Jump to content

Συσκευή με τηλέφωνο και GPS

safemod
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο τίτλος τα λέει όλα, ακούω γνώμες από όσους γνωρίζουν μην κάνω καμιά πατάτα. Μόνο παιδιά μην μου λέει ο καθένας το δικό του, ας μιλήσουν όσοι έχουν γνώσεις μιάς που με PPC δεν έχω πολυασχοληθεί αλλά έχω δει 2-3 από γνωστούς. Βοήθεια θέλω μη με βάλετε να τρέχω. Ευχαριστώ.

Ο τίτλος τα λέει όλα, ακούω γνώμες από όσους γνωρίζουν μην κάνω καμιά πατάτα. Μόνο παιδιά μην μου λέει ο καθένας το δικό του, ας μιλήσουν όσοι έχουν γνώσεις μιάς που με PPC δεν έχω πολυασχοληθεί αλλά έχω δει 2-3 από γνωστούς. Βοήθεια θέλω μη με βάλετε να τρέχω. Ευχαριστώ.

υπαρχουν μερικα που κανουν αυτο που θες ,διαβαζοντας ομως τα 3 μηνυματα που εχεις γραψει κατεληξα στο συμπερασμα οτι για σενα το Χ500 ειναι που ταιριαζει;) ;)

Samsung Note II

Συμφωνώ με τον iphone fan από πάνω!:p

Ένα πακετάκι X500+destinator σε προνομιακή τιμή είναι ό,τι πρέπει.

Επιπλέον το X500 θα πάρει αναβάθμιση σε WM6, έτσι η συσκευή σου δεν θα θεωρείται "απαρχαιωμένη".

Επανήλθα μετά τόσες μέρες και περίμενα να δώ περισότερες γνώμες. Να υποθέσω οτι όλοι συμφωνούν μαζί σας ; Δύσκολο γιατί βλέπω ένα σωρό κόσμο με άλλες συσκευές. Τι να πω ! Μάλλον θα το ρίξω στο διάβασμα αλλά μιά πρώτη προσπάθεια που έκανα πριν ρωτήσω δεν με βοήθησε με τις αντικρουόμενες απόψεις που έβρισκα μπροστά μου. :)

υπαρχουν μερικα που κανουν αυτο που θες ,διαβαζοντας ομως τα 3 μηνυματα που εχεις γραψει κατεληξα στο συμπερασμα οτι για σενα το Χ500 ειναι που ταιριαζει;) ;)

Σωστόςςςςςς...

Από τα λεγόμενα σου safemod, θα σε καλύψει σίγουρα.

X500 δαγκωτό.

Κωνσταντίνος

Διακρίνω μιά ειρωνεία η μου φαίνεται ; Κάτι δεν πάει καλά πάντως στις απαντήσεις σας. Δυστυχώς δεν έχω και πολύ χρόνο γιά διάβασμα, όπως και δεν βιάζομαι. Ευχαριστώ τον johner γιά την απάντηση του και θα κοιτάξω να ρωτήσω αλλού αφού εδώ δεν βλέπω σοβαρή ανταπόκριση.

Να είστε όλοι καλά.

καλο ειναι και το htc p3300.

βεβαια δεν λες παραπανω πραγματα. δηλαδη, σε ενδιαφερει ο επεξεργαστης του?, περιπου σε τι τιμη να κυμαινεται?, κτλ...

μπορεις βεβαια να παρεις ενα ppc και να αγορασεις εξτρα μια συσκευη gps.

αν θες, δωσε καποιες παραπανω πληροφοριες και τα λεμε.

• 2 weeks later...
Guest lagoudakis
X500 παρε,συμφωνω με mastelos-freco,γιατι λες οτι κατι δεν παει καλα με τις απαντησεις μας;

Φίλε μου σε ευχαριστώ γιά την βοήθεια, απλά βλέπω μιά ειρωνία σε κάποιες απαντήσεις και βλέπω αυτούς που το προτείνουν να έχουν άλλες συσκευές, επίσης περίμενα πιό πολλές απαντήσεις και γνώμες με κάποια σχετική ανάλυση και όχι ένα ξερό Χ500, αν ήταν τόσο απλή η επιλογή όλοι θα είχατε την ίδια συσκευή, αν κάνω λάθος να με συχωρέσουν τα παιδιά. Δυστυχώς ταξιδεύω αρκετά και δεν έχω χρόνο συχνά να διαβάσω και να παρακολουθήσω όσο θα ήθελα. Είδα από κοντά το Χ500 που μου λέτε και μου έκανε καλή εντύπωση αν και δεν είναι και το καλύτερο σε εμφάνιση. Είμαι ανάμεσα σε αυτό, στο 3600 που είναι πολύ όμορφο μιάς που είδα ότι έχει πιά GPS και σε κάτι που ίσως θα βγεί το επόμενο διάστημα. Δεν θέλω να βιαστώ αλλά να πάρω μιά σωστή απόφαση γιατί δεν είναι και λίγα τα χρήματα.

Ευχαριστώ ξανά

Guest lagoudakis
μπορει να καναν λαθος επιλογη συσκευης,και μετα να καταλαβαν οτι το ετεν ειναι καλυτερο,γιατι δεν κανεις την ερωτηση σου στο thread που μιλανε τα παιδια για το ετεν;και που εχουν την συσκευη

Σωστά. Για ρώτα κι εκεί. Λείπει και ο Πανούλης... για να σε βοηθήσει...:X
Κωνσταντίνος