TIM-RANGER Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 frog vazoume cosmote? Mono mms exei... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 έχω το ίδιο πρόβλημα... τουλάχιστον ας προτείνετε κάποιον client για MSN Yahoo κλπ που δεν χρησιμοποιεί java :/ γιατί δεν αντέχετε... από το W800i μπαίνει και από το smartphone όχι :( καποιο νεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 καποιο νεο? αυτο http://www.EQO.com δεν είναι java απλά απενεργοποιήστε το tcp best connection για να δουλεψει με non stop (aGka8l χανια ε? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 για smartphone το παραπανω το βασικο ομως ειναι να βρει καπιος πως σεταρουμε το pbxes ετσι ωστε να εχουμε i call και evoice μεσω του frink ( wifi ) αν γίνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 αυτο http://www.EQO.com δεν είναι java απλά απενεργοποιήστε το tcp best connection για να δουλεψει με non stop (aGka8l χανια ε? ) Eπίσης για να δουλέψει πρέπει οπωσδήποτε οι ρυθμίσεις σας να είναι έτσι: start-settings-connections-proxy και να φτίαξεις και εκεί μια σύνδεση πχ wind proxy connects from : wap network connects to : the internet proxy(name/port): 192.168.200.10:9401 type: http Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Tι κουλό είναι αυτό? Τώρα το παρατήρησα. Είχα WIND κι έστελνα κανονικά mms. Άλλαξα κάρτα σε cosmote και τώρα δεν μπορώ ούτε να στείλω, ούτε να λάβω... Έχω περάσει κανονικά όλες τις ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 frog vazoume cosmote? Mono mms exei... Kai i apantisi einai NAI! Esteila minima stin frog kai mou apantise i cosmote!, ekana oti mou esteilan se ena word, alla den evgala akri, perasa tis rithiseis apo ena .cab pou vrika edo etreksa gia cosmote kai esteila "epitelous" mms. Dokimasa na mpo kai internet, alla fisiologika den empaine... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 αυτο http://www.EQO.com δεν είναι java απλά απενεργοποιήστε το tcp best connection για να δουλεψει με non stop (aGka8l χανια ε? ) ναι απο χανια ειμαι!τωρα ομως ειμαι εξορισμενος στο μεσολογγι ουτε 3g δεν εχει ΛΟΛ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polychromo Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 ευχαριστώ πολύ!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scharal Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Ρε παιδιά τελικά οι ρυθμίσεις για MMS της Cosmote δουλεύουν? Ας πει κάποιος που τις έχει δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopop Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=202356 eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Ρε παιδια, αγόρασα εχθες το HTC Touch Cruise και σε μια στιγμή είχε συνδεθεί GPRS και όταν το είδα, το ρολόι σύνδεσης έγραφε 1 ώρα και κάτι? Τι σημαίνει αυτο??? Θα πληρώσω το διαστημα που ήμουν συνδεδεμένος???? Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffyiannis Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 kalhmera.exw ena acer n300 pocket pc.to problhma moy einai oti den mporw na mpw sto internet giati denkserw na kanw tis rythmiseis.mporei kanenas ba boithiesi?????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Μετά από πολύ ψάξιμο στο Google / myphone.gr και μεγάλο σπάσιμο νεύρων και ταλαιπωρία, τελικά κατάφερα να βρω τις σωστές ρυθμίσεις για σερφάρισμα στο internet με Vodafone CU κάνοντας χρήση της προσφοράς των δωρεάν 100 ΜΒ/μήνα με κάθε ανανέωση 10+ €. Ακολουθείστε τις οδηγίες στο PDF αρχείο εδώ και θα δουλέψει τέλεια. Είναι για Qtek 9100 αλλά η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια για όλα τα PPCs. Τόσο δύσκολο είναι να το αναρτήσει η Vodafone στο web site της να γλυτώσουμε την ταλαιπωρία; Έλεος! :angry: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Μετά από πολύ ψάξιμο στο Google / myphone.gr και μεγάλο σπάσιμο νεύρων και ταλαιπωρία, τελικά κατάφερα να βρω τις σωστές ρυθμίσεις για σερφάρισμα στο internet με Vodafone CU κάνοντας χρήση της προσφοράς των δωρεάν 100 ΜΒ/μήνα με κάθε ανανέωση 10+ €. Ακολουθείστε τις οδηγίες στο PDF αρχείο εδώ και θα δουλέψει τέλεια. Είναι για Qtek 9100 αλλά η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια για όλα τα PPCs. Τόσο δύσκολο είναι να το αναρτήσει η Vodafone στο web site της να γλυτώσουμε την ταλαιπωρία; Έλεος! :angry: πολυ καλη δουλεια (για ακομη μια φορα ) Κωστη :) για ποιο λογο να τις δωσει η καθε εταιρεια?? για να σερφαρουμε εμεις πιο φθηνα???:blink: απαραδεκτοι ολοι τους....μονο να μας τα παιρνουν ξερουν :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Ρε παιδιά, ας μου πει κάποιος σας παρακαλώ πως να σετάρω το Mio A701 για να στέλνω MMS. Έχω F2G και χρησιμοποιώ το wind plus non stop. Έχω γράψει μήνυμα και εδώ, (πάνω πάνω) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79895&page=455 αλλά δεν έχει βρεθεί κάποιος να απαντήσει. :( Περιττό να σας πω ότι έχω ψάξει στο net αλλά δεν έχω βρει ρυθμίσεις που να δουλεύουν. Ότι βρήκα είναι εποχής TIM!!! Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigpcstores Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Παιδια κοντευω να τρελαθω θα βοηθησει κανενας? Wind Plus για το diamond γινετε η ΟΧΙ? Please δεν μπορω αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixxakos4 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 signomi isos po vlakia. alla ta arxia pou exete anevasei einai zip kai oxi cab. alla kai otan pao na ta kseziparo auta pou ta arxia pou exoun mesa den einai oute auta cab me apotelesma na min mporo na ta kano egatastasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 signomi isos po vlakia. alla ta arxia pou exete anevasei einai zip kai oxi cab. alla kai otan pao na ta kseziparo auta pou ta arxia pou exoun mesa den einai oute auta cab me apotelesma na min mporo na ta kano egatastasi ξεζιπαρισε τα στον υπολογιστη σου και βαλε τα cab απευθειας στο τηλεφωνο σου ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixxakos4 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 nai ok ta perasa. vasika ekana hard reset to kinito perasa ta settings tis wind kai pali den mpenei exo kanonika wind plus. kserei kaneis ti pezei mipos einai lathos ta settings ta cab? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 http://www.htc.com.gr/2020_gprs.html πανω κατο ετσι θα ειναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixxakos4 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 mia erotisi. alles einai oi rithmisois gprs kai alles oi rithmisois wind plus? giati eno exo energopoimeno to wind plus aniksa to internet kai mou efage 10 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 mia erotisi. alles einai oi rithmisois gprs kai alles oi rithmisois wind plus? giati eno exo energopoimeno to wind plus aniksa to internet kai mou efage 10 euro καμια σχεση φιλε μου η μια με την αλλα περιπτωση!! η wind plus συνδεεται μεσω αλλου proxy.. παρε τις ρυθμισεις της wind plus :) φυσικα ενοειται οτι εχεις ενεργοποιημενη την υπηρεσια ;) αν οχι μηνυμα την λεξη plus στον αριθμο 349(ο οποιος εχει αλλαξει αλλα δεν τον ξερω... ας τον δωσει καποιος φιλος που το γνωριζει σιγουρα) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosworth Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Καλημέρα, Εαν μπορεί κάποιος να βοηθήσει..... Έχω το Diamond και κάποια ρύθμιση πρέπει να πείραξα και δεν μπορώ να στείλω MMS. Μου βγάζει το status bar με 0%...(Έχω Cosmote) Τον MMS Server δεν τον πείραξα.... Μπορεί κάποιος να γράψει τις ρυθμίσεις του για να τσεκάρω τις δικές μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corazon Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Φιλε μου μολις εβαλα την καρτα σιμ στο Διαμαντι πηρε απο μονο του ολες τις ρυθμισεις ΤΙΜ.!!! Δουλευαν ολα ρολοι...επειδη ομως πηγα στην VF μετα, περασα χειροκινητα ολες τις ρυθμισεις.Τωρα δουλευει κανονικα!! Παράθεση Hey!!Teacher leave the Kids alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts