paolon Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 για σας πήγα να περάσω ενα firmware γιατί είχα ένα πρόβλημά στην sim και κατα τιν διαδικασία μου κώλυσε το τηλέφωνο και τώρα δεν ανοίγει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelas123 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 μπορώ να το βγάλω από το κινητό ενωω...ε?:worry: μόνο 2 βδομάδες το έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 μπορώ να το βγάλω από το κινητό ενωω...ε?:worry: μόνο 2 βδομάδες το έχω... Τι εννοείς; Δεν κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Τι να βγάλεις ακριβώς δεν καταλάβαμε εμείς. Το πρόγραμμα? Τα θέματα? Τι? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 για σας πήγα να περάσω ενα firmware γιατί είχα ένα πρόβλημά στην sim και κατα τιν διαδικασία μου κώλυσε το τηλέφωνο και τώρα δεν ανοίγει!!! Καμιά βοήθεια για να το επαναφέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Καμιά βοήθεια για να το επαναφέρω Θες να επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις; Τι ακριβώς θες να κάνεις; τί να επαναφέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Ξέρουμε που μπορώ να βρω το καλώδιο USB για σύνδεση στο PC; Πωλείται από κάποιο κατάστημα ή πρέπει να το παραγγείλω από την αντιπροσωπία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Θες να επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις; Τι ακριβώς θες να κάνεις; τί να επαναφέρεις; κατά την αλαγη firmware μου κώλυσε (μαύρη οθόνη) και δεν ανταποκρινότανε καθόλου τι να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelas123 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 το προγραμμα με τα θεματα ρε παιδια...γινετε???αυτο που βαλατε στο EFS ...να ξερω...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Για πολλοστή φορά δεν καταλαβαίνω τι λένε μερικοί. Γράφετε με νόημα και ξεκάθαρα όχι ξεκάρφωτα για να μπορούμε και εμείς να σας βοηθήσουμε. Αν εννοείς αν μπορούμε να βάλουμε θέματα ναι μπορούμε ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Ξέρουμε που μπορώ να βρω το καλώδιο USB για σύνδεση στο PC; Πωλείται από κάποιο κατάστημα ή πρέπει να το παραγγείλω από την αντιπροσωπία; 12345 Κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 12345 Κάποιος; Πήγαινε εκεί που το αγόρασες και γενικά σε ένα μαγαζί με κινητά ή ψάξε σε eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 καλησπέρα ήρθα και εγώ στν παρέα σας, θα ήθελα να μάθω με λίγα λόια εάν το προτείνετε ακόμα αυτό το κινητό και αξίζει να πάω να το πάρω,με 160 ευρώ. Αξίζει τον κόπο? (πρώτη φορά θα πάω σε άλλη εταιρία εκτός της Sony Eric.) Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloc Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Είμαι κάτοχος του KU990i εδώ και περίπου 3 μήνες. Η πρώτη επαφή με το viewty ήταν όταν το αγόρασα οπότε λόγο του οτι δεν είχα ξαναχειριστεί μια άλλη συσκευή viewty δεν μπορούσα να βρω διαφορές στην κανονική και στην i έκδοση πέρα από την ελλειπή συσκευασία. Το πρόβλημα είναι οτι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος με τις επιδόσεις της κάμερας γι αυτό και έψαξα λίγο παραπάνω το θέμα και διαπύστωσα οτι η i έκδοση δεν έχει φακό με εγγύηση της Schneider-Kreuznach άλλα έναν απλό φακό 5megapixels (μπορεί να το δει οποιοσδήποτε απο το επίσημο site της lg), δεν έχει σταθεροποιητή εικόνας (πήγα σήμερα σε ένα καταστημα electroworld ψάχνοντας για handsfree και βρήκα την κανονική έκδοση του κινητού προσβάσιμη για "σκάλισμα" οπότε απο περιέργεια και μόνο έπαιξα λιγάκι με την κάμερα και είδα οτι το κουμπί κλειδώματος κατα τη λειτουργία της κάμερας ενεργοποιούσε τον σταθεροποιητή εμφανίζοντας ενα επιπλέον εικονίδιο στα ήδη υπάρχοντα πάνω απο το "τετραγωνάκι" εστίασης. Προσπάθησα να κάνω το ίδιο πράγμα και με το δικό μου viewty άλλα οι προσπάθειες ήταν μάταιες. Επίσης έχω παρατηρήσει σε φωτογραφίες που απεικονίζουν την κανονική έκδοση του τηλεφώνου οτι στο πισω μέρος του καλύματος του κινητού έγραφε image stabilizer ενω στην i έκδοση δεν γράφει κάτι τέτοιο.) και τέλος το φλας είναι ένα απλο ledάκι και όχι το xenon που λέγανε οτι έχει(το οποίο xenon είδα και αυτο στη συσκευή του electroworld). Μήπως τελικά η lg μας κοροϊδεψε βγάζοντας στο εμπόριο την i έκδοση; Πως είναι δυνατών το κινητό να ονομάζεται viewty όταν οι φωτογραφικές του ικανότητες είναι ικανοποιητικές μόνο κάτα την διάρκεια της ημέρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 ??? Μπας και πήρες κινέζικο; :lol: :p Δεν εξηγείται αλλιώς. Βγάλε καμιά φωτογραφία να δούμε Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Όχι, λέει αλήθεια. Το KU990i ΔΕΝ ΕΧΕΙ stabilizer. Ούτε το δικό μου έχει. Η κάμερά του, είναι, χάλια. Και μάλιστα πολύ. Αν παίξεις όμως με τις ρυθμίσεις γίνεται πολύ καλή. Όσο για πιο πάνω, ναι, η αγορά του αξίζει. Ειδικά για 160 ευρώ, ναι. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 ναι παιδια... εχει πολυ χαλια εικονα... σχεδον ολες θολες. Μηπως με καποιο fw κανουμε κατι...? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Όχι εκτός από το Stabilizer παράξενο μου φάνηκε και το ότι έχει LED Flash. Πολύ παράξενο :S :S Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 παιδια γεια σας ειμαι καινουργιος :) Θελω να ρωτησω ποιο κυνιτο συμφερει να παρω το LG KU990i,το LG KP500,η το SAMSUNG s5230 ??????? ΤΥ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Όλοι λέτε για χάλια φωτογραφίες αλλά εγώ μια χαρά βγάζω εδώ και τρείς μέρες που το χρησιμοποιώ για αυτό το σκοπό. Εξάλλου το βράδυ χάλια έβγαζε και το 1ο Viewty που είχε stabilizer και του οποίου ήμουν κάτοχος. Η κάμερα του είναι μια χαρά κι ας μην είναι επώνυμη καθώς μπορώ και συγκρίνω άμεσα τις φωτογραφίες από το παλιό με τις φωτογραφίες από το νέο. Μια χαρά είναι και αν σκεφτείτε πόσα πληρώσαμε, είναι άριστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Δηλαδη ισχυει οτι δεν εχει φακο Schneider-Kreuznach ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Επειδή δε το αναφέρει όπως στο 1ο Viewty, πιθανότατα να ισχύει. Τι ισχύει 100% όμως δε γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 εχει world ,exel και power point στης java εφαρμογες???? ty καποιος που εχει το lg ku990i και τονιζω i ας μου πει παρακαλω αν γραφει στο φακο Schneider-Kreuznach plz:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 καποιος που εχει το lg ku990i και τονιζω i ας μου πει παρακαλω αν γραφει στο φακο Schneider-Kreuznach plz:confused: Δεν το γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Και μένα. Δε το λέει. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts