Jump to content

Unwired.GR is Back!!


keysmith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hταν ο προγονος του myphone και την εποχη που βγηκε εκανε θραυση στα ελληνικα λημερια του ιντερνετ...χαρη στην δουλεια του Msk και των αλλων παιδιων!

Τωρα ειμαστε εδω σε ενα σαφως ανωτερο περιβαλλον ενημερωσης!

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 84
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

To μόνο σίγουρο στην όλη ιστορία είναι οτι παίχτηκαν πολλά με τα χρήματα απο τις διαφημίσεις. Ποιός τα διαχειριζόταν και ποιος τα πήρε τελικά. Ακούγονται επίσης πολλά για Smart Press κλπ. Είναι πράγματα όμως που δεν θα μάθουμε ποτέ, γιατί απλα δε μας αφορούν και στην τελική δεν έχουν και νόημα πλέον. Δεν χρειάζονται ούτε φανατισμοί, ούτε άσχημοι χαρακτηρισμοί για άτομα που δε γνωρίζουμε προσωπικά. Ο χρόνος είναι κριτής και καλά θα κάνουμε να περιμένουμε λίγο...
Phantom Of The Opera
Link to comment
Share on other sites

Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο σε όλα τα Φόρουμ όλης της Γης...

 

Εγώ με τη σειρά μού θα ήθελα να παρακαλέσω τον MsK και τους άλλους Mods να πάρουν θέση και να δώσουν μια εξήγηση σε όλα τα μέλη του myPhone σε πολύ ήρεμο τόνο,ανάλογο των ημερών, κυρίως γι΄αυτό που αναφέρει ο τζοναθαν για τη Smart Press και το αν θέλει τρίτους πάνω από το κεφάλι του ο MsK.

 

Είναι γνωστό οτι μια καλή ομάδα την κάνουν οι παίκτες και όχι το ονομά της.Νοιώθω την ανάγκη όμως να ενημερωθώ για κάποια βασικά πράγματα που αφορούν τη βιωσιμότητα του σάιτ.

 

Είναι απολύτως θεμιτό,λογικό,φυσιολογικό,αποδεκτό να υπάρχουν κάποιοι πόροι για να μπορούμε όλοι εμείς να απολαμβάνουμε το δικαίωμα στην ενημέρωση και την ελεύθερη επιλογή.

 

Καλό είναι όμως ο πρωτεργάτης του όλου εγχειρήματος να σπάσει τη σιωπή του και να βάλει τα πραγματα στη θέση τους,όχι για να αντιπαρατεθεί με τον άλλον αλλά για να στηρίξει ηθικά την ομάδα του καθώς φαίνεται ότι τώρα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή στην πορεία του myPhone.

 

Μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι με φωνές και ακρότητες το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποδυναμώνουν τις απόψεις τους.

 

Πάντα ήρεμα και ευγενικά.Χρόνια πολλά.

Xiaomi Mi 9T 128GB
Link to comment
Share on other sites

λοιπον εγω μολις ειδα αυτο το threat (μη ξεροντας βεβαια την ολη ιστορια και πως εκλεισε η σελιδα αυτη και τελοσπαντον οτι εγινε...) μπηκα χτες και ευχηθηκα κιολας τα καλυτερα στο site εκεινο, επειδη ετυχε να ειμουν και εγω μελος παλια Τωρα καταλαβα οτι εκανα απλα μια μεγαλη μαμακια και θα παω να το φτιαξω καπος.....

Anw οπως αναφερθηκε και πιο πανω για να δεικτει πιο ειναι ανωτερος και εχει την "δυναμη" επρεπε να μηδενιστουν τα μελη και να ξαναρχισει απο το 0...αλλα απ'οτι βλεπουμε δεν....

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

 

SuRf to the EdGe!!!!

Link to comment
Share on other sites

και που γύρισε? όλοι είμαστε στο myphone πια κ είμαστε μια χαρά... π΄νατως είχε πλάκα που το ξαναείδα μετά από τόσο καιρό αλλά ως εκεί... σιγά μην κάτσω να κάνω Post Κλπ εκεί...
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 1 Ιαν. 2004 , 15:44)

Μεταξύ myPhone και unwired ψηφίζω "δεν ξέρω/δεν απαντώ" και θα συνεχίσω να γράφω και στα δύο αν τα παιδιά του unwired δεν απογοητευτούν από το μίσος με το οποίο τους αντιμετωπίζουν κάποιοι χωρίς να τους δώσουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τις πράξεις τους.

Το όλο θέμα που προκαλεί, είναι το ότι χρησιμοποιεί τουs mod's με τουs τίτλουs τουs χωρίs να ερωτηθούν, θέλωνταs εμφανέστατα να τουs στείλει το ειρωνικό μήνυμα: << το unwired ειναι εδώ στην θέση του και σαs περιμένει>>.

Για τα χιλιάδεs εγγεγραμένα (πρώην για μένα)μέλη, τα είπαμε ποιό πάνω.

Εγώ που είμαι "παιδι" του myphone, (αφού παλαιώτερα δεν είχα σχέση με άλλο παρόμοιο forum) θέλω να υπογραμίσω το εξήs ώs ενέργεια που θα έκανα. Εαν το unwired ήταν κάποιο νέο site για την κινητή τηλεφωνία, θα έκανα ευχαρίστωs εγγραφή αμέσωs.Διότι συμφωνώ με κάποιουs που μίλησαν για πολυφωνία. Στην προκειμένη περίπτωση όμωs βλέπουμε μια αρρωστημένη προσπάθεια με σκοπό να πικάρει και να δημιουργήσει προσωπικέs διενέξειs. Δεν είδαμε απο το ξεκίνημα τηs "προσπάθειαs" εμπλούτιση του εν λόγο forum σε ότι έχει να κάνει με τεχνολογικέs εξελήξειs μετά μάλιστα απο 7 σχεδόν μήνεs κενό, ωστε να βγεί έτοιμο και ανταγωνιστικό και να προσφέρει.

Αντ'αυτού είδαμε ενα καλοσώρισμα που υπόθαλπε οξύτητα και πέταγμα του γαντιού. Για να μην φανώ εμπαθήs, τονίζω πωs θα παρακολουθώ το εν λόγο forum και είμαι έτοιμοs να αλλάξω γνώμη, εαν παρατηρήσω υγιείs προσπάθεια ενημέρωσηs, για συμπλήρωμα όμωs του myphone.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 1 Ιαν. 2004 , 20:01)

 

και που γύρισε? όλοι είμαστε στο myphone πια κ είμαστε μια χαρά... π΄νατως είχε πλάκα που το ξαναείδα μετά από τόσο καιρό αλλά ως εκεί... σιγά μην κάτσω να κάνω Post Κλπ εκεί...

 

 

συμφωνώ

και αν μας δωθει η ευκαιρια με ένα (χρονοβόρο)edit να διαγράψουμε και αυτά που γραψαμε..

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Link to comment
Share on other sites

ειλικρηνα ρε παιδια δεν ξερω γιατι ακομα ασχολειστε με το πεθαμενο αυτο κεφαλαιο - ειναι παρελθον , ειμαστε ολοι τωρα εδω και ειμαστε οι καλυτερη , προχωραμε μπροστα και οχι πισω , μην πεφτεται στο επιπεδο εκεινο που σε λιγο θα μας αποκαλουν πολλα και διαφορα ονοματα
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.
Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη για την πρώτη και τελευταία μου παρέμβαση.

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=13592

 

Μεταφέρω το θέμα εκεί, απαντώντας δεύτερη και τελευταία φορά σε αυτό το θέμα. Ότι και να ειπωθεί από εδώ και στο εξής, ότι και να γραφτεί, ότι και να ακουστεί, το μόνο βέβαοι είναι ότι η ψυχή ΜΟΥ και η ψυχή ΜΑΣ δεν πουλιέται, δεν εξαγοράζεται και δεν μπορεί να πέσει θύμα κλοπής.

 

Έφθασε η στιγμή που θα δώσουμε ακόμη περισσότερα στο site, που αγαπάμε, αγαπάτε και δημιουργήσαμε όλοι μαζί. Έφθασε η στιγμή να αποδείξουμε ότι είμαστε εδώ (από τη πλευρά μας) για να σας ενημερώσουμε, να κρίνουμε, να δοκιμάσουμε και να ασχοληθούμε με αυτό που αγαπάμε. Αφήνω στην άκρη του τίτλους. Το περιεχόμενο είναι αυτό που αξίζει...

 

End of the Story

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=13592

 

Αυτό το θέμα μεταφέρεται στο σχολιασμό και κλειδώνει - όχι επειδή είναι off topic - όχι γιατί διαφωνώ με όσα γράφτηκαν. Συνέχεια αν θέλετε μπορείτε να δώσετε στο προαναφερθέν θέμα . Προσωπικά ΔΕΝ πρόκειται να επανέλθω, αφού ειλικρινά έχω πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ (βλέπε περιεχόμενο, ουσία, ψυχή...)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...