Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη ροη της εικονας στη μεγιστη εξασφαλιζεται μεγαλυτερη ταχυτητητα στη ποη εικονας πραγμ,ατο οποιο φαινεται εαν γραφεις βιντεο σε ενα αντικειμενο που τρεχει ας πουμε
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδες πως κανουμε ζουμ για να τραβηξουμε φωτογραφια?διαβασα manual το εψαξα αλλα δεν το βρηκα

Σε μενα αναφεροταν. Μαλλον τα λεγομενα μου ακουστηκαν πιο σκληρα απο οσο ηθελα. Συγγνωμη και παλι.

Και συγγνωμη που δεν μπορω να δινω 700 ευρω καθε 6μηνο για να αλλαξω κινητο.

Να τη παλι η ειρωνεια. Στον χαρακτηρα μου ειναι τι να κανω?

Σε μενα αναφεροταν. Μαλλον τα λεγομενα μου ακουστηκαν πιο σκληρα απο οσο ηθελα. Συγγνωμη και παλι.

Και συγγνωμη που δεν μπορω να δινω 700 ευρω καθε 6μηνο για να αλλαξω κινητο.

Να τη παλι η ειρωνεια. Στον χαρακτηρα μου ειναι τι να κανω?

τίποτα. καλά κάνεις που δεν τα δίνεις(και εμείς που το κάνουμε είμαστε μάλλον 'άρρωστοι΄), απλά οι διαφορές μεταξύ 'κοντινών' μοντέλων είναι πάντα λιγότερες!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Εγω δεν το αφησα τοσο πολυ στην πρωτη φορτιση. Το αφησα μια ωρα παραπανω απο τη στιγμη που σταματησε να αναβοσβηνει η ενδειξη της φορτισης. Μηπως δεν εκανα καλα και για αυτο δεν μου κραταει πολυ?

egw otan to pira to anoiksa k eixe 3 grammes mpataria k to afisa na ksefortisei teleiws k molis esvise to afisa kleisto gia 12 wres na fortisei opws mou eipe o texnikos..k meta kalo einai oi 3-4 epomenes fortiseis na ginoun otan tha teleiwsei teleiws i mpataria gia na uparxei pliris fortisi-apofortisi epeidi einai kainourgia i mpataria..

Μετά από 1 βδομάδα και κάτι, συμβίωσης με το Ν95, έχω να πω ότι έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που με απασχολούσε πριν πάρω στα χέρια μου την συσκευή, δεν ήταν ούτε η ποιότητα κατασκευής του αλλά ούτε και η μικρή του αυτονομία. Ναι μεν υπάρχουν και τα 2 αυτά γνωρίσματα, αλλά ήμουν προετοιμασμένος. Αυτό που με απασχολούσε ήταν η απαράδεκτα χαμηλή του ελεύθερη RAM. Τα 20ΜΒ έμοιαζαν υπερβολικά λίγα στο Ν73 μου, πόσο μάλλον στο Ν95 που είναι εξοπλισμένο με πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών.

Έτσι, έμεινα εντυπωσιασμένος όταν διαπίστωσα ότι αυτή η «διαρροή» ελεύθερης RAM που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα series 60, εδώ έχει, κατά κάποιον τρόπο λυθεί. Κατά την εκκίνηση της συσκευής μου, με όλα τα πράγματα που του έχω φορτωμένα, η ελεύθερη RAM είναι πάντοτε 17,5ΜΒ (ντροπή αλλά αυτό είναι το νούμερο). Μετά από 3 μέρες λοιπόν χρήσης, παρόλο που έχουν ανοίξει επανειλημμένα δεκάδες εφαρμογές, η μνήμη επανέρχεται πάντα στα 12ΜΒ και μένει στάσιμη εκεί. Το θεωρώ επιτυχία καθώς η συμβίωσή μου με τα Ε50 και Ν73, μου έχει δείξει ότι όσο περισσότερες ώρες χρησιμοποιείς την συσκευή, τόσες απώλειες θα έχεις (είχα φτάσει σε σημείο να χρησιμοποιώ το Ν73 με σταθερά 6ΜΒ ελεύθερα).

Σήμερα δοκίμασα σε αρκετές διαφορετικές συνθήκες την ηχογράφηση. Είδα ότι δεν έχει γίνει καθόλου λόγος για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Περίεργο γιατί πάντα ευχόμουν να προσθέσει η Nokia περισσότερες λειτουργίες, όπως έκανε στα 9500 και 9300. Αφήνοντας λοιπόν το κινητό κάτω από ένα ηχείο, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχαν καθόλου παραμορφώσεις (λόγω της έντασης αλλά και την τοποθέτησης της συσκευής κοντά στην πηγή ήχου), ενώ παράλληλα μπορούσες να ακούσεις συνομιλία που λάμβανε μέρος σε απόσταση τουλάχιστον 5 μέτρων.

Η ποιότητα, λοιπόν, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, αλλά, σίγουρα, υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Το θέμα είναι, ότι εφαρμογές τρίτων όπως το ultimate voice recorder, δεν είναι πλέον απαραίτητα εργαλεία.

Ίδια βελτίωση θα ήθελα να δω και στον αριθμητικό υπολογιστή. Μια υλοποίηση σαν αυτή που είδαμε στα 9500, 9300, θα ήταν σίγουρα μια σημαντική πρόοδος.

Η μπαταρία του επίσης με έχει εκπλήξει. Μετά από 5 πλήρεις κύκλους, διαπιστώνω ότι με βγάζει άνετα 1,5 μέρα με έντονη χρήση. Από χθες το πρωί, χωρίς χρήση gps και wifi, αλλά με πολύ χρήση της κάμερας, της αναπαραγωγής μουσικής, του real player και με μπόλιες κλήσεις και γραπτά μηνύματα, μου έβγαλε την πρώτη ένδειξη για χαμηλή μπαταρία μόλις πριν 15 λεπτά.

Την χρήση αυτή δεν την χαρακτηρίζω βαριά αλλά ούτε και χαλαρή. Άλλωστε, δεν μας χρειάζεται πραγματικά κάθε στιγμή της ημέρας να εντοπίσουμε την θέση μας ή να συνδεθούμε ασύρματα σε ένα δίκτυο. Αυτές είναι εξειδικευμένες χρήσεις (και εκεί μάλλον υπάρχει το πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο σκληρό τέστ ούτε του δέκτη gps Και της εφαρμογής smart2 go αλλά ούτε και του wirelessLAN και του ενσωματωμένου browser.

Ρε παιδιά...

Να ρωτήσω κάτι (μάλλον) άσχετο... Εχθές έβλεπα μία photo από την homescreen ενός slideup της E-Series, νομίζω το είχε κάποτε ο φίλος Ταξιδιώτης. Σε αυτό, η ενεργή αναμονή είχε πολλές περισσότερες επιλογές από ότι έχει η δική μας (είχε και τα αδιάβαστα μηνύματα, και τις συναντήσεις, και τα tasks και τα anniversaries...).

Έξαψα τις ρυθμίσεις στο δικό μας, αλλά that's it. Ό,τι έχουμε, έχουμε δηλαδή. Ξέρετε αν μπορούμε (μέσω εφαρμογής πχ.) να προσθέσουμε items στην ενεργή αναμονή του Ν95?

Αυτό, φίλε Κώστα, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που μου λείπει υπερβολικά σε όλα τα Ν series. Σε όλα τα Ε, υπάρχει η δυνατότητα να ποσθέσεις το inbox στην οθόνη αναμονής αλλά και να επιλέξεις μέσα από τις ρυθμίσεις τι ειδοποιήσεις θέλεις να εμφανίζονται σε αυτή.

Μακάρι κάποιος, να έγραφε ένα patch, και να προσέθετε τις συγκεκριμένες δυνατότητες. Όμως, αυτό, μάλλον, δεν πρόκειται να το δούμε. Όχι πριν την άφιξη, τουλάχιστον, του symbian 9.5.

wraia exw ena ellhnikotato n95 tote!!!!apla den eixe karta mnhmhs.
Όπως είχα πει και τις πρώτες μέρες, το Ελληνικό πακέτο μάλλον θα είναι ένα. Τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι η έλλειψη οποιουδήποτε έξτρα αντικειμένου, όπως είναι η θήκη, το προστατευτικό οθόνης, το πανάκι κτλ, το ελληνικό πληκτρολόγιο και η απουσία της κάρτας μνήμης.

1) Η κάμερα είναι πραγματικά για τα κλάματα. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί σε οιαδήποτε έλλειψη επαρκούς φωτισμού, ενώ δεν μπορώ να καταλάβω που είναι αυτή η ανάλυση των 5MP. Η ανάλυση στο zoom χαλάει ακριβώς εκεί που χαλάει και σε φωτογραφία από το K800i μου, με τη μόνη διαφορά ότι αυτή του k800i είναι πιο φωτεινή και πιο ζωντανή! (και προφανώς έχω επιλέξει τα 5MP στις ρυθμίσεις) Ένα xenon flash νομίζω κρίνεται απαραίτητο για ένα τηλέφωνο των 5MP και των 730 ευρώ. Εδώ η sonyericsson το έχει σε τηλέφωνα των 180 (k750)! Αυτό που έρχεται να με επιβεβαιώσει, είναι πως το n95 βγάζει αρχεία φωτογραφιών 200-700kb, ενώ το K800 μου ΠΑΝΤΑ πάνω από 700! Πώς γίνεται ρε παιδιά!??!??
Μήπως αυτό συμβαίνει μόνο σε σένα; Γιατί έχω τραβήξει πολλές φωτογραφίες και ο μέσος όρος είναι πάνω από 700ΚΒ. Πολλές μάλιστα φτάσαν και το 1,4ΜΒ ενώ αρκετά άτομα έχουν ανεβάσει φωτο που ξεπερνούν το 1,5ΜΒ.

Δεν ξέρω ποιες ήταν η προσδοκίες σου για την κάμερα του Ν95 (να αντικαταστήσεις την ψηφιακή σου ίσως – λάθος) αλλά θεωρώ πως κρίνεται ικανοποιητικότατη για ψηφιακή κινητού τηλεφώνου.

Μην ξεγελιέσαι από τα 5ΜΡ. Το θέμα είναι η ποιότητα. Για μένα, το Ν73 ανέβασε τα στάνταρ και, αν το Ν95 κυμαίνονταν στα ίδια επίπεδα με αυτό, θα ήμουν ευχαριστημένος. Το Ν95, ξεπερνάει το Ν73, σε όλους τους τομείς.

Δεν βλέπω να σχολιάζεις το βίντεο. Γιατί, κάνοντας κριτική στην κάμερα της συσκευής, πρέπει να λαμβάνεις σοβαρά υπόψιν και την απόδοση στην βιντεοσκόπηση. Κατ’εμέ, το Ν95 τραβάει άριστο βίντεο.

6) Το τρίξιμο είναι σοβαρότατο, αν συνυπολογίσουμε το κόστος της συσκευής.. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να κρατάω το N95 και να τρίζει πάνω κάτω! Στο e65 πως τοχανε φτιάξει δεν μπορούσαν να το κάνουν και σε αυτό?
Σε αυτό συμφωνώ πλήρως. Στην αρχή δε μου κακοφάνηκε, όμως, βλέπω, ότι κατά την χρήση της συσκευής, το τρίξιμο αυτό είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Μακάρι να είχε την κορυφαία ποιότητα κατασκευής του Ε65.

Σήμερα το είχα δίπλα δίπλα με το 6300 και σκεφτόμουν, πώς είναι δυνατόν, μια συσκευή που κοστίζει 500 ευρώ περισσότερα, να έχει πολύ κατώτερη ποιότητα κατασκευής από μοντέλο της ίδιας εταιρίας, που κυκλοφορεί την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο.

Και κάτι τελευταίο. 3 φορές μου έχει απενεργοποιηθεί η λειτουργία του multimedia πλήκτρου. Ούτε στο κυκλικό μενού μπαίνει αλλά ούτε επανέρχεται στο κομμάτι που παίζεται. Αν κλείσω και ανοίξω την συσκευή επανέρχεται, όμως δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Το έχει πάθει κάποιος άλλος ή είμαι ο μόνος με το συγκεκριμένο πρόβλημα;

Το ίδιο είχε αντιμετωπίσει και ο nervous Μ ετο Ν73ΜΕ του ενώ εγώ όχι. Έτσι, έχω καταλήξει ότι κάποια εφαρμογή προκαλεί το κόλλημα αυτό. Σαν μια πρώτη ενέργεια έσβησα το handy taskman. Αν δε μου ξανακολλήσει το multimedia, Πάει να πει ότι αυτό έφταιγε. Αν το ξανακάνει, ο επόμενος ύποπτος είναι το full screen caller.

ρε παιδες πως κανουμε ζουμ για να τραβηξουμε φωτογραφια?διαβασα manual το εψαξα αλλα δεν το βρηκα

Σε αυτους που κατακρινουν το κινητο ενω ουτε καν το έχουν, που μας θεωρουν εθελοτυφλώντες, μας περνανε για ζωα και νομιζουν οτι ειμαστε τοσο θυματα που ακομη και σκ@τα ΝΟΚΙΑ να μας εδιναν θα τα ειχαμε σαν θεο, ΟΥΤΕ που θα δωσω αξια με μια απάντηση/αντιδιαλεξη, γιατι πολύ απλά δεν αξιζει... Τοσοι και τοσοι που θεωρουμε το κινητο αρξετα εως παρα πολυ καλο, νομιζω ειμαστε αντιπροσωπευτικο δειγμα και οχι μειοψηφια, και κατι πρεπει να δειχνει αυτο...

Οσο αναφορα τον φιλο μας... Κατα τη διαρξεια που η καμερα ειναι ενεργή, οπως κρατας στην οριζόντια θεση το κινητο, πατας συνεχωμενα τη δεξια μερια του πολυπλήκτρου 5 κατευθυνσεων.. Εξαφανιζεται η μπαρα βοηθείας και εμφανιζεται η γραμμη του ζουμ..

Σήμερα δοκίμασα σε αρκετές διαφορετικές συνθήκες την ηχογράφηση. Είδα ότι δεν έχει γίνει καθόλου λόγος για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Αφήνοντας λοιπόν το κινητό κάτω από ένα ηχείο, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχαν καθόλου παραμορφώσεις (λόγω της έντασης αλλά και την τοποθέτησης της συσκευής κοντά στην πηγή ήχου), ενώ παράλληλα μπορούσες να ακούσεις συνομιλία που λάμβανε μέρος σε απόσταση τουλάχιστον 5 μέτρων.

Η ποιότητα, λοιπόν, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, αλλά, σίγουρα, υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Το θέμα είναι, ότι εφαρμογές τρίτων όπως το ultimate voice recorder, δεν είναι πλέον απαραίτητα εργαλεία

Φιλε μου αναφορα εγινε πριν από 3 εβδομάδες (που μολις ειχα πάρει το κινητο), λέγοντας οτι δεν εχω ακούσει πιο ποιοτηκή ηχογραφιση από κινητο. Και παρεπιπτώντος οτι το αρχειο ηχογραφισης ειναι wav... Αλλά ετσι ειναι... Καποιοι καλοθελητες/κακόβουλοι ασχολούνται με σελοτειπ, καμερα - αισχος (που αν ειναι δυνατον καμερα κινητου να συγκρινεται με ψηφιακες) κτλ..

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Προσπαθώ εδώ και μια εβδομάδα να παραγγείλω το μαμημένο το κινητό από το ΓΕΡΜΑΝΟ με ανανέωση συμβολαίου COSMOTE

Σήμερα έφθασα πολύ κοντά να το παραγγίλω ΑΛΛΑ ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ κατά ένα ανεξήγητο/ύποπτο δίνει μόνο 12 μήνες εγγύηση. Τονίζω ότι μίλησα με τα κεντρικά και το διπλοτσέκαρα

Όποιος θέλει να δει και την αντίστοιχη σελίδα

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=38892&category=93

Τα συμπεράσματα δικά σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

Αγοράζοντας κινητό:

-Καλησπέρα σας, θα ήθελα 1 κινητό που να έχει ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 5 mega pixel με φακό Carl Zeiss, φλάς και ψηφιακή σταθεροποίηση κινούμενης εικόνας (autofocus), να κάνει καταγραφή βίντεο, να έχει βοηθητική κάμερα για την πραγματοποίηση βίντεο-κλήσεων, Θύρα Υπερύθρων, Bluetooth, WiFi, ενσωματωμένο GPS για να μην χάνομαι, 3.5mm Jack για σύνδεση στερεοφωνικών ακουστικών, στερεοφωνικά ηχεία, εξοδο τηλεοπτικού σήματος, ραδιόφωνο, Voice Commands, Talking Ringtones, 160MB εσωτερική μνήμη, 16.777.216 (24-bit) χρώματα, μεγαλύτερη οθόνη από τα αλλα κινητά, υποδοχή για κάρτες μνήμης, λειτουργία VoIP, τεχνολογία 3,5G, κοινώς γνωστή και ως HSDPA (High Speed Downlink Packet Access), θύρα USB, ενεργή οθόνη αναμονής, αναπαραγωγή ήχου MP3, AAC, eAAC, eAAC+, WMA και τελος να στέλνει μηνύματα και να παίρνει τηλέφωνο.

-Ορίστε κύριε, αυτό είναι για εσάς. το καινούριο NOKIA N95.

-Μα αυτό τρίζει λίγο...Συγγνώμη δεν θα το πάρω!:blink:

egw pedia sas eipa kapia pragmata ligo pio piso sxetika me tis egihsis tis nokia kai me ti kinita kikloforoyn sto emporio...epidi doylebo stin nokia ta blepo kathe mera tora an merike piran tetia kinita kai den thelon na to pistepsoyn dikotoys problima otan me tin parodo toy xronoy diapistosoyn problima kai erthoyn se emas gia anabathmisi kai toys poyme na plirosoyn min toys kakofani...giati akoysa merikos poy lene oti exoyn egihsh epidi einai eyropaiko kinito (sifono) alla gia na min plirosi tha prepi na gini anabafmish stin glosa poy exei to kinito (diladi apo poy to exoyn isagh)eki einai to problima gia na min anaferfo sta kin.poy einai arabika eimirata poy den ta kseri oyte h mana toys...eyxaristo(kai min pate na kanete anabafmisi apo to internet an den exete elinika kinita giati pernai tin ali glosa poy elega)

opia boithia thelete stin diafesisas an thelete mporite na moy stilete to imei tis siskebisas na sas po apo poy proerxete:) ta leme aderfia

resident evil

Xaxaxaxa.. Αλλά σε πειραζει να το εμπλουτίσω λίγο ακομη??

Αγοράζοντας κινητό:

-Καλησπέρα σας, θα ήθελα 1 κινητό που να έχει ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 5 mega pixel με φακό Carl Zeiss, φλάς και ψηφιακή σταθεροποίηση κινούμενης εικόνας (autofocus), να κάνει καταγραφή βίντεο, να έχει βοηθητική κάμερα για την πραγματοποίηση βίντεο-κλήσεων, Θύρα Υπερύθρων, Bluetooth, WiFi, ενσωματωμένο GPS για να μην χάνομαι, 3.5mm Jack για σύνδεση στερεοφωνικών ακουστικών, στερεοφωνικά ηχεία, εξοδο τηλεοπτικού σήματος, ραδιόφωνο, Voice Commands, Talking Ringtones, 160MB εσωτερική μνήμη, 16.777.216 (24-bit) χρώματα, μεγαλύτερη οθόνη από τα αλλα κινητά, υποδοχή για κάρτες μνήμης, λειτουργία VoIP, τεχνολογία 3,5G, κοινώς γνωστή και ως HSDPA (High Speed Downlink Packet Access), θύρα USB, ενεργή οθόνη αναμονής, αναπαραγωγή ήχου MP3, AAC, eAAC, eAAC+, WMA και τελος να στέλνει μηνύματα και να παίρνει τηλέφωνο.

-Ορίστε κύριε, αυτό είναι για εσάς. το καινούριο NOKIA N95.

-Πόσο κοστιζει??

-730 Euro

-730???

Πολυ ωραια θα το πάρω... Ωπ!! Τι παρατηρησα ΜΟΛΙΣ?? Αυτο εδώ τριζει!!! ασε που η καμερα ειναι 1 mpxl και τη διαφημιζουν για 5.. Τα χρωματα της οθονης ειναι ξεθοριασμενα, ο ηχος? απαίσιος. Τα ακουστικα χαλια χρωμα, ενω η δευτερη καμερα πολυ μικρη... Τι να πω και για τη multimedia πλευρα?? Τελειως αχρηστη. απορω γιατι υπάρχει...Τελος πρέπει να πω οτι TO πιο αρνητικό ειναι οτι δεν εχει πλήκτρα και πανω στην μπαταρια....

Ασε που δεν κανει και καφε...

Μαλλον θα καταλήξω στο 3330 που ειναι και κλασικη/σταθερη αξια...

σ.σ. Για γελια ειμαστε....

egw pedia sas eipa kapia pragmata sxetika me tis egihsis tis nokia kai me ti kinita kikloforoyn sto emporio......an erthoyn se emas gia anabathmisi kai toys poyme na plirosoyn min toys kakofani...giati akoysa merikos poy lene oti exoyn egihsh epidi einai eyropaiko kinito (sifono) alla gia na min plirosi tha prepi na gini anabafmish stin glosa poy exei to kinito (diladi apo poy to exoyn isagh)eki einai to problima gia na min anaferfo sta kin.poy einai arabika eimirata poy den ta kseri oyte h mana toys...eyxaristo(kai min pate na kanete anabafmisi apo to internet an den exete elinika kinita giati pernai tin ali glosa poy elega)

opia boithia thelete stin diafesisas an thelete mporite na moy stilete to imei tis siskebisas na sas po apo poy proerxete:) ta leme aderfia

Καλησπέρα φιλε μου.. Επειδη και εγω ανεφερα οτι το κινητο ενος φίλου μου ειναι aπό Γερμανια (δεν λεω οτι αναφερεσαι συγκεκριμενα σε εμενα)και oti τον καλύπτει η εγγυηση, tou εκανα αναβαθμιση από το ιντερνετ, χωρις να πάθουν κατι τα Ελληνικά, και επειδη πηγαμε σε καταστημα ΝΟΚΙΑ, ειδαν το producte code και μου ειπαν οτι η συσκευη καλύπτεται από την εγγυηση για επερχομενο σερβις ή αναβάθμιση, θελω να πω οτι αυτα που λες δεν ειναι απόλυτα για όλους...

Συμφωνεις??

@resident: Καλα ολα αυτα που λες και συμφωνω .;)

Ερωτηση:Γνωριζεις μηπως γιατι τα Νοκια shops δεν εχουν εφοδιαστει απο τα κεντρικα

ακομα με επαρκεις ποσοτητες συσκευων,

αλλα αντιθετως κυκλοφορουν ελαχιστες (1-3 συσκευη-[ες] ανα εβδομαδα σε καταστημα

νοκια μεχρι τωρα ) ετσι ωστε να απομακρυνθει η πιθανοτητα

να γεμισει με συσκευες παραεισαγωγης (αυτο πιστευω οτι εχει γινει ηδη! :rolleyes: ) ??

Φιλε resident ,αν γνωριζεις και επιτρεπεται να απαντησεις ,περιμενω μια απαντηση....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Οσο αναφορα τον φιλο μας... Κατα τη διαρξεια που η καμερα ειναι ενεργή, οπως κρατας στην οριζόντια θεση το κινητο, πατας συνεχωμενα τη δεξια μερια του πολυπλήκτρου 5 κατευθυνσεων.. Εξαφανιζεται η μπαρα βοηθείας και εμφανιζεται η γραμμη του ζουμ..

thank you nxbest

Εχει κανεις δοκιμάσει να δει τηλεοραση, μεσω του δικτύου της VODAFONE.Ποιες ειναι οι εντυπώσεις;

Οι εντυπώσεις ειναι ιδιες όπως σε όλα τα άλλα Vodafone Live! κινητα που κυκλοφορούν... Βεβαιως πρεπει να παρεις την εξυπηρετηση πελατων να σου στειλουν τις ρυθμισεις Vodafone Streaming, γιατι αυτες που λαμβάνονται αυτοματα από το δυκτιο δεν επαρκούν...

(σε αντίθεση με τις ρυθμισεις για Vodafone Live, Vodafone mms, Web Vodafone ktl που ειναι μια χαρα)*:)

*

Με αφορμη αυτό μπορει να πει καποιος οτι αυτο ειναι αλλο ενα προβλημα της συσκευης, μιας και μας δινει λειψες ρυθμισεις και πρεπει να παιρνουμε την εξυπηρετηση πελατων και να χρεωνομαστε παραπάνω... Ειναι επίσης μια αφορμη για να μην αγοραστει το κινητο μιας και.... μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....

(Μονο γι' αυτο δεν εχει κατηγορηθει αυτο το κινητο... ΈΛΕΟΣ,ELEOS,ΈΛΕΟΣ, ELEOS)

@resident:

Ερωτηση:Γνωριζεις μηπως γιατι τα Νοκια shops δεν εχουν εφοδιαστει απο τα κεντρικα ακομα με επαρκεις ποσοτητες συσκευων,

αλλα αντιθετως κυκλοφορουν ελαχιστες (1-3 συσκευη-[ες] ανα εβδομαδα σε καταστημα νοκια μεχρι τωρα) ετσι ωστε να απομακρυνθει η πιθανοτητα

να γεμισει με συσκευες παραεισαγωγης (αυτο πιστευω οτι εχει γινει ηδη! :rolleyes: ) ??

Πες τα ρε nervous γιατι θα γινουμε και εμεις nervous...:wacko:

Υπάρχουν 2 τρόποι να κάνεις ζούμ. Πιέζεις το πολυπλήκτρο στην δεξιά ή την αριτερηή κατεύθυνση ή το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης. Και με τους δύο τρόπους, η δεξιά κατεύθυνση κάνει zoom in ενώ η αριστερή zoom out. Κρατώντας παρατεταμένο το πλήκτρο προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε, κάνουμε συνεχόμενα ζούμ.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την βιντεοσκόπηση.

Θα σου συνιστούσα να μην πολυχρησιμοποιείς το ζούμ γιατί είναι ψηφιακό, και το μόνο που κάνει, είναι να μειώνει την ποιότητα της φωτογραφίας ή του βίντεο. Καλύτερα να τραβάς μια φωτο χωρίς ζούμ και να την επεξεργάζεσαι αργότερα στον υπολογιστή σου ή πολύ πιο εύκολα και γρήγορα μέσα παο την επεξεργασία που σου προσφέρει η έκθεση.

Eυχαριστουμε καταρχην τον mirrorofsorrow για τις αναλυτικες εντυπωσεις του.Επειτα θελω να ρωτησω κατι για το gps,γνωριζω οτι μπορεις να αποθηκευσεις μια διαδρομη στο κινητο και οτι αυτη περιεχει,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μπορω ας πουμε να αποθηκευσω μεσω wifi ολα τα σημεια ενδιαφεροντος τηα αθηνας?Ας πουμε να ειμαι σπιτι μου και να του βαλω να μου δειξει ολα τα σημεια ενδιαφεροντος μεσω συνδεσης wifi και μετα να τα αποθηκευσω στον χαρτη γινεται?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

to portofoli pou einai ?

kai mia erotisi sxetika me mia istioselida pou mou einai poli aparetiti

mpika x8es meso wireless apo to spiti

mpika se autin tin selida

http://www.oceanography.ucy.ac.cy/cycofos/offshore.html

alla otan ri8mizo tis parametrous gia na mporo na vlepo ton kairo kai

patiso view

den mou vgazei

tous xartes prepei na kano kapoia ri8misi i gia na mporo na tous do ??

ksereis kanenas paidia na me voi8isi ??

Καλησπερα παιδια,

Ειμαι και εγω πλεον εδω και 2 μερες ενας ευτηχης κατοχος του n95.Το κινητο ειναι απιστευτο και απο οσα προβληματα εχετε αναφερει εγω δεν εχω διαπιστωσει κανενα.Δεν τριζει δεν χρειαζεται ζελοτειπ το ακουστικο του ακουγεται μια χαρα η καμερα ειναι αψογη και σε βιντεο και σε φωτογραφιες (για κινητο μιλαμε οχι για ψηφιακη καμερα ) το wifi συνδεεται αμεσως και με αρκετα γρηγορη ταχυτητα και το gps του το δοκιμαζω δυο μερες τωρα και παρολο που εβρεχε μου εβρισκε στιγμα εν κινηση σε λιγοτερο απο 2 λεπτα και οταν επιτηδες δεν ακουλουθουσα την πορεια που μου ελεγε μου εκανα αναδρομολογηση σε μερικα δευτερολεπτα το μονο κακο ειναι πως δεν δουλευει το κουμπι που μειωνεις την ενταση οποτε το παω πισω στον γερμανο και μου το αντικαθηστουν με αλλο αυριο και ειλικρινα φοβαμαι μην μου δωσουν ενα με ολα αυτα τα προβληματα που αναφερεται εσεις.....

Otan protoaniksa to gps mou zitisai nai epilekso cosmote gprs ή cosmote mms.

telikla ti eprepe na balo?

cosmote gprs ειναι το σωστο.

το αλλο εχει σχεση με τα mms.:) :)

@ ItalianRulez...λογικο ειναι να υπαρχουνε προβληματα γιατι ετσι παντα γινεται

στα πρωτα τηλ.εγω ειχα προβλημα με το wifi και ακομα περιμενω να μου φερουνε αλλο

απο nokia shop.και αν το δευτερο που θα παραλαβω εχει καποιο προβλημα δεν θα μου φανει παραξενο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

cosmote gprs ειναι το σωστο.

το αλλο εχει σχεση με τα mms.:) :)

@ ItalianRulez...λογικο ειναι να υπαρχουνε προβληματα γιατι ετσι παντα γινεται

στα πρωτα τηλ.εγω ειχα προβλημα με το wifi και ακομα περιμενω να μου φερουνε αλλο

απο nokia shop.και αν το δευτερο που θα παραλαβω εχει καποιο προβλημα δεν θα μου φανει παραξενο.

Το θεμα ειναι πως εμενα δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα περα απο το κουμπακι με την ενταση και θα ξενερωσω ασχημα αν το αλλο εχει

Τώρα να πω ότι δεν συμφωνώ σε κάποια bullets μαζί σου, θα είναι ψέμα. Αυτό που κάποιοι φίλοι αρνούνται να καταλάβουν σε διάφορα fora, ελληνικά και μη, τεχνολογικά και μη (πχ. αυτοκινητιστικά), είναι ότι μπορεί να αποδέχομαι ένα εμπόρευμα, για αυτό άλλωστε το αγόρασα... μπορεί να βλέπω τα καλά του στοιχεία, για αυτό άλλωστε το κρατάω ακόμα...

Αλλά ρε αδερφέ...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ στα κακώς κείμενά του!

Και εγώ το γουστάρω το Ν95. Το αγόρασα και το έχω ως κύριο κινητό μου. Προμηθεύτηκα θήκη, 2ο φορτιστή για το γραφείο, φορτιστή αυτοκινήτου, screen protector, κάρτα 2GB, του έβαλα δηλαδή ότι υπήρχε διαθέσιμο, γιατί μου αρέσει το κινητό αυτό... Αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι έχει στραβά και μάλιστα ΠΟΛΛΑ για ένα κινητό της κλίμακας των +700€...

Ενδεικτικά...

+ Εντάξει, μπορεί να μην θεωρώ την κάμερά του "για τα μπάζα", αλλά δεν έχει και την τόοοσο αξιοσημείωτη διαφορά από αυτή του Κ800.

+ Μπορεί σε εμένα ο τζόγος να είναι ελάχιστος, αλλά γιατί να υπάρχει in the first place?

Πάντα φιλικά

Ομολογουμένως όταν διάβασα αυτό το Post δεν συμφώνησα με την πρώτη πρότασή σου. Πίστευα πως όλοι οι users του παρόντος forum επί παραδείγματι είναι εις θέσιν να κατανοήσουν τα λεγόμενα του άλλου, και σε καμία περίπτωση να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις λόγω έλλειψης νοημοσύνης παρά μόνο λόγω διαφώνιών. Τελικώς θα πρέπει να συμφωνήσω 100% μαζί σου, καθώς βλέπω πως ορισμένοι όχι μόνο δεν κατάλαβαν λέξη από όσα είπα (αν βέβαια αυτοί αναφέρονται σε μένα), αλλά και οποιαδήποτε προσπάθεια ερμηνείας αυτών που είπα προδιαγράφεται χάσιμο χρόνου! Και όλα αυτά για έναν και μόνο λογο, διότι πιστεύω το n95 που έχω στα χέρια μου ΕΙΝΑΙ τηλεφωνάρα και δεν μετανιώνω ούτε για 1 ευρώ από αυτά που έδωσα! :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Περίεργο αλλά το απόγευμα που το έβαλα να φορτίζει, τελείωσε η φόρτιση πολύ γρήγορα. Αρκετά λιγότερο απο μία ώρα. Εσάς, πόσο κάνει να φορτίσει πλήρως; Το έβαλα να φορτίζει αμέσως μόλις μου χτύπησε η πρώτη ειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία.

Τα ακουστικά που είχε στο πακέτο δεν τα έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Αντί αυτών, χρησιμοποιώ τα πολύ καλά της creative και μπορώ να πω οτι το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Έχω δημιουργήσει και ένα δικό μου σέτ ρυθμίσεων στον ισοσταθμιστή, ακι το αποτέλεσμα είανι τρομερά βελτιωμένο σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

2,5 ώρες που το πειράζω τώρα το κινητό και ακούω ασταμάτητα μουσική, το multimedia πλήκτρο φαίνεται να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Αν μέχρι και άυριο το βράδυ δεν μου κολλήσει, πάει να πει οτι το πρόβλημα το δημιουργούσε το handy taskman. H μπαταρία ακόμα στο φούλ. Θέλω να δω μετά παο πόση ώρα συνεχής ακρόασης μουσικής θα πέσει η πρώτη μπάρα.

Μια βοηθεια σε 2 αποριες

1.Οταν κλεινουμε το κλειστρο μετα απο κληση που εχουμε κανει εμεις πως γινεται να αποσυνδεεται χωρις να πατησουμε το κοκκινο κουμπι?

2. Στον τηλ.καταλογο γιατι οταν παταω το πρωτο γραμμα να μου βγαλει ενα ονομα δεν το βγαζει στη λιστα ενω υπαρχει μεσα?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...