Nick1150 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Καλημέρα και πάλι, Παιδιά θέλω να κάνω αναβάθμιση και διάβασα τις παρακάτω οδηγίες 1ο μερος πριν ξεκινησετε οτιδηποτε πρεπει να εχετε το pc suite εγκατεστημενο στον υπολογιστη σας!! κατεβαζετε απο το http://europe.nokia.com/A4176089 το nokia software update και το κανετε εγκατασταση στον υπολογιστη σας.μετα το τελος της εγκαταστασης κανετε επανεκινηση στο pc σας συνδεετε το τηλ στον υπολογιστη σε κατασταση pc suite ανοιγετε το pc suite πατατε πανω στην επιλογη ""ενημερωση λογισμικου τηλεφωνου"" διαβαστε τις οδηγιες που αναφερονται προσεκτικα κατα την διαδικασια της αναβαθμισης.. περιμενετε να διαβασει το τηλ το προγραμμα και κανετε υπομονη χωρις να αγγιξετε το τηλ η να διακοψουμε την συνδεση του με τον υπολογιστη!!καθε διακοπη της επικοινωνιας του τηλ με τον υπολογιστη μπορει να καταστρεψει το τηλεφωνο !! μετα το τελος της αναβαθμισης το τηλ επανεκινειται. αν ολα ειναι καλα και τα ελληνικα ειναι ακομα στην συσκευη τοτε τελος και δεν χρειαζεται να ακολουθησετε τα επομενα βηματα στο 2ο μερος!! Ρε παιδιά το PC suite μου γιατί δεν έχει την επιλογή: ""ενημερωση λογισμικου τηλεφωνου"" ; Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Κατέβασα το Nokia Software Updater και άρχισα την εγκατάσταση... μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα κάποια στιγμή: http://www.bmwforum.gr/forum/files/n95_174.jpg :mad: Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 κατεβασε καλυτερα το αγγλικο NSU.το ελληνικο δεν ειναι τοσο αξιοπιστο.:O υπαρχει και το αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 κατεβασε καλυτερα το αγγλικο NSU.το ελληνικο δεν ειναι τοσο αξιοπιστο.:O υπαρχει και το αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 εννοείς από εδώ ; http://europe.nokia.com/softwareupdate αν ναι τώρα το κατεβάζω :wacko: κάνω uninstall το Ελληνικό μέχρι να κατέβει το Αγγλικό και επανέρχομαι. Ααααα μην ξεχάσω το τηλέφωνο αφού ακυρώσεις την αναβάθμιση μένει κολημένο και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να ανοίξει :cry: παρόλαυτά δουλεύει κανονικά :p Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Ρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος? Ψαχνω να βρω ενα μαυρο θεμα για το Ν95 με τα default εικονιδια. Μηπως εχει καποιος? Αν εχει μπορει να το στειλει στο derizio@yahoo.gr. Ευχαριστω! http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Δράμα η κατάσταση. Μου έβγαλε αυτό: http://www.bmwforum.gr/forum/files/n95c_211.jpg Ρε παιδιά τι να πω ; ακολουθώ τις οδηγίες πιστά. Καμιά βοήθεια ; :O Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Δράμα η κατάσταση. Μου έβγαλε αυτό: http://www.bmwforum.gr/forum/files/n95c_211.jpg Ρε παιδιά τι να πω ; ακολουθώ τις οδηγίες πιστά. Καμιά βοήθεια ; :O Για να καταλάβω τι έκανες.. Πας πρώτη φορά να κάνεις αναβάθμιση και σου έβγαινε το ελληνικό updater χωρίς γράμματα και το ακύρωσες. Μετά δούλευε κανονικά το τηλέφωνο? Μετά ξαναπήγες 2η φορά με το αγγλικό updater και ενώ προχώραγε η διαδικασία κανονικά, σου έβγαλε προς το τέλος αυτό το μήνυμα για το recovery?Ή στην αρχή της διαδικασίας? Το κινητό τι έπαθε και έβγαλε αυτό το μήνυμα?Έκλεισε εντελώς? Καλύτερα να σώσεις ό,τι μπορείς με το pcsuite, μετά να κάνεις 1 hard format, βγάλε την κάρτα μνήμης μήπως κάτι μπλοκάρει από εκεί και μετά ξαναδοκίμασε. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Δράμα η κατάσταση. Μου έβγαλε αυτό: http://www.bmwforum.gr/forum/files/n95c_211.jpg Ρε παιδιά τι να πω ; ακολουθώ τις οδηγίες πιστά. Καμιά βοήθεια ; :O και σε εμένα έκανε το ίδιο την πρώτη μέρα που το αγόρασα και προσπάθησα να το αναβαθμίσω. Μετά απο 2 αποτυχημένες προσπάθειες και χωρίς να κάνω κατι διαφορετικό, τελικά εγινε η αναβάθμιση στην 3 προσπάθεια. Επομένως ξαναδοκίμασε CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Κατ'αρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :) Για να καταλάβω τι έκανες.. Πας πρώτη φορά να κάνεις αναβάθμιση και σου έβγαινε το ελληνικό updater χωρίς γράμματα και το ακύρωσες. Μετά δούλευε κανονικά το τηλέφωνο? Ακριβώς... και ναι δούλευε κανονικά, αφού έβγαλα την μπαταρία, και την ξανάβαλα. Μετά ξαναπήγες 2η φορά με το αγγλικό updater και ενώ προχώραγε η διαδικασία κανονικά, σου έβγαλε προς το τέλος αυτό το μήνυμα για το recovery?Ή στην αρχή της διαδικασίας? Το κινητό τι έπαθε και έβγαλε αυτό το μήνυμα?Έκλεισε εντελώς? Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης βγήκε το μήνυμα αυτό. Το κινητό έβγαλε το σήμα της Nokia (σαν να κάνεις swith on), και κόλησε εκεί. Καλύτερα να σώσεις ό,τι μπορείς με το pcsuite, μετά να κάνεις 1 hard format, βγάλε την κάρτα μνήμης μήπως κάτι μπλοκάρει από εκεί και μετά ξαναδοκίμασε. Δεν έχω πρόβλημα αρχείων. Όλα είναι saved, και επίσης επειδή κάνω synchronise και Σπίτι και Γραφείο όλα είναι οκ. Επι τόπου κάνω format χωρίς πρόβλημα. Μια ερώτηση μόνο... είπες hard format. Πως γίνεται αυτό ; και κάτι που σκέφτηκα τώρα... Κατά την ώρα της εγκατάστασης ήταν ανοικτό το bluetooth και το handsfree μου. Λες ; Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Κανενα νεο firmware ακουστηκε? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Κανενα νεο firmware ακουστηκε? Αν ειχε ακουστει ,λες να μην το εβρισκες εδω ? :rolleyes: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Αρχιζω να πιστευω πλεον οτι δεν θα δουμε αλλο firmware...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Αρχιζω να πιστευω πλεον οτι δεν θα δουμε αλλο firmware...... Το οτι θα δειτε θα δειτε, αλλα νομιζω πως θα αργησει να βγει, ετσι οπως εγεινε και με το Ν73 :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 @Nick1150 Υποψιάζομαι οτι δεν εχει εγκατασταθεί σωστά τό τηλεέφωνο η καί το καλώδιο στά windows. Τσεκάρισε αν τα βλέπουν κανονικά σαν συσκευή καί δές ακόμη από την επιλογή "μαζική αποθήκευση" αν βλέπουν σωστά καί την κάρτα μνήμης. Αλήθεια εχει βγεί κανένα emulator γιά νά μπορούμε νά δούμε καί να δουλέψουμε τούς χάρτες στό pc???:ninja::ninja::ninja: οπως συμβαίνει με αλλο γνωστό πρόγραμμα. Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Έχω ένα προβληματάκι... (Έψαξα στις 203 προηγούμενες σελίδες, δε βρήκα κάποια συγκεκριμένη λύση και αποφάσισα να postάρω.) Πηγαίνω στον "Οδηγ. WLAN" (Menu->Εργαλεία). Γίνεται αναζήτηση και βρίσκω ξεκλείδωτα δίκτυα. Πατάω "Έναρξη περιήγησης ιστού" σε ένα τέτοιο δίκτυο. Αμέσως λέει "Ορίστηκε σημείο πρόσβασης Lan-τάδε" και μετα "Σύνδεση...". Περιμένω, περιμένω και πάντα μου λέει "Αποτυχία. Δε βρέθηκε διακομιστής." Και εκεί κολλάω. Το έχω δοκιμάσει σε 5-6 ξεκλείδωτα δίκτυα και γίνεται πάντα το ίδιο. Τί κάνω λάθος? :O Ακριβώς αυτό έχω κι εγώ. Μπορεί να μην μπαίνει με την πρώτη, μπαίνει όμως με την ...δεύτερη!! Βγες από τον browser, ξαναμπες και μαλλον θα συνδεθείς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Καλησπερα παιδες! Ηθελα να ρωτησω το εξης: Παιζοντας παιχνιδια σε landscape υπαρχει περιπτωση να θεσει κανεις τα πληκτρα play, forward, previous κτλ ως πληκτρα που ελεγχουν λειτουργιες στο παιχνιδι? Πχ. σε εαν παιχνιδι αγωνων ταχυτητας να ειναι καποιο απο αυτα το γκαζι ή το φρενο? [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis75t Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Θα σας αφηγηθώ μια ιστορία που την έχω πει πάνω από 30 φορές χωρίς αποτέλεσμα. Καταρχήν να συστηθώ. Το όνομα μου είναι Τσοης Γιάννης και το τηλ είναι 6945--------- Μου αρέσει η υψηλή τεχνολογία και για αυτό επενδυω σε αυτή. Το νοκια N95 ήταν η ιδανική λύση για μένα. Έτσι νόμιζα τουλάχιστον. Ας μην εισέλθω σε διάφορα προβλήματα που έχει γιατί έτσι και αλλιώς έχουν χιλιο ειπωθεί από διάφορα site . Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ πέραν των άλλων είναι ότι τις ελάχιστες ώρες που δεν ασχολούμαι με το κινητό, δουλεύω κιόλας και επειδή η δουλειά μου απαιτεί διαρκής μετακίνηση με αυτοκίνητο ,και μια και το πρόστιμο του κινητού στο αμάξι είναι μεγάλο αποφάσισα να αγοράσω ένα εξίσου καλό και ακριβό ασύρματο ακουστικό νοκια. Ο λόγος για το BH800.που στο επίσημο ελληνικό site η νοκια το δίνει ως συμβατό. η αγορά έγινε από την Tim .ελάχιστες ώρες μετά διαπίστωσα ότι εάν δεν υπάρχει οπτική επαφή και απόσταση όχι μεγαλύτερη των70-80 εκατοστών υπήρχαν σοβαρές παρεμβολές έως πλήρης σιγή του ασύρματου ακουστικού. το επέστρεψα αμέσως ως προβληματικό και το κατάστημα προς μεγάλη μου έκπληξη μου επέστρεψε όλα τα χρήματα μια και δεν είχε ίδιο να μου το αντικαταστήσει. Χωρίς φόβο και πάθος μια και η νοκια δεν το είχε ,πήγα σε κατάστημα πλαίσιο για να το βρω. Καινούρια αγορά και μεγάλη σιγουριά πως η κακοτυχία είχε παρέλθει αλλά μάταια… Τα ίδια και χειρότερα. Πάγωσα Μήπως το πανάκριβο κινητό μου να είναι η αιτία??? ΟΧΙ Όπως διαπίστωσα δοκιμάζοντας άλλα 3 ιδία κινητά n95 φίλων με το ακουστικό. Ανακούφιση αλλά απορία. Τηλέφωνα και ξανά τηλέφωνα ώσπου με βαρέθηκαν στη νοκια και αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά μαζί μου Απάντηση : κύριε Τσοη…το BH 800 δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας και δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο site.δυστυχώς δεν υπάρχει συμβατό με τη συσκευή σας στην Ελλάδα ακόμα. Αφού μου έδωσαν ένα χαρτί επέστρεψα στο πλαίσιο και πήρα τα χρήματα μου για δεύτερη φορά. Όλα αυτά συνέβησαν τον Ιούνιο Χτες 12-9-07 με ενημέρωσαν ότι επιτέλους το πολυπόθητο ασύρματο ακουστικό είναι εδώ και το όνομα του…BH 801 Το αγόρασα με συγκρατημενη αισιοδοξία. Δυστυχώς Τα ίδια Τόσο με το δικό μου, Με τα άλλα 3 νοκια ν95 Με ένα μοτορολα Με ένα LG Και ένα sharp Απίστευτο Τι να φταίει. Τα ασύρματα ακουστικά ,τα κινητά , εγώ, η νοκια. ,η τύχη??? Τι να το κάνω τώρα αφού ούτε να το χαρίσω δεν μπορώ. Και αυτό που μου έμεινε…παρεμβολές Τόσες που δεν σε ακούνε και δεν ακούς κανέναν. Και η τροχαία παραμονεύει… Ευχαριστώ και περιμένω μια λύση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης βγήκε το μήνυμα αυτό. Το κινητό έβγαλε το σήμα της Nokia (σαν να κάνεις swith on), και κόλησε εκεί. Αυτό είναι νορμάλ.Έτσι κάνει όταν προχωράει η αναβάθμιση. Δεν έχω πρόβλημα αρχείων. Όλα είναι saved, και επίσης επειδή κάνω synchronise και Σπίτι και Γραφείο όλα είναι οκ. Επι τόπου κάνω format χωρίς πρόβλημα. Μια ερώτηση μόνο... είπες hard format. Πως γίνεται αυτό ; και κάτι που σκέφτηκα τώρα... Κατά την ώρα της εγκατάστασης ήταν ανοικτό το bluetooth και το handsfree μου. Λες ; Έχω βρει αυτά. Soft reset code *#7370# Hard reset code *#7780# If the hard format code mentioned aboive does not work, try the following manual method to hard reset/format Nokia N95: *Turn off the mobile device. Then press and hold “3?, the “Green button” and “*” - Turn on and keep holding the keys untill the mobile phone restarts and prompts you to enter details. Επίσης σε μένα, όποτε κάνω αναβάθμιση σκάει 1 μήνυμα ότι έχει διακοπεί η διαδικάσία και ότι πρέπει να κάνω διάφορα κουλά για να συνεχίσει.Να βγάλω μπαταρία κλπ. Τότε απλά βγάζω και μετά ξαναβάζω το data cable.Και όλα συνεχίζουν 1 χαρά.Δοκίμασέ το και εσύ μήπως βοηθήσει αν ξαναγίνει. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Φιλε Γιαννη εγω εχω ενα Plantronics 640X που συνδεεται και με 2 τηλεφωνα και δεν εχω τετοια προβληματα. Δεν εχω καν το προβλημα που ειχα με καποια αλλα που οταν μιλαγα ανεβαζα την ενταση στο τερμα και στο επομενο τηλεφωνημα ειχε κατεβει μονη της. Δεν ξερω τι να σου πω για τα nokia ακουστικα αλλα το συγκεκριμενο που σου λεω με εχει αφησει απολυτα ευχαριστημενο. Το bh-700 που δοκιμασα που το εχω παρει στην κοπελα μου μου εκανε τετοια κολπα τωρα που το σκεφτομαι αλλα σε ενα nokia 5200. Θα σας αφηγηθώ μια ιστορία που την έχω πει πάνω από 30 φορές χωρίς αποτέλεσμα. Καταρχήν να συστηθώ. Το όνομα μου είναι Τσοης Γιάννης και το τηλ είναι 6945--------- Μου αρέσει η υψηλή τεχνολογία και για αυτό επενδυω σε αυτή. Το νοκια N95 ήταν η ιδανική λύση για μένα. Έτσι νόμιζα τουλάχιστον. Ας μην εισέλθω σε διάφορα προβλήματα που έχει γιατί έτσι και αλλιώς έχουν χιλιο ειπωθεί από διάφορα site . Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ πέραν των άλλων είναι ότι τις ελάχιστες ώρες που δεν ασχολούμαι με το κινητό, δουλεύω κιόλας και επειδή η δουλειά μου απαιτεί διαρκής μετακίνηση με αυτοκίνητο ,και μια και το πρόστιμο του κινητού στο αμάξι είναι μεγάλο αποφάσισα να αγοράσω ένα εξίσου καλό και ακριβό ασύρματο ακουστικό νοκια. Ο λόγος για το BH800.που στο επίσημο ελληνικό site η νοκια το δίνει ως συμβατό. η αγορά έγινε από την Tim .ελάχιστες ώρες μετά διαπίστωσα ότι εάν δεν υπάρχει οπτική επαφή και απόσταση όχι μεγαλύτερη των70-80 εκατοστών υπήρχαν σοβαρές παρεμβολές έως πλήρης σιγή του ασύρματου ακουστικού. το επέστρεψα αμέσως ως προβληματικό και το κατάστημα προς μεγάλη μου έκπληξη μου επέστρεψε όλα τα χρήματα μια και δεν είχε ίδιο να μου το αντικαταστήσει. Χωρίς φόβο και πάθος μια και η νοκια δεν το είχε ,πήγα σε κατάστημα πλαίσιο για να το βρω. Καινούρια αγορά και μεγάλη σιγουριά πως η κακοτυχία είχε παρέλθει αλλά μάταια… Τα ίδια και χειρότερα. Πάγωσα Μήπως το πανάκριβο κινητό μου να είναι η αιτία??? ΟΧΙ Όπως διαπίστωσα δοκιμάζοντας άλλα 3 ιδία κινητά n95 φίλων με το ακουστικό. Ανακούφιση αλλά απορία. Τηλέφωνα και ξανά τηλέφωνα ώσπου με βαρέθηκαν στη νοκια και αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά μαζί μου Απάντηση : κύριε Τσοη…το BH 800 δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας και δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο site.δυστυχώς δεν υπάρχει συμβατό με τη συσκευή σας στην Ελλάδα ακόμα. Αφού μου έδωσαν ένα χαρτί επέστρεψα στο πλαίσιο και πήρα τα χρήματα μου για δεύτερη φορά. Όλα αυτά συνέβησαν τον Ιούνιο Χτες 12-9-07 με ενημέρωσαν ότι επιτέλους το πολυπόθητο ασύρματο ακουστικό είναι εδώ και το όνομα του…BH 801 Το αγόρασα με συγκρατημενη αισιοδοξία. Δυστυχώς Τα ίδια Τόσο με το δικό μου, Με τα άλλα 3 νοκια ν95 Με ένα μοτορολα Με ένα LG Και ένα sharp Απίστευτο Τι να φταίει. Τα ασύρματα ακουστικά ,τα κινητά , εγώ, η νοκια. ,η τύχη??? Τι να το κάνω τώρα αφού ούτε να το χαρίσω δεν μπορώ. Και αυτό που μου έμεινε…παρεμβολές Τόσες που δεν σε ακούνε και δεν ακούς κανέναν. Και η τροχαία παραμονεύει… Ευχαριστώ και περιμένω μια λύση. http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxhro Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 paidia lalispera.logo megalhs aksias tou kinitou skeftomai na paro ena metaxeirismeno meso xrysis eykairias alla blepo oti polountai para polla kai me problimatizei an einai aksiopista kai doso tsampa lefta, kai logo oti meno se nisi den tha exo thn dynatothta na to elenxo prin to agoraso.poia einai h gnomi sas; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Όλα τα bluetooth headsets της Nokia είναι ΑΘΛΙΑ. Έχω εμπειρία με 4 από αυτά και ήταν όλα απαράδεκτα, τα δε BH-700 και BH-800, καθώς και όλα τα μεταγενέστερα παρόμοιου μεγέθους, είναι τα χειρότερα. Μου έκαναν και τα δύο (BH-700 και BH-800) αυτά ακριβώς που περιγράφεις. Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω λίγο και κατέληξα στο Plantronics 655, που έχει επιπλέον και DSP για μείωση του θορύβου σε θορυβώδες περιβάλλον. Εϊμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Plantronics λοιπόν (τα νέα μοντέλα είναι το 655, με DSP, και το 665, με DSP και σύνδεση με δύο κινητά ταυτόχρονα) με κλειστά μάτια. Και σε κάθε περίπτωσε, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ NOKIA. Θα σας αφηγηθώ μια ιστορία που την έχω πει πάνω από 30 φορές χωρίς αποτέλεσμα. Καταρχήν να συστηθώ. Το όνομα μου είναι Τσοης Γιάννης και το τηλ είναι 6945--------- Μου αρέσει η υψηλή τεχνολογία και για αυτό επενδυω σε αυτή. Το νοκια N95 ήταν η ιδανική λύση για μένα. Έτσι νόμιζα τουλάχιστον. Ας μην εισέλθω σε διάφορα προβλήματα που έχει γιατί έτσι και αλλιώς έχουν χιλιο ειπωθεί από διάφορα site . Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ πέραν των άλλων είναι ότι τις ελάχιστες ώρες που δεν ασχολούμαι με το κινητό, δουλεύω κιόλας και επειδή η δουλειά μου απαιτεί διαρκής μετακίνηση με αυτοκίνητο ,και μια και το πρόστιμο του κινητού στο αμάξι είναι μεγάλο αποφάσισα να αγοράσω ένα εξίσου καλό και ακριβό ασύρματο ακουστικό νοκια. Ο λόγος για το BH800.που στο επίσημο ελληνικό site η νοκια το δίνει ως συμβατό. η αγορά έγινε από την Tim .ελάχιστες ώρες μετά διαπίστωσα ότι εάν δεν υπάρχει οπτική επαφή και απόσταση όχι μεγαλύτερη των70-80 εκατοστών υπήρχαν σοβαρές παρεμβολές έως πλήρης σιγή του ασύρματου ακουστικού. το επέστρεψα αμέσως ως προβληματικό και το κατάστημα προς μεγάλη μου έκπληξη μου επέστρεψε όλα τα χρήματα μια και δεν είχε ίδιο να μου το αντικαταστήσει. Χωρίς φόβο και πάθος μια και η νοκια δεν το είχε ,πήγα σε κατάστημα πλαίσιο για να το βρω. Καινούρια αγορά και μεγάλη σιγουριά πως η κακοτυχία είχε παρέλθει αλλά μάταια… Τα ίδια και χειρότερα. Πάγωσα Μήπως το πανάκριβο κινητό μου να είναι η αιτία??? ΟΧΙ Όπως διαπίστωσα δοκιμάζοντας άλλα 3 ιδία κινητά n95 φίλων με το ακουστικό. Ανακούφιση αλλά απορία. Τηλέφωνα και ξανά τηλέφωνα ώσπου με βαρέθηκαν στη νοκια και αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά μαζί μου Απάντηση : κύριε Τσοη…το BH 800 δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας και δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο site.δυστυχώς δεν υπάρχει συμβατό με τη συσκευή σας στην Ελλάδα ακόμα. Αφού μου έδωσαν ένα χαρτί επέστρεψα στο πλαίσιο και πήρα τα χρήματα μου για δεύτερη φορά. Όλα αυτά συνέβησαν τον Ιούνιο Χτες 12-9-07 με ενημέρωσαν ότι επιτέλους το πολυπόθητο ασύρματο ακουστικό είναι εδώ και το όνομα του…BH 801 Το αγόρασα με συγκρατημενη αισιοδοξία. Δυστυχώς Τα ίδια Τόσο με το δικό μου, Με τα άλλα 3 νοκια ν95 Με ένα μοτορολα Με ένα LG Και ένα sharp Απίστευτο Τι να φταίει. Τα ασύρματα ακουστικά ,τα κινητά , εγώ, η νοκια. ,η τύχη??? Τι να το κάνω τώρα αφού ούτε να το χαρίσω δεν μπορώ. Και αυτό που μου έμεινε…παρεμβολές Τόσες που δεν σε ακούνε και δεν ακούς κανέναν. Και η τροχαία παραμονεύει… Ευχαριστώ και περιμένω μια λύση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Φιλε μου εiσαι σιγουρος οτι το 665 συνδεεται με 2 κινητα γιατι δεν βλεπω να το γραφουν στα site που το πουλανε? Όλα τα bluetooth headsets της Nokia είναι ΑΘΛΙΑ. Έχω εμπειρία με 4 από αυτά και ήταν όλα απαράδεκτα, τα δε BH-700 και BH-800, καθώς και όλα τα μεταγενέστερα παρόμοιου μεγέθους, είναι τα χειρότερα. Μου έκαναν και τα δύο (BH-700 και BH-800) αυτά ακριβώς που περιγράφεις. Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω λίγο και κατέληξα στο Plantronics 655, που έχει επιπλέον και DSP για μείωση του θορύβου σε θορυβώδες περιβάλλον. Εϊμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Plantronics λοιπόν (τα νέα μοντέλα είναι το 655, με DSP, και το 665, με DSP και σύνδεση με δύο κινητά ταυτόχρονα) με κλειστά μάτια. Και σε κάθε περίπτωσε, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ NOKIA. http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas73 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Όλα τα bluetooth headsets της Nokia είναι ΑΘΛΙΑ. Έχω εμπειρία με 4 από αυτά και ήταν όλα απαράδεκτα, τα δε BH-700 και BH-800, καθώς και όλα τα μεταγενέστερα παρόμοιου μεγέθους, είναι τα χειρότερα. Μου έκαναν και τα δύο (BH-700 και BH-800) αυτά ακριβώς που περιγράφεις. Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω λίγο και κατέληξα στο Plantronics 655, που έχει επιπλέον και DSP για μείωση του θορύβου σε θορυβώδες περιβάλλον. Εϊμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Plantronics λοιπόν (τα νέα μοντέλα είναι το 655, με DSP, και το 665, με DSP και σύνδεση με δύο κινητά ταυτόχρονα) με κλειστά μάτια. Και σε κάθε περίπτωσε, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ NOKIA. Έχω ένα N95 (από τις πρώτες παρτίδες) με έκδοση 12 και ένα ακουστικό BH-800. Δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλες οι λειτουργίες είναι άψογες (φωνητικές κλήσεις, επανάκληση). Όσον αφορά την απόσταση όταν είμαι στο αυτοκίνητο και στο ίδιο δωμάτιο και σε απόσταση 4-5 μέτρων όλα είναι άψογα. Το N95 έχει ένα bug και σίγουρα δεν φτάνει τις αποστάσεις των 10 μέτρων που πιάνει το Ν80 (έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα post). Πάντως είναι πλήρως συμβατό. Μην ξεχνάς ότι το ΒΗ-800 είναι ίσως η ναυαρχίδα της Nokia (γι' αυτό και έχει όσο έχει...). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
condim Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Ξέρετε αν μπορώ να βρω μαυρη πρόσοψη στα nokia shop; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Έχω ένα N95 (από τις πρώτες παρτίδες) με έκδοση 12 και ένα ακουστικό BH-800. Δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλες οι λειτουργίες είναι άψογες (φωνητικές κλήσεις, επανάκληση). Όσον αφορά την απόσταση όταν είμαι στο αυτοκίνητο και στο ίδιο δωμάτιο και σε απόσταση 4-5 μέτρων όλα είναι άψογα. Το N95 έχει ένα bug και σίγουρα δεν φτάνει τις αποστάσεις των 10 μέτρων που πιάνει το Ν80 (έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα post). Πάντως είναι πλήρως συμβατό. Μην ξεχνάς ότι το ΒΗ-800 είναι ίσως η ναυαρχίδα της Nokia (γι' αυτό και έχει όσο έχει...). dokimase eno milas me to 800 na kratiseis to n95 kala sti xoyfta sou to kato miso meros tou kinitoy kai piso apo tin plati sou kai pes mou ti kanei Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts