ιδιαίτερα και εχω λύσει αρκετές ασκήσεις εκτός τις σχολικές. Τι πρέπει να προσέξω στα μαθηματικά? Να μαθω τα θεωρήματα απέξω? οφελεί σε τιποτα? πως να το χειριστώ? να μαθω παπαγαλία τις αποδείξεις? Εχω δει και παλαιότερα θέματα, αλλα βατά, άλλα... άβατα... Στη δε φυσική που ειναι και το αγαπημένο μου μάθημα συνήθως γράφω το μεγαλύτερο, απλά φέτος μου φαίνεται λιγο υπερβολική η ύλη, εχει πολλά διαφορετικα πραματα μέσα... πέρσυ ολα ειχαν να κανουν με τα αέρια, και τα ρευματα που βοηθουσε και η γενικής... Πωσ να διαβάσω μαθηματικα?? Και γω σαν εσενα ειμαι,,αλλα ποσα μορια θες να βγαλεις;;;;:rolleyes: και σε ποια σχολη θα σε ενδιεφερε να περασεις,,,,εγω υπολογιζω με το διαβασμα μου να βγαλω κανα 14,5 κι ας μην εχω ανοιξει βιβλιο μεχρι χθες:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Τα μαθηματικά γενικής μου φαίνονται τραγικά εύκολα, που επισης ειχα το βιβλίο κατω απο το θρανίο όλη τη χρονία, και εκανα γυρω στις 5 φορές ολο το χρονο φροντηστήριο (κανω ιδιαίτερα). Και εκει 19 εχω, και δε διάβασα ποτε. Αν υποτιμάς το μάθημα θα σε εκδικηθεί.Έχεις την εντύπωση ότι τα ξέρεις όλα αλλά έχεις κενά.Στο λέω γιατί μου έχει τύχει. Γενικά τέτοιου επιπέδου γλώσσα, εκανα οταν ημουν 9-10 χρονών, οπότε μου φαινονται εύκολα, και γι'αυτο και εχω και 20. Τα ίδια με πριν:rolleyes:Η γλώσσα είναι στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες γλώσσες προγραμματισμού.Αν προσέξεις έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την Pascal. Τι πρέπει να προσέξω στα μαθηματικά? Να μαθω τα θεωρήματα απέξω? οφελεί σε τιποτα? πως να το χειριστώ? να μαθω παπαγαλία τις αποδείξεις? Το να μάθεις τα θεωρήματα απ' έξω οφελεί στο να τα γράψεις παπαγαλία στο θέμα 1 αν στα ζητήσουν.Αν μάθεις στοιχειωδώς να τα εφαρμόζεις τότε κάτι κάνεις και στο θέμα 2 όπου όμως χρειαστεί.Οι αποδείξεις είναι απαραίτητο να τις ξέρεις γιαί πάντα ζητάνε μια απόδειξη στο θέμα 1.Αν δεν έχεις ανοίξει βιβλίο μαθηματικά όλη τη χρονιά σόρυ που στο λέω αλλά είναι πλέον αργά.Μάθε οπωσδήποτε τα θεωρήματα και τις αποδείξεις και διάβασε κάποιες αντιπροσωπευτικές εύκολες ασκήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αρχικά καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum και Καλή Επιτυχία σε όλους όσους θα δώσουν εξετάσεις.. Θα μου πείτε τι ζητάει μια αλεπού στο παζάρι, αλλά πιστεύω πως έχω λόγο ύπαρξης εδώ μέσα.. Είμαι καθηγήτρια οικονομολόγος και ταυτόχρονα δίνει πανελλήνιες από θεωρητική κατεύθυνση (και χωρίς οικονομία LOL) η κόρη μου. Συμμετέχω στην επιτροπή εξετάσεων από την 1η χρονιά, αλλά φέτος τη γλιτώνω!!! Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματα σας, νιώθω τα άγχη σας, αλλά είναι παρακινδυνευμένο να μιλάτε για το τι θα πέσει, από τον Ιανουάριο… Εντάξει, τις τελευταίες μέρες βγάζουμε κάποια που έπεσαν την περασμένη χρονιά σε Γενικό – Εσπερινό και Ομογενείς, αλλά και πάλι με επιφύλαξη… Γι΄ αυτό διαβάστε όσο μπορείτε και αφήστε τις προβλέψεις για λίγο πριν… Αφήστε και το άγχος βέβαια γιατί είναι κακός σύμβουλος… Άντε κουράγιο 20 μερούλες έμειναν… Εσεις ως καθηγητρια πού μας προτεινετε να δωσουμε βαση? Συμφωνω οτι δεν παμε με sos στις πανελληνιες, αλλα ξερω γω να διαβασουμε την οικονομια του Ροβ.Κρουσου????:blink: Τετοιες μικρες συμβουλες αν μπορειτε, που σε καμια περιπτωση δε σημαινουν οτι διαβαζουμε μονο αυτα...:!: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αν υποτιμάς το μάθημα θα σε εκδικηθεί.Έχεις την εντύπωση ότι τα ξέρεις όλα αλλά έχεις κενά.Στο λέω γιατί μου έχει τύχει. Τα ίδια με πριν:rolleyes:Η γλώσσα είναι στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες γλώσσες προγραμματισμού.Αν προσέξεις έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την Pascal. Το να μάθεις τα θεωρήματα απ' έξω οφελεί στο να τα γράψεις παπαγαλία στο θέμα 1 αν στα ζητήσουν.Αν μάθεις στοιχειωδώς να τα εφαρμόζεις τότε κάτι κάνεις και στο θέμα 2 όπου όμως χρειαστεί.Οι αποδείξεις είναι απαραίτητο να τις ξέρεις γιαί πάντα ζητάνε μια απόδειξη στο θέμα 1.Αν δεν έχεις ανοίξει βιβλίο μαθηματικά όλη τη χρονιά σόρυ που στο λέω αλλά είναι πλέον αργά.Μάθε οπωσδήποτε τα θεωρήματα και τις αποδείξεις και διάβασε κάποιες αντιπροσωπευτικές εύκολες ασκήσεις. συμφωνώ με τον zafo90 για τα μαθηματικά ειδικά...γιατί για τα άλλα δεν ξέρω μιας και είμαι της θετικής...Μαθηματικά έχω λύσει του κόσμου τις ασκήσεις, και τώρα τελείωσα κ όλα τα θέματα των εξετάσεων...και να φανταστείς τώρα νιώθω τον εαυτό μου να έχει στρώσει....είναι δύσκολα τα άτιμα...πάντως αν παρατηρήσετε τα περισσότερα θεματάκια στο 3ο και 4ο ζήτημα είναι αντιγραφές από ασκήσεις του βιβλίου... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αν υποτιμάς το μάθημα θα σε εκδικηθεί.Έχεις την εντύπωση ότι τα ξέρεις όλα αλλά έχεις κενά.Στο λέω γιατί μου έχει τύχει. Δεν εχω ακριβώς τέτοια εντυπωση. Υπάρχουν ασκήσεις που έχω δει για να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, απλά είδα τα θεματα των προηγουμένων ετών και τις ασκήσεις του βιβλίου και με μερικές εξαιρέσεις δεν τα λες δύσκολα, αν εισαι βεβαια καλος στα μαθηματικα (κατευθυνσης). Τα ίδια με πριν:rolleyes:Η γλώσσα είναι στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες γλώσσες προγραμματισμού.Αν προσέξεις έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την Pascal. σορρυ κιολας, αλλα αντιγραφη της basic ειναι, απο τις εντολές μεχρι τη σύνταξη. καλα εχει και διαφοροποιήσεις... Το να μάθεις τα θεωρήματα απ' έξω οφελεί στο να τα γράψεις παπαγαλία στο θέμα 1 αν στα ζητήσουν.Αν μάθεις στοιχειωδώς να τα εφαρμόζεις τότε κάτι κάνεις και στο θέμα 2 όπου όμως χρειαστεί.Οι αποδείξεις είναι απαραίτητο να τις ξέρεις γιαί πάντα ζητάνε μια απόδειξη στο θέμα 1.Αν δεν έχεις ανοίξει βιβλίο μαθηματικά όλη τη χρονιά σόρυ που στο λέω αλλά είναι πλέον αργά.Μάθε οπωσδήποτε τα θεωρήματα και τις αποδείξεις και διάβασε κάποιες αντιπροσωπευτικές εύκολες ασκήσεις. Δεν ειπα οτι στα μαθηματικα κατευθυνσης δεν εχω ανοίξει βιβλίο :) εχω κανει εκατονταδες (πρεπει να ειναι χιλιάδες) ασκήσεις απο φυλλάδια. Αλλά δεν αισθάνομαι σιγουριά, καθώς δεν τα θυμάμαι. Τη μεθοδολογία δηλαδής. Άλλόι που κανουν τα ίδια με μενα εχουν τη μνημη και λεν: α, αυτο ειναι εκει, γινοταν ετσι και το λυνουν. Δυσκολεύομαι με τη μνήμη καπως... Δεν εχω προβλημα στο να κανω πραξεις, η να εφαρμοζω τα περισσότερα θεωρηματα. Αλλά ας πουμε το ΘΜΤ που ειναι και καλα θεμελειώδες, ποτε δεν κατάλαβα τι ειναι και που εφαρμοζεται... στο ρολλ εκανα πανω απο 80 ασκήσεις :-) τεσπα, μοιάζουν αυτά, θα τα ξεδιαλύνω στον καιρό που έχω μπροστά μου... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lydia_Vasil Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Ξέρω πως θα γίνω μονότονη αλλά δεν υπάρχουν αντιSOS. Παιδιά οι προφορικοί δεν λένε κάτι…. Το θέμα είναι τι θα βάλουν στις εξετάσεις… Η εμπειρία μου τόσα χρόνια μου λέει ότι τα θέματα κάνουν κύκλους… Πολλές φορές ειδικά ΑΟΘ έχουν επαναλάβει θέματα (δείτε το περσινό με το ΑΕΠ, έχει ξαναμπεί) Υπάρχουν κάποια καραμπινάτα όμως. Στο 1ο κεφ. Προσέχτε τις ανάγκες, το οικονομικό πρόβλημα, οικονομικό κύκλωμα και καταμερισμό των έργων… Μεγάλη πιθανότητα 3 θέμα άσκηση με ΚΠΔ. (ιδιαίτερα όταν είναι ευθεία) ή ΑΕΠ (κόστος έχουν βάλει τα 2 προηγούμενα χρόνια) Στο 3ο το νόμο της φθίνουσας απόδοσης. Στο 5ο ανώτατες και κατώτατες τιμές! 7ο και 9ο ο Θεός να βάλει το χέρι του! (πάντως οικονομικοί κύκλοι και πληθωρισμός παίζουν πολύ περισσότερο από την ανεργία που την έχουν βάλει όλη τα τελευταία χρόνια) Για 4ο θέμα κλασικά ισορροπία ή κατασκευή καμπύλης προσφοράς (με Q, AP MP και όλα τα είδη κόστους) Για τη θεωρία ΑΟΘ καλύτερα να αποστηθίσετε, αν δεν προλαβαίνετε όμως προσπαθήστε να είστε όσο πιο κοντά γίνεται στη γλώσσα του βιβλίου. (όσες φορές με κάλεσαν για διορθώτρια αρνήθηκα να πάω, σε παιδιά με δυσλεξία πάντως δεν ζήτησα ποτέ παπαγαλία) Όσο για τη διοίκηση τι να πω… το 2ο και 3ο (=το αγαπημένο της Επιτροπής) προσέξτε τα ιδιαίτερα … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lydia_Vasil Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 μπες στο site του υπουργείου http://www.ypepth.gr εκεί που λέει μαθητές και θα βρείς την ύλη όλων των μαθημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αντε, 20 μερουλες εμειναν! Αλλος ενας τεχνολογικος και εγω. :) ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ/ΙΕΣ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
may Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 k Lydia_Vasil θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.. μιας κ η κορη σας ειναι στη θεωρητικη κ επειδη εχετε εμπειρια απο την Επιτροπη. Μπορουν να βαλουν στις εξετασεις ερωτησεις που δεν απαντωνται συμφωνα με αυτα που λεει το βιβλιο? πχ στα αρχαια κατευθυνσης αν διαβασουμε καλα τα ερμηνευτικα , τη μεταφραση κ καταλαβουμε παρα πολυ καλα το κειμενο υπαρχει περιπτωση να βαλουν κατι που να μην εχει σχεση με αυτα? Γιατι βλεπω οτι τα περισσοτερα παιδια διαβαζουν σχολια κ παρατηρησεις απο τα φροντιστηριακά βιβλια που δεν αναφερονται στο σχολικο βιβλιο κ τα μαθαινουν απ' εξω. Εγώ δεν μπορω να τα μαθω ολα αυτα απ' εξω , γιατι φοβαμαι οτι στο τελος θα τα μπερδεψω. Τα διαβαζω βεβαια για να εχω μια πιο καλη γνωση του κειμενου αλλα μεχρι εκει. Αν στηριχτω περισσοτερο σε αυτα που λεει το βιβλιο θα μπορεσω να απαντησω τις ερωτησεις καλα κ σχεδον πληρεις? :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 k Lydia_Vasil θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.. μιας κ η κορη σας ειναι στη θεωρητικη κ επειδη εχετε εμπειρια απο την Επιτροπη. Μπορουν να βαλουν στις εξετασεις ερωτησεις που δεν απαντωνται συμφωνα με αυτα που λεει το βιβλιο? πχ στα αρχαια κατευθυνσης αν διαβασουμε καλα τα ερμηνευτικα , τη μεταφραση κ καταλαβουμε παρα πολυ καλα το κειμενο υπαρχει περιπτωση να βαλουν κατι που να μην εχει σχεση με αυτα? Γιατι βλεπω οτι τα περισσοτερα παιδια διαβαζουν σχολια κ παρατηρησεις απο τα φροντιστηριακά βιβλια που δεν αναφερονται στο σχολικο βιβλιο κ τα μαθαινουν απ' εξω. Εγώ δεν μπορω να τα μαθω ολα αυτα απ' εξω , γιατι φοβαμαι οτι στο τελος θα τα μπερδεψω. Τα διαβαζω βεβαια για να εχω μια πιο καλη γνωση του κειμενου αλλα μεχρι εκει. Αν στηριχτω περισσοτερο σε αυτα που λεει το βιβλιο θα μπορεσω να απαντησω τις ερωτησεις καλα κ σχεδον πληρεις? :wacko::wacko: Τα φροντιστηριακά βιβλία περιέχουν τα σχόλια του βιβλίου. Τα επιπλέον σχόλια τα βρίσκουν κυρίως από το βιβλίο του καθηγητή. Γιατί τα σχόλια του βιβλίου δε λένε και πολλά και η ανάλυση του κειμένου μένει ημιτελής. Στο βιβλίο του καθηγητή περιλαμβάνει τα υπόλοιπα σχόλια, ας το πούμε έτσι. Και επειδή έγκειται στον καθηγητή πώς θα δώσει τα σχόλια στο σχολείο, στο φροντιστήριο τα προσθέτουν στο φροντιστηριακό. Οπότε οι σημειώσεις του φροντιστηρίου είναι απαραίτητες, εκτός αν βέβαια έχεις μάθει τις αναλύσεις του κειμένου. Ερώτηση: Στο ΑΟΘ μαθαίνετε την οικονομία του Ροβινσώνου Κρούσου; Πόσες μπανάνες και πόσους ανανάδες μάζεψε; Τι να πω, έλεος. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lydia_Vasil Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 May: από πέρσι τέτοια εποχή έχω αρχίσει να «διαβάζω» κι εγώ τα μαθήματα της θεωρητικής (εκτός λατινικά) γιατί όπως όλα τα παιδιά και η κόρη μου, δεν σκοτώνεται στο διάβασμα… το καλό ήταν πως μέσα στο καλοκαίρι βγάλαμε ιστορία και βιολογία… και μόνη μου τα Κείμενα και γνωστό… Το λέω αυτό γιατί η ύλη σας είναι ατελείωτη… Στο γνωστό θα σου πω τι έκανα: αρχικά πήρα 2 βοηθήματα : Μεταίχμιο & Ελληνοεκδοτική. Σε κάθε μάθημα κράτησα τα πιο σημαντικά σχόλια.. (αλλιώς θα είχε χαθεί) Μετά αγόρασα και το βοήθημα με τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Σε κάθε μάθημα διάβαζε τα σχόλια του βιβλίου, μετά τις σημειώσεις που είχα φτιάξει και τέλος το ΚΕΕ. Αν δεν έχεις βοήθημα ή σχόλια φροντιστηρίου πάρε οπωσδήποτε τα βοηθήματα του ΚΕΕ, διάβασέ τα κι ας μην τα μάθεις απέξω, απλά να ξέρεις δυο πράγματα επιπλέον. Δεν ξέρεις τι μπορεί να ζητήσουν… Αν έχεις δει τα περσινά σχόλια του Αρδιαίου ήταν πανεύκολα, δεν χρειάζονταν πολλά περισσότερα από όσα είχε το σχολικό… Όμως οι φιλόλογοι μου έχουν πει ότι δεν φτάνουν και ειδικά στην Πολιτεία… Και κάτι τελευταίο: επειδή τα ψάχνω ένα χρόνο τώρα έχω κρατήσει ποια κείμενα έχουν μπει και πότε… Παρακινδυνευμένο βέβαια, αλλά κάποια Sos μπορείς ίσως να βγάλεις… (όμως άστω για λίγο αργότερα). Ότι άλλο θες και μπορώ, με ευχαρίστηση να βοηθήσω και σένα και όποιο παιδί θέλει κάτι.. (εξ’ άλλου κλεισμένη μέσα είμαι κι εγώ όλη μέρα και σπρώχνω τις μέρες!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ΠΟυ θέλει να περάσει η κόρη σας; Αφού τα έχετε βγάλει , δεν πάτε να δώσετε κι εσείς;:lol::lol:[πλακίτσα] Κι εγώ είμαι του Οικονομικού:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Ερώτηση: Στο ΑΟΘ μαθαίνετε την οικονομία του Ροβινσώνου Κρούσου; Πόσες μπανάνες και πόσους ανανάδες μάζεψε; Τι να πω, έλεος. :!:Ειναι και καλα η πιο απλη μορφη οικονομιας επειδη συμμετεχει μονο ενα ατομο.... Μας απασχολουν τα εξης ζητηματα: 1)Ποσες μπανανες μαζεψε ο Κρουσος?? Ποσους αναναδες? Ποσα και ποια ζωντανα σκοτωσε? 2) Πως μαζεψε τους αναναδες και τις μπανανες? Σκαρφαλωσε, εβαλε σκαλα ή απλως επεσαν??? Πως σκοτωσε τα ζωντανα?? Με ξυλα, με πετρες ή ειχαν αυτοκτονησει μονα τους?:p 3)Πως θα μαζεψει περισσοτερες μπανανες ο Κρουσος??? Πως θα φτιασει μια καλυβα να μεινει??? Μια απλοποιημενη ( και ισως γελιοποιημενη:rolleyes:) μορφη των ερωτηματων που ψαχνει η οικονομια...:rolleyes: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ρε παιδιά όταν μου ζητάει μοναδική λύση στο [0, +oo) για μια συνάρτηση, σε ποιο διάστημα κάνω bolzano??:confused::confused::blink: Λοιπόν τον αξιαγάπητο Bolzanito τον παίρνουμε σε κλειστό διάστημα [α,β]. Αφού έχεις το μηδέν βρίσκεις άλλη μια ρίζα ώστε να ισχύουν οι προϋποθέσεις, βασικά το f(a)f(b)<0 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lydia_Vasil Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 :!:Ειναι και καλα η πιο απλη μορφη οικονομιας επειδη συμμετεχει μονο ενα ατομο.... Μας απασχολουν τα εξης ζητηματα: 1)Ποσες μπανανες μαζεψε ο Κρουσος?? Ποσους αναναδες? Ποσα και ποια ζωντανα σκοτωσε? 2) Πως μαζεψε τους αναναδες και τις μπανανες? Σκαρφαλωσε, εβαλε σκαλα ή απλως επεσαν??? Πως σκοτωσε τα ζωντανα?? Με ξυλα, με πετρες ή ειχαν αυτοκτονησει μονα τους?:p 3)Πως θα μαζεψει περισσοτερες μπανανες ο Κρουσος??? Πως θα φτιασει μια καλυβα να μεινει??? Μια απλοποιημενη ( και ισως γελιοποιημενη:rolleyes:) μορφη των ερωτηματων που ψαχνει η οικονομια...:rolleyes: Λάθος είναι αυτό με τον Κρούσο, αφού υπήρχε και ο Παρασκευάς... άρα δεν είναι του ενός ατόμου και υφίσταται πρόβλημα διανομής!!!!!!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Παιδιά λογοτεχνία τι ακούγεται οτι θα πέσει? Αυτος ο Κρητικός θα πέσει επιτέλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Παιδιά λογοτεχνία τι ακούγεται οτι θα πέσει? Αυτος ο Κρητικός θα πέσει επιτέλους? oxi . . Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts