Jump to content

Samsung SGH-G800

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μιας και έχει μικρό sar λογικά θα έχει πρόβλημα στην σύνδεση εκεί που το σήμα είναι λίγο. Επίσης νομίζω ότι είναι λίγο "fat". Δεν μου άρεσε το "πορτάκι" της φωτογραφικής γιατί νομίζω ότι με το παραμικρό θα ανοίγει. Τι λέτε και εσείς όσοι το έχετε?

• Απαντήσεις 226
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μιας και έχει μικρό sar λογικά θα έχει πρόβλημα στην σύνδεση εκεί που το σήμα είναι λίγο. Επίσης νομίζω ότι είναι λίγο "fat". Δεν μου άρεσε το "πορτάκι" της φωτογραφικής γιατί νομίζω ότι με το παραμικρό θα ανοίγει. Τι λέτε και εσείς όσοι το έχετε?

Προβλημα με τη συνδεση δεν ειχα παρατηρηση οσο καιρο το ειχα,oλα καλα!"fat" οντως ειναι και βαρυ,πραγμα που ειναι αρkετα ενοχλητικο,χωρια που γλιστραει και απ το χερι!Το πορτακι δεν ανοίγει με το παραμικρό.Γνωμη μου ειναι αυτα που ανεφερες δεν ειναι αρκετα απ το να σε αποτρεψουν να μη το παρεις αν πραγματικα το θες(αν και θα σου προτεινα να κοιταξεις και το..G600).

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Γειά σας παιδιά,

'Εχω κι εγώ το G-800 αλλά έχω απογοητευτεί αρκετά. Καταρχάς το flash του είναι απαράδεκτο, με νευριάζει κι εμένα που κάθε φορά πρέπει να επαναλάβω την ρύθμιση του Anti-Shake, είναι βλακεία που δεν επιτρέπεται να ορίσεις ήχο κλήσης με video σε GSM σύνδεση( ενώ το SE K800i, το κάνει). Εξίσου σοβαρό με την απόδοση των φωτογραφιών το βράδυ, είναι επίσης και το σήμα του. Έχω vodafone, αλλά διαπιστωμένα φταίει η συσκευή. Δεν έχει καθόλου καλό σήμα. Να υποθέσω κι εγώ λοιπόν από αυτά που δίαβασα στο forum ότι φταίει το μικρό SAR??? Μήπως πρέπει να το πάω στον Γερμανό να το κοιτάξουν? Σας παρακαλώ ας μου δώσει κάποιος μια καλή καθοδήγηση γιατί ειδικά με το σήμα έχω σπαστεί άγρια.

:rolleyes:

Γειά σας παιδιά,

'Εχω κι εγώ το G-800 αλλά έχω απογοητευτεί αρκετά. Καταρχάς το flash του είναι απαράδεκτο, με νευριάζει κι εμένα που κάθε φορά πρέπει να επαναλάβω την ρύθμιση του Anti-Shake, είναι βλακεία που δεν επιτρέπεται να ορίσεις ήχο κλήσης με video σε GSM σύνδεση( ενώ το SE K800i, το κάνει). Εξίσου σοβαρό με την απόδοση των φωτογραφιών το βράδυ, είναι επίσης και το σήμα του. Έχω vodafone, αλλά διαπιστωμένα φταίει η συσκευή. Δεν έχει καθόλου καλό σήμα. Να υποθέσω κι εγώ λοιπόν από αυτά που δίαβασα στο forum ότι φταίει το μικρό SAR??? Μήπως πρέπει να το πάω στον Γερμανό να το κοιτάξουν? Σας παρακαλώ ας μου δώσει κάποιος μια καλή καθοδήγηση γιατί ειδικά με το σήμα έχω σπαστεί άγρια.

Απλα ειναι μια ωραια(αν και χοντρη και βαρια)συσκευη με κορυφαια τεχνικα χαρακτηριστικα που ομως δεν εχουν τη κορυφαια υλοποιηση στη πραξη!Με αλλα λογια καλο ειναι να μην εμπιστευομαστε με κλειστα τα ματια τα..προσπεκτους!!

Οσο για το σημε,επαναλαμβανο οτι το δικο μου δεν ειχε προβλημα,ισως φταιει και το γεγονος οτι του ειχα sim της Cosmote η οποια εχει καλο σημα στη περιοχη μου.Κανε μια δοκιμη και με μια καρτα αλλης εταιριας,και αν δεν,τοτε πηγαινετε το να στο κοιταξουν.

Παντα φιλικα Μανος

εγω παιδια το ειδα χτες κ μ ψιλοαρεσε αλλα με αυτα π διαβαζω δν βλεπω να το παιρνω!εγω ενδιαφερομαι για ενα φωτογραφικο κινητο π να εχει εξαιρετικη καμερα κ να τραβαει πολυ καλο βιντεο!εσεις π το εχετε τι λετε?να το παρω?αξιζει η καμερα ?η να χτυπησω κ850i?

:)

εγω παιδια το ειδα χτες κ μ ψιλοαρεσε αλλα με αυτα π διαβαζω δν βλεπω να το παιρνω!εγω ενδιαφερομαι για ενα φωτογραφικο κινητο π να εχει εξαιρετικη καμερα κ να τραβαει πολυ καλο βιντεο!εσεις π το εχετε τι λετε?να το παρω?αξιζει η καμερα ?η να χτυπησω κ850i?

Επειδη τα ειχα αυτα που αναφερεις,ουτε το ενα ουτε το αλλο.Αν θες το κορυφαιο σε ωτογραφια σημερα παρε το Ν82 το οποιο εχει επισεις και πολυ καλο βιντεο σαφως ανωτερο απο αυτα τα 2 που αναφερεις.Στο Κ850 θα σε κουρασουν και τα πληκτρα αφης που εχει οπως επισεις και διαφορα μικροπροβληματα που δεν εχει ακομα λυση οπως το συγχρονισμο με το φλας στις νυχτερινες ληψεις καθως και διαφορα κοληματα που τραβαει που και που(τουλαχιστον αυτο που ειχα εγω)Παντως εγω εχοντας περασει απο ολα τα 5ΜΡ κινητα πηρατο.. G600 που μπορει να μην εχει τη τελεια φωτο,αλλα ειναι κομψο,ποιοτικο,ομορφο,με πολυ καλο βιντεο στη πραξη,και το κυριοτερο παντελος απαλαγμενο απο κολληματα και..επανεκινησεις!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παιδια εγω δεν εχω μεινει ευχαριστημένος, σε σχέση με αυτό που περίμενα τουλάχιστον. Πχ το G600 της κοπέλας μ βγάζει πολύ καλύτερες φωτό το βράδυ! Επίσης δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από το slide το οποίο δεν είναι τόσο σταθερό!

Γειά σας παιδιά,

1) Το οτι έχει χαμηλό SAR δεν παίζει ρόλο.Είναι στα πλαίσια "καλής εικόνας" της εταιρίας για να δείξει φιλική προς το χρήστη.Το κανουν γιατί ξέρουν οτι πάρα πολλοί φοβούνται τα όσα λέγονται για το σήμα των κινητών.Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης μπορώ να πω οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σήμα.

2) Η κάμερα είναι πολυ καλή αλλά θέλει πολύ ψάξιμο για να βρείς τις κατάλληλες ρυθμίσεις.Τώρα παιδια γιατι το antishake δεν είναι πάντα ενεργοποιημένο αυτό είναι μάλλον προβλημα.Εκτός αν ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό.

Έχετε εγκαταστήσει εφαρμογές και παιχνίδια?Μπορεί να βάλετε κάποιο link? Ευχαριστώ!

Παιδια εγω δεν εχω μεινει ευχαριστημένος, σε σχέση με αυτό που περίμενα τουλάχιστον. Πχ το G600 της κοπέλας μ βγάζει πολύ καλύτερες φωτό το βράδυ! Επίσης δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από το slide το οποίο δεν είναι τόσο σταθερό!

και εγω δεν εμεινα ικανοποιημενος 2μερες το κρατησα

το xenon ητανε αχρηστο για τις βραδυνες φοτο

και τα πληκτρα επιλογης που δεν φωτιζαν δεν ητανε και οτι

καλυτερο.:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Εγώ τελικά δεν έχω καταλάβει....αξίζει τον κόπο το τηλέφωνο??

Έχω ένα Ericsson k800i και μαι αξιοσέβαστη επιδότηση. Το σκεφτόμουν γι αυτό....να το πάρω ή να πάω σε κάτι άλλο (πχ G600 ή Ericsson K850)???

re paidia pire i kopela mou to kinito kai exo meinei afonos.ego exo to k800 kai sigkrino ta 2 kinita se foto to bradi kai to g800 einia apla eleos.den pianei mia mprosta sto k800.tin imera toulaxiston aksizei?

re paidia pire i kopela mou to kinito kai exo meinei afonos.ego exo to k800 kai sigkrino ta 2 kinita se foto to bradi kai to g800 einia apla eleos.den pianei mia mprosta sto k800.tin imera toulaxiston aksizei?

Δυστυχώς το πήτα και γω και επιεικώς βγάζει απαράδεκτες φωτό.Το αντικατέστησα με το G600 to οποίο βγάζει σαφώς καλύτερες φωτογραφίες και είμαι σε αναμονή για το U900Soul που θα είναι όπως λένε τα previws το καλύτςρο (κρατάω μια επιφύλαξη για τις βραδυνές λόγω έλλειψης xenon)

Πάντως το G800 περόλο που έκανα και δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις δεν κατάφερα να τραβήξω ούτε μια ισάξια με το G600

• 3 weeks later...
Καλημέρα παιδιά...Σκέφτομαι να αγοράσω και γω κάποιο απο τα G800 ή G600. Ποιο θα μου προτείνατε? Βγάζουν εξίσου καλές photos? Είδα οτι το G600 τραβάει πολύ καλύτερο video? αληθεύει?
D.G.

• 3 weeks later...
παιδια οτι εχει πολυ χαμηλο sar για μενα ειναι το πιο σημαντικο αλλ απο ανοιχτη ακροαση πως τα παει μπορεις να το εχεις ας πουμε σε μια αποσταση 40cm και να μιλας και να ακους και να σε ακουνε καθαρα?

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ξέρει καποιος να μου πει αν το τηλεφωνο αυτο ειναι συμβατο με bluetooth ακουστικο nokia????

Επισης εχει στην οθονη αναμονης τυχον συμβαντα του ημερολογιου για ενημερωση οπως και τα νοκια????

Ευχαριστω πολυ για οποια απαντηση!!!

Επισης παρατηρω οτι καποιοι εδω μεσα λενε οτι το G600 βγαζει καλυτερες φωτο απο το g900... ειναι αυτο δυνατον????

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

• 1 month later...
Να ρωτησω κατι ...ενδιαφερομαι για το g600 και στο e-click.gr το εχει μονο 260...περιεργο μου φαινεται.Παιζει τπτ με το e-click.gr?

• 2 months later...

Στα Samsung G800, ποιο απο τα παρακάτω στις εικόνες είναι το mp3 player...;;; Το 1 ή το 2...;;; :worry:

1) http://img356.imageshack.us/img356/7272/samsungsghg80027jb7.th.jpg 2) http://img356.imageshack.us/img356/916/samsungsghg80029ep8.th.jpg

Αν ξέρει κάποιος... :O

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

αλλο θεμα εκτος απο το μαυρο εχει το κινητο?

γιατι συνηθως εχουν να επιλεξεις σε μαυρο η ασπρο..

σε αυτο δεν βρισκω τιποτα!

Don't give up! :!:

• 1 month later...

Αγόρασα το κινητό αυτό προς 85...καινούργιο. To πρώτο μου Samsung.

Εντυπώσεις:

Διαφορετικό μενού σε σχέση με άλλα κινητά που έχω, καλή κάμερα, φοβερή οθόνη, χάλια μπαταρία. Δεν άντεξε ούτε δύο μέρες, με ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ χρήση...

Ποιότητα κλήσης άριστη, μου έκανε εντύπωση η ποιότητα κι η "λεπτομέρεια" στη φωνή των συνομιλητών μου κι ας είχα Ε και Ν κινητά Νοκια και Ρ της SE...Για να μη μιλήσω για HTC...

Στην τιμή που το πήρα; Μια άριστη σχεδόν αγορά.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

• 4 weeks later...
Ψάχνω οδηγό για αναβάθμιση firmware.Ειμαι εντελώς άσχετος :X :O σχετικά με τις αναβαθμίσεις των firmware σε κινητά. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεωμενος. Ευχαριστώ εξαρχής. Πριν κάνω το post έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό με το μοντέλο αυτό (SAMSUNG SGH G800) :worry:

• The title was changed to Samsung SGH-G800