sehlen Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 καλησπερα επειδη δεν το εχω ψαξει υπαρχει καμια αξιοπιστη συσκευη μαζι με προγραμμα για να κανουμε το κ850 και gps ?και πως γινετε περνας το software στο κινητο το τρεχει σαν εφαρομογη και σε συνεργασια με την συσκευη σου δινει το ακριβες στιγμα? Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 γεια σας μαγκες.ερωτηση.γνωριζει κανεις αν μπορεις να βαλεις σε φακελους τα βιντεο ,να μην ειναι ολα μαζι. Φυσικά και μπορείς!! Πατάς πάνω σ'ένα βίντεο, πατάς εκεί που λέει επιλογές και μετά πατάς εκεί που λέει νέος φάκελος. Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Επειδη δεν με πολυενδιαφερει το συγκεκριμενο θεμα το μονο που εχω εγω ειναι αυτο:http://rapidshare.com/files/**** (δεν ειναι ακριβος navigator αλλα κατι σαν googlearth,δυστιχως δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω αν αξιζει!) το link δε δουλεύει...λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει! Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Έκανα και εγώ αναβάθμιση...R1EA037! Με αυτή τί διορθώνεται; Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K850i Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Ερωτηση: Το προβλημα με το blue ring of death διορθωνεται με φλασαρισμα ε? Σωστα? Εκανα αναβαθμιση στην 037 και παρουσιασε αυτο το γνωστο προβλημα. Με davinci δεν εβγαλα ακρη καθως δεν αναγνωριζε το κινητο o client οταν το συνεδεα, αρα το στελνω κεντρικα Παράθεση Hasta siempre que viva la revolucio'n :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StarDuke Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 παρακαλώ πολύ ξέρει κανείς που θα βρω τούς Drivers για το Update για 64bit;; στο site τις SonyEricsson δεν έχει τίποτα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Ερωτηση: Το προβλημα με το blue ring of death διορθωνεται με φλασαρισμα ε? Σωστα? Εκανα αναβαθμιση στην 037 και παρουσιασε αυτο το γνωστο προβλημα. Με davinci δεν εβγαλα ακρη καθως δεν αναγνωριζε το κινητο o client οταν το συνεδεα, αρα το στελνω κεντρικα όχι,ρε..δοκίμασε και με kulan kendi και δοκίμασε να το συνδέσεις με 2+5... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Εγω εχω την εκδοση R1EA031 και μου λεει οτι ειναι η τελευταια, ενω υπαρχει και η 037. Και στον υπολογιστη που δοκιμασα, και στο ρυθμισεις-υπηρεσια αναβαθμισης! Γιατι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Εγω εχω την εκδοση R1EA031 και μου λεει οτι ειναι η τελευταια, ενω υπαρχει και η 037. Και στον υπολογιστη που δοκιμασα, και στο ρυθμισεις-υπηρεσια αναβαθμισης! Γιατι;; και γω...το cda μας ειναι διαφορετικο... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 παρακαλώ πολύ ξέρει κανείς που θα βρω τούς Drivers για το Update για 64bit;; στο site τις SonyEricsson δεν έχει τίποτα. Ευχαριστώ. Κοιτα φιλε. Προσπαθησα εδω και 2 εβδομαδες να κανω αναβαθμιση μεσω του υπολογιστη μου (vista 64b) αλλα χωρις αποτελεσμα παροτι εχω ψαξει ολο το web. τελικα το καλυτερο ειναι να προσπαθησεις μεσω ενος PC με XP. Δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις το suite αλλα να μπεις στι site thw SE και να κατεβασεις απο εκει το update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr1s0s Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Εγω επιτελους αναβαθμισα στην R1EA037 μεσω davinci και ξεφορτωθηκα μια και καλη το λογισμικο της vodafone. Το κινητο συμπεριφερεται πολυ καλυτερα και απο αποψη επιδοσεων και απο αποψη μπαταριας που ηταν και το σημαντικοτερο προβλημα με την εκδοση της vodafone. Με λιγα λογια το κινητο πεταει....φτου φτου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 και γω...το cda μας ειναι διαφορετικο... Πλακα πλακα ομως σημερα το πρωι που ξαναδοκιμασα στο pc βρηκε την 037 Adriatic κατι τετοιο! Ξαναδοκιμασε φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 παιδια καλημερα. Δυο ερωτησεις και απο μενα: 1)Ποσο ακριβως αντεχει η μπαταρια σας (εμενα με κανονικη χρηση δεν υπερβαινει τις 48 ωρες συνεχεια ανοιχτο) 2)Προσπαθω να παρω τις ρυθμισεις για mms, wap κτλ μεσω του δικτυου της comote και μου στελνουν ενα πρωτο μηνυμα οτι εφοσον μου ζητηθει να εισαγω τον κωδικο 1 ο οποιος δεν ξερω ποιος ειναι.. Εχεις καποιος καποια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 παιδια καλημερα. Δυο ερωτησεις και απο μενα: 1)Ποσο ακριβως αντεχει η μπαταρια σας (εμενα με κανονικη χρηση δεν υπερβαινει τις 48 ωρες συνεχεια ανοιχτο) 2)Προσπαθω να παρω τις ρυθμισεις για mms, wap κτλ μεσω του δικτυου της comote και μου στελνουν ενα πρωτο μηνυμα οτι εφοσον μου ζητηθει να εισαγω τον κωδικο 1 ο οποιος δεν ξερω ποιος ειναι.. Εχεις καποιος καποια ιδεα? 1)Και εμενα καπου τοσο κραταει ,η το πολυ τρεις μερες(θελω να το αφησω καποια στιγμη χωρις να το πειραζω καθολου ,να δω τελικα ισχυουν οι 400 ωρες αναμονης η μ@$%3ς) 2)Δοκιμασες απο το site της se? Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 1)Και εμενα καπου τοσο κραταει ,η το πολυ τρεις μερες(θελω να το αφησω καποια στιγμη χωρις να το πειραζω καθολου ,να δω τελικα ισχυουν οι 400 ωρες αναμονης η μ@$%3ς) 2)Δοκιμασες απο το site της se? Δοκιμασα αλλα απο εκει μου λεει μη αποδεκτες ρυθμισεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Δοκιμασα αλλα απο εκει μου λεει μη αποδεκτες ρυθμισεις... Η αληθια ειναι πως και εμενα απο εκει το ιδιο μου λεει!Καλο ειναι να εποικηνωνισεις με τον παροχεα σου και να αναφερεις το προβλημμα. Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelis Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 παιδια θελω να αγορασω memory τι προτεινεται kingston η sandisk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Εγω sandisk θα ελεγα και εγω αυτη εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelis Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 την κλασικη την m2 παιρνει ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 την κλασικη την m2 παιρνει ετσι? micro sd αλλα και m2;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelis Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 α τις διαβαζει και τις 2 αυτες?ειναι δοκιμασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ναι, παίζουν και οι 2 κανονικότατα. Απλά προσοχή στην τοποθέτηση γιατί η καθεμια μπαίνει έχοντας τις επαφές της σε αντίθετη κατεύθυνση από την άλλη. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 παιδια καλημερα. Δυο ερωτησεις και απο μενα: 1)Ποσο ακριβως αντεχει η μπαταρια σας (εμενα με κανονικη χρηση δεν υπερβαινει τις 48 ωρες συνεχεια ανοιχτο) 2)Προσπαθω να παρω τις ρυθμισεις για mms, wap κτλ μεσω του δικτυου της comote και μου στελνουν ενα πρωτο μηνυμα οτι εφοσον μου ζητηθει να εισαγω τον κωδικο 1 ο οποιος δεν ξερω ποιος ειναι.. Εχεις καποιος καποια ιδεα? @ 2) Μετά το πρώτο μήνυμα λαβαίνεις δεύτερο μήνυμα στο οποίο επιλέγεις αποθήκευση,οπότε σου ζητάει κωδικό και τότε πατάς το πλήκτρο 1 και γίνεται η εγκατάσταση των ρυθμίσεων ( WAP ή MMS ανάλογα με το τι έγραψες στο μήνυμα που έστειλες στο 1333). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StarDuke Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 παιδια θελω να αγορασω memory τι προτεινεται kingston η sandisk? ego exo valei Kingston 2GB kai einai mia xara ! + pio ftinei ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Η sandisk μου 2gb μια χαρα δουλευει!:cool: Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts