mol Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 στα γνωστα μαγαζακια εψαξες?αν δεν βρηκες κατι ρωτησε στο θεμα με τις εφαρμογες ν σου προτεινουν ενα προγραμμα. οσο για τα προβληματα πουανεφερες μαλλον οφειλονται στην εκδοση του λογισμικου. δες εδω http://66.102.9.104/translate_c?hl=el&langpair=en|el&u=http://europe.nokia.com/A4577224&prev=/translate_s%3Fhl%3Del%26q%3Dnokia%2Bfirmware%2Blatest%2B3250%26tq%3Dnokia%2Bfirmware%2Blatest%2B3250%26sl%3Del%26tl%3Den&usg=ALkJrhh5u9icMYxMPLtWAiJ5VtaDPnalKA ποια ειναι η τελευταια εκδοση του λογισμικου.αν εχεις καποια προηγουμενη αναβαθμισε το τηλεφωνο σου.σιγουρα θα λυθουν τα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 χτες μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα. ενώ η ενεργή αναμονή είναι on, δεν εμφανίζει από κάτω τα καταχωρήσεις του ημερολογίου (πχ καμιά καταχώρηση σήμερα) ξέρει κανείς πως διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Eργαλεια\ Ρυθμισεις\ Γενικες\ Προσ. ρυθμισεις\ Κατασταση αναμονης\ Ενεργη αναμονη\ ...Ναι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Eργαλεια\ Ρυθμισεις\ Γενικες\ Προσ. ρυθμισεις\ Κατασταση αναμονης\ Ενεργη αναμονη\ ...Ναι όπως έγραψα η ενεργή αναμονή είναι στο 'ναι' (να φαίνεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Στην θεση σου θα εκανα hard format στην συσκευη και format στην καρτα.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 όπως έγραψα η ενεργή αναμονή είναι στο 'ναι' (να φαίνεται) Απενεργοποίησε και ενεργοποίησε εκ νέου την οθόνη αναμονής. Ίσως διορθωθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 τελικά με hard reset, διορθώθηκε προσωρινά αλλά μόλις φόρτωσα το backup, το ξαναέκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Το έκανε ξανα διότι πέρασες και τις προηγούμενες ρυθμίσεις μαζί με το back up. Κάνε ξανά hard reset, αλλά αυτή τη φορά μην επιλέξεις την επιλογή Ρυθμίσεις από το back up, ώστε να μην τις περάσει. Κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 τελικά με hard reset, διορθώθηκε προσωρινά αλλά μόλις φόρτωσα το backup, το ξαναέκανε Κάτι θα φταίει από αυτά που είχες περάσει. Καλύτερα κάνε ξανά και μην περάσεις το backup παρά μόνο επαφές εικόνες και άλλα τέτοια αρχεία αλλά χωρίς τις εφαρομογές που είχες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 δυστυχώς μόνο με επαφές και ειδοποιήσεις ημερολογίου, το κάνει. μόλις το ενημερώνει κάνει μόνο του restart και χάνει την γραμμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 το πρόβλημα του Nokia Software Updater με τα Vista λύθηκε; Θέλω να περάσω την τελευταία έκδοση λογισμικού στο 6120c. edit:Μου λέει ότι δεν βρήκε κάποια νέα έκδοση (έχω την 4.21 και όπως πληροφορήθηκα υπάρχει εδώ και μήνα τουλάχιστον η 5.11) Μοντέλο τηλεφώνου μου λέει: 6120c RM-243 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 πρέπει να έχει λυθεί. εγώ την πέρασα προχτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 το πρόβλημα του Nokia Software Updater με τα Vista λύθηκε; Θέλω να περάσω την τελευταία έκδοση λογισμικού στο 6120c. edit:Μου λέει ότι δεν βρήκε κάποια νέα έκδοση (έχω την 4.21 και όπως πληροφορήθηκα υπάρχει εδώ και μήνα τουλάχιστον η 5.11) Μοντέλο τηλεφώνου μου λέει: 6120c RM-243 πρέπει να έχει λυθεί. εγώ την πέρασα προχτές Δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα με τα Vista. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ναι,δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δε μου βρίσκει τη νέα έκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Δοκίμασες σε άλλο υπολογιστή; Μπορεί να μην οφείλεται στα Vista. Μπορεί απλά για το product code της συσκευής σου να μην είναι ακόμα διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Δοκίμασες σε άλλο υπολογιστή; Μπορεί να μην οφείλεται στα Vista. Μπορεί απλά για το product code της συσκευής σου να μην είναι ακόμα διαθέσιμη. Ευχαριστώ για την απάντηση! :) Λες να παίζει ρόλο το ότι είναι Vodafone live; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Πολύ πιθανό. Οι VL συσκευές έχουν διαφορετικό product code απο τις alpha copy με αποτέλεσμα πολλές φορές να διατίθενται οι αναβαθμίσεις τους με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. ΑΝ έχεις προβλήματα με την αναβάθμιση που φοράει τώρα το κινητό σου και θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις την νεότερη, άλλαξε το product code της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Πολύ πιθανό. Οι VL συσκευές έχουν διαφορετικό product code απο τις alpha copy με αποτέλεσμα πολλές φορές να διατίθενται οι αναβαθμίσεις τους με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. ΑΝ έχεις προβλήματα με την αναβάθμιση που φοράει τώρα το κινητό σου και θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις την νεότερη, άλλαξε το product code της συσκευής σου. Kανένα πρόβλημα δεν έχω,δουλεύει απροβλημάτιστα απλά ήθελα να περάσω την νέα έκδοση από περιέργεια και για να μάθω τη διαδικασία αναβάθμισης και στα Νόκια εκτός από τα Motorola. Πιστεύεις ότι αξίζει να αλλάξω product code;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ναι αξίζει! Καμία σχέση με τη VL έκδοση. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρεις πως χάνεις την εγγύηση από τη Vodafone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ναι αξίζει! Καμία σχέση με τη VL έκδοση. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρεις πως χάνεις την εγγύηση από τη Vodafone. Ωραία,ψήθηκα,τώρα μένει να δω πώς το κάνω. :O edit: 0546344.Αυτό βάζω ε;Kαι το κάνω με το Nemesis; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ναι αυτό (0546344) βάζεις. Η διαδικασία αναφέρεται εδώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ναι αυτό (0546344) βάζεις. Η διαδικασία αναφέρεται εδώ.:) Ευχαριστώ!Άλλαξα επιτυχώς το product code και στο NSU μου βρήκε νέα έκδοση λογισμικού διαθέσιμη για εγκατάσταση.Θα το δοκιμάσω και αυτό. :) (έπρεπε να είχαμε ένα thanks button) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 έκανα και την αναβάθμιση,όλα δουλεύαν σωστά εκτός το ότι δεν έμενε η οθόνη αναμονής,έμπαινε μόνο του στο μενού συνέχεια... κράτησα backup,έκανα hard reset ...και αντίο ζωή! "Η συσκευή δεν μπορεί να εκκινήσει.Επικοινωνήστε με αντιπρόσωπο." Μπορούμε να το σώσουμε ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις την καρτα μνημης εαν δεν γινει τιποτα τοτε δοκιμασε να το ανοιξεις κανοντας Hard format εαν και παλη δεν ανοιξει τοτε θα πρεπει να το πας για φτιαξιμο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 @bomber21: Αν η συσκευή σου είναι VL και πας σε κάποιο Νokia Shop έχω την εντύπωση πως βάση IMEI πάλι με το VL software θα στο φλασάρει το κινητό ακόμη κι αν είσαι εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts