griniaris Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Δε ξερω τι συμβαινει κ αν βγαλουν αλλη αλλα δεν εχουν δηλωσει πουθενα οτι δε θα υπαρξει νεα.αλλα κ να υπαρξει θα σκεφτω πολυ να την περασω αφου το κινητο δεν εχει κανενα προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Πάντα υπάρχουν πράγματα να διορθώσες... Ειδικά στα SE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Πάντα υπάρχουν πράγματα να διορθώσες... Ειδικά στα SE :bow::respect::bow: :lol: μου έφτιαξες το βράδυ πολύ πετυχημένο, ακόμα γελάω :up::clap: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 @ kollate εβαλες τα sound mods??ειδες καμια διαφορα?στον ηχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 δεν το έβαλα, βασικά δεν μου χρειάζεται το ακούω το κινητό μια χαρά όταν χτυπάει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Έχω φάει τον κόσμο να ψάχνω για το εργοστασιακό case του p1i αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα. Κοίταξα ebay και google αλλά βρίσκω μόνο θήκες. Ξέρει κανένας από που μπορώ να παραγγείλω; Η μόνη σελίδα που έχω βρει είναι αυτή http://cnn.cn/shop/sonyericsson-p1i-c-28_381.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Σε sony ericsson center ρωτησες;αν οχι κ κει τοτε δυσκολο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Έχω φάει τον κόσμο να ψάχνω για το εργοστασιακό case του p1i αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα. Κοίταξα ebay και google αλλά βρίσκω μόνο θήκες. Ξέρει κανένας από που μπορώ να παραγγείλω; Η μόνη σελίδα που έχω βρει είναι αυτή http://cnn.cn/shop/sonyericsson-p1i-c-28_381.html Και εγώ αυτή θα σου πρότεινα. Είναι πολύ αξιόπιστο κατάστημα (έχω ψωνίσει πολλές φορές). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Και εγώ αυτή θα σου πρότεινα. Είναι πολύ αξιόπιστο κατάστημα (έχω ψωνίσει πολλές φορές). Εγω ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω το Ρ1 όλο μαύρο δηλαδή αν υπάρχει μαύρη πρόσοψη !! Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Σε sony ericsson center ρωτησες;αν οχι κ κει τοτε δυσκολο. Στο φόρουμ διάβασα ότι ζητούσαν γύρω στα 80 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Παιδιά είναι αδύνατο να καταφέρω να διαβάσω τόσες σελίδες! Τι προβλήματα υπάρχουν με τη συσκευή σε σχέση με τα παλιότερα P ? Επίσης σε ποιά τιμή πωλείται καινούριο το P1 ? και σε ποιά μεταχ/νο ? Θένκς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthalk Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Καλησπέρα Είμαι νέος στο forum . Έχω το p1 3 εβδομάδες και δεν μπορώ να συνδεθώ σε wifi router( συγκεκριμένα speedtouch) , ενώ συνδέεται αρχικά μετά στο web μου γάζει μήνυμα δεν μπορεί να βρεί το link που ζητάω, και όταν κοιτάω την σύνδεση μου την δείχνει ανενεργή. Μήπως φταίει το router? Κάποια ρυθμιση? Ξέρει κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Σε προηγούμενα πόστ κάποιοι ψάχνανε για πενάκια.Εχει το eshop με 5,50€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Καλησπέρα Είμαι νέος στο forum . Έχω το p1 3 εβδομάδες και δεν μπορώ να συνδεθώ σε wifi router( συγκεκριμένα speedtouch) , ενώ συνδέεται αρχικά μετά στο web μου γάζει μήνυμα δεν μπορεί να βρεί το link που ζητάω, και όταν κοιτάω την σύνδεση μου την δείχνει ανενεργή. Μήπως φταίει το router? Κάποια ρυθμιση? Ξέρει κάποιος να βοηθήσει? σε αλλα δυκτια δοκιμασες να συνδεθεις?.απενεργοποιησε το firewall.. μαλον αυτο φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Σε προηγούμενα πόστ κάποιοι ψάχνανε για πενάκια. Εχει το eshop με 5,50 €. Καλή τιμή (για όποιον ενδιαφέρεται).. Θα πρέπει όμως να διευκρινιστεί αν είναι πακέτο ενός (1) ή τριών (3) τεμαχίων πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Το πακέτο αναφέρεται σε 1 πενάκι.Δεν είναι φθηνό αλλά τουλάχιστον δεν χρεώνεσαι για 3 μαζί πενάκια λες και θα χαλάς ενα τη βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Καλή τιμή (για όποιον ενδιαφέρεται).. Θα πρέπει όμως να διευκρινιστεί αν είναι πακέτο ενός (1) ή τριών (3) τεμαχίων πακέτο. thanksss man! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpohalos Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Καλησπέρα Είμαι νέος στο forum . Έχω το p1 3 εβδομάδες και δεν μπορώ να συνδεθώ σε wifi router( συγκεκριμένα speedtouch) , ενώ συνδέεται αρχικά μετά στο web μου γάζει μήνυμα δεν μπορεί να βρεί το link που ζητάω, και όταν κοιτάω την σύνδεση μου την δείχνει ανενεργή. Μήπως φταίει το router? Κάποια ρυθμιση? Ξέρει κάποιος να βοηθήσει? Πρέπει να δεις αν στο router σου το wifi ειναι G η G&B. Το κινητό μας δυστυχώς υποστηρίζει το B(μέχρι 11Mbps). Κι εγώ είχα παρόμοι πρόβλημα και μόλις ρύθμισα το router όλα λύθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Πρέπει να δεις αν στο router σου το wifi ειναι G η G&B. Το κινητό μας δυστυχώς υποστηρίζει το B(μέχρι 11Mbps). Κι εγώ είχα παρόμοι πρόβλημα και μόλις ρύθμισα το router όλα λύθηκαν. Τι ειναι τα G η G&B?Εμένα το ρουτερ μου δεν λεει τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpohalos Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Ειναι προτόκολλα ασύρματης επικοινωνιας. Λογικα κάπου ίσως υπάρχει αυτή η ρύθμιση στο router σου. Ανάλογα βέβαια με πιο χρησιμοποιείς. Το B ειναι πιο παλιό και πιο αργο απο το G. (http://el.wikipedia.org/wiki/802.11). Πρέπει να ανατρέξεις στο manual του router σου για να δεις αν μπορείς να το ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 http://cgi.ebay.com/NEW-FULL-BLACK-Housing-Cover-For-Sony-Ericsson-P1-P1i_W0QQitemZ160260281449QQihZ006QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting http://i22.ebayimg.com/08/i/000/f2/36/58e3_1_sbl.JPG μαύρη θήκη Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Πωωω.. πανεμορφη η μαυρη προσοψη!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 http://cgi.ebay.com/NEW-FULL-BLACK-Housing-Cover-For-Sony-Ericsson-P1-P1i_W0QQitemZ160260281449QQihZ006QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting μαύρη θήκη Πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου :ninja: (προσωπικά δεν μ' αρέσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 όσο και όσο που το μαύρο είναι πιο ωραίο ... εμένα σε κινητά πάντα μοθ άρεσε το μαυρο χρώμα ... αυτός είναι και ο λόγος που τώρα δεν έχω το Ν82 , γιατί δεν υπήρχε σε μαύρο χρώμα ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 λοιπόν. χθες λογω τοθ οτι αγορασα laptop συνδεσα το παλιο μου ρουτερ το speedtouch 585i για να εχω wi-fi στο σπιτι. το προβλημα μου ειναι οτι ενω ολες οι συσκευες μου (playstatioon 3 και laptop) συνδέονται αψογα στο wi-fi του σπιτιου μου το P1i μου κανει νερά. Ενω βρισκει κανονικα το speedtouch με full σημα οταν παω να σύνδεθω μου βγάζει ''η σύνδεση απέτυχε''. Το περιεργο ειναι οτι μια βδομαδα πριν συνδεόμουν με τις ωρες σε wifi ενος φιλου μου σε On telecoms. Βοηθειααα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts