christou Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Πράγματι πολλά τα bugs αλλά όχι σημαντικά, τουλάχιστον για μένα. Πάρα πολύ ωραία δουλειά. ΜΑΜΑΕΙ φανταζομαι το δοκιμασες... το radio πως σου φανηκε? εγω δισταζω να την εγκαταστησω γιατι παει πακετο με το radio για το οποιο εχω διαβασει οτι μερικοι δυσκολευονται να επαναφερουν το αρχικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Το radio ευτηχώς δεν έχει προβλήματα στα του τηλεφώνου, όπως οι 1.64.xx.xx, κατά τ' άλλα λένε ότι κάποια προβλήματα με τη κάμερα οφείλωνται στη radio, αλλά δεν με καίνε αυτά. Λειτουργικό είναι σαν τηλέφωνο και αυτό είναι το σημαντικό. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 θέλω να το δοκιμάσω κ εγώ. επειδή όμως έχω χάσει αρκετά επεισόδια θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει στο τι πρέπει να κάνω? Το κατεβάζω και? Το Touch Cruise δε το έχω "σπάσει", χρειάζεται να τρέξω κάτι για να περάσω την coocking rom, όπως κάναμε κ στο Artemis? Μετά αν αλλάξω γνώμη πως επαναφέρω τα εργοστασιακά Windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Το Touch Cruise δε το έχω "σπάσει", χρειάζεται να τρέξω κάτι για να περάσω την coocking rom, όπως κάναμε κ στο Artemis? HardSPL - Οδηγός εγκατάστασης Μετά αν αλλάξω γνώμη πως επαναφέρω τα εργοστασιακά Windows? Επαναφορά ξεκλειδωμένου polaris στην αρχική του κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 θενξ Bro!!! θα τα μελετήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 λοιπόν.. την πέρασα την rom. φαίνεται αρκετά καλή αλλά.. σέρνεται λίγο η συσκευή. Έχει βγει κανένα πρόγραμμα για overclockig του συγκεκριμένου επεξεργαστή? To BatteryStarus απ ότι θυμάμαι δε κάνει για την συσκευή αυτή. Επίσης.. ρε παιδιά, κάθε φορά που πάω να συνδέσω την συσκευή μου σε καινούργιο pc χάνει πάντα τις επαφές. τι κακό είναι αυτό?? Πως μπορώ να το διορθώσω? Είναι bug του Active Sync 4.5 της Microsoft γιατί δεν έχει πουθενά επιλογή να μη σβήνει τις επαφές.. πάει να κάνει συνχρονισμό κ έχει σαν default να περνάει στο κινητό της επαφές του pc κ όχι από το κινητό στο pc. Ακόμη κ την πρώτη φορά να μη βάλω να κάνει συγχρονισμό στις επαφές, πάλι θα τις σβήσει.. Δλδ έλεος, έχω χάσει πάρα πολλές φορές τις επαφές μου με τον τρόπο αυτό. Αυτό που βλέπουμε τώρα στην ROM αυτή είναι το Touch Flo 3?! Πως μπορώ να ρυθμίσω να μου δείχνει τον καιρό από την τοποθεσία που θέλω (Σέρρες και Θεσσαλονίκη). Τέλος πως μπορώ να περάσω ένα touch keayboard που είχε η μανήσια rom του Touch Cruise. Δε θυμάμαι πως το έλεγαν, νομιζω είχε την λέξη PAD.. μπορεί κ να κάνω λάθος. Τέσπα μοιάζει πολύ με το Phone Keypad που έχει αυτή η συσκευή, ίσως να είναι κ ίδιο, αλλα εκείνο είχε ποιο μεγάλα κουμπιά, σε μαυρο χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 λοιπόν.. την πέρασα την rom. φαίνεται αρκετά καλή αλλά.. σέρνεται λίγο η συσκευή. Έχει βγει κανένα πρόγραμμα για overclockig του συγκεκριμένου επεξεργαστή? To BatteryStarus απ ότι θυμάμαι δε κάνει για την συσκευή αυτή. Επίσης.. ρε παιδιά, κάθε φορά που πάω να συνδέσω την συσκευή μου σε καινούργιο pc χάνει πάντα τις επαφές. τι κακό είναι αυτό?? Πως μπορώ να το διορθώσω? Είναι bug του Active Sync 4.5 της Microsoft γιατί δεν έχει πουθενά επιλογή να μη σβήνει τις επαφές.. πάει να κάνει συνχρονισμό κ έχει σαν default να περνάει στο κινητό της επαφές του pc κ όχι από το κινητό στο pc. Ακόμη κ την πρώτη φορά να μη βάλω να κάνει συγχρονισμό στις επαφές, πάλι θα τις σβήσει.. Δλδ έλεος, έχω χάσει πάρα πολλές φορές τις επαφές μου με τον τρόπο αυτό. Αυτό που βλέπουμε τώρα στην ROM αυτή είναι το Touch Flo 3?! Πως μπορώ να ρυθμίσω να μου δείχνει τον καιρό από την τοποθεσία που θέλω (Σέρρες και Θεσσαλονίκη). Τέλος πως μπορώ να περάσω ένα touch keayboard που είχε η μανήσια rom του Touch Cruise. Δε θυμάμαι πως το έλεγαν, νομιζω είχε την λέξη PAD.. μπορεί κ να κάνω λάθος. Τέσπα μοιάζει πολύ με το Phone Keypad που έχει αυτή η συσκευή, ίσως να είναι κ ίδιο, αλλα εκείνο είχε ποιο μεγάλα κουμπιά, σε μαυρο χρώμα. Ετσι την πατησα και εγω! Πως μπορω να επαναφερω τα τηλ γιατι τα εχασα?:mad::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Τις επαφές δε μπορείς να τις επαναφέρεις δυστυχώς φίλε μου. Εγώ έχω πάντα backup σε δυο pc για τον λόγο αυτό, δυστυχώς όμως φέτος τα Χριστούγεννα την πάτησα κ έχασα όλα μου τα τηλέφωνα!! Δραματική η κατάσταση! Μου πήρε μήνες να βρω έστω τα μισά από αυτά. Κάτι που χρησιμοποιώ μετά από την απώλεια του τηλεφωνικού καταλόγου είναι το εξής http://www.plaxo.com το πρόσθετο αυτό "κάθεται" στο Outlook κ κρατάει αντίγραφο των επαφών σου (ακόμη κ με τις φώτο) στην database του. Οπότε αν χάσεις κάτι, μπορείς να το βρεις εκεί μετά, αρκεί να προσέξεις μερικές ρυθμίσεις. Δλδ να μην αφήσεις ποτέ το Outlook να στείλει άδεια βάση επαφών κ να αντικαταστήσει την γεμάτη βάση που θα έχει το Plaxo. Κάτι αντίστοιχο με το Foxmarks για το Firefox είναι, μόνο που το τελευταίο δεν είναι για επαφές αλλά για links. Ελπίζω να κατάλαβες κ να μη σε μπέρδεψα περισσότερο. Αλλά τις επαφές σου ΞΕΧΝΑΤΕΣ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Μια εξίσου καλή λύση είναι να έχουμε backup από τις επαφές μας σε ασφαλές μέρος στην κάρτα μνήμης μας με το PIM Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Πως μπορώ να ρυθμίσω να μου δείχνει τον καιρό από την τοποθεσία που θέλω (Σέρρες και Θεσσαλονίκη) Σου παρεθέτω ακριβώς κείμενο με οδηγίες. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και ούτε με ενδιέφερε αφού μένω αθήνα. Ensure the HTC Home plugin is not enabled from Start-> Settings-> Today-> Items. -Edit the HH_0409_WeatherCities.xml. Copy an existing line from the file, beginning with <city, and paste a copy below it. Change the newly pasted line to have your information on it. If you aren't in the US using the ZIP code method, you'll need to follow these steps to get your international location code: * Go to the AccuWeather International World Weather page. * Put your local city/town in the Your Local Forecast box, e.g. Manchester, UK * If you don't see something like EUR|UK|UK174|Manchester in the URL, click the top link with the town/city name (directly above "Forecast Center"). You'll then magically get that part of the URL. * Make a note of this code, e.g. EUR|UK|UK174|Manchester for Manchester, UK. You'll need to enter this into the XML file. Make sure there's no trailing pipe (ie "|") at the end. - Save your file somewhere, ready for transfer back to your device. - Attempt to copy it to \HTCHome or \WINDOWS respectively (where you found it in the first place) on the device (via ActiveSync -> Explore). If this fails, I suggest you use something along the likes of Resco Explorer, and do the following: * Save the file somewhere on the device, e.g. \My Documents * Use Resco Explorer (or an alternative) to copy the XML file back into \WINDOWS. - Re-enable the HTC Home plugin from Start-> Settings-> Today-> Items. - Tap on the "Select city" or the city that is already there, to pull up the city list. - Select your newly created city. - Cross your fingers, and tap "Select" (left softkey). Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 και μια και εγινε λογος για επαφες πολυ καλο ειναι αυτο http://www.jeyo.com/companion.asp ειναι μια προσθετη ασφαλεια(κραταει και μηνυματα ωστε να τα επαναφερεις σε μια δεδομενη στιγμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Μια εξίσου καλή λύση είναι να έχουμε backup από τις επαφές μας σε ασφαλές μέρος στην κάρτα μνήμης μας με το PIM Backup. Χαίρετε, Συγγνώμη αν έχει ξαναρωτηθεί athanaso77...αλλά αν περάσω την udk R0 ή οποιαδήποτε άλλη ROM θα μπορέσω να επαναφέρω τις επαφές μου με το πρόγραμμα που αναφέρεις; Άσχετα αν η ROM που θα περάσω είναι wm6 ή wm6.1; Το backup θα το πάρω στην μανήσια/εργοστασιακή Αγγλική ROM του Cruise. Επίσης lagoudakis τι θα γίνει εάν κάνω αυτό που ρωτάω για τα sms; Τι θα καταφέρει να γίνει backup/restored? Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Χαίρετε, Συγγνώμη αν έχει ξαναρωτηθεί athanaso77...αλλά αν περάσω την udk R0 ή οποιαδήποτε άλλη ROM θα μπορέσω να επαναφέρω τις επαφές μου με το πρόγραμμα που αναφέρεις; Άσχετα αν η ROM που θα περάσω είναι wm6 ή wm6.1; Το backup θα το πάρω στην μανήσια/εργοστασιακή Αγγλική ROM του Cruise Κοίτα... σε ορισμένες συσκευές με ενεργοποιημένο το threaded SMS έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στη μεταφορά επαφών από WM6 σε WM6.1. Δοκίμασε να πάρεις backup και με το PIM Backup αλλά και με το Sprite Backup. Κάποιο θα σου δουλέψει σίγουρα εάν όχι και τα δύο, αρκεί στο Sprite Backup να κάνεις restore μόνο το PIM info. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 ειναι η καλυτερη λυση,δεν μπορει καποιο θα δουλεψει οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ευχαριστώ παίδες. Το threaded SMS είναι η καινούρια λειτουργία των SMS στα 6.1 αν κατάλαβα καλά.. Άραγε το spb backup με επιλογή ανάκτησης μόνο του PIM, θα δουλέψει καλά; Το 'χει δοκιμάσει κανείς..; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 ναι η τελευταια εκδοση του προγραμματος τα παει πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ευχαριστώ παίδες. Το threaded SMS είναι η καινούρια λειτουργία των SMS στα 6.1 αν κατάλαβα καλά.. Άραγε το spb backup με επιλογή ανάκτησης μόνο του PIM, θα δουλέψει καλά; Το 'χει δοκιμάσει κανείς..; :worry: Δεν έχεις να χάσεις τίποτα εάν χρησιμοποιήσεις και το PIM Backup για να είσαι σίγουρος πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Μου φαίνεται αν αποφασίσω να περάσω καμιά custom (που δυστυχώς τόσο καιρό που το'χω το μηχάνημα δε βρήκα καιρό ν'ασχοληθώ.... :( ) θα κάτσω να κάνω όλους τους πιθανούς συνδυασμούς backup. Κάποιος θα δουλέψει, δε μπορεί! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Σου παρεθέτω ακριβώς κείμενο με οδηγίες. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και ούτε με ενδιέφερε αφού μένω αθήνα. Ensure the HTC Home plugin is not enabled from Start-> Settings-> Today-> Items. -Edit the HH_0409_WeatherCities.xml. Copy an existing line from the file, beginning with <city, and paste a copy below it. Change the newly pasted line to have your information on it. If you aren't in the US using the ZIP code method, you'll need to follow these steps to get your international location code: * Go to the AccuWeather International World Weather page. * Put your local city/town in the Your Local Forecast box, e.g. Manchester, UK * If you don't see something like EUR|UK|UK174|Manchester in the URL, click the top link with the town/city name (directly above "Forecast Center"). You'll then magically get that part of the URL. * Make a note of this code, e.g. EUR|UK|UK174|Manchester for Manchester, UK. You'll need to enter this into the XML file. Make sure there's no trailing pipe (ie "|") at the end. - Save your file somewhere, ready for transfer back to your device. - Attempt to copy it to \HTCHome or \WINDOWS respectively (where you found it in the first place) on the device (via ActiveSync -> Explore). If this fails, I suggest you use something along the likes of Resco Explorer, and do the following: * Save the file somewhere on the device, e.g. \My Documents * Use Resco Explorer (or an alternative) to copy the XML file back into \WINDOWS. - Re-enable the HTC Home plugin from Start-> Settings-> Today-> Items. - Tap on the "Select city" or the city that is already there, to pull up the city list. - Select your newly created city. - Cross your fingers, and tap "Select" (left softkey). Ευχαριστώ. Προσπαθώ να το κάνω αλλά δε βλέπω να τα καταφέρνω :D :O . Για να πειράξουμε το Touch Flo υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? Δλδ να βάλουμε περισσότερες επαφές People, να διαγράψουμε εντελώς το Mail, να πούμε από ποιο φάκελο να κάνει προεπισκόπηση φωτογραφιών στο Photos and Videos και άλλα παρόμοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 δυστηχώς όχι. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ρε παιδιά εμένα τα παιξε η κάμερα. Βγάζει χρωματα ,δηλαδή όλη η φωτογραφία είναι με αλλιωμένα χρώματα σαν το φασμα του ουράνιου τόξου. Το πήγα για σερβις μου αλλάξαν την κάμερα στην εγγύηση , λειτούργησε κανονικά για 1 μέρα και ξαναχάλασε!! τι να κάνω? να ζητήσω αντικατάσταση? Θα πήγαινα αμέσως πίσω ,απλά έφευγα για ταξίδι 1 εβδομάδα, οπότε από δευτέρα μπορώ να πάω. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δοκίμασες να δεις εάν το κάνει και μετά από hard reset; Μόνο έτσι θα σιγουρευτείς ότι είναι θέμα hardware. (Να υποθέσω ότι "φοράς" official ROM σωστά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Έχω κάνει ήδη 2 Hard reset και δεν άλλαξε τίποτα. (εξ αρχης έχω μαμησια ρομ) Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 οποτε νομιζω δεν το γλυτωνεις το σερβις:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 οπότε από δευτέρα μπορώ να πάω. Να το πας... και να σιγουρευτείς ότι θα το φτιάξουν αυτή τη φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts