Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω http://www.google.com/gmm και ότι πρέπει να μπείς απο το κινητό. Άμα δεν είναι αυτή η σελίδα ψάξτο.Δωρεάν είναι αλλά προσοχή! Δεν είναι GPS.Είναι κάτι σαν το google earth στο κινητό.Παρόλαυτά,αν εξαιρέσεις ότι βρίσκει που βρίσκεσαι αυτόματα,είναι λειτουργικότατο και άψογο.

Κάτι έχω ακούσει πάντως ότι στις τελυταίες εκδόσεις έχει λειτουργίες GPS αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Ενδιαφέρων ακούγεται :rolleyes:!! Θα το δοκιμάσω αυτές της μέρες.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, συνδέθηκα σε λίγα λεπτα με τον φορητό μου.Η σύνδεση έγινε κανονικά με τη βάση και το usb καλώδιο.Μάλιστα το κινητο φορτίζεται κιόλας!!Super!!!Και ταχύτητα καλούτσικη περίπου σαν dial up!!

Eίναι εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης;

Πρώτα κάνουμε αίτηση; 3,5e το μήνα;

Σε εταιρικό δεν υπάρχει πρόβλημα, σωστά;

sfasfs

Eίναι εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης;

Πρώτα κάνουμε αίτηση; 3,5e το μήνα;

Πολύ εύκολη :).. Πρώτα κάνεις αιτήσει (3,5 €) μετά βάζεις της ρυθμίσεις και μετά σερφάρεις ή ότι άλλο θες εσύ ;)

κωδικος για επαναφορα συσκευης ποιος ειναι?

ξερει κανεις?

γιατι ζηταει μεχρι 8 ψηφια

:X

ξερει κανεις?

γιατι ζηταει μεχρι 8 ψηφια

ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

οχι ακομα γιωργο

πηρες τηλεφωνο το service center απο την καρτα που εχει μεσα στο κουτι ?

δωσε 0000 (4 μηδεν) και μετα αν δεν πιασει 1965

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δοκίμασε 9999 (4 εννιάρια)

Από το software που συνοδεύετε...

αυτο μπορει να παιξει χωρις το χαρτη αλλα με αλλο gps για απο το megaupload δεν μπορω να το κατεβασω.

ρε παιδιά λύστε μου μια απορία. Εγω το p1 το είχα πάρει μεταχειρισμένο . Για να φορτίσω το gps έχει μόνο φορτιστή αυτοκινήτου!! Έτσι είναι σε όλα η μου λείπει κάποιο καλώδιο; Επίσης όταν βάλω τον φορτιστή στο αυτοκίνητο αρχικά ανάβει το πράσινο λαμπάκι ,με το που συνδέω πάνω το Gps δεν κάνει τπτ !! Ούτε δείχνιε να φορτίζει. Καμιά ιδέα;

tasosvel οταν το αγοραζεις σου εχει μονο φορτιστη αυτοκινητου για το gps.δεν σου λειπει τιποτα, νομιζω μπορεις να αγορασεις χωριστα φορτιστη ρευματος για το gps αν θελεις..

παιδια εβαλα το τελευταιο firmware και δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που αναφερετε:D

οι διαφορες που παρατηρησα ειναι οι εξης:

-στην καμερα εχουν αλλαξει χρωμα οι μπαρες του zoom και της φωτεινοτητας.

-το εικονικο πληκτρολογιο εγινε μεγαλυτερο

-αν εχεις ενεργοποιημενες τις μεταβασεις οταν ανοιγει ενα παραθυρο (πχ οταν πατας περισσοτερα στην αναμονη) ειναι ποιο ομαλη η κινηση

-επισης εγινε ποιο γρηγορο γενικα:)

Μηπως ξερετε καθε ποτε περιπου βγαινει και καινουργια αναβαθμιση; ποτε περιπου να περιμενουμε την επομενη;:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Εκατσα στην περιπτωση να απαντησω και εγω κατι που ξερω.Ναι εχει μονο φορτιστη για αυτοκινητο αλλα τι πεζετε με τα λαμπακια δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει ακομα.Ειμαι κατοχος και εγω απο την Τεταρτη παρολλο που ειμαι μελος στο φορουμ κανα μηνα,παρακολουθω ανελιπως την κουβεντα και προσπαθω να ψαχνω για τις απορειες μου χωρις να ενοχλω, δεν αντεχω αλλο να ψαχνω που το διαβασα για το θεμα του antivirus, τι πεζετε?

Πως να εντοπιζω ακριβως αυτα που θυμαμαι οτι εχω διαβασει δεν το καταφερα.Το τηλεφωνο ειναι υπεροχο και το μεγαλυτερο bugs του δικου μου ειναι οτι δεν με ξυπνησε να παω στην δουλεια :lol::lol::lol::lol:, θα το μαθω που θα παει.Σας ευχαριστω θερμα ολους σας για την γνωση που μου δωσατε, καλες γιρτες.

ρε παιδιά λύστε μου μια απορία. Εγω το p1 το είχα πάρει μεταχειρισμένο . Για να φορτίσω το gps έχει μόνο φορτιστή αυτοκινήτου!! Έτσι είναι σε όλα η μου λείπει κάποιο καλώδιο;

Η συσκευασία περιλαμβάνει (δύστυχος σε όλα) ΜΟΝΟ φορτιστεί αυτοκινήτου :mad:.

Επίσης όταν βάλω τον φορτιστή στο αυτοκίνητο αρχικά ανάβει το πράσινο λαμπάκι ,με το που συνδέω πάνω το Gps δεν κάνει τπτ !! Ούτε δείχνιε να φορτίζει. Καμιά ιδέα;

Και σε μένα μόνο το πράσινο φωτάκι ανάβει αλλά το gps φορτίζει και αυτό το λέω γιατί ενώ η μπαταρία του gps

είναι τελείως άδεια, μετά μου κρατάει για αρκετές μέρες (ανάλογα βέβαια την χρήση που κάνεις) :).

δεν με ξυπνησε να παω στην δουλεια :lol::lol::lol::lol:

Ναι την έπαθα και εγώ :lol::lol: ..από τότε χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ το παραδοσιακό ρολόι ή το PPC.

στο ipmart σε ποιο section πας για προγραμματα και themes?

για να ειμαι πιο σαφης πας στο symbian os90 η στο uiq ?

αν μπορει κανεις ασ ποσταρει direct link or msg me πχ ----> h**p://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=212501

αν υποθεσουμε οτι τα uiq εχουν ιδια apps για θεματα που παμε (h**p://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=203739 ενα λινκ ειναι αυτο αλλα τα υπολοιπα της σελιδας ειναι για το ρ1?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Το τηλεφωνο ειναι υπεροχο και το μεγαλυτερο bugs του δικου μου ειναι οτι δεν με ξυπνησε να παω στην δουλεια :lol::lol::lol::lol:,

Έχει αναφερθεί και παλαιότερα ότι όπως όλα τα Symbian YIQ τηλέφωνα,έτσι και το Ρ1 πρέπει να είναι ανοικτό για να δουλεύει το ξυπνητίρι...

no sig...

την ώρα που φορτίζει το gps πρέπει να ανάβει το πράσινο λαμπάκι στο φορτιστή; γιατι όταν το πιέζω και μπεί καλά μέσα στο gps σβήνει το φωτάκι.

Με ενδιαφέρει να αγοράσω ματαχειρισμένο p1, το οποίο μου αρεσε χθες που το ειδα.

Πόσα πρέπει να δώσω?

εχω το nokia n73

Με ενδιαφέρει να αγοράσω ματαχειρισμένο p1, το οποίο μου αρεσε χθες που το ειδα.

Πόσα πρέπει να δώσω?

εχω το nokia n73 music edition

Ο ξαδερφος μου το εχει παρει μεταχειρισμενο 260 ευρω (+Ν90) αλλα εχει προβληματα. Κανει επανεκκινησεις απο μονο του.. Μηπως μπορει κανεις απο εσας να βοηθησει??

Ευχαριστουμε πολυ και καλες Γιορτες! ;)

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση...

Ο ξαδερφος μου το εχει παρει μεταχειρισμενο 260 ευρω (+Ν90) αλλα εχει προβληματα. Κανει επανεκκινησεις απο μονο του.. Μηπως μπορει κανεις απο εσας να βοηθησει??

Ευχαριστουμε πολυ και καλες Γιορτες! ;)

καντε του μια αναβαθμιση μηπως φτιαξει;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Την αναβάθμιση πως μπορεί να την κάνει? Υπάρχει κάτι να κατεβάσουμε από το ίντερνετ και να το κάνουμε μόνοι μας?

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση...

Την αναβάθμιση πως μπορεί να την κάνει? Υπάρχει κάτι να κατεβάσουμε από το ίντερνετ και να το κάνουμε μόνοι μας?

οριστε το λινκ http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice/updateservicesoftware/key.DownloadGeneral.SonyEricssonUpdateService_21839?cc=gr&lc=el

κανε ληψη το ''Λήψη Update_Service_Setup-2.7.12.4.exe''

και ακολουθησε τις οδηγιες... απλο ειναι;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

• The title was changed to Sony Ericsson P1i