Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση


dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, θα είναι γνωστός πιστεύω ο κακός χαμός που γίνεται για την κάθε συσκευή στο αντίστοιχο thread.

 

Ο καθένας μπαίνει και ρωτάει το καθετί σχετικό ή άσχετο. Δεν είναι λίγα τα θέματα 300+ σελίδων που ερωτώνται τα ίδια και τα ίδια ξανά (γιατί ελάχιστοι έχουν το χρόνο και την υπομονή να ψάξουν 300+ σελίδες thread). Ακόμα και όσοι έχουν την "παιδεία" να κάνουν πρώτα αναζήτηση, δυστυχώς το αντίστοιχο tool δεν λειτουργεί ιδανικά. Περαιτέρω, οι ερωτήσεις είναι και ενίοτε πολλές φορές άσχετες ή άνευ ουσίας. Κατά κανόνα ένα 25-50% των post σε κάθε thread είναι χρήσιμα ή ουσιαστικά, με αποτέλεσμα να κυριαρχεί ο φαύλος κύκλος των επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων (γιατί και να προσπαθήσεις να διαβάσεις όλο το νήμα, κάποια στιγμή θα κουραστείς από άσχετα posts) που οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερο χάος.

 

Δυστυχώς σε ένα forums με τόσους χιλιάδες χρήστες, το φαινόμενο είναι αδύνατο να εξαλειφθεί. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να αμβλυνθεί σημαντικά αν υπάρχουν συγκεκριμένοι mods σε κάθε νήμα που αναλαμβάνουν τα σημαντικότερα θέματα να τα κάνουν add με μορφή links (και μάλιστα με κάποια οργάνωση) στο αρχικό post. Σε κάποιες συσκευές υπάρχουν τέτοιοι mods, αλλά στις περισσότερες όχι. π.χ. στο θέμα του redmi note 2 επικοινώνησα με τον topic starter για να προσθέσει κάποια links στο αρχικό post, αλλά μου απάντησε το παλικάρι ότι δεν έχει δικαίωμα να το αλλάξει. Επικοινώνησα και με mod για το ίδιο θέμα και μου απάντησε ότι θα μπουν τα links, αλλά ακόμα τίποτα. Προφανώς ο φόρτος εργασίας είναι απίστευτος και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει παρακολούθηση από τους mods του myphone σε όλα τα threads. Έτοιμη λύση δεν έχω, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να τεθεί προς συζήτηση να αναλαμβάνουν αυτή τη δουλειά κάποια ενεργά μέλη σε αντίστοιχα threads, εθελοντικά, που έχουν όρεξη και μεράκι για κάποια συσκευή. Χρήσιμο θα ήταν να μπορούσε να γίνει και ένα δημόσιο brainstorming για αυτό το θέμα ώστε να πέσουν πολλές προτάσεις στο τραπέζι και να ελεγχθεί από τους υπεύθυνους του site αν μπορεί να υλοποιηθεί κάποια λύση ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση.

 

Αυτό που λες γίνεται ήδη με το να μπαίνουν χρήσιμα links στο πρώτο post του κάθε θέματος σε συσκευές που έχουν κίνηση. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από τα ίδια τα μέλη διότι οι mods δεν έχουν τις συσκευές για να ξέρουν τι είναι τόσο χρήσιμο και τι όχι. Σε κάθε post που γίνεται τροποποίηση φαίνεται στο κάτω μέρος από ποιον και πότε έγινε. Στο συγκεκριμένο θέμα προστέθηκαν κάποια links τελευταία φορά στις 30 Σεπτεμβρίου από εμένα. Από τότε και έπειτα προσωπικά δεν έλαβα κανένα pm για προσθήκη κάποιου οδηγού.

 

Ακριβώς τι συνέβη και δεν προστέθηκε ο οδηγός δεν ξέρω, μπορεί να συνέβη το οτιδήποτε. Μπορείς φυσικά να ενημερώνεις και εμένα για οποιαδήποτε προσθήκη χρειάζεται.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν δεν είναι κόπος θα ήθελα να κάνετε το mobile site όταν μπαίνω από τον Chrome(Android) να χρωματιζει την status bar στο χρώμα του myphone . Είναι πολύ ωραίο εφέ.

 

Κάπως έτσι

p3hwW0CTp

Link to comment
Share on other sites

Δεν με βολεύει καθόλου το email. Δεν θέλω να γεμίζω με νέα μηνύματα συνεχώς μόνο και μόνο για ένα forum. Θα βόλευε περισσότερο αν οι ειδοποιήσεις υπήρχαν εντός του forum. Ευχαριστώ κι εγώ για την καλή διάθεση κι ελπίζω κάποτε να εφαρμοστούν αυτά (και τότε θα με θυμηθείς :lol:).

 

Σήμερα είδα απαντήσεις σε ερωτήσεις που είχα κάνει πριν 2-3 μήνες.

Κι αυτό γιατί το forum δεν έχει σύστημα live ειδοποιήσεων αλλά πρέπει είτε να βομβαρδίζεσαι από emails είτε να τα κοιτάς χειροκίνητα.

Στις ερωτήσεις λοιπόν που είχα κάνει δεν είχα λάβει τελείως άμεση απάντηση κι έτσι όταν έλαβα απαντήσεις είχα σταματήσει να ελέγχω.

Αν το forum είχε live ενημερώσεις θα μπορούσα να μπαίνω για 5 δευτερόλεπτα κάθε μέρα και να βλέπω γρήγορα σε ποιά threads έχω απαντήσεις. Η κατάσταση όμως αυτή με αποτρέπει υποσυνείδητα να μπαίνω στο forum μιας και όταν έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα διαλόγων είναι ταλαιπωρία να τα ελέγχεις μετά με αυτό το απαρχαιομένο σύστημα ενημερώσεων. Είδικά όταν έχεις συνηθίσει live ειδοποιήσεις από άλλα forums τότε τα προτιμάς.

Το θέμα το έχω ξαναεπισημάνει στο παρελθόν αλλά το ξαναγράφω και τώρα γιατί μου την έδωσε σήμερα που είχα τόσες απαντήσεις που δεν είδα ποτέ.

(και σε αυτό το μήνυμα αν έχω κάποια απάντηση παίζει να μην την δω ποτέ γιατί δεν θα έχω στο μυαλό μου να ελέγχω καθημερινά το παρόν thread)

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

νεο μελος στην παρεα και σας διαβαζω καιρο.

 

αυτα που θα βοηθαγανε αν υπηρχαν θα ηταν:

 

να υπαρχει καταμετρητης χρηστων στις υποκατηγοριες (πχ σχολιασμος - το βλεπουν 70 χρηστες) και απ εξω στις κυριες να φανεται ο συνολικος αριθμος χρηστων. μ αυτον τον τροπο θα ξεραμε που υπαρχει κινηση αρα και ενδιαφερον.

 

να υπηρχε μεγαλυτερος αρθμος επιλογων των επισυναπτομενων αρχειων η να προστεθει καποιος image hoster οπως postimage (που εχει και image scale) με δυνατοτητα να θελουμε να κανουμε acc και να μη τα φορτωνουμε εδω (αραγε ποσο ογκο πιανουν οι φωτο στη database?) συν το οτι περιορισμος στο ανεβασμα φωτογραφιων δεν υπαχει οπως εδω.

 

να υπαρχει επιλογη για ιμοταηκονς και στη μομπαηλ εκδοση (αν δεν το εχω δει ζητω συγνωμη)

 

να υπαρχει ενα λαηκ/ντισλαηκ σε ποστς τα οποια φαινονται χρησιμα και μας βοηθησαν η μας δυσαρεστησαν.. δε λεω για το θενξ.. απλως ο ποστερ μεσω αυτου του συστηματος θα καταλαβει αν δινει χρισιμες απαντησεις η αχρηστες ωστε ο ιδιος να καταλαβει το πως εχουν τα πραγματα.. ετσι θα παραδειγματιζονται πολλοι..

 

να μπει ενας ορθογραφικος ελεγχος στον εντιτορ καθως βλεπω πολλα γκρικλις και εχουν παθει τα ματακια μου και περαν αυτου εχω την ασχημη συνηθεια να ποσταρω χρησιμοποιωντας γραφη εσεμες (ετυχως δεν τα κοβω ολα γιατι γιατι δε μου αρεσει καθολου οπτικα).

 

βλεπω επισης μια περιεργη συνηθεια πολλων χρηστων: κανουν κουοτ ολο το μακροσκελες ποστ του προηγουμενου και απαντανε αντι να κοψουν τα σημεια του κουοταρισμενου κειμενου που θελουν να επισημανουν.

 

το φορουμ ειναι πολυ καλα (αριστα θα ελεγα) φτιαγμενο με αποχρωσεις ταπετσαριας που δε κουραζουν οπτικα και φυσικα ειναι πεντακαθαρο απο μηνυματα και θεματα ανουσια. σας αξιζουν πολλα μπραβο.

 

και κατι που εχω δει (τα οποια υπαρχουν σε φορα με κατι εκατομμυρια χρηστες και λογικο ειναι επειδη δε νοειται να γινει κουμαντο απ τη διαχειριση εκει μεσα ευκολα - εχω βρεθει σ αυτη τη θεση και παρετηθηκα καθως δε γινοταν να τα βγαλω περα) και με εκανε να νιωσω καπως περιεργα. οι κανονες εδω απ οτι βλεπω ειναι πολυ strict. κατα την εγγραφη μου ειδα οτι ειναι πολλα τα απαγορευεται. μηπως πρεπει να ειναι λιγο πιο λασκα ωστε να ναι ακομα πιο φιλικο το περιβαλλον? δε λεω να ισοπεδωθουν τα παντα φυσικα. απλως μπαινουμε για να μαθουμε και να ξεχαστουμε απ τα καθημερινα μας βασανα. φιλικα παντα :)

 

εντιτ. ευχαριστω πολυ για τη μετακινηση - συγχωνευση του παροντως.. πανω που θα εστελνα πμ.. :)

 

χρονια πολλα σε ολους / ολες!! :) :)

Edited by toyotafe
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μήπως θα έπρεπε να ανοίξει επίσημο νήμα για το LG g4 όπως έχει το g3 πχ. με ξεχωριστές ενότητες (μπαταρία, αξεσουάρ κτλ) έχουν γίνει πολλοί οι χρήστες και τα μηνύματα και είναι δύσκολο να βγει άκρη σε ένα και μόνο νήμα γιατί όλοι μιλάνε για όλα και γενικά δύσκολα κάνεις αντλεί πληροφορίες που είναι και ο σκοπός της κοινότητας!

 

Φιλικά!

Ευχαριστώ!

Edited by takaros31

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Παιδιά, δεν υπάρχει mobile site; Μπήκα από opera mini σε Android κινητό, και μου άνοιξε η κανονική σελίδα. Εκτός και αν έκανα εγώ κάτι λάθος, είναι κρίμα να μην υπάρχει mobile site για να μπαίνεις από κινητά και ταμπλετ (είναι και κάπως ειρωνικό κιόλας μιας και η σελίδα έχει σχέση με κινητά).
i8vv46-6.png
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, δεν υπάρχει mobile site; Μπήκα από opera mini σε Android κινητό, και μου άνοιξε η κανονική σελίδα. Εκτός και αν έκανα εγώ κάτι λάθος, είναι κρίμα να μην υπάρχει mobile site για να μπαίνεις από κινητά και ταμπλετ (είναι και κάπως ειρωνικό κιόλας μιας και η σελίδα έχει σχέση με κινητά).

 

Υπάρχει mobile site εδώ και 5 χρόνια περίπου :p Μπες από πραγματικό browser (Chrome, Opera, Dolphin, Safari) και θα το δεις.

 

Τι low end κινητό ή τι πακέτο δεδομένων έχεις που χρησιμοποιείς Opera Mini εν έτει 2016; :wacko:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει mobile site εδώ και 5 χρόνια περίπου :p Μπες από πραγματικό browser (Chrome, Opera, Dolphin, Safari) και θα το δεις.

 

Τι low end κινητό ή τι πακέτο δεδομένων έχεις που χρησιμοποιείς Opera Mini εν έτει 2016; :wacko:

 

Μπορεί να έχουμε 2016 αλλά έχω κινητό android του 2010, και λεφτά δεν υπάρχουν για να πάρω καινούριο (άνεργος γαρ). Επίσης το κινητό δεν δέχεται άλλους browsers (έχω δοκιμάσει και μου λέει ότι δεν είναι συμβατοί), και να ήθελα μόνο τον Opera μπορούσα να βάλω. Μάλιστα η εταιρία το άφησε στην μοίρα του με την έκδοση 2.1, εγώ εβαλα custom rom 2.3.6 χωρίς όμως να μου προσφέρει ιδιαίτερο κέρδος. Πακέτα δεδομένων χρησιμοποιώ σπανίως, συνήθως μπαίνω από wifi και δεν με ενδιαφέρει η συμπίεση δεδομένων που κάνει ο Opera, απλώς όπως είπα δεν μπορούσα να βάλω κάποιον άλλο browser. Το περίεργο είναι ότι σε άλλα γνωστά φόρουμ μου ανοίγει κανονικά τις mobile σελίδες τους, χωρίς να κάνω τίποτα. Αφού υπάρχει mobile σελίδα τότε όλα καλά, το πρόβλημα είναι δικό μου.

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png
Link to comment
Share on other sites

Εχω τον opera mini στο galaxy s6 και ως default μπαινει στο mobile site του myphone.
Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να έχουμε 2016 αλλά έχω κινητό android του 2010, και λεφτά δεν υπάρχουν για να πάρω καινούριο (άνεργος γαρ). Επίσης το κινητό δεν δέχεται άλλους browsers (έχω δοκιμάσει και μου λέει ότι δεν είναι συμβατοί), και να ήθελα μόνο τον Opera μπορούσα να βάλω. Μάλιστα η εταιρία το άφησε στην μοίρα του με την έκδοση 2.1, εγώ εβαλα custom rom 2.3.6 χωρίς όμως να μου προσφέρει ιδιαίτερο κέρδος. Πακέτα δεδομένων χρησιμοποιώ σπανίως, συνήθως μπαίνω από wifi και δεν με ενδιαφέρει η συμπίεση δεδομένων που κάνει ο Opera, απλώς όπως είπα δεν μπορούσα να βάλω κάποιον άλλο browser. Το περίεργο είναι ότι σε άλλα γνωστά φόρουμ μου ανοίγει κανονικά τις mobile σελίδες τους, χωρίς να κάνω τίποτα. Αφού υπάρχει mobile σελίδα τότε όλα καλά, το πρόβλημα είναι δικό μου.

 

Στις ρυθμίσεις του Opera Mini στο User Agent φρόντισε να έχεις Mobile.

 

Δοκίμασε και πες μου ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Στις ρυθμίσεις του Opera Mini στο User Agent φρόντισε να έχεις Mobile.

 

Δοκίμασε και πες μου ;)

 

Άλλο πάλι και τούτο. Μπήκα με τον default browser του Android (αυτός με τον οποίο έρχεται αν δεν εγκαταστήσεις κάποιον άλλο της επιλογής σου, δεν είναι ο chrome που έχουν τα ποιο σύγχρονα κινητά αλλά ένας άλλος που έβαζαν παλιότερα), και μπαίνει κανονικά στο mobile site.

 

Ο Opera δεν έχει επιλογή για User Agent, έχει μία άλλη που λέγεται App Layout και έχει 3 επιλογές, Phone, Tablet και Classic. Επέλεξα το Phone, έκανα μια εκκαθάριση δεδομένων και δοκίμασα να ξαναμπώ. Δυστυχώς τζίφος, μου βγαίνει πάλι το κανονικό site. Τέλος πάντων, δεν πειράζει, θα δω τι θα κάνω.

i8vv46-6.png
Link to comment
Share on other sites

Επίσης το κινητό δεν δέχεται άλλους browsers (έχω δοκιμάσει και μου λέει ότι δεν είναι συμβατοί), και να ήθελα μόνο τον Opera μπορούσα να βάλω.

Απο το google play προσπαθεις να κατεβασεις browser ?

Δοκιμασε να κατεβασεις πχ το apk του dolphin browser απο εδω > http://www.apk4fun.com/apk/1207/ ή απο εδω> http://www.apkmirror.com/apk/dolphin-browser/dolphin-browser-dolphin-browser/dolphin-browser-11-5-4-android-apk-download/ και να το κανεις εγκατασταση. (οχι απο google play)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

Απο το google play προσπαθεις να κατεβασεις browser ?

Δοκιμασε να κατεβασεις πχ το apk του dolphin browser απο εδω > http://www.apk4fun.com/apk/1207/ ή απο εδω> http://www.apkmirror.com/apk/dolphin-browser/dolphin-browser-dolphin-browser/dolphin-browser-11-5-4-android-apk-download/ και να το κανεις εγκατασταση. (οχι απο google play)

 

Το έχω δοκιμάσει και αυτό, να κάνω εγκατάσταση από apk δηλαδή, αλλά οι εφαρμογές είτε σέρνονται σε επίπεδα αηδίας λόγω μονοπύρηνου επεξεργαστή @ 600MHz και λίγης μνήμης ram (το κινητό έχει συνολική μνήμη ram 192MB μόνο και η περισσότερη χρησιμοποιείται από άλλες εφαρμογές), είτε δεν τρέχουν καθόλου γιατί θέλουν νεώτερη έκδοση android.

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png
Link to comment
Share on other sites

Άλλο πάλι και τούτο. Μπήκα με τον default browser του Android (αυτός με τον οποίο έρχεται αν δεν εγκαταστήσεις κάποιον άλλο της επιλογής σου, δεν είναι ο chrome που έχουν τα ποιο σύγχρονα κινητά αλλά ένας άλλος που έβαζαν παλιότερα), και μπαίνει κανονικά στο mobile site.

 

Ο Opera δεν έχει επιλογή για User Agent, έχει μία άλλη που λέγεται App Layout και έχει 3 επιλογές, Phone, Tablet και Classic. Επέλεξα το Phone, έκανα μια εκκαθάριση δεδομένων και δοκίμασα να ξαναμπώ. Δυστυχώς τζίφος, μου βγαίνει πάλι το κανονικό site. Τέλος πάντων, δεν πειράζει, θα δω τι θα κάνω.

 

ο Opera mini δεν εχει user agent. ο κανονικός έχει... μπορεί να τρέξει τον κανονικό το κινητό σου; μολις το δοκιμασα και μπαινει κανονικα στο mobile site

Link to comment
Share on other sites

ο Opera mini δεν εχει user agent. ο κανονικός έχει... μπορεί να τρέξει τον κανονικό το κινητό σου; μολις το δοκιμασα και μπαινει κανονικα στο mobile site

 

Έναν "κανονικό" Opera που μου βγάζει στο Play Store έχει σταματήσει να αναβαθμίζεται γιατί ενώ τον εγκαθιστώ μετά μου λέει να αναβαθμίσω και με πηγαίνει στο Play Store σε έναν άλλο Opera (όχι τον mini, ένας άλλος ποιό καινούριος που δεν είναι συμβατός με την συσκευή μου). Αυτός ο παλιός "κανονικός" Opera τρέχει σχετικά καλά στο κινητό αλλά κάποιες σελίδες δεν μου τις εμφανίζει κανονικά, λογικά όσες είναι σε html5 ή σε καμιά άλλη πρόσφατη τεχνολογία. Το ίδιο κάνει και ο default browser, έχει σταματήσει να αναβαθμίζεται εδώ και αρκετά χρόνια και αρκετές σελίδες δεν τις τρέχει. Παιδιά εντάξει, μην παιδεύεστε, το θέμα έχει λήξει, σίγουρα είναι πρόβλημα του κινητού μου.

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Καλημέρα μάγκες. Στο τμήμα αγγελιών μπορώ να ανοίξω θέμα αλλά δε μπορώ να απαντήσω σε πώληση που με ενδιαφέρει να κάνω από έναν συμφορουμίτη μας. :\
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Καλημέρα μάγκες. Στο τμήμα αγγελιών μπορώ να ανοίξω θέμα αλλά δε μπορώ να απαντήσω σε πώληση που με ενδιαφέρει να κάνω από έναν συμφορουμίτη μας. :\

 

Δεν απαντάς στις αγγελίες δημόσια... Αν σε ενδιαφέρει κάποια αγγελία, στέλνεις προσωπικό μήνυμα (pm) στο άτομο που την έχει βάλει.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Δεν απαντάς στις αγγελίες δημόσια... Αν σε ενδιαφέρει κάποια αγγελία, στέλνεις προσωπικό μήνυμα (pm) στο άτομο που την έχει βάλει.

 

ααααα, είχα μείνει με λανθασμένη εντύπωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Κάτι που έχω παρατηρήσει και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί είναι το εξής:

 

Θα ήταν ωραίο να υπάρχει μια ενότητα στον "Πίνακα Ελέγχου" κάθε μέλους όπου μπορούμε να δούμε μια λίστα με τα θέματα στα οποία έχουμε συμμετάσχει. Προσωπικά καλύπτομαι για την ώρα με το να θέτω ένα topic υπό παρακολούθηση και να εμφανίζεται σε εκείνη τη λίστα. Σε πολλά forums έχω δει μια τέτοια λειτουργία που διακρίνει τα παρακολουθούμενα από τα όσα έχω συμμετάσχει

Phone History:

1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9

Link to comment
Share on other sites

Yπαρχουν στο ''προσωπικο προφιλ'' >> ''πληροφοριες'' >> τα

Εμφάνιση όλων των μηνυμάτων

Εμφάνιση όλων των θεμάτων

Δηλαδη στο πρωτο θα δεις ολα σου τα ποστ/μηνυματα και στο δευτερο θα δεις ολα τα θεματα/τοπικ που εχεις ανοιξει.

 

Δεν ξερω αν σου κανει αυτη η επιλογη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

Yπαρχουν στο ''προσωπικο προφιλ'' >> ''πληροφοριες'' >> τα

Εμφάνιση όλων των μηνυμάτων

Εμφάνιση όλων των θεμάτων

Δηλαδη στο πρωτο θα δεις ολα σου τα ποστ/μηνυματα και στο δευτερο θα δεις ολα τα θεματα/τοπικ που εχεις ανοιξει.

 

Δεν ξερω αν σου κανει αυτη η επιλογη.

 

Σ'ευχαριστώ. Δεν το είχα προσέξει εκεί. Δεν έχει ακριβώς τη λειτουργικότητα που έχω στο μυαλό μου, αλλά it's better than nothing που λένε

Phone History:

1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Καλο θα ηταν να μπει και ενα τσατ στην αρχικη σελιδα μας για να συνομιλουμε μεταξη μας για διαφορα θεματα επισης αν μπορειτε βαλτε και μια κατηγορια για φιλικες ιστοσελιδες και οποιος εχει σελιδα απο μας να την ποστάρει μεσα στην κατηγορια αυτην.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Quote

 

Link to comment
Share on other sites

Καλο θα ηταν να μπει και ενα τσατ στην αρχικη σελιδα μας για να συνομιλουμε μεταξη μας για διαφορα θεματα

 

το τσατ χαλάει νομίζω την όλη φάση του forum. είναι ανοργάνωτο και δεν μένει κανένα αρχείο. σκέψου να μπεις εσυ να ρωτησεις πως να κανεις root μια συσκευή, να σου πουν και την άλλη μέρα να έχει χαθεί λόγω μιας συζήτησης για μπάλα και την άλλη μέρα ένας άλλος χρήστης να έχει την ίδια απορία, που θα έχει απαντηθεί ήδη πολλές φορές.

 

υπάρχει το forum Chat & Fun που μπορούμε να συζητάμε χαλαρά για διάφορα θέματα ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...