Jump to content

Δυνατοτητα Κλειδωματος DVD Ταινιας

sadiagraxa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,

Λογο του οτι υπαρχει προσβαση μικρου παιδιου στην συλλογη των DVD μου, θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει η δυνατοτητα να κλειδωσω με κωδικο ή με καποιον αλλον τροπο καποιες ακαταλληλες ταινιες (Πορνο) που εχω κατεβασει και θελω να τις γραψω σε DVD.

Επειδη θα τις μετατρεψω σε DVD που θα παιζει και σε εξωτερικα DVD Players αλλα και σε PC, δεν γνωριζω ποιο προγραμμα μπορει να μου δωσει αυτη την δυνατοτητα...

Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;

Φιλε Kostakiss, δεν ανεφερα πουθενα οτι εχω ΔΙΚΟ μου παιδι :lol: :lol:

Ουτε καν παντρεμενος δεν ειμαι :)

Το συγκεκριμενο παιδι (οχι μωρο) ειναι γνωστης οικογενειας που ερχεται συχνα επισκεψη στο σπιτι μας !

Anyway, το Folder Lock απο οσο ξερω ειναι μονο για PC σωστα;

Εγω θελω να κλειδωνω την ταινια ακομα κι οταν παρεις το DVD και το βαλεις να παιξει σε εξωτρικο DVD Player...

Φιλε Kostakiss, δεν ανεφερα πουθενα οτι εχω ΔΙΚΟ μου παιδι :lol: :lol:

Ουτε καν παντρεμενος δεν ειμαι :)

Το συγκεκριμενο παιδι (οχι μωρο) ειναι γνωστης οικογενειας που ερχεται συχνα επισκεψη στο σπιτι μας !

Anyway, το Folder Lock απο οσο ξερω ειναι μονο για PC σωστα;

Εγω θελω να κλειδωνω την ταινια ακομα κι οταν παρεις το DVD και το βαλεις να παιξει σε εξωτρικο DVD Player...

αυτό δε γίνεται. εκτός και αν έχει parental control το dvd player που είναι αρκετά δύσκολο.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Θυμάμαι ότι παλιότερα είχα ένα πρόγραμμα το οποίο δεν επέτρεπε την χρήση ορισμένων cdrom (τότε) στο drive του υπολογιστή (όχι σε εξωτερικό player).

Σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο; Να ψάξω μήπως το βρω;

Θυμάμαι ότι παλιότερα είχα ένα πρόγραμμα το οποίο δεν επέτρεπε την χρήση ορισμένων cdrom (τότε) στο drive του υπολογιστή (όχι σε εξωτερικό player).

Σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο; Να ψάξω μήπως το βρω;

Σ'ευχαριστω φιλε μου αλλα ας μην σε ταλαιπωρησω γιατι δεν ειναι αυτο που ζηταω ακριβως...

Απ'οτι καταλαβα αυτο που ζηταω δεν γινεται δυστυχως :(

Σας ευχαριστω παντως :)

Μπα,μην εγκαταλήπεις!

Άλλωστε γίνεται.Άμα ενοικιάσεις κάποια παιδική ταινία καρτούν (π.χ. Ο Αυτοκράτορας έχει Κέφια) από αυτές που έχουν και παιχνιδάκια θα δεις ότι υπάρχουν μενού κλειδωμένα που για να μπεις πρέπει να κάνεις κάτι πρώτα...

no sig...

Μακαρι να υπαρχει τροπος φιλε μου :)

Θα ειναι πολυ καλυτερο απο το να καθομαι να κρυβω τα συγκεκριμενα DVD καθε φορα :p