Jump to content

Navimate Extreme

tyxodiokths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καποιος να βαλει κανενα screenshot???

Για δες αυτο http://www.navimate.gr/index.php?id=30,159,0,0,1,0&hashID=58dedfb9096190a1ddb6ca7d33d048f9

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

• Απαντήσεις 65
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο φόρουμ της HTC ανακοινώθηκε ότι είναι διαθέσιμη η έκδοση Xtreme για PDA..όσοι έχουν την παλιά έκδοση μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στην ace hellas...η τιμή όμως είναι ακόμη ένα μυστήριο. ίσως αν κάποιος πάει να κάνει την αναβάθμιση να μπορέσει να μας ενημερώσει.

Στο φόρουμ της HTC ανακοινώθηκε ότι είναι διαθέσιμη η έκδοση Xtreme για PDA..όσοι έχουν την παλιά έκδοση μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στην ace hellas...η τιμή όμως είναι ακόμη ένα μυστήριο. ίσως αν κάποιος πάει να κάνει την αναβάθμιση να μπορέσει να μας ενημερώσει.

H εκδοση ειναι διαθεσιμη αλλα σε email που τους ειχα στειλει μου ειχαν γραψει οτι στα καταστηματα θα κυκλοφορησει τελος του μηνα

H εκδοση ειναι διαθεσιμη αλλα σε email που τους ειχα στειλει μου ειχαν γραψει οτι στα καταστηματα θα κυκλοφορησει τελος του μηνα

Εγώ μίλησα με Navimate χτες και μου ανέφεραν ότι εκτός χρηστών HTC όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι διαφορετικών pda μπορούν να προμηθευτούν τη νέα έκδοση είτε από τις γνωστές αλυσίδες είτε από τη Navimate. Θα περάσω μια βόλτα από Πλαίσιο και θα δω τι γίνεται...

Εγώ μίλησα με Navimate χτες και μου ανέφεραν ότι εκτός χρηστών HTC όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι διαφορετικών pda μπορούν να προμηθευτούν τη νέα έκδοση είτε από τις γνωστές αλυσίδες είτε από τη Navimate. Θα περάσω μια βόλτα από Πλαίσιο και θα δω τι γίνεται...

Τι εγινε φιλε μου το βρηκες;

Τι εγινε φιλε μου το βρηκες;

όχι τα ίδια που είπες εσύ έμαθα. Τέλος του μήνα..και όποιος θέλει μπορεί να στείλει την κάρτα του στη Navimate και να το προμηθευτεί με αντικαταβολή. Αυτά βέβαια δεν ισχύουν για κατόχους HTC P3300. Αυτοί μπορούν να πάρουν το λογισμικό κατευθείαν από την ace.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι κι εγώ ένας απο αυτούς που έψαχνε πολύ καιρό για πλοηγό. Στην αρχή έψαχνα για pocket αλλά ξεκινούσαν όλα τα καλά απο τα 500 και πάνω. Οπότε κατέληξα σε PNA και πήρα τη τελευταία έκδοση του 420 με το Xtreme στα 399€ απο Πλαίσιο και το δούλεψα το 2μερο. Με αυτά που μου έλεγε ο κολλητός μου που έχει στο htc τη παλιά version 211 και μου έδειξε καμία σχέση. Πιό ωραίο μενού, σε 2-3 διαδρομές που έκανα με έβγαζε να πάω μέσα απο λογικές διαδρομές. Θέλω να κάνω και καμιά διαδρομή σε βουνό και θα σας γράψω εντυπώσεις.

Καλημέρα johner, δες λίγο εδώ.

Ευχαριστώ φιλε μου.

Φαίνεται καλύτερο από την παλιά έκδοση και νομίζω οτι μοιάζει αρκετά με το destinator. Παραμένουν τα πολλά εικονίδια στην οθόνη και κρύβουν τον χάρτη.

Θα είχε ενδιαφέρον μια δοκιμή!:D

Ευχαριστώ φιλε μου.

Φαίνεται καλύτερο από την παλιά έκδοση και νομίζω οτι μοιάζει αρκετά με το destinator. Παραμένουν τα πολλά εικονίδια στην οθόνη και κρύβουν τον χάρτη.

Θα είχε ενδιαφέρον μια δοκιμή!:D

ΝΑ σαι καλά johner όσον αφορά την οθόνη του χάρτη απο αυτά που πρόλαβα να δουλέψω και να βρώ στις ρυθμίσεις, έχουν βάλει μια πολύ χρήσιμη λειτουργία, μπορείς μέσα απο τις παραμέτρους να αφήσεις όσα εικονίδια πιστεύεις ότι σου χρειάζονται, ακόμα και να τα βγάλεις όλα! Πάντως μιας και είπες για το Dest, σε φίλο που είδα το 7αρι τα εικονίδια ηταν λίγο μικρά και σε συνδυασμό με την διαφάνεια μου φάνηκε λίγο ζόρικα. Βέβαια εγώ καλόμαθα με την 4 ιντσών οθόνη! :)

και στο dest7 μπορεις να αφαιρεσεις εικονιδια.

ο χαρτης μας ενδιαφερει βασικα. αν εχει καποιος screenshot απο επαρχια

καλα θα ητανε.

• 10 months later...
  • 3 weeks later...

Πλησιάζω τον 1 χρόνο με το Navimate 420 extreme.

Όλον αυτόν τον καιρό μου έσπασε τα νεύρα με την ανύπαρκτη σχεδόν αυτονομία του (μην τυχόν και βάλεις έντονο φωτισμό στις ρυθμίσεις). Αναγκάστηκα να πάρω τον ξεχωριστό φορτιστή για να μπορώ να σχεδιάζω τις διαδρομές μου την προηγουμενη μέρα στο σπίτι.

Όσο για την λήψη σήματος, δεν γίνεται δουλειά χωρίς την επιπλέον κεραία.

Τώρα πια, σε σύγκριση με άλλα pna που βλέπω απο γνωστούς, μου μοιάζει αρκετά χοντροκομένο.

Δεν νομίζω οτι στις πληροφορίες που φαίνονται κατά τη διάρκεια της διαδρομής με ενδιαφέρει τόσο το όνομα του δήμου όσο της πόλης/οικισμού.

Σε άλλο pna βρήκα χρησιμότερη την πληροφορία για παραλίες, στοιχείο που λείπει απο το navimate 420 extreme.

Δεν το χρησιμοποίησα βέβαια για off-road που λένε οτι είναι το δυνατό του σημείο.

Κακή εντύπωση μου έκανε επίσης η απώλεια αναβαθμίσεων (μείναμε στην 3.0.0 και απο εκεί και πέρα σιγή ιχθύος).

Αυτό που ψάχνω τώρα πια, είναι το αν γίνεται (και πώς) θα εγκαταστήσω χάρτες άλλων εταιρειών σ' αυτό το pna που υποψιάζομαι οτι είναι κλειδωμένο.

μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις

Φιλε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θελει να το παρει ενας φιλος, θα του μεταφερω οσα εγραψες. Βασικα θα ηθελα να δοκιμασω την εκδοση για pda για να δω και τι δυνατοτητες εχει σε off-road διαδρομες. Σε ευχαριστω και παλι.