Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές πλοήγησης

jojo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

briefcase.pathfinder.gr/contents/topoland/16928o

http:// 66.218.69.11/search/cache?p=briefcase.pathfinder.gr%2F++topoland&prssweb=Search&ei=UTF-8&fl=0&u=briefcase.path

finder.gr/contents/topoland/16928o&w=briefcase+pathfinder+gr+topoland&d=VsSaXWFULoj5&icp=1&.intl=us

:lock:

twitter.com/jojoGPS

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες ρώτησα στη Nokia μου είπανε για 220... Μπορείς να τον βρεις φαντάζομαι στην καλύτερη περίπτωση μέχρι 160... It's your call... Τώρα βέβαια να πω και την κακία μου... αν και αυτός δεν παίζει καλά... εεε τότε... :X Αλλά μάλλον αυτός θα είναι πολύ καλός!

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Οι 6630 users με τι GPS παίζετε απροβλημάτιστα?? Κάνει connect πάντα? Συνέχεια? Σας έχει εμφανίσει κανά πρόβλημα..?

Εγω οταν ειχα το 6630 το ειχα δοκιμασει με το Holux GR 230 και επαιζε αψογα.

akrivo to mamimeno alla tha to parw mallon na to dokimasw kai o theos mazi mou....thanks axe

Την ίδια ακριβώς σκέψη κάνω και εγώ... αλλά για το Fortuna clip-on, το οποίο έρχεται στα 127 ευρώ από Play247.. Ελπίζω και εγώ να παίξει και θα κάνω λίγο το πειραματόζωο, αν και θέλω να πιστεύω πως θα παίξει... Σε τόσους έπαιξε, τόσο γκαντέμηδες να είμαστε??? :rolleyes: :worry:

Έτσι λοιπόν θα δοκιμάσουμε 2 μηχανήματα και θα έχουμε άποψη και προτείνω αφού μένουμε και αρκετά κοντά, αν και όταν τα πάρουμε να βρεθούμε και από κοντά για ένα live testing και σύγκριση! Τι λες?

ΥΓ. Να πω επίσης, ότι είμαι σχεδόν σίγουρος για ασυμβατότητα, μεταξύ του gps και του phone μου, καθότι, όταν πήγα να το κάνω pair σε μένα έλεγε "waiting for bt-gps" ενώ σε ένα SE Z600 της κοπέλας μου απάντησε αμέσως και ζήτησε authpass... Συνεπώς μάλλον έπαιζε καλά με SE... Επίσης, θέλω να τονίσω πως (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο), τέτοιες ασυμβατότητες παίζουν και μεταξύ bt ακουστικών (ακόμη και ίδιας εταιρίας), όπως επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το καινούργιο firmware διορθώνει τη συμβατότητα του bt με handsfree άλλων εταιριών (οπότε μπορεί και με συσκευές άλλων εταιριών)... Σίγουρα έχει ψάξιμο ακόμα, αλλά δεν μου φαίνεται και ακατόρθωτο... ;)

ΥΓ2. Το ψάξιμο και το ρίσκο για να παίξει αξίζει... Γιατί άμα το δεις να παίζει με gps σου αποζημιώνει κατά πολύ το κόστος σε χρόνο και χρήμα!!! ;) :)

ta esbisa alla to idio error "εφαρμ. εκλεισε route66 kern-exec 3"

Και εμένα το ίδιο μου βγάζει.Εκει που λειτουργούσε μια χαρά.

Μου φαινεται θα παω για reset αν δεν τα καταφερω...

Σκέφτομαι άρα υπάρχω....

Το εχω δοκιμασει με Fortuna Bluetooth Slim gps, αψογοοοοοοοο

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως το βάζουμε στο κίνητο και ποια διαδικασία ακολουθούμε.Οι οδηγίες στις πρώτες σελίδες είναι μόνο για expert που πιάνουν αμέσως τη διαδικασία.Μπόρει ίσως κάποιος να με βοηθήσει να το περάσω και να το κάνω να δουλέψει, γιατί ως τώρα που το έχω περάσει δεν έχω καταφέρει να δουλέψει.

Και εμένα το ίδιο μου βγάζει.Εκει που λειτουργούσε μια χαρά.

Μου φαινεται θα παω για reset αν δεν τα καταφερω...

Τελικά μετα από ένα γερό φορματ το προγραμματακι λειτουργεί μιά χαρά. :lol:

Σκέφτομαι άρα υπάρχω....

τελικα το route66 παιζει σε nokia n70?Αν και ειναι συμβιαν 60 εγω δεν τα καταφερα.Μηπως μπορει καποιος να μου πει?Ευχαριστω

προς το παρον οχι απ'οτι λενε;)

Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως το βάζουμε στο κίνητο και ποια διαδικασία ακολουθούμε.Οι οδηγίες στις πρώτες σελίδες είναι μόνο για expert που πιάνουν αμέσως τη διαδικασία.Μπόρει ίσως κάποιος να με βοηθήσει να το περάσω και να το κάνω να δουλέψει, γιατί ως τώρα που το έχω περάσει δεν έχω καταφέρει να δουλέψει.

Μπορεί κάποιο καλό παιδί;

Ρε παιδιά μία ερώτηση, γιατί κοντεύω να τρελαθώ.... Το είχα δοκιμάσει με BT GPS και έπαιζε τέλεια... Το είδε με τη μία, όλα καλά και όλα ωραία... Παίρνω χθες το BT GPS, από το φίλο μου, να κάνω τεστάκια μόνος μου με την εφαρμογή, να δω πως δουλέυει και στην πράξη (είχαμε κάνει δοκιμή για κανά 2 τετράγωνα) και μου έβγαλε την παναγία... Δεν το έβλεπε με τίποτα... Το τι ανοιξε-κλείσε έκανα σε εφαρμογή-κινητό-gps κτλ. δεν λέγεται... Αρνιόταν πεισματικά.. Σε κάποια φάση το είδε και από εκεί έκανα κανά 2-3 connect σωστά, αλλά σήμερα το πρωί, πάλι το ίδιο.. Να πω, πως το gps δεν είναι τρελό (άγνωστη μάρκα), αλλά ο φίλος μου εικάζεται, ότι στο P910 που έχει παίζει σφαίρα... Εσβησα prefs.ini, format τηλέφωνο, δοκίμασα τα πάντα... Δεν κατέληξα πουθενά... Παίζει όποτε θέλει... Φταίει το GPS??? Ήμουνα στο τσακ να πάρω GPS και απογοητεύτηκα πολύ... Τι λέτε να φταίει?? Έχει τύχει σε κανέναν άλλον?? Φοβάμαι, μην πάρω το gps και κάνει πάλι κουλά και δώσω λεφτά τσάμπα... :cry: :worry: :(

Οι 6630 users με τι GPS παίζετε απροβλημάτιστα?? Κάνει connect πάντα? Συνέχεια? Σας έχει εμφανίσει κανά πρόβλημα..?

Λοιπόν, σχετικά με τα προβλήματα που είχα, αφού παιδεύτηκα για αρκετές μέρες και αφού δοκίμασα σχεδόν τα πάντα, κατέληξα σε ένα πράγμα, όπου σε μένα δουλέυει και λειτουργεί, και είναι η λύση, σε οποιονδηποτε έχει παρόμοια προβλήματα.... Όταν ανοίγει η εφαρμογή, πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι ανοιχτό το bluetooth, διότι το gps είναι default και από ότι έχω καταλάβει, ψάχνει να το βρει, και όταν δεν το βρίσκει "σκαλώνει" και άπαξ και κολλήσει, δεν ξεκολλάει όσες προσπάθειες και να κάνεις... Επανεκίννηση εφαρμογής, ανοιγοκλείσιμο bluetooth, δεν σώνουν την κατάσταση... Συνεπώς, όποιος αντιμετωπίζει προβλήματα αναγνώρισης του gps, ας δοκιμάσει και αυτή τη λύση!! Ελπίζω να βοήθησα... ;) :)

ΥΓ. Με αυτή τη λύση το BT-GPS παίζει πάντα και τέλεια!!! :D

Έχω φτιάξει χάρτες (πολιτικούς) για κάθε νομό ξεχωριστά, με καλή απεικόνιση για το Power navigation 2 αλλά δεν μπορώ να τους κάνω upload (γράφει.... το έγγραφο δεν περιέχει δεδομένα). Δεδομένου ότι είναι πολύ και καλή δουλειά μπορεί κάποιος να μου πει τι φταίει μιας και για όλους μας είναι καλό?

Έχω φτιάξει χάρτες (πολιτικούς) για κάθε νομό ξεχωριστά, με καλή απεικόνιση για το Power navigation 2 αλλά δεν μπορώ να τους κάνω upload (γράφει.... το έγγραφο δεν περιέχει δεδομένα). Δεδομένου ότι είναι πολύ και καλή δουλειά μπορεί κάποιος να μου πει τι φταίει μιας και για όλους μας είναι καλό?

Φίλε μου, αν το μέγεθος τους είναι λογικό (<10MB) ίσως μπορέσω να του φιλοξενήσω σε δικό μου χώρο. Στειλε μου PM! :-)

Χθες ρώτησα στη Nokia μου είπανε για 220... Μπορείς να τον βρεις φαντάζομαι στην καλύτερη περίπτωση μέχρι 160... It's your call... Τώρα βέβαια να πω και την κακία μου... αν και αυτός δεν παίζει καλά... εεε τότε... :X Αλλά μάλλον αυτός θα είναι πολύ καλός!

170 euro to pira apo tin nokia ego!!!

bgainei kai ena paketo xoris mmc

drifting is not a crime

nokia 7710 kai route 66 pane mazi?

οχι ,το route 66 δεν ειναι συμβατο με το 7710.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Περιμένω νέα ...

Κοίτα έχω φτιάξει 8 νομούς μέχρι τώρα. Ο κάθε νομός είναι κατά μέσο όρο 1.5 mb αλλά τα νησιά (κυκλάδες) είναι 2.5 mb. Οπότε μάλλον τα 10 mb είναι πολύ λίγα γιαυτήν την δουλειά... Άσε που μάλλον έχω πρόβλημα με το upload

Κοίτα έχω φτιάξει 8 νομούς μέχρι τώρα. Ο κάθε νομός είναι κατά μέσο όρο 1.5 mb αλλά τα νησιά (κυκλάδες) είναι 2.5 mb. Οπότε μάλλον τα 10 mb είναι πολύ λίγα γιαυτήν την δουλειά... Άσε που μάλλον έχω πρόβλημα με το upload

Κοιταξε, ίσως να μπορέσω να βρω περισσότερο χώρο, καμμια 50αριά MB σε server του NTUA. Αν είναι καλοί και μπορείς να μους τους στείλεις σε gmail account έστω και έναν έναν σιγα σιγά τότε κάτι θα γίνει...

Κοιταξε, ίσως να μπορέσω να βρω περισσότερο χώρο, καμμια 50αριά MB σε server του NTUA. Αν είναι καλοί και μπορείς να μους τους στείλεις σε gmail account έστω και έναν έναν σιγα σιγά τότε κάτι θα γίνει...

Οκ στείλε μου το email να προσπαθήσω... Αλλά απο δευτέρα γιατί φεύγω ταξίδι...

Katevasa to Route 66 apo to #aivanet.To egkatesthsa sosta sthn karta mnhmhs.

En synexeia topothethsa to Athens Map sto ''maps'' ths efarmoghs.Epanegkatesthsa to mobile.sis kai to allo .sis arxeio(predator kai ta loipa)

Anoigo thn efarmogh.Ola kala mexri edo.

Ostoso meta apo 5 peripoy deyterolepta,xoris aparaithta na pathso kapoio plhktro,to Route 66 kleinei kai gyrizo piso sto Menu.

Ti akrivos exo kanei lathos;Gnorizei kapoios;