Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

zaharakis - akis ευχαριστω :D

Ο,τι μπορουμε κανουμε :rolleyes:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μετα απο μια μερα με το p1 εχω να πω τα καλυτερα,για την ποιοτητα κατασκευης και λογισμικου (τα οποια εχουν προαναφερθει) Το κινητο ειναι αψογο!

Σε εμας βεβαια που ειχαμε συμβατικες συσκευες μπορει να μας ξενιζει λιγο στην αρχη αλλα μια συνηθεια ειναι ολα...

Παρατηρησα κι εγω οτι η θηκη αφηνει κολλα στα πλαϊνα του κινητου,αλλα καποια στιγμη σταματαει αυτο.

Kαι εχω καποιες αποριες μιας και ειναι το πρωτο μου uiq

-Πως μπορω να βλεπω τα e.mail μου απο το κινητο? χρειαζονται καποιες ρυθμισεις για το hotmail?

-μου εστειλε η Vodafone τις ρυθμισεις mms-gprs και δεν δουλεψαν(ξερει κανεις τη θυρα proxy για voda?)

-Ειδοποιει το κινητο αν βρει καποια συνδεση wlan η πρεπει ολο εμεις να ψαχνουμε?

-Ποια ειναι τα must apps k games που πρεπει να εχουμε?

-υπαρχει καποιο καλο messenger?

Ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΥΓ. Εντάξει το βρήκα μπήκε και δουλευει ,αλλά για την Λάρισα ο χάρτης είναι χάλια, αντιθέτως το Wayfinder έχει όλες της οδούς της Λάρισας,πολύ καλό πράγματι!!!!

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

δοκίμασε κανείς να παίξει κάποια ταινία με υπότιτλους srt ή sub με το Divx Player??προσπαθώ αλλά μάταια...........

NO ONE LIVES FOREVER

Παιδια μετα απο μια μερα με το p1 εχω να πω τα καλυτερα,για την ποιοτητα κατασκευης και λογισμικου (τα οποια εχουν προαναφερθει) Το κινητο ειναι αψογο!

Σε εμας βεβαια που ειχαμε συμβατικες συσκευες μπορει να μας ξενιζει λιγο στην αρχη αλλα μια συνηθεια ειναι ολα...

Παρατηρησα κι εγω οτι η θηκη αφηνει κολλα στα πλαϊνα του κινητου,αλλα καποια στιγμη σταματαει αυτο.

Kαι εχω καποιες αποριες μιας και ειναι το πρωτο μου uiq

-Πως μπορω να βλεπω τα e.mail μου απο το κινητο? χρειαζονται καποιες ρυθμισεις για το hotmail?

-μου εστειλε η Vodafone τις ρυθμισεις mms-gprs και δεν δουλεψαν(ξερει κανεις τη θυρα proxy για voda?)

-Ειδοποιει το κινητο αν βρει καποια συνδεση wlan η πρεπει ολο εμεις να ψαχνουμε?

-Ποια ειναι τα must apps k games που πρεπει να εχουμε?

-υπαρχει καποιο καλο messenger?

Ευχαριστω.

+1!!γιατι εχω χαθει και εγω!!

και καιτ αλλο πως γινετε να αλλαξουμε θεση στις συντομευσεις που ειναι στη αρχη και πως γινεται αν αγινεται να επαναφερουμε το αρχικο διαμαντακι σε μια που δεν θελουμε να φαινεται?

τελος γινεται να μειωσουμε τα διαμαντακια δηαλδη τις αδειες συντομευσεις?

ακομα μηπως ξερει κανεις που εχει τον μετρητη κλησεων γιατι αυτος που εχω βρει μετραει κοστος!!

θενκσ απο τωρα

+1!!γιατι εχω χαθει και εγω!!

και καιτ αλλο πως γινετε να αλλαξουμε θεση στις συντομευσεις που ειναι στη αρχη και πως γινεται αν αγινεται να επαναφερουμε το αρχικο διαμαντακι σε μια που δεν θελουμε να φαινεται?

τελος γινεται να μειωσουμε τα διαμαντακια δηαλδη τις αδειες συντομευσεις?

ακομα μηπως ξερει κανεις που εχει τον μετρητη κλησεων γιατι αυτος που εχω βρει μετραει κοστος!!

θενκσ απο τωρα

Kλησεις-Συνολ.Πληρ.κλησ-Και αναλυτικα ολες οι κλησεις σου

Ρε παιδιά συγνώμη αλλά το manual το διαβάζετε? Πάνω από τις μισές ερωτήσεις που κάνετε σχετικά με τις λειτουργίες του κινητού απαντώνται στο manual :)
Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Καλημέρα...

Αφού πρώτα εκφράσω - αν και off topic - τα συλληπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων των ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ πυρκαγιών που κατακαίνε την Πελοπόνησσο, ή ότι έχει μείνει τουλάχιστον από αυτήν, και όχι μόνο, αφού καίγεται η μισή Ελλάδα θα σας μεταφέρω κάποιες εντυπώσεις από το Ρ1... Αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ, πόσο χαμηλά έχει φτάσει η αξία της ανθρώπινης ζωής για κάποιους που δεν διστάζουν να κάψουν ανθρώπους για μερικά κ@λο-εκτάρια οικοπέδων???

Τέλος πάντων... δυστυχώς, ή ευτυχώς, η ζωή συνεχίζεται...

Όσο και αν ακούγονται τόσο μάταια όλα αυτά μετά από μία εβδομάδα συμβίωσης με το Ρ1 και έχοντας στο παρελθόν και Ρ800, 900 και 990, έχω να πω ότι ο όποιος σκεπτικισμός μου πριν την αγορά του έχει απαλειφθεί ΕΝΤΕΛΩΣ!!!

Το λειτουργικό είναι σταθερότατο, γρήγορο και γενικά εμπνέει μία ευπρόσδεκτη εμπιστοσύνη ότι ό,τι και αν του κάνεις, ό,τι και αν δοκιμάσεις δεν θα κολλήσει. Ενδεικτικά αναφέρω ότι παίζοντας άνοιξα wifi, web, file manager, control panel, music player και εν τέλει swiss manager (ήμαρτον) και παρόλα αυτά το Ρ1 συνέχιζε ακάθεκτο (!). Όσο για το wifi που παρατηρώ μερικούς φίλους να έχουν πρόβλημα, προσωπικά δεν έχω κανένα. Το ενεργοποίησα, άνοιξα το search, βρήκε το router μου, έδωσα το wep key και αυτό ηταν. Μπαίνω στο gmail, κάνω browsing, μπαίνω στο VF Live και ποτέ και πουθενά δεν μου κόλλησε ή "αρνήθηκε" κάτι.

Το RDS δουλεύει μέχρι στιγμής άψογα - γιατί είδα και σε αυτό το θέμα κάποια παράπονα - ενώ ειδικής μνείας χρήζει (κατά τη γνώμη μου) ο mysic player του που αποδίδει πολύ καλά ειδικά σε ανοικτή ακρόαση, αφού τα ΟΕΜ ακουστικά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Ίσως τύπου Walkman (ας αφαιρούσαν από επάνω το logo... :))

Η οθόνη είναι ιδιαίτερα φωτεινή, ενώ αυτό που φοβοόμουν σχετικά με το... "διπλο-πλητρικό" σύστημα γραφής στο qwerty, με διέψευσε ευχάριστα. Από την 3η-4η προσπάθεια κατάφερα να γράψω αρκετά γρήγορα και χωρίς αξιοσημείωτο ποσοστό λαθών. Να σημειώσω ότι μου αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι από την οθόνη αναμονής πατώντας τα (κόκκινα) αριθμητικά πλήκτρα μπαίνεις άμεσα σε λειτουργία κλήσης αριθμού.

Ενστάσεις έχω:

* για το interface της κάμερας (που μοιάζει... old-school style)

* για το γεγονός ότι ο φακός της (αν και είναι λίγο πιο μέσα στο σώμα της συσκευής) παραμένει ακάλυπτος και μάλλον εκτεθειμένος

* για την ποιότητα του video που είναι απλά αποδεκτή, αλλά θα μπορούσε να είναι γενικά καλύτερη

Περί ποιότητας κατασκευής: τι να πει εδώ κανείς...! Ακόμα και οι ορκισμένοι εχθροί της SE θα πρέπει να παραδεχτούν ότι πρόκειται για μία από τα πιο καλοφτιαγμένες συσκευές που έχουμε δει ποτέ. Άψογο, bravo SE.

Περί μπαταρίας: με χρήση wifi, περί τα 30 λεπτά ομιλίας την μέρα, 3-5 photos χωρίς να το κλείνω το βράδυ έβγαλα άνετα 2.5 ημέρες. Ενδεικτικά, τώρα έχω ακόμα 23%, ενώ το έβγαλα από την πρίζα 08.00 το πρωί της Πέμπτης.

Γενικά, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει ένα προσιτό (ειδικά σε σχέση με το Ν95 που είχα πριν) smartphone με wifi και εκτεταμμένα multimedia χαρακτηριστικά (αν και το video recording could be better).

Να είστε καλά παιδιά και να πω και μία (άχρηστη ίσως) συγνώμη στα παιδιά των επόμενων γενιών της Ελλάδας που δεν γνωρίσουν μία χώρα όπως την είδαμε εμείς και οι γονείς μας: με πράσινες πλαγιές, γαλάζιες θάλασσες και πάνω από όλα...όμορφη...

Edit: ... μόλις είδα ότι (ξανα)καίγεται ο Υμηττός! No comment...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

καιγεται η ελλαδα ρε παιδα τι να λεμε...ελεος

εμενα μου φαινεται περισσοτερο οφτοπικ αυτο που θα ρωτησω για το κινητο(με τα πραγραμματα που βλεπουμε)...

tespa

ενω μπαινει κανονικα στο ιντερνετ δεν μπορει νακατεβασει το wayfinder καιι λεει οτι δεν βρησκει τον δικομηστη!

καμια βοηθεια?

52 ψυχες χαθηκαν στην μαχη να σωσουν τους κοπους μιας ζωης απο την πυρινη λαιλαπα...

ειναι η μονη φορα που ενα off topic θεμα.....ειναι ,δυστυχως, αξιο αναφορας οπου και αν γραφτει..

ας ευχηθουμε ολοι μας να μην βρεθει αλλος νεκρος και να μην υπαρξει αλλη απωλεια ζωης μεχρι να καταπολεμηθουν ολα αυτα τα μετωπα που εχουν ανοιξει....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

δοκιμασε κανείς αν υποστηρίζει flash files?

Δύστυχος όχι (δεν υποστηρίζει) :(.. έψαξα και για κανένα Flash Player αλλά δεν βρήκα.

Υπότιτλοι πως παίζουνε με το Divx Player στο Ρ1?μπορεί να βοηθήσει κανείς παιδιά?

NO ONE LIVES FOREVER

Wirelessly posted (Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.8462/20; U; en))

Εγω παντως εχω ακομα κατι προβληματακια με το κινητο οπως την εναλλαγη της γλωσσας γραφης.

Καμια λυση;

no sig...

Ξέρει κανείς πως εμφανίζεται η Ώρα σε κατάσταση αναμονής ??

NO ONE LIVES FOREVER

...Το RDS δουλεύει μέχρι στιγμής άψογα - γιατί είδα και σε αυτό το θέμα κάποια παράπονα...

Πάντως εγώ που το πήρα χτες έχω το ίδιο πρόβλημα που έχει αναφερθεί και από άλλους χρηστες με το RDS!

Εγω παντως εχω ακομα κατι προβληματακια με το κινητο οπως την εναλλαγη της γλωσσας γραφης.

Καμια λυση;

Εναλλάσσεται η γλώσσα στο εξωτερικό πληκτρολόγιο???

Ξέρει κανείς πως εμφανίζεται η Ώρα σε κατάσταση αναμονής ??

Εννοείς όταν είναι κλειδωμένο??Πατα οποιοδήποτε πλήκτρο και την εμφανίζει κάτω κάτω!

Σήμερα όλοι μέρα ασχολούμαι με το κινητό μιας και TV δεν μπορούσα να δω γιατί στεναχωριόμουν απίστευτα,μας είχε και χωρίς net η otenet όλοι μέρα και έτσι ασχολήθηκα πολύ περισσότερο με το να μάθω το νέο λογισμικό μιας και είναι το πρώτο UIQ που περνώ!

Πραγματικά μου αρέσει που μπορείς να κανεις πολλά πράγματα και χωρίς το πενάκι!

Έχω αρκετές απορίες αλλα θα ασχοληθώ λίγο πριν αρχίσω να ρωτάω,όμως πείτε μου όταν κάνετε δημιουργία καινούργιου MMS και πατάτε το μπλε βελάκι για να κάνετε εισαγωγή κειμένου σας βγάζει σε όλους ένα μαύρο τριγωνάκι δεξιά στην οθόνη?Μάλλον το βγάζει και στα SMS αλλα λόγο μαύρου φόντου που έχω βάλει δεν φαίνεται!

Μόλις τώρα είδα πως η θήκη μου γέμισε κόλλες το τηλέφωνο στην δεξιά μεριά,αν και εξωτερικά φαίνεται πόλη καλή ποιότητα εσωτερικά ίσως είναι το μονο άστοχο από όλα μέσα στο κουτί!

:)

Ε λογικα ναι αλλαζει η γλωσσα.

Σε ολα τα αλλα της ιδιας εταιριας γινεται...

no sig...

Αν εννοείτε την γλώσσα του qwerty, πιθανόν να μην αλλάζει χωρίς αλλαγή της γλώσσας όλου του συστήματος. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο P990. (μιλάμε πάντα χωρίς Τ9)

καιγεται η ελλαδα ρε παιδα τι να λεμε...ελεος

εμενα μου φαινεται περισσοτερο οφτοπικ αυτο που θα ρωτησω για το κινητο(με τα πραγραμματα που βλεπουμε)...

tespa

ενω μπαινει κανονικα στο ιντερνετ δεν μπορει νακατεβασει το wayfinder καιι λεει οτι δεν βρησκει τον δικομηστη!

καμια βοηθεια?

same problem here...

και εμενα αφου πατησω να κατεβασω το προγραμμα στο κινητο οπως λεει και το manual του gps με λεει οτι δεν μπορει να βρει κατι απο το site η ένα αλλο περιεργο πραγμα. κανεις αλλος με το ιδιο προβλημα?

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πάντως εγώ που το πήρα χτες έχω το ίδιο ...για να κάνετε εισαγωγή κειμένου σας βγάζει σε όλους ένα μαύρο τριγωνάκι δεξιά στην οθόνη? Μάλλον το βγάζει και στα SMS αλλα λόγο μαύρου φόντου που έχω βάλει δεν φαίνεται!.

Το τριγωνάκι αυτό (στο Ρ900 που έχω) βοηθάει όταν γράφεις κείμενο με το πενάκι με αναγνώριση γραφής (μόνο αγγλικά στο Ρ900 μου, στο Ρ1 αναγνωρίζει και ελληνικά?)

Ότι γράφεις πάνω από το τριγωνάκι είνια αριθμός.

Ότι γράφεις κάτω από τριγωνάκι είναι γράμμα μικρό και ότι γράφεις δίπλα στο τριγωνάκι είναι γράμμα κεφαλαίο.

ΡΤΦΜ :) :)

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

δεν ειναι σιγουρο γιωργο.το CDA ειναι αυτο που μας ενδιαφερει και εδω δεν αναφερεται καν ..

παντως η εκδοση του organiser και του τηλ που γραφει ειναι πιο νεα απο την δικη μου που ειναι R6D23 και R9G007 αντιστοιχα:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

same problem here...

και εμενα αφου πατησω να κατεβασω το προγραμμα στο κινητο οπως λεει και το manual του gps με λεει οτι δεν μπορει να βρει κατι απο το site η ένα αλλο περιεργο πραγμα. κανεις αλλος με το ιδιο προβλημα?

κανενας??

και αυτο που ρωτησα με τις συντομευσεις αν γινεται νατις μειωσουμε η να ξανακανουμε διαμντακι μια συντομευση που βαλαμε!!!

φιλε αυτο με την κολλα το αντιμετοπισα και εγω ..τωρα εβαλα με ενα τσιμπιδακι λιγο λιγο βαμβακι σε ολι τι μερια και δεξιακαι αριστερα και με το χεριμου προσπαθουσα να βγαλο οσο μπορουσα...ετσι εμεινε το βαβμβακι και ειανι σχετικα κομπλε τωρα...στην αρχη πατνος εμεινα λιγο οταν ειδα τα πλαγια του κινητου με κολλα !!

• The title was changed to Sony Ericsson P1i