Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΛΟΓΙΚΗ συνέπεια της αχρηστίας και της κακής εικόνας εν γένει που είχε το συγκεκριμένο μοντέλο συν τα μυριάδες προβλήματα που έβγαλε σε πάρα πολλούς χρήστες. Σήμερα σε μια συζήτηση με ένα παιδί που δουλεύει WIND εδώ και 4 χρόνια χωρίς να ξέρω ότι αποσύρθηκε (μπράβο για την πληροφόρηση kotsianis) και αναφέροντας του τα προβλήματα που δυστυχώς αντιμετώπισα με το Κ850 η χαρακτηριστική του ατάκα ήταν "...η Sony Ericsson φίλε μου πέθανε μέσα από το μοντέλο αυτό..." κάτι που νομίζω τα λέει όλα.

οι κολοσοι δεν πεθενουν ετσι ευκολα , εχει πολλα μοντελα που πουλανε τρελα ρηξετε μια ματια γυρω εγω στα 10 που βλεπω τα 4 ειναι S.E και η ποιο πολλοι απο αυτους δεν ειναι κατοχοι κινητων S.E για πρωτη φορα.

Η κλασική απαράδεκτη SonyEricsson. Δε σέβεται ούτε το μοντέλο-ναυαρχίδα της... Εμείς φταίμε που τα αγοράζουμε... Για μένα το μόνο μείον του είναι το μικρό μέγεθος των πλήκτρων. Η κάμερά του είναι εκπληκτική...

Προκειμένου να επαναληφθεί η ίδια ιστορία με το Τ28,προτιμότερο είναι που σταμάτησαν την παραγωγή.. ;)

Πάντως,έκανε πολλές αλλαγές με αυτό το μοντέλο η SE τόσο σε επίπεδο λογισμικού όσο κυρίως και υλικού και προφανέστατα δεν ήταν έτοιμη να το υποστηρίξει πλήρως!

Βέβαια για μένα προσωπικά,είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που πέρασαν απ'τα χέρια μου,καθώς δεν εμφάνισε το παραμικρό πρόβλημα στο hardware 9 μήνες τώρα(απ΄τα πιο γερά και ποιοτικά κινητά που είχα ποτέ μου)ενώ η μόνη μου ένσταση στο λογισμικό είναι η αργοπορία όταν γίνεται streaming μουσικής(και ΔΕ φταίει ο επεξεργαστής,καθως και το Κ800 έχει τον ίδιο και πάει σφαίρα με bluetooth ακουστικά),κάποιες επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα και το BROD που σε προηγούμενες εκδόσεις λογισμικού ταλαιπώρησε πολλούς(και μένα μια φορά μόνο).

Όπως είπαμε βεβαίως και το επαναλαμβάνω σίγουρα άλλες 2 αναβαθμίσεις λογισμικού θα έρθουν,οπότε η υποστήριξη συνεχίζεται,αν και πλέον δε νομίζω να υπάρχει κάτι προς διόρθωση,καθώς λειτουργεί μια χαρά!

οι κολοσοι δεν πεθενουν ετσι ευκολα , εχει πολλα μοντελα που πουλανε τρελα ρηξετε μια ματια γυρω εγω στα 10 που βλεπω τα 4 ειναι S.E και η ποιο πολλοι απο αυτους δεν ειναι κατοχοι κινητων S.E για πρωτη φορα.

Προφανώς ο MSP θέλει να πει πως αυτό το μοντέλο την "εξάντλησε",όχι πως η εταιρία έπεσε και δε θα ξανασηκωθεί! :)

ρε παιδες μα ηταν τοοοοοοοσο χαλια? εγω αν δεν εμπαινα στα φορουμ, συμφωνα με την εμπειρια μου με αυτο το κινητο (6 μηνες), και απειρα αλλα κινητα που περασαν απο τα χερια μου, θα ελεγα οτι ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει :wacko: μαλλον ημουν τυχερος... τι να πω.... (δεν αμφισβητω αυτα που ισχυουν προς Θεου:p )

Φιλε msp Μπορω να σου πω δυο μοντελα νοκια που μου ξεβαψαν τη πρωτη βδομαδα.δε τα θυμαμαι επειδη ειναι νουμερα κ μοιαζουν.το πιο πιθανο ειναι να ναι τυχαιο γεγονος το δικο σου απο τη στιγμη που δεν εχει ακουστει κατι παρομοιο απο αλλους.επισης ειχα αναφερει καμια βδομαδα πριν για ενα φιλο μου που ειναι σεφ.το χει σε τρελες θερμοκρασιες κ ακομα αντεχει.μεμονομενα περιστατικα ειναι περισσοτερο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

απο αυτονομια σε σχεση με το κ800 δεν ειναι χειροτερο ομως ;προσωπικα ναι .
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

παιδες η πρωτη φωρτηση ποσες ωρες πρεπει να ειναι?2,5 οσες λεει μεσα?

ευχαρηστω

Τοσο περιπου.αλλωστε θα δεις και το σηματακι της μπαταριας οτι εχει ολοκληρωθει οη φορτιση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

thnx φιλε!ρωτησα γιατι συνηθως η πρωτη φωρτηση σε αλλα κινητα που ειχα...ηθελε πολλες ωρες παραπανο!ευχαρηστω

thnx φιλε!ρωτησα γιατι συνηθως η πρωτη φωρτηση σε αλλα κινητα που ειχα...ηθελε πολλες ωρες παραπανο!ευχαρηστω

Σε παλιοτερα κινητα ισχυε κανα 4-6αωρο το πολυ.επισης την μπαταρια μην την αφηνεις να σβησει εντελως για να την ξαναφορτισεις,τωρα αυτο δεν ειναι καλο..χτυπαει κοκκινο και εισαι για φορτιση.ετσι το κινητο με το περασμα του χρονου θα αποδωσει πολυ καλους χρονους αναμονης.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δλδ να το αφησω να κλειση απο μπαταρια π λεμε?γιατι ελεγα να το φωρτησω ετσι οπως ειναι π εχει λιγη μπαταρια μεσα...

δλδ να το αφησω να κλειση απο μπαταρια π λεμε?γιατι ελεγα να το φωρτησω ετσι οπως ειναι π εχει λιγη μπαταρια μεσα...

να μην το αφησεις.στα κοκκινα το βαζεις για φορτιση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια επειδη το κινιτο κανει κατι επανεκινησεις ωρες ωρες πια εινε η τελευταια αναβαθμηση και απο που μπορω να την κατεβασω?

και αναβαθμιση στο τελευταιο firmware να του κανεις,τις επαννεκινησεις θα τις εχει..τουλαχιστον αυτο συμβαινει με το δικο μου...

Η λογική της ταχύτητας της τεχνολογίας είναι γνωστή. Καλό ή κακό συνήθως δύσκολα αποδεικνύεται και άλλοι το βλέπουν θετικά, άλλοι αρνητικά για οποιοδήποτε λόγο. Το "δικό" μου θέμα είναι ότι σαν αφοσιωμένος πελάτης της SONY Ericsson από το Τ65 (!) στο Κ610, Κ750, Κ800 το K850 με ενθουσίασε επίσης (παραλίγο να πουλήσω μια υπέροχη ψηφιακή Pentax 8.0MP) με το πρώτο. Η απογοήτευση ήρθε στα ΠΑΧΙΑ λόγια και στην για 1η φορά κακή συμπεριφορά του AFTER SALES όπως λένε από την εταιρεία.

Κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφικός και με συγχωρείτε. Αλλά εγώ θα την "κυνηγάω" όπου σταθώ την απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο του υποκαταστήματος service όσο και την κεντρικής (Αθήνα) συμπεριφοράς για ένα τηλέφωνο εντός εγγύσης ουσιαστικά 2 μηνών. Το ξαναείπα ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ η εμπιστοσύνη μου και έστω και αν μου ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ εγώ το έκλεισα στο κουτί του και χρησιμοποιώ πάλι το παλιό Κ800.

Όμως ΣΥΓΓΝΩΜΗ επιμένω σε ορισμένα πράγματα. Κάποιοι λένε εδώ ότι το 5ΜΡ τηλέφωνο είναι σούπερ, βγάζει τέλειες φώτο κτλ. Δεν τους αντικρούω. Θέλω μόνο μια σύγκριση στο ίδιο αντικείμενο ίδια ώρα ίδια λήψη με μια ψηφιακή φωτογραφική των 5ΜΡ. Είναι τόσο απλό. Δε θα μου λένε κάποιοι σύγκριση με κάμερα πχ Samsung 1.3ΜΡ κινητού αλλά κάτι ίδιο. Εκεί υπάρχει βουβαμάρα.

Πλαστικά...νίκελα...αλουμίνια. Ενας φίλος πιο πάνω έγραψε ΣΩΣΤΑ ότι μπορεί να έχει τύχει οτιδήποτε σε κάποιον, κάποιους κάτι. Αναρωτηθήκατε λοιπόν πως θα νιώθατε στη θέση του; Μπορεί να είστε τυχεροί σήμερα αλλά αύριο; Ακόμα και αν υπάρχουν "παραγωγές" που ήταν προβληματικές (βλ. Ιουνίου εισαγωγή όπως σας έγραψα που έχει αποσυρθεί από την Cosmote όπως μου είπαν) δεν σας προβληματίζει γιατί;

Τέλος πάντων εδώ σκοπός μας πάντα ήταν να λύνουμε προβλήματα και απορίες. Δε χρειάζεται να κοντράρουμε μεταξύ μας. Είναι απλή λογική όλοι μαζί παλεύουμε για καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα και τιμές. Αυτά να καυτηριάζουμε αυτά να κυνηγάμε αυτά να θίγουμε. Το να σας λέω ότι πήρα ... κιμά και το έκανα υπέροχα κεφτεδάκια αλλά όλοι άλλοι γείτονες απέτυχαν να βάλλουν σωστή αναλογία μαϊντανού, ένας δεν έβαλε κρεμμύδι, άλλος το έκαψε στο τηγάνι και ο τρίτος του βγήκε όμορφο στο πιάτο ή πήρε καλό χρώμα χάνουμε την ουσία...Που ποια είναι; ΤΟ ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΙΜΑ, ΦΡΕΣΚΟ και ΦΤΗΝΟ; (Νομίζω το παράδειγμά μου λίγο τραβηγμένο αλλά θα σας κάνει να καταλάβεται τι εννοώ).

καλό βράδυ...

Δε διαφωνω μαζι σου σε οτι λες κ απο τη στιγμη που την πστησες με τη συσκευη λογικο να κλονιζεται η εμπιστοσυνη σου αλλα το ξαναλεω οτι δεν υπαρχει μεχρι στιγμης κινητο που μπορει να αντικαταστησει ψηφιακη.απλα υπαρχουν κινητα που εχουν ικανοποιητικα αποτελεσματα αλλα σε συγκριση με ψηφιακες παντα θα χανουν.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η λογική της ταχύτητας της τεχνολογίας είναι γνωστή. Καλό ή κακό συνήθως δύσκολα αποδεικνύεται και άλλοι το βλέπουν θετικά, άλλοι αρνητικά για οποιοδήποτε λόγο. Το "δικό" μου θέμα είναι ότι σαν αφοσιωμένος πελάτης της SONY Ericsson από το Τ65 (!) στο Κ610, Κ750, Κ800 το K850 με ενθουσίασε επίσης (παραλίγο να πουλήσω μια υπέροχη ψηφιακή Pentax 8.0MP) με το πρώτο. Η απογοήτευση ήρθε στα ΠΑΧΙΑ λόγια και στην για 1η φορά κακή συμπεριφορά του AFTER SALES όπως λένε από την εταιρεία.

Κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφικός και με συγχωρείτε. Αλλά εγώ θα την "κυνηγάω" όπου σταθώ την απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο του υποκαταστήματος service όσο και την κεντρικής (Αθήνα) συμπεριφοράς για ένα τηλέφωνο εντός εγγύσης ουσιαστικά 2 μηνών. Το ξαναείπα ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ η εμπιστοσύνη μου και έστω και αν μου ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ εγώ το έκλεισα στο κουτί του και χρησιμοποιώ πάλι το παλιό Κ800.

Όμως ΣΥΓΓΝΩΜΗ επιμένω σε ορισμένα πράγματα. Κάποιοι λένε εδώ ότι το 5ΜΡ τηλέφωνο είναι σούπερ, βγάζει τέλειες φώτο κτλ. Δεν τους αντικρούω. Θέλω μόνο μια σύγκριση στο ίδιο αντικείμενο ίδια ώρα ίδια λήψη με μια ψηφιακή φωτογραφική των 5ΜΡ. Είναι τόσο απλό. Δε θα μου λένε κάποιοι σύγκριση με κάμερα πχ Samsung 1.3ΜΡ κινητού αλλά κάτι ίδιο. Εκεί υπάρχει βουβαμάρα.

Πλαστικά...νίκελα...αλουμίνια. Ενας φίλος πιο πάνω έγραψε ΣΩΣΤΑ ότι μπορεί να έχει τύχει οτιδήποτε σε κάποιον, κάποιους κάτι. Αναρωτηθήκατε λοιπόν πως θα νιώθατε στη θέση του; Μπορεί να είστε τυχεροί σήμερα αλλά αύριο; Ακόμα και αν υπάρχουν "παραγωγές" που ήταν προβληματικές (βλ. Ιουνίου εισαγωγή όπως σας έγραψα που έχει αποσυρθεί από την Cosmote όπως μου είπαν) δεν σας προβληματίζει γιατί;

Τέλος πάντων εδώ σκοπός μας πάντα ήταν να λύνουμε προβλήματα και απορίες. Δε χρειάζεται να κοντράρουμε μεταξύ μας. Είναι απλή λογική όλοι μαζί παλεύουμε για καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα και τιμές. Αυτά να καυτηριάζουμε αυτά να κυνηγάμε αυτά να θίγουμε. Το να σας λέω ότι πήρα ... κιμά και το έκανα υπέροχα κεφτεδάκια αλλά όλοι άλλοι γείτονες απέτυχαν να βάλλουν σωστή αναλογία μαϊντανού, ένας δεν έβαλε κρεμμύδι, άλλος το έκαψε στο τηγάνι και ο τρίτος του βγήκε όμορφο στο πιάτο ή πήρε καλό χρώμα χάνουμε την ουσία...Που ποια είναι; ΤΟ ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΙΜΑ, ΦΡΕΣΚΟ και ΦΤΗΝΟ; (Νομίζω το παράδειγμά μου λίγο τραβηγμένο αλλά θα σας κάνει να καταλάβεται τι εννοώ).

καλό βράδυ...

προσωπικά σε έχω βαρεθεί

σκάσε επιτέλους!

προσωπικά σε έχω βαρεθεί

σκάσε επιτέλους!

Μππρρρρρ... δεν βρισκόμαστε στο πεζοδρόμιο :!:

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

παιζει μεσω Η/Υ και bluetoth να συνεδεεται το κινητο κ να μπαινει στο ιντερνετ?

παλια στο p900 που ειχα ειχα βαλει το opera k γινοταν με το κ850 το εχει δοκιμασει κανεις

αλλα δεν ξερω και κατα ποσο γινετε αυτο

sehlen

προσωπικά σε έχω βαρεθεί

σκάσε επιτέλους!

λιγος σεβασμος προς τους συνφορουμιτες δεν βλαπτει και εξαλλου κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να διαβαζει τα αισχρολογα σου!!:mad:

να μην το αφησεις.στα κοκκινα το βαζεις για φορτιση.:)

χρονια πολλα φιλε raver

:)

χρονια πολλα φιλε raver

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

xronia polla mate k apo mena:)

file patsialos-ioanni,ti ginete me to xs++?

• The title was changed to Sony Ericsson K850