Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές: Διαδικασία - Symbian Signed

Pitsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aνεβασε τα σε rapidshare αλλα ξεχωριστα για να μην μπερδευτουμε..

Οσο για τους νεους τροπους για τους οποιους δεν γνωριζω εαν υπαρχουν θα φτασεις παλη σε ενα σημειο που θα πρεπει να κατεβασεις πιστοποιητικο :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οσο για τους νεους τροπους για τους οποιους δεν γνωριζω εαν υπαρχουν θα φτασεις παλη σε ενα σημειο που θα πρεπει να κατεβασεις πιστοποιητικο :)

Δεν έχει αλλάξει και τίποτα ουσιαστικό.

Και πάλι μπαίνεις στην αρχική σελίδα, κάνεις login, μετά επάνω πατάς την καρτέλα "My Symbian signed" και στη σελίδα που ανοίγει επιλέγεις "Open signed". Εκεί ανοίγουν οι δύο γνωστές επιλογές: "Request" και "My DevCerts". Mε την πρώτη ζητάς καινούργιο πιστοποιητικό, με τη δεύτερη μπορείς να δεις όσα έχεις ζητήσει στο παρελθόν. Μάλιστα όποια certificates είχες φτιάξει από πριν, με την αλλαγή αυτή που έχει γίνει, αυτά δεν έχουν διαγραφεί, υπάρχουν ακόμα στο φάκελο και μπορείς να τα ξανακατεβάσεις.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

τι παιζει τελικα στο symbiansigned?κανω κανονικα login και οταν παταω my symbian sign εμφανιζονται οι γνωστες επιλογες ,αλλα σε παραπεμπει σε link σχετικα με τις αλλαγες καμια βοηθεια?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Mπες μεσα και κατο στην σελιδα πατησε οτι δεχεσαι τους ορους :)

δηλαδη αν καταλαβα καλα το auto_signsis κανει sign την εφαρμογη οκ? και μεσα στον φακελο εμφανιζεται η εφαρμογη signed την οποια εγκαθιστω στο κινητο.εγω μετα τι πρεπει να σας δωσω για να μου δωσετε τα πιστοποιητικα?το αρχειο .csr, το .key και το IMEI τησ συσκευης?

δηλαδη αν καταλαβα καλα το auto_signsis κανει sign την εφαρμογη οκ? και μεσα στον φακελο εμφανιζεται η εφαρμογη signed την οποια εγκαθιστω στο κινητο.εγω μετα τι πρεπει να σας δωσω για να μου δωσετε τα πιστοποιητικα?το αρχειο .csr, το .key και το IMEI τησ συσκευης?

Φιλε δωσε μου το ΙΜΕΙ σου και θα σου φτιαξω πιστοποιητικο:)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

ευχαριστω αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου.εχω διαβασει ολα τα ποστ και εχω μπερδευτει.για να καταλαβω οταν κανω την διαδικασιa με το auto_sign.bat μετα τι πρεπει να κανω?Τη διαδικασια με τον φακελο Signsis την εχω καταλαβει.

Φίλε μου μόνο το αρχείο με κατάληξη .csr χρειαζόμαστε να ανεβάσεις κάπου και μετά θα σου στείλουμε το αρχείο .cer για να κάνεις sign την εφαρμογή που θέλεις.. Μετά μπορείς να κάνεις και άλλες εφαρμογές sign μέχρι να λήξη το πιστοποιητικό..

ευχαριστω αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου.εχω διαβασει ολα τα ποστ και εχω μπερδευτει.για να καταλαβω οταν κανω την διαδικασιa με το auto_sign.bat μετα τι πρεπει να κανω?Τη διαδικασια με τον φακελο Signsis την εχω καταλαβει.

Αφού κάνεις την διαδικασία με το auto_sign.bat θα πρέπει να σου κάνει την εφαρμογή sign, να σου εμφανίζει δηλαδή ένα αρχείο με την ονομασία xyz_signed.sis όπου xyz η ονομασία της εφαρμογής που έκανες sign

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Τι πρέπει να κάνεις:

* Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο.

* Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό.

* Το μετονομάζεις σε xyz.sis ή xyz.sisX ανάλογα.

* Τρέχεις το "auto_signsis.bat". Αυτό σου δημιουργεί αυτόματα το υπογεγραμμένο πρόγραμμα xyz_signed.sis ή xyz_signed.sisX αντίστοιχα.

Στη περίπτωση που έχεις ένα sisX αρχείο προς υπογραφή, θα πρέπει να τροποποιήσεις το περιεχόμενο του "auto_signsis.bat" κάνοντας δεξί κλικ και πατώντας "Επεξεργασία".

* δηλαδή από: signsis xyz.sis xyz_signed.sis xyz.cer xyz.key 12345

* πρέπει να το κάνεις έτσι: signsis xyz.sisx xyz_signed.sisx xyz.cer xyz.key 12345

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

και υστερα εγκαθιστω την εφαρμογη και ειναι ολα οκ ετσι? δηλαδη καθε εφαρμογη δεν χρειαζεται ξεχωριστο πιστοποιητικο για να γινει signed? αρα για 6 μηνες θα μπορω να κανω signed οποιαδηποτε εφαρμογη.στο symbiansgned.com που παω για να βαλω το ΙΜΕΙ της συσκευης?ευχαριστω παρα πολυ και sorry αν κουρασα.

και υστερα εγκαθιστω την εφαρμογη και ειναι ολα οκ ετσι? δηλαδη καθε εφαρμογη δεν χρειαζεται ξεχωριστο πιστοποιητικο για να γινει signed? αρα για 6 μηνες θα μπορω να κανω signed οποιαδηποτε εφαρμογη.ευχαριστω παρα πολυ και sorry αν κουρασα.

Ναι μετά αφού κάνεις όλα αυτά κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή και είσαι εντάξει..Και με το ίδιο πιστοποιητικό μπορείς να κάνεις sign και άλλες εφαρμογές...Και δεν κούρασες, γι' αυτό είμαστε εδώ :):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

και υστερα εγκαθιστω την εφαρμογη και ειναι ολα οκ ετσι? δηλαδη καθε εφαρμογη δεν χρειαζεται ξεχωριστο πιστοποιητικο για να γινει signed? αρα για 6 μηνες θα μπορω να κανω signed οποιαδηποτε εφαρμογη.ευχαριστω παρα πολυ και sorry αν κουρασα.

Το πιστοποιητικό που θα κατεβάσεις από το symbiansigned.com ισχύει για όλες τις εφαρμογές που θα εγκαταστήσεις στο τηλέφωνό σου και μόνο για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος, τα πιστοποιητικά δεν ισχύουν πλέον για 6 μήνες, αλλά για 3 χρόνια. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εαν εχεις 2 συσκευες θα πρεπει να φτιαξεις 2 ξεροστησους sing φακελους για την καθε μια συσκευη :)

δυστυχώς είχα καιρό να μπω στο symbiansign και ο λογαριασμος μου έληξε...:(

αν θέλει κάποιο καλό παιδάκι ας μου ανεβάσει το csr για να πάρουμε το cer...:)

thanks..:)

δυστυχώς είχα καιρό να μπω στο symbiansign και ο λογαριασμος μου έληξε...:(

αν θέλει κάποιο καλό παιδάκι ας μου ανεβάσει το csr για να πάρουμε το cer...:)

thanks..:)

Eτοιμο:

http://www.rapiduploader.com/908813

Aυτο που με εκανε εντυπωση και κατεβασα το πιστοποιητικο 2 φορες ειναι το οτι το αρχειο σου ειναι 4 kb ενω αλλα πιστοποιητικα ειναι 3 kb

Περιμενω νεωτερα :)

όλα καλά Γιάννη..σε ευχαριστώ πολύ...ίσως οφείλεται στην εφαρμογή..το advanced device locks έβαλα...

thanks again mate..;)

to signsis.exe pou mporw na to vrw? selida dhmiourgou

Μηπως ψαχνεις αυτο? :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2136002#post2136002

το εκανα με τον ετοιμο φάκελο με μετονομασια ... πήγε να την περάσει στο κινητο με τον Installer Τησ νοκια αλλα μου εβγαλε ότι η εφαρμογη ειναισ ε εξελιγη και ίσως βλάψει το κινητο μου τεσπα το αγνόησα αλλα τελικα αμέσως μετά δεν την εγκατεστησε μου εγραψε σφάλμα ενημέρωσης?????

ck

Δεν το δοκιμασα πιο πισω το βρηκα :O

Δεν το δοκιμασα πιο πισω το βρηκα :O

σε ευχαριστω πάντως αλλα δεν με πειράζει και τόσο διότι βρήκαπο xxxxxxxxxxx το office suite και είναι τέλειο

ck

Όχι. Ψάχνω το signsis.exe που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα με τις οδηγίες.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...