manos the greek Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Χα χα! Εμένα με ξεχάσατε;; Και εγώ μέσα!! Μάνος ο Έλληνας ΠΑΡΩΝ!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 οκ λοιπόν: για 14/05/04 Μοναστηράκι (σταθμό ΗΣΑΠ) κατά τις 5? μέσα είναι: 1. Muck Smith 2. Manos the Greek 3. Exposed_bone 4. kp86 5. RIP? 6. Msk? 7. Trobocop® 8. Dr. Maslow 9. Alexkass 10. PropheT 11. shodan_gr? 12. atsouch? 13. Frontier? 14. Saxtus? 15. deos24 16. iceman 17. Ripper_gr 18. lepes? αν ξέχασα κάποιον ας το πει για να κάμω edit :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Ξέχασες το ®... :mad: :whistle: :!: Αυτό είναι πρόκληση! Δεν έρχομαι λοιπόν. :p :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Πάλι στο Μοναστηράκι; Την τελευταία φορά θυμάμαι μας είχε φάει ο ήλιος... Γιατί πάλι εκεί; Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 6 Απρ. 2004 , 13:26) ... 11. shodan_gr? ... Δεν είναι σίγουρο αλλά θα προσπαθήσω να έρθω :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Saxtus ( 6 Απρ. 2004 , 15:03) Πάλι στο Μοναστηράκι; Την τελευταία φορά θυμάμαι μας είχε φάει ο ήλιος... Γιατί πάλι εκεί; την προηγούμενη φορά (δεν είχες έρθει :( ) μόνο ήλιο δεν θα έχει. αν έχει ήλιο (αν και δεν το βλέπω...) θα καθίσουμε κάπου σε σκιά. θα βρούμε :) αλλά για πρότεινε κάποιο άλλο μέρος? πχ flo cafe Ρεντη, Μαρούσι κλπ κλπ για πείτε :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Egw prwtimw monastiraki pantws - easier access :p Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Εγώ λέω να αγοράσω PDA οπότε θα περάσω να ρίξω μια ματιά... Άρα είμαι και εγώ μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 οκ. έγινε updated η λίστα ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 6 Απρ. 2004 , 15:16) την προηγούμενη φορά (δεν είχες έρθει :( ) μόνο ήλιο δεν θα έχει. αν έχει ήλιο (αν και δεν το βλέπω...) θα καθίσουμε κάπου σε σκιά. θα βρούμε :) αλλά για πρότεινε κάποιο άλλο μέρος? πχ flo cafe Ρεντη, Μαρούσι κλπ κλπ για πείτε :) Όταν έλεγα "την τελευταία φορά" εννοούσα την τελευταία φορά που είχα έρθει. Γενικά δεν νομίζω ότι είναι καλό σημείο για hi-tech συσκευές (και ο νοών νοήτο...) Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Πολύ σωστός ο Saxtus !!!!!!! Να το κανονίσουμε Γλυφάδα που έχει πολλά καφέ μαζεμένα και γενικώς όχι τόσο κόσμο να σε πνίγει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 είσαι σχεδόν αδύνατο μιας... και 15 άτομα γλυδάδα ΔΕΝ λέει. τα καφέ είναι κυριλέ και εκεί πας για καμάκι και όχι για να μιλήσεις. γενικά δεν θα μπορούμε να μιλήσουμε :) ακόμα πολλά παιδιά ΔΕΝ μπορούν να πάνε εκεί. πχ kp86, rip, exposed bone , manos the greek γιατι δεν έχουν αμάξι. το μοναστηράκι είναι μονόδρομος εκτός και αν θέλετε να πάμε σε κάποιο κεντρικό φλόκα (μαρούσι, ρέντη). βέβαια αν δεχτούν όλοι για γλυφάδα είμαι και εγώ μέσα :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Να προσθέσω ότι δεν έχω δικό μου μεταφορικό μέσο και φυσικά με βολεύει πιο εύκολα οτιδήποτε είναι κοντά σε στάση τρένου/λεωφορίου, όμως μέχρι να υπάρξει κάποιος που να προτείνει σημείο συνάντησης που να βολεύει, προτιμώ το Flocafe του Village (όχι ότι είναι η καλύτερη λύση, αλλά σαφώς καλύτερα από το Μοναστηράκι). Οπότε, ο "λίστα-ρχος" μπορεί αν θέλει να με αφαιρέσει από την λίστα. Δεν υπάρχει λόγος να μην γίνει το meeting επειδή δεν αρέσει στη μειονότητα ο χώρος συνάντησης. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Καλά, μην πιαστείτε και στα χέρια :lol: Προφανώς οπουδήποτε υπάρχει εύκολη πρόσβαση (Μετρό, ΗΣΑΠ) είναι ιδανικά. Το μοναστηράκι απλά είναι ένα από αυτά τα μέρη. Την προηγούμενη φορά πάντως είμαστανμια χαρά, ούτε ήλιος ούτε βροχή. Ο λόγος; Το μαγαζί είχε... σκέπαστρο :p :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 παιδιά αποφασήστε και πείτε μου :) μέχρι μεγάλη παρασκευή θα είναι ψάχνουμε για μέρος :) μην μαλώσουμε τώρα, ας μαλώσουμε εκεί :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 7 Απρ. 2004 , 13:24) Καλά, μην πιαστείτε και στα χέρια :lol: Προφανώς οπουδήποτε υπάρχει εύκολη πρόσβαση (Μετρό, ΗΣΑΠ) είναι ιδανικά. Το μοναστηράκι απλά είναι ένα από αυτά τα μέρη. Την προηγούμενη φορά πάντως είμαστανμια χαρά, ούτε ήλιος ούτε βροχή. Ο λόγος; Το μαγαζί είχε... σκέπαστρο :p :rolleyes: Count me in! btw την προηγούμενη φορά είχε ψοφόκρυο!!! To Μοναστηράκι βολεύει μεν αλλά αυτή την εποχή είναι κλειστή η μία αποβάθρα του ΗΣΑΠ! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 7 Απρ. 2004 , 13:11) ακόμα πολλά παιδιά ΔΕΝ μπορούν να πάνε εκεί. πχ kp86, rip, exposed bone , manos the greek γιατι δεν έχουν αμάξι. ego pantos mporo opou kai na gini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Wirelessly posted (SonyEricsson P900: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Ego den exo provlima ha ertho mazi me ton trobocop opote no problem. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Όπως και την προηγούμενη φορά ;) Τα λέμε εν καιρώ λοιπόν... :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 που τελικά? τι βλέπετε? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ripper_gr Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Tha ertho kai ego an me thelete :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 list updated. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Wirelessly posted (SonyEricsson P900: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Alexkass που τελικά? τι βλέπετε? Re paidia giati den to kanoume sto Floca sto Marousi opos to myphone meeting. Polu kalos xoros eukoli prosvasi tha mporoume na sunomiloume polu eukola.Kai an peinasoume pame sta Goody's apo kato. To theoro aristi topothesia. Sto monastiraki tha pame me kinita kai tha girisoume me ta boxeraki.Na maste logikoi. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Mάνομου εγώ δεν έχω πρόβλημα. αναμένω :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Wirelessly posted (SonyEricsson P900: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Alexkass Mάνομου εγώ δεν έχω πρόβλημα. αναμένω :) Ok Alexi mou opos toso kalista gnorizeis i pliopsifia pantote nikaei. Alitheia giati den vazoume mia psiforia?? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts