Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για σας πήγα να περάσω ενα firmware γιατί είχα ένα πρόβλημά στην sim και κατα τιν διαδικασία μου κώλυσε το τηλέφωνο και τώρα δεν ανοίγει!!!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι να βγάλεις ακριβώς δεν καταλάβαμε εμείς. Το πρόγραμμα? Τα θέματα? Τι?
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

για σας πήγα να περάσω ενα firmware γιατί είχα ένα πρόβλημά στην sim και κατα τιν διαδικασία μου κώλυσε το τηλέφωνο και τώρα δεν ανοίγει!!!

Καμιά βοήθεια για να το επαναφέρω

Καμιά βοήθεια για να το επαναφέρω

Θες να επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις; Τι ακριβώς θες να κάνεις; τί να επαναφέρεις;

Ξέρουμε που μπορώ να βρω το καλώδιο USB για σύνδεση στο PC; Πωλείται από κάποιο κατάστημα ή πρέπει να το παραγγείλω από την αντιπροσωπία;

Θες να επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις; Τι ακριβώς θες να κάνεις; τί να επαναφέρεις;

κατά την αλαγη firmware μου κώλυσε (μαύρη οθόνη) και δεν ανταποκρινότανε καθόλου τι να κάνω

Για πολλοστή φορά δεν καταλαβαίνω τι λένε μερικοί. Γράφετε με νόημα και ξεκάθαρα όχι ξεκάρφωτα για να μπορούμε και εμείς να σας βοηθήσουμε. Αν εννοείς αν μπορούμε να βάλουμε θέματα ναι μπορούμε ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ξέρουμε που μπορώ να βρω το καλώδιο USB για σύνδεση στο PC; Πωλείται από κάποιο κατάστημα ή πρέπει να το παραγγείλω από την αντιπροσωπία;

12345

Κάποιος;

καλησπέρα ήρθα και εγώ στν παρέα σας,

θα ήθελα να μάθω με λίγα λόια εάν το προτείνετε ακόμα αυτό το κινητό και αξίζει να πάω να το πάρω,με 160 ευρώ.

Αξίζει τον κόπο?

(πρώτη φορά θα πάω σε άλλη εταιρία εκτός της Sony Eric.)

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

Είμαι κάτοχος του KU990i εδώ και περίπου 3 μήνες. Η πρώτη επαφή με το viewty ήταν όταν το αγόρασα οπότε λόγο του οτι δεν είχα ξαναχειριστεί μια άλλη συσκευή viewty δεν μπορούσα να βρω διαφορές στην κανονική και στην i έκδοση πέρα από την ελλειπή συσκευασία. Το πρόβλημα είναι οτι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος με τις επιδόσεις της κάμερας γι αυτό και έψαξα λίγο παραπάνω το θέμα και διαπύστωσα οτι η i έκδοση δεν έχει φακό με εγγύηση της Schneider-Kreuznach άλλα έναν απλό φακό 5megapixels (μπορεί να το δει οποιοσδήποτε απο το επίσημο site της lg), δεν έχει σταθεροποιητή εικόνας (πήγα σήμερα σε ένα καταστημα electroworld ψάχνοντας για handsfree και βρήκα την κανονική έκδοση του κινητού προσβάσιμη για "σκάλισμα" οπότε απο περιέργεια και μόνο έπαιξα λιγάκι με την κάμερα και είδα οτι το κουμπί κλειδώματος κατα τη λειτουργία της κάμερας ενεργοποιούσε τον σταθεροποιητή εμφανίζοντας ενα επιπλέον εικονίδιο στα ήδη υπάρχοντα πάνω απο το "τετραγωνάκι" εστίασης. Προσπάθησα να κάνω το ίδιο πράγμα και με το δικό μου viewty άλλα οι προσπάθειες ήταν μάταιες. Επίσης έχω παρατηρήσει σε φωτογραφίες που απεικονίζουν την κανονική έκδοση του τηλεφώνου οτι στο πισω μέρος του καλύματος του κινητού έγραφε image stabilizer ενω στην i έκδοση δεν γράφει κάτι τέτοιο.) και τέλος το φλας είναι ένα απλο ledάκι και όχι το xenon που λέγανε οτι έχει(το οποίο xenon είδα και αυτο στη συσκευή του electroworld). Μήπως τελικά η lg μας κοροϊδεψε βγάζοντας στο εμπόριο την i έκδοση; Πως είναι δυνατών το κινητό να ονομάζεται viewty όταν οι φωτογραφικές του ικανότητες είναι ικανοποιητικές μόνο κάτα την διάρκεια της ημέρας;

??? Μπας και πήρες κινέζικο; :lol: :p Δεν εξηγείται αλλιώς. Βγάλε καμιά φωτογραφία να δούμε

Όχι, λέει αλήθεια. Το KU990i ΔΕΝ ΕΧΕΙ stabilizer. Ούτε το δικό μου έχει.

Η κάμερά του, είναι, χάλια. Και μάλιστα πολύ. Αν παίξεις όμως με τις ρυθμίσεις γίνεται πολύ καλή.

Όσο για πιο πάνω, ναι, η αγορά του αξίζει. Ειδικά για 160 ευρώ, ναι.

ναι παιδια... εχει πολυ χαλια εικονα... σχεδον ολες θολες. Μηπως με καποιο fw κανουμε κατι...?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Όχι εκτός από το Stabilizer παράξενο μου φάνηκε και το ότι έχει LED Flash. Πολύ παράξενο :S :S

παιδια γεια σας ειμαι καινουργιος :)

Θελω να ρωτησω ποιο κυνιτο συμφερει να παρω το LG KU990i,το LG KP500,η το SAMSUNG s5230 ??????? ΤΥ:)

Όλοι λέτε για χάλια φωτογραφίες αλλά εγώ μια χαρά βγάζω εδώ και τρείς μέρες που το χρησιμοποιώ για αυτό το σκοπό. Εξάλλου το βράδυ χάλια έβγαζε και το 1ο Viewty που είχε stabilizer και του οποίου ήμουν κάτοχος. Η κάμερα του είναι μια χαρά κι ας μην είναι επώνυμη καθώς μπορώ και συγκρίνω άμεσα τις φωτογραφίες από το παλιό με τις φωτογραφίες από το νέο. Μια χαρά είναι και αν σκεφτείτε πόσα πληρώσαμε, είναι άριστο!

εχει world ,exel και power point στης java εφαρμογες???? ty

καποιος που εχει το lg ku990i και τονιζω i ας μου πει παρακαλω αν γραφει στο φακο Schneider-Kreuznach plz:confused:

καποιος που εχει το lg ku990i και τονιζω i ας μου πει παρακαλω αν γραφει στο φακο Schneider-Kreuznach plz:confused:

Δεν το γράφει.