veniap Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 σήμερα μετά απο 40 μέρες ησυχίας "ξαναχτύπησαν" τα περίεργα μηνύματα!!!!!!!!!!!! έχω τόσο πολύ εξοργιστεί που δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσω με τους λοποδύτες..................ας μου πει κάποιος αν το κατήγγειλε η αν θα το κανονίσουμε σαν ομαδική καταγγελία? το έχουν παρακάνει πια με τις μ@@@@@@ς:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanis Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 καλησπέρα και απο μένα.... έλαβα σήμερα και εγώ τα κλασσικά μηνύματα απο 54380.... δεν απάντησα και ύστερα απο αναζήτηση έπεσα πάνω σας :) απο ότι διάβασα, αν κατάλαβα σωστά, δεν έχει νόημα να διαμαρτυρηθώ στην cosmote ε? δε ξέρω αν έχει σημασία που μόλις γύρισα το νούμερο απο σύνδεση σε κάρτα αλλά δεν έχω καταχωρήσει ΠΟΥΘΕΝΑ τον αριθμό μου... μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει να χτυπάει το τηλ μου τις πιο κουφές ώρες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Δικογραφία σε βάρος εταιριών που έστελναν παραπλανητικά μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα, χρεώνοντας τους ιδιοκτήτες τους και αποκομίζοντας έτσι σημαντικά κέρδη, σχηματίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και το Συνήγορο του Καταναλωτή. Συγκεκριμένα, οι εταιρίες έκαναν μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις σε λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων μέσω αποστολής μηνυμάτων SMS από πενταψήφιους αριθμούς της μορφής «54» και άλλα τρία αριθμητικά στοιχεία. ......... http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1114175&lngDtrID=244 Eπιτελους!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 μου ρθε sms χθες στο cu το οποιο γραφει "paris, pamela tora kai h tzoulia" και εχει συνδεσμο απο κατω: hXXp://banana.gr/mobile/celeb.xml εχει ερθει και σε καποιον αλλον? απο που μπορει να πηραν τον αριθμο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 ελπίζω κάποτε να το εφαρμόσουν και στο Ελλαδιστάν! http://www.cellular-news.com/story/42276.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veniap Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 ελπίζω κάποτε να το εφαρμόσουν και στο Ελλαδιστάν! http://www.cellular-news.com/story/42276.php που τετοια τυχη....εδω μας εχουν για πληρωνουμε τα κερα****** και να το χαιρομαστε!!!!!!!!κανενας νομος δεν θα εφαρμοστει και κανεις δεν θα διωχτει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 καλησπέρα και απο μένα.... έλαβα σήμερα και εγώ τα κλασσικά μηνύματα απο 54380.... δεν απάντησα και ύστερα απο αναζήτηση έπεσα πάνω σας :) απο ότι διάβασα, αν κατάλαβα σωστά, δεν έχει νόημα να διαμαρτυρηθώ στην cosmote ε? δε ξέρω αν έχει σημασία που μόλις γύρισα το νούμερο απο σύνδεση σε κάρτα αλλά δεν έχω καταχωρήσει ΠΟΥΘΕΝΑ τον αριθμό μου... μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει να χτυπάει το τηλ μου τις πιο κουφές ώρες??? φανταζομαι οτι εχεις εμαιλ απο mycosmos??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Την προσοχή σας. Πριν μερικά λεπτά έλαβα SMS από ον αριθμό +919814047369 (Ινδία :lol: ) που λέει : "Ειρηνη μου τι κανεις? Χαθηκαμε!Εγω που να στα λεω..χωρισα πριν 4 μηνες ειμαι στις μοναξιες μου και ψαχνομαι!Παμε αυριο για καφε να τα πουμε από κοντα? -ΑΠΑΝΤΑ ΕΔΩ : 6941637205 Αντζελα" ΠΡΟΣΟΧΗ. δεν πρόκειται για πραγματικό νούμερο. Αν απαντήσετε σας έρχεται μήνυμα από το 54380 όπου μετά αν απαντήσετε αρχίζουν οι χρεώσεις. Σχετικό search : http://www.google.gr/search?source=ig&hl=el&rlz=1G1GGLQ_ELGR266&=&q=54380 Edited January 25, 2011 by vampyre Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Εμένα το συγκεκριμένο μήνυμα μου ήρθε τον Αυγούστο & φυσικά δεν απάντησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Την προσοχή σας. Πριν μερικά λεπτά έλαβα SMS από ον αριθμό +919814047369 (Ινδία :lol: ) που λέει : "Ειρηνη μου τι κανεις? Χαθηκαμε!Εγω που να στα λεω..χωρισα πριν 4 μηνες ειμαι στις μοναξιες μου και ψαχνομαι!Παμε αυριο για καφε να τα πουμε από κοντα? -ΑΠΑΝΤΑ ΕΔΩ : 6941637205 Αντζελα" ΠΡΟΣΟΧΗ. δεν πρόκειται για πραγματικό νούμερο. Αν απαντήσετε σας έρχεται μήνυμα από το 54380 όπου μετά αν απαντήσετε αρχίζουν οι χρεώσεις. Σχετικό search : http://www.google.gr/search?source=ig&hl=el&rlz=1G1GGLQ_ELGR266&=&q=54380 Παρε στο δικτυο κινητης που εχεις και αναφερετο.. αναλογα με τις καταγγελιες αρχιζουν και μπλοκαρουν αριθμους που μας πρηζουν με μηνυματα παγιδες.. παρε και κανε μια αναφορα οτι σε ενοχλουν με μηνυματα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Αυτο το μηνυμα εχει παει σχεδον σε ολα τα κινητα της χωρας. προσοχη λοιπον και σε αυτο και σε αναλογα μηνυματα Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Παρε στο δικτυο κινητης που εχεις και αναφερετο.. αναλογα με τις καταγγελιες αρχιζουν και μπλοκαρουν αριθμους που μας πρηζουν με μηνυματα παγιδες.. παρε και κανε μια αναφορα οτι σε ενοχλουν με μηνυματα Δε νομίζω να ασχοληθούν φίλε zerokill, κέρδος είναι γι'αυτούς. Το πιο λογικό θα είναι να είναι κι αυτοί στο κόλπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts