esykas Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Παίζει κανονικά στο i-phone... εγώ δέν βρήκα μέχρι σήμερα να παίζει κάτι εάν εσύ ξέρεις κάτι δώσε το LINK:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Το link στο i-phone : hxxp://iphone-forum.org/showthread.php?t=98458&highlight=route+7.0.964 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Το link στο i-phone : hxxp://iphone-forum.org/showthread.php?t=98458&highlight=route+7.0.964 Eυχαριστώ αλλά έμεινα με την γλύκα διότι δέν ανοίγει με premium:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Μα δεν χρειάζεται premium , θα επιλέξεις free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Έχω τρελαθεί να ψάχνω :wacko: Μήπως βρήκε κάποιος κανένα Ελληνικό Χάρτη??? :worry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Route66 2005 Handynavigation S60 Nokia: :p :happy: Total size: 314.32 MegaByte Download: http://www.mininova.org/get/146963 ------------------------------------------------------------------------- Image Library for ROUTE 66: http://www.harvard.co.uk/home/image_library.cfm?Office=undefined&ID=435 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Έχω τρελαθεί να ψάχνω :wacko: Μήπως βρήκε κάποιος κανένα Ελληνικό Χάρτη??? :worry: :cry: Αν δεν το ανεβάσει κάποιος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Μα δεν χρειάζεται premium , θα επιλέξεις free συγνώμη free πατάω μου λέει τον κωδικό αλλά όταν μπαίνω στήν διαδικασία για κατέβασμα γράφει ''not fount''αυτό το πρόβλημα το έχω από τότε που το ανακάλυψα το site και είδα ότι λειτουργεί για 30 μέρες ελεύθερα αλλά στό θέμα που μου έδωσες δέν έχει περάσει ακόμα η ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 γιατι μονο ο χαρτης λειπει? ολο το προγραμμα το περιμενουμε να βγει εδω και καιρο....στο net, oχι στα μαγαζια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 γιατι μονο ο χαρτης λειπει? ολο το προγραμμα το περιμενουμε να βγει εδω και καιρο....στο net, oχι στα μαγαζια... Το πρόγραμμα το έχουμε ;) Δές Εδώ: :cool: Έχω βρει στο eMule την εφαρμογή, η οποία όμως δεν ξέρω αν είναι σπασμένη γιατί προφανώς ψάχνει να βρει χάρτη και με πετάει έξω. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει . Κατεβάστε το από εδώ: http://rapidshare.de/files/14775694/Smart2Go.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Πήγα σήμερα μια βόλτα στο Ναύπλιο και στο Λουτράκι μόλις βγήκα απο την εθνική ,το Route 66σταμάτησε να δείχνει ώστω και αυτή την εθνική οδό,πως μπορούμε να βρούμε κάτι αντίστοιχο και για την υπόλοιπη Ελλάδα?Ας μου απαντήσει κάποιος και πως λέγεται το πρόγραμμα. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Πήγα σήμερα μια βόλτα στο Ναύπλιο και στο Λουτράκι μόλις βγήκα απο την εθνική ,το Route 66σταμάτησε να δείχνει ώστω και αυτή την εθνική οδό,πως μπορούμε να βρούμε κάτι αντίστοιχο και για την υπόλοιπη Ελλάδα?Ας μου απαντήσει κάποιος και πως λέγεται το πρόγραμμα. Νομίζω ότι μόνο το smart2go έχει αυτή τη στιγμή χάρτη με οδούς εκτός Αθηνών , και περιμένουμε και το πλέων πλήρες destinator sp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Εγώ τους ζήτησα πληροφορίες σχετικά με την κάρτα που το έχουν αποθηκευμένο εάν είναι συμβατή με το Ν70 και με έγραψαν κανονικά info@telenavis.com Παρακαλώ θα ήθελα να μάθω εάν είναι συμβατό το mart2go με το Νόκια Ν70 που έχω διότι η κάρτα που έχει το τηλέφωνο είναι RS-MMC (64 MB Reduced Size Dual Voltage (1.8/3V) MultiMediaCard) και φοβάμε μήπως δέν είναι συμβατή η κάρτα του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Σε ΝΟΚΙΑ Ν70 με την τελευταία έκδοση (5.0609.2.0.1) μόλις το ξεκινάς κάνει επανεκκίνηση το κινητό. Επειδή δεν ρισκάρω ένα κινητό γεμάτο εφαρμογές για μια εφαρμογή GPS, μάλλον θα περιμένω το Destinator SP. Καλή τύχη σε όσους συνεχίσουν τις δοκιμές... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Ρε παιδιά, μια βοήθεια επειδή έχω κολλήσει. Εγκατέστησα το sis που περιέχεται στο αρχείο Route66_Mobile7.rar, χωρίς να ακολουθήσω τις αρχικές οδηγίες για το system κλπ (θεωρώ ότι το τελευταίο αρχείο εγκαθίσταται από μόνο του, άλλωστε δεν βρήκα πουθενά τους φακέλους που περιγράφονται στην πρώτη παράγραφο του αρχικού ποστ). Έβαλα και το χάρτη της Αθήνας στο directory /MAPS (με αγγλικούς χαρακτήρες), αλλά μόλις ψάξει για bt και δεν το βρει, κλείνει. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 μην το αφηνεις να ψαξει για ΒΤ συσκευες, δε χρειαζεται. λογικα θα δουλεψει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Δεν το προλαβαίνω, αλλά και αν πατήσω cancel πάλι με πετάει. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Δεν το προλαβαίνω, αλλά και αν πατήσω cancel πάλι με πετάει. Δοκίμασε να το ξεκινήσεις με κλειστό το bt της συσκευής σου.Έτσι δεν θα κάνει scan αλλά αντί αυτού θα σε ρωτήσει;) Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Το πρόγραμμα το έχουμε ;) Δές Εδώ: :cool: telika douleuei sto 3230? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν χάρτες και το πρόγραμμα από μόνο του, μόλις πας να το ανοίξεις, είτε απλά θα κλείσει, ή θα κάνει restart το κινητό σου... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Τελικά κατέβασα άλλη έκδοση από το iphone και δούλεψε. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 telika douleuei sto 3230? Από ότι έχει γράψει και georgiosm στο 3230 παίζει :) (αλλά χωρίς Ελληνικούς χάρτες τι να το κάνεις :( ) Στο 3230 παίζει κανονικά. Σαν προεγκαταστημένο χαρτη έχει την πόλη του Basel. Είναι πράγματι πολύ γρήγορο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Μόλις είδα ότι έβγαλε πάλι νέα έκδοση ( 7.0.989 ), μα τι τους έπιασε κάθε εβδομάδα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 παιδια που μπορω να βρω το τελευταιο χαρτη της Αθηνας που κυκλοφορει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Δοκίμασε αυτό : hxxp://www.aivanet.com/showpost.php?p=22259&postcount=456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts