entexnon Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 οντως 3000....χεχεχε...τι κερδιζω? (μην το πειτε ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχει για UIQ το πρόγραμμα της SE που βάζει σε όλα τα κινητά και λειτουργεί σαν bluetooth τηλεχειρηστήριο? Χρησιμοποιεί κάτι αρχεία HID για όποιον γνωρίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 αυτο ειπα προγουμενως ir remote kai total remote δυστυχως δεν εχουν βγει ακομα για uiq3 οσο κι αν με ξενερωνει η νοκια, η πληθωρα των εφαρμογων με "ψηνει" αγρια για n95 8g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Το κάθε τηλ. έχει τα υπέρ και τα κατά του !! Έτσι δεν είναι?? :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Το κάθε τηλ. έχει τα υπέρ και τα κατά του !! Έτσι δεν είναι?? :):) Σίγουρα... Και για τον φίλο που λέει για το πληκτρολόγιο εμένα πάντως με βολέυει αφάνταστα.. Ο καθένας όπως το βλέπει... Και οσο για την αυτόματη αντιγραφή στην Sim δεν θυμάμε να είχα κινήτο που να το έκανε αυτό, πάντα το έκανα χειροκινητα μόλις έβαζα μια καινούργια επαφή την εκάνα αντιγραφή στιν sim... Τι κάμερα είχε; 5mpx; και ενσωματωμένο wifi :lol::p:p... :lol::lol::lol: Kαι Bluetooth V3...:cool: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Πουλαω το Ρ1 σε αριστη κατασταση και με αποδειξη αγορας στισ 15/11/07.Ουτε μηνα δεν το εχω.Το πουλαω γιατι δεν μου ειναι χρησιμο και δεν με βοηθαει λογω δουλειας μου.Εχω 2 εβδομαδες τωρα που το εχω αφησει και καθετε γιατι πηρα αλλο. Το στελνω με αντικαταβολη. TIMH:340E Οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει Ρ.Μ. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Και εμένα με βολεύει πάρα πολύ το πληκτρολόγιο γιατί είναι ίδιο με του PC !!! Οπότε και χωρίς το Τ9 γράφεις εξίσου γρήγορα !!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Και εμένα με βολεύει πάρα πολύ το πληκτρολόγιο γιατί είναι ίδιο με του PC !!! Οπότε και χωρίς το Τ9 γράφεις εξίσου γρήγορα !!!:):) Aυτό ακριβώς...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Και εμένα με βολεύει πάρα πολύ το πληκτρολόγιο γιατί είναι ίδιο με του PC !!! Οπότε και χωρίς το Τ9 γράφεις εξίσου γρήγορα !!!:):) Aυτό ακριβώς...;) Απλά στην αρχή χρειάζεται μια εξοικείωση μαζί του.. και μετά γράφεις sms σε χρόνο ντε τε ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Πουλαω το Ρ1 σε αριστη κατασταση και με αποδειξη αγορας στισ 15/11/07.Ουτε μηνα δεν το εχω.Το πουλαω γιατι δεν μου ειναι χρησιμο και δεν με βοηθαει λογω δουλειας μου.Εχω 2 εβδομαδες τωρα που το εχω αφησει και καθετε γιατι πηρα αλλο. Το στελνω με αντικαταβολη. TIMH:340E Οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει Ρ.Μ. Φίλε μου €340 δεν πρόκειται να το πάρει κανένας ειδικά στο thread για το P1! Εκτός αυτού είσαι και εκτός θέματος! Είσαι νέος εδώ μέσα αλλά καλά θα ήταν να διαβάσεις και τους κανόνες του forum πριν ξεκινήσεις να ποστάρεις! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Απλά στην αρχή χρειάζεται μια εξοικείωση μαζί του.. και μετά γράφεις sms σε χρόνο ντε τε ;) :) Συμφωνω απόλυτα, είναι αρκετά εύκολο να γράψεις αρκεί να βρείς τον τρόπο του. άμα το συνηθίσεις είναι παιχνιδάκι μετά:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 υπαρχει καποιος τροπος να φαινεται μπροστα στην οθονη αναλυτικα ο καιρος π.χ handy weather και οχι μεσα απο το μενου η το εικονιδιο μπροστα στην οθονη??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 ενδιαφερομαι να παρω το p1i αλλα θα ηθελα την ειλικρινη γνωμη των χρηστων του μια που τα λεφτα του ειναι αρκετα...... καταρχην μου αρεσει 1. σχεδιαστικα 2.εχει οθονη αφης 3.γινεται navigator αν μπορει κανεις ας μου πει τα αρνητικα του τηλεφωνου αυτου (τι bugs εχει) επισης αν εχει καλη μπαταρια-αυτονομια και αν η οθονη εχει αμεση αποκριση και δεν καθυστερει στις εντολες ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Η αυτονομία του είναι καλύτερη απ'ότι χρειάζεται καν! Αν παρόλαυτα δεν σε ικανοποιεί παίρνεις μία 2η μπαταρία και είσαι οκ! Η οθόνη έχει άμεση απόκριση αλλά καθυστερεί στις εντολές επειδή είναι ψιλοαργό το ίδιο το κινητό ακόμα...Σε επόμενο update δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Για bugs δεν έχω χρόνο τώρα να σ πω αλλά όλο και κάποιος θα βρεθεί! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Η αυτονομία του είναι καλύτερη απ'ότι χρειάζεται καν! Αν παρόλαυτα δεν σε ικανοποιεί παίρνεις μία 2η μπαταρία και είσαι οκ! Η οθόνη έχει άμεση απόκριση αλλά καθυστερεί στις εντολές επειδή είναι ψιλοαργό το ίδιο το κινητό ακόμα...Σε επόμενο update δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Θα συμφωνήσω κ εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 ενδιαφερομαι να παρω το p1i αλλα θα ηθελα την ειλικρινη γνωμη των χρηστων του μια που τα λεφτα του ειναι αρκετα...... καταρχην μου αρεσει 1. σχεδιαστικα 2.εχει οθονη αφης 3.γινεται navigator αν μπορει κανεις ας μου πει τα αρνητικα του τηλεφωνου αυτου (τι bugs εχει) επισης αν εχει καλη μπαταρια-αυτονομια και αν η οθονη εχει αμεση αποκριση και δεν καθυστερει στις εντολες ευχαριστω εκ των προτερων Υπάρχει ένα πρόβλημα με το ελληνικό Τ9 το οποίο θα διορθωθεί σε κάποιο απο τα επόμενα updates !!! Μην σε ανησυχεί και πολύ όμως αυτό γιατι το πληκτρολόγιο είναι σαν του PC και γράφεις πολύ γρήγορα και με αυτό !!! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 ενδιαφερομαι να παρω το p1i αλλα θα ηθελα την ειλικρινη γνωμη των χρηστων του μια που τα λεφτα του ειναι αρκετα...... καταρχην μου αρεσει 1. σχεδιαστικα 2.εχει οθονη αφης 3.γινεται navigator αν μπορει κανεις ας μου πει τα αρνητικα του τηλεφωνου αυτου (τι bugs εχει) επισης αν εχει καλη μπαταρια-αυτονομια και αν η οθονη εχει αμεση αποκριση και δεν καθυστερει στις εντολες ευχαριστω εκ των προτερων Η οθόνη αφής είναι παρα πολύ βολική,γιατί με πολύ λίγα πατήματα κανεις τα πάντα.Το menu είναι έτσι και θα χρειαστείς ελάχιστες φορες το πενάκι (εγώ ξεχνάω ότι το έχω) και αυτό είναι από τα πολύ θετικά!Το πληκτρολόγιο είναι λίγο μικρό και στην αρχή θα πατάς 3 κουμπιά μαζί,σιγά σιγά όσο θα γραφεις μηνύματα θα το μάθεις και θα πηγαίνεις σφαίρα.Η απουσία του Ελληνικού T9 (μονο στην τελευταία έκδοση) είναι λίγο μείον.Έτσι και αλλιώς T9 δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις,γιατί στέλνει το μήνυμα με 70 χαρακτήρες,αλλα μαζί με το T9 υπήρχε και το λεξικό που θυμάται τις λέξεις που γραφεις πιο πολύ και στις έβγαζε αμέσως.Απενεργοποιώντας το T9 χάνεις και αυτήν την λειτουργία! Το μεγάλο ζήτημα navigator : Μην περιμένεις να σε ικανοποιήσει πλήρως κανένα από τα software που τρέχουν στο κινητό μας.Το wayfinder 7 που για ένα χρόνο είναι δωρεάν πρέπει να πληρώνεις κατά την διαδρομή κάποια KB στο gprs.Όσο για το TOMTOM η κάλυψη της Ελλάδας είναι αστεία.Ασε που νομίζω ότι και τα δυο προγράμματα χρησιμοποιούν χάρτες Teleatlas,απλά αυτοι του Wayfinder είναι πιο ενημερωμένοι,γιατί από ότι έχω καταλάβει η TOMTOM έχει παρατήσει το θέμα ελλάδα!Σίγουρα στα S60 κινητά τις nokia υπάρχουν περισσότερες επιλογές με την τελευταία το Garmin.Ενώ η πιο ολοκληρωμένη είναι στα PCC με το Destinator!Κατεπέκταση ένα μείων του κινητού είναι η έλλειψη αρκετών εφαρμογών! Η τελευταία έκδοση firmware έχει αρκετά bugs-ακιά,τα οποια ελπίζω να διορθωθούν στις επόμενες,αλλα αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανεις.Σε καμια περίπτωση το κινητό δεν είναι αργό.Ίσως ένα δευτερόλεπτο παραπάνω όταν απαντάς μια κλίση ή όταν ανοίγεις το φάκελο με τα μηνύματα αν μέσα έχεις παρα πολλά!Αυτά τα λίγα και από μένα,ελπίζω να βοήθησα στην απόφαση σου! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 παιδιά να ρωτήσω αν κατάλαβα καλά το Ρ1 έχει δύο πακέτα στην αγορά? 1 απλό και 1 ένα με gps??? είναι στην ίδια τιμή αυτά και αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς δουλεύει το σύστημα? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 παιδιά να ρωτήσω αν κατάλαβα καλά το Ρ1 έχει δύο πακέτα στην αγορά? 1 απλό και 1 ένα με gps??? είναι στην ίδια τιμή αυτά και αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς δουλεύει το σύστημα? Μόνο 1 πακέτο είναι φίλε μου το οποίο περιλαμβάνει και το GPS ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 στανταρ αυτό? και σε ποια τιμή? όλοι το έχετε δηλ το gps? είναι με bluetooth δέκτη? πάει καλά από σήμα.? μα καλά γιατί δεν το αναφέρει πουθενά αυτό? Φίλε μου ξέρεις τι έχω πάθει? σκέφτομαι πως τα λεφτά για το htc cruise είναι πολλά και από αυτονομία... θα πρέπει να είμαι μόνιμα συνδεδεμένος με μια γεννήτρια... και από την άλλη για το Ρ1 δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές και δεν ξέρω τι γίνεται με τα αρχεία word kai excel... τι να κάνω? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 ερωτηση : υπαρχει εφαρμογη καιρου οπως αυτες που εχουν τα ppc που να δουλευει και στο Ρ1? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 ερωτηση : υπαρχει εφαρμογη καιρου οπως αυτες που εχουν τα ppc που να δουλευει και στο Ρ1? δες το "Handy Weather" ;) http://shop.my-symbian.com/include/pictures/52579/handy_weatheruiq_eng_ani.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 στανταρ αυτό? και σε ποια τιμή? όλοι το έχετε δηλ το gps? είναι με bluetooth δέκτη? πάει καλά από σήμα.? μα καλά γιατί δεν το αναφέρει πουθενά αυτό? Φίλε μου ξέρεις τι έχω πάθει? σκέφτομαι πως τα λεφτά για το htc cruise είναι πολλά και από αυτονομία... θα πρέπει να είμαι μόνιμα συνδεδεμένος με μια γεννήτρια... και από την άλλη για το Ρ1 δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές και δεν ξέρω τι γίνεται με τα αρχεία word kai excel... τι να κάνω? Προεγκατεστημένο στην συσκευή υπάρχει το Quickoffice με το οποιο μπορείς να προβάλεις όλα τα αρχεία Word Excel και Powerpoint.επίσης μπορείς να φτιάξεις καινούργια αρχεία Word και Excel αλλα με κάποιους περιορισμούς!Φυσικά υπάρχουν άλλες εφαρμογές για για την διαχείριση αυτόν το αρχείων χωρίς περιορισμούς!Επίσης υπάρχει ενσωματωμένο pdf viewer!Το gps το έχουν όλα τα πακέτα,το καταλαβαίνεις και από το αυτοκόλλητο Wayfinder στο κουτί τις σύσκεψης.Είναι ένα κόκκινο θα το δεις!Το gps είναι SirfstarIII ένα από τα καλλίτερα που κυκλοφορούν έχει πολύ καλο σήμα και πιάνει σε χρόνο dt.Το θέμα όμως δεν είναι η κεραία αλλα οι χάρτες και για το P1 δεν υπάρχουν σωστοί χάρτες ελλάδας! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 υπάρχει κάοια εφαρμογή που να διαβάζει word αρχεία και να εμφανίζει και τις εικόνες; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 ερωτηση : υπαρχει εφαρμογη καιρου οπως αυτες που εχουν τα ppc που να δουλευει και στο Ρ1? Το νεότερο WorldMate είναι δωρεάν και έχει πολλά εργαλεία... Ανάμεσα σε αυτά και δελτίο καιρού! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts