Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές πλοήγησης

jojo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίζει κανονικά στο i-phone...

εγώ δέν βρήκα μέχρι σήμερα να παίζει κάτι εάν εσύ ξέρεις κάτι δώσε το LINK:rolleyes:

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το link στο i-phone :

hxxp://iphone-forum.org/showthread.php?t=98458&highlight=route+7.0.964

Eυχαριστώ αλλά έμεινα με την γλύκα διότι δέν ανοίγει με premium:(

Έχω τρελαθεί να ψάχνω :wacko:

Μήπως βρήκε κάποιος κανένα Ελληνικό Χάρτη??? :worry: :cry:

Route66 2005 Handynavigation S60 Nokia: :p :happy:

Total size: 314.32 MegaByte

Download: http://www.mininova.org/get/146963

-------------------------------------------------------------------------

Image Library for ROUTE 66: http://www.harvard.co.uk/home/image_library.cfm?Office=undefined&ID=435

Έχω τρελαθεί να ψάχνω :wacko:

Μήπως βρήκε κάποιος κανένα Ελληνικό Χάρτη??? :worry: :cry:

Αν δεν το ανεβάσει κάποιος.....

Μα δεν χρειάζεται premium , θα επιλέξεις free

συγνώμη free πατάω μου λέει τον κωδικό αλλά όταν μπαίνω στήν διαδικασία για κατέβασμα γράφει ''not fount''αυτό το πρόβλημα το έχω από τότε που το ανακάλυψα το site και είδα ότι λειτουργεί για 30 μέρες ελεύθερα αλλά στό θέμα που μου έδωσες δέν έχει περάσει ακόμα η ημερομηνία.

γιατι μονο ο χαρτης λειπει? ολο το προγραμμα το περιμενουμε να βγει εδω και καιρο....στο net, oχι στα μαγαζια...

Το πρόγραμμα το έχουμε ;)

Δές Εδώ: :cool:

Έχω βρει στο eMule την εφαρμογή, η οποία όμως δεν ξέρω αν είναι σπασμένη γιατί προφανώς ψάχνει να βρει χάρτη και με πετάει έξω.

Όποιος θέλει ας δοκιμάσει .

Κατεβάστε το από εδώ: http://rapidshare.de/files/14775694/Smart2Go.rar.html

Πήγα σήμερα μια βόλτα στο Ναύπλιο και στο Λουτράκι μόλις βγήκα απο την εθνική ,το Route 66σταμάτησε να δείχνει ώστω και αυτή την εθνική οδό,πως μπορούμε να βρούμε κάτι αντίστοιχο και για την υπόλοιπη Ελλάδα?Ας μου απαντήσει κάποιος και πως λέγεται το πρόγραμμα.
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Πήγα σήμερα μια βόλτα στο Ναύπλιο και στο Λουτράκι μόλις βγήκα απο την εθνική ,το Route 66σταμάτησε να δείχνει ώστω και αυτή την εθνική οδό,πως μπορούμε να βρούμε κάτι αντίστοιχο και για την υπόλοιπη Ελλάδα?Ας μου απαντήσει κάποιος και πως λέγεται το πρόγραμμα.

Νομίζω ότι μόνο το smart2go έχει αυτή τη στιγμή χάρτη με οδούς εκτός Αθηνών , και περιμένουμε και το πλέων πλήρες destinator sp

Εγώ τους ζήτησα πληροφορίες σχετικά με την κάρτα που το έχουν αποθηκευμένο εάν είναι συμβατή με το Ν70 και με έγραψαν κανονικά

info@telenavis.com

Παρακαλώ θα ήθελα να μάθω εάν είναι συμβατό το mart2go με το Νόκια Ν70 που έχω διότι η κάρτα που έχει το τηλέφωνο είναι RS-MMC (64 MB Reduced Size Dual Voltage (1.8/3V) MultiMediaCard) και φοβάμε μήπως δέν είναι συμβατή η κάρτα του πακέτου.

Σε ΝΟΚΙΑ Ν70 με την τελευταία έκδοση (5.0609.2.0.1) μόλις το ξεκινάς κάνει επανεκκίνηση το κινητό. Επειδή δεν ρισκάρω ένα κινητό γεμάτο εφαρμογές για μια εφαρμογή GPS, μάλλον θα περιμένω το Destinator SP. Καλή τύχη σε όσους συνεχίσουν τις δοκιμές...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ρε παιδιά, μια βοήθεια επειδή έχω κολλήσει. Εγκατέστησα το sis που περιέχεται στο αρχείο Route66_Mobile7.rar, χωρίς να ακολουθήσω τις αρχικές οδηγίες για το system κλπ (θεωρώ ότι το τελευταίο αρχείο εγκαθίσταται από μόνο του, άλλωστε δεν βρήκα πουθενά τους φακέλους που περιγράφονται στην πρώτη παράγραφο του αρχικού ποστ). Έβαλα και το χάρτη της Αθήνας στο directory /MAPS (με αγγλικούς χαρακτήρες), αλλά μόλις ψάξει για bt και δεν το βρει, κλείνει.
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

μην το αφηνεις να ψαξει για ΒΤ συσκευες, δε χρειαζεται. λογικα θα δουλεψει ;)

Δεν το προλαβαίνω, αλλά και αν πατήσω cancel πάλι με πετάει.

Δεν το προλαβαίνω, αλλά και αν πατήσω cancel πάλι με πετάει.

Δοκίμασε να το ξεκινήσεις με κλειστό το bt της συσκευής σου.Έτσι δεν θα κάνει scan αλλά αντί αυτού θα σε ρωτήσει;)

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

Αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν χάρτες και το πρόγραμμα από μόνο του, μόλις πας να το ανοίξεις, είτε απλά θα κλείσει, ή θα κάνει restart το κινητό σου...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τελικά κατέβασα άλλη έκδοση από το iphone και δούλεψε. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια

telika douleuei sto 3230?

Από ότι έχει γράψει και georgiosm στο 3230 παίζει :)

(αλλά χωρίς Ελληνικούς χάρτες τι να το κάνεις :( )

Στο 3230 παίζει κανονικά. Σαν προεγκαταστημένο χαρτη έχει την πόλη του Basel.

Είναι πράγματι πολύ γρήγορο πρόγραμμα.