Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ.

 

Edit: Δοκίμασα αρκετούς συνδιασμούς καναλιών και band width αλλά τίποτα.

Και στα 5Mhz που το γύρισα τα ίδια.

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."
Link to comment
Share on other sites

Θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ.

 

Edit: Δοκίμασα αρκετούς συνδιασμούς καναλιών και band width αλλά τίποτα.

Και στα 5Mhz που το γύρισα τα ίδια.

Η ασυμβατότητα με router η το κινιτακι έχει θέμα (δεν είναι καθόλου απίθανο
Link to comment
Share on other sites

τσέκαρε τι IP address παίρνει, μήπως γίνεται conflict με κάποια άλλη συσκευή που χρησιμοποιεί την ίδια ip address
Link to comment
Share on other sites

Τις είχα τσεκάρει. Το θέμα δεν είναι ότι εμπόδιζε άλλη συσκευή αλλά ότι έκοβε το internet καθολικά ακόμα και στο pc που είναι σενδεδεμένο με καλώδιο.

Του ξαναέκανα hardreset του xiaomi, το 2o σε μία εβδομάδα και τώρα το σετάρω να δω...

Γιατί είδα κάτι κουλό στον browser chrome που δεν το έχω ξαναδεί και δεν είδα κάπου να μπορώ να το διορθώσω. Στο ψαχτήρι της google όταν πατάς εργαλεία για να βάλεις ημερομηνία ψαξίματος, τελευταίες 24 ώρες, εβδομάδα κλπ, εκεί είχε...... αυτόν τον αιώνα, τον 20 αιώνα 19ο αιώνα!!!! και πήγαινε και πιο πίσω νομίζω... Νόμιζα ότι το έβλεπα σε όνειρο...ή ότι είχε πατηθεί κάποια τρελή επιλογή... μπα... anyway φοβήθηκα/μαι ότι ήταν κανάς ιός του Android και καλού κακού το επανέφερα...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."
Link to comment
Share on other sites

Έβλεπα της περιοχές που το VDSL όλα τα νησιά έκτος χωρίς πλάκα; Δεν είναι και το 50% της χώρας εκτός μιλάμε ξανά αφού δεν άφησαν έκτος την δυτική αττική που είμαι εγώ πολλή καλά:lol::lol: Με αυτό το ρυθμό μας λένε θα πάμε γρήγορα στην ίνα:lol::lol: Edited by gkamared
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα
Link to comment
Share on other sites

Παράλογο είναι; Εφόσον απαιτούνται κάποιες υποδομές για να έρθει το vdsl στην εκάστοτε περιοχή, και υπάρχουν σημεία σε αστικές περιοχές που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, δεν το βλέπω πως θα μπορούσε να καλύπτει τα νησιά εξ'ολοκλήρου.

Και λέγοντας εξ'ολοκλήρου, εννοώ πως πιθανώς σε κάποια νησιά να έχει.

Για παράδειγμα στην Τήνο που έχω εξοχικό μου είχαν πει στο τοπικό μαγαζί της wind πως έχει vdsl στην πόλη του νησιού, αλλά στα υπόλοιπα μέρη που είναι μακριά όχι. Λογικό, αν δεν έχει καμπίνες.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ με τους 3 που θα μας μείνουν βλέπω την Ελλάδα τεχνολογικά υστερημένη από της αλλές χώρες πάντως. Δεν υπάρχει βούλησίν για να ρίξουν χρήματα στην Ελλάδα πάντως. Edited by gkamared
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς η τεχνολογική υστέρηση είναι και στρατηγική επιλογή από την δεκαετία του 80 για να εξυπηρετηθούν στρατιές χιλιάδων σφραγιδοπατητών γραφειοκρατών.
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif
Link to comment
Share on other sites

Μάγκες help έκανα μια βλακεία και δεν ξέρω τι να κάνω.!!

Λοιπόν είχα κάνει συμβόλαιο στην forthnet για 2 χρόνια και μετά αποφάσισα να αλλάξω συνδρομή και έβαλα ote ωστόσο το συμβόλαιο με την forthnet θέλει 2 εβδομάδες για να λήξη.Με παίρνει λοιπόν ένας εκπρόσωπος της forthnet και μου λέει να διακόψω αμέσως το συμβόλαιο με τον ΟΤΕ αλλιώς θα πληρώσεις πρόστιμο (άλλος μου έλεγε 60 άλλος 80 ευρο).Παω λοιπόν που λέτε στην cosmote και μου λέει ότι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να διακόψουμε προσωρινά την γραμμή λόγο του ότι έχω υπογράψει ασχέτος αν ακόμα δεν έχει μπει ακόμη η καινούργια γραμμή υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω για να ξεμπερδέψω!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Με αφορμή αυτό το θέμα αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα από την ανάποδη. Πήρα ένα tp Pink vr400 το οποίο όταν συνδέεται με αυτό το κινητό μου μάρκας UMI, μπλοκάρει το κινητό και κάνει μια συνεχή επανεκκίνηση. Crashαρει χωρίς να ζητάει όμως κωδικούς και για να το ξεμλποκαρω πρέπει να προλάβω από το μενού να απενεργοποιησω τη λειτουργία WiFi! Με τα υπόλοιπα κινητά καθώς και συσκευές που συνδέονται με το modem δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Επίσης ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα το ίδιο πρόβλημα με όποιο modem είχα συνδεθεί. Τι να κάνω? Τι να ψάξω? Να σημειώσω ότι προσπάθησα να συνδέσω το κινητό μεσω repeater με το Internet και πάλι γίνεται το ίδιο. Επίσης έχω κάνει Hard reset στο UMI και πάλι εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Edited by petntoul
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθειά σας,

θέλω να έχω ιντερνετ σε ένα διαμέρισμα στον Πειραιά για τους επόμενους 6 μήνες. Το πρόβλημα είναι οτι στην περιοχή δεν πιάνει καλό 4g και διστάζω να πάρω κάποιο πακέτο μέσω κινητής τηλεφωνίας. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος, π.χ. να βάλω τηλέφωνο εκεί και στο εξάμηνο να το μεταφέρω σε άλλη περιοχή; Μπορώ να έχω τον λογαριασμό στο όνομά μου χωρίς την εμπλοκή του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος; Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι γιατί όσο και αν διαβάζω και αν απευθύνομαι στην εξυπηρέτηση πελατών εταιρειών, έχω μπερδευτεί αρκετά.

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπερα στην παρεα,

Ειμαι συνδρομητης 2play vodafone..δεν ειχα σκοπο να φυγω, αλλα «αυθαιρετα» το παγιο μου, απο 21 το πηγανε 28!

Κανω την γνωστη κινηση κ παω προς wind.. με τα πολλα 15/11 υπογραφω συμβολαια μεσω courier..

28/11 με καλουν απο vofafone κανουν σουπερ προταση κ λεω θα μεινω.

Με συμβουλευουν μεσω της σελιδας της wind, να κανω υπαναχωρηση κ να στειλω μαζι κ την ταυτοτητα μου..

Το κανω στις 29/11, ακριβως 14 μερες απο την υπογραφη.. δεν λαμβανω καμια ενημερωση, παραμονο οτι ενας εκπροσωπος θα επικοινωνησει μαζι μου σε λιγοτερο απο 24 ωρες..

Σε αυτο το σημειο ισως να εκανα εγω λαθος γιατι στην φορμα επικοινωνιας επελεξα οτι δεν ειμαι συνδρομητης..

( μα η λογικη λεει οτι εισαι συνδρομητης οταν ενεργοποιηθεις! Ειμαι ακομα Vodafone, δεν ειχα συνδεθει στο δικτυο της wind!!)

Καμια απαντηση..

Σημερα, στο μεσοδιαστημα sms απο wind, οτι θα ενεργοποιηθω στο 4/12!

Οοοοοτι να ´ναι!

 

Σημερα 3/12 επειδη κατι με ετρωγε , καλω την wind μιλαω με μια αγενεστατη κ με ενημερωνει οτι δεν εχει δει κανενα αιτημα μου κ οτι θα ενεργοποιηθω κανονικα!

Της εξηγω, αλλα αυτη τιποτα..

Μιλαω με vodafone, μου λενε να επικοινωνησω ξανα κ να ξαναστειλω στην φορμα τους το αιτημα μου κ να τονισω οτι εστειλα κ στις 29/11...

Ξανα στελνω στην wind μεσω της φορμας τους , τα ιδια πραγματα κ παλι, ενημερωνομαι απο την φορμα οτι καποιος θα επικοινωνησει αλλα τιποτα παλι...

 

Ξανα τηλ wind, μια πιο ευγενικη κυρια κ της τα λεω ολα. Με ενημερωνει οτι δεν βλεπει κανενα αιτημα!

Επισης με ενημερωνει οτι πρεπει να συμπληρωσω την φορμα σαν συνδρομητης της wind!

 

Ξανα συμπληρωμα της φορμας, αναφερω ολες τις ημερομηνιες, κ αυτη την φορα σ συνδρομητης wind...

Κ πραγματι για 1η φορα δεχομαι email με ενα ticket number...

 

Εκανα ηδη καταγγελια στην ΕΕΤ..

 

Τι λετε... θα βγαλω ακρη;

η τον ηπια με την &!!&€’wind!!???

 

 

 

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by vaniasgr
paniwnioi...ligoi kai kaloi
Link to comment
Share on other sites

Γειά σας.Είμαι χρόνια συνδρομητής στην Forthnet ( NOVA ) για παροχή Internet ( ADSL ).Επειδή με έχουν πάρει τηλέφωνο για προσφορά σε πακέτο τηλεφωνίας και Internet θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει όπως μου είπαν ότι από 01/01/2019 άν δεν είμαι σε ενιαίο πάροχο για τηλέφωνο και Internet ( τώρα το τηλέφωνο το έχω στον ΟΤΕ ) θα διακοπεί η παροχή του Internet.Επειδή το θέμα επείγει παρακαλώ για απαντήσεις από όσους γνωρίζουν κάτι σχετικό.Ευχαριστώ.
Link to comment
Share on other sites

Και σε συμφέρει αυτό που κάνεις ; Χρόνια τώρα έχει πάψει να συμφέρει.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Προχθές απεστάλλει από τη CYTA το εξής email:

 

"Αγαπητέ Συνεργάτη / Πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχετε στη διάθεσή σας από τη Cyta, θα καταργηθεί την 1/4/2019. Μέχρι τότε, η υπηρεσία θα συνεχίζει να παρέχεται κανονικά όπως και σήμερα. Παράλληλα θα συμβούν τα ακόλουθα:

• Από 1/2/2019 και για συνολικό διάστημα (6) μηνών, σε όσους επικοινωνούν μαζί σας στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέχεται από τη Cyta, θα τους επιστρέφεται αυτόματο απαντητικό μήνυμα (auto-reply)

Auto-reply:

«Η παρούσα ηλεκτρονική Διεύθυνση έχει καταργηθεί. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον κάτοχο της Ηλεκτρονικής Διεύθυνσης (e-mail) που αποστείλατε την αλληλογραφία σας, προκειμένου να μάθετε την νέα του ηλεκτρονική διεύθυνση»

• Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην επικοινωνία σας, θα σας αποσταλούν αναλυτικές οδηγίες στο e-mail σας μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Ως εκ τούτου, θα μπορείτε να προγραμματίσετε την αυτόματη προώθηση (auto-forward) της εισερχόμενης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας σε άλλη διεύθυνση e-mail (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μια ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε ήδη ενεργή, είτε κάποια νέα της επιλογής σας)

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Cyta Hellas"

"Αν Α είναι επιτυχία, τότε A = X + Y + Z

X είναι δουλειά.

Υ είναι παιχνίδι.

Ζ είναι να κρατάς το στόμα σου κλειστό." - Albert Einstein

Link to comment
Share on other sites

Την ίδια ημέρα ακριβώς καταργείτε και το e-mail της Hol
Link to comment
Share on other sites

Τότε εντάσσονται και όλοι οι συνδρομητές της cyta στην vodafone αν δεν κάνω λάθος

 

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο...

 

Είμαι έτοιμος να αλλάξω το ρούτερ μου Κ ψάχνομαι για κάτι σχετικά καλό προς όλους τους τομείς.....

Η απορία μου είναι ..τα router που λένε ότι υποστηρίζουν vpn το κάνουν από μόνα τους,η απλά μπορούν να συνεργαστούν με κάποιον πάροχο vpn υπηρεσίας??

 

Και τι θα προτείνατε ως μια καλή οικιακή χρήση???

 

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by MAMAVE
XIAOMI MI8 LITE/ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
Link to comment
Share on other sites

cyta-top-banner.jpg

 

24/01/2019

 

Αγαπητέ Συνεργάτη / Πελάτη,

 

Σε συνέχεια της ενημέρωσης που λάβατε στις 31/12/2018, σχετικά με την κατάργηση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, παρακάτω θα βρείτε τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε, μέσα από την Πύλη Πελατών my Cyta, για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη προώθηση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στη νέα σας ηλεκτρονική διεύθυνση.

 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από την 01/02/2019 έως και την 31/03/2019.

 

Συγκεκριμένα:

 

Auto-forward:

 

Εισάγετε τους κωδικούς πρόσβασης προκειμένου να εισέλθετε στην Πύλη Πελατών my Cyta.

 

Επιλέξτε τη σελίδα Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο και στη συνέχεια την επιλογή Προώθηση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου.

 

Συμπληρώστε την / τις υφιστάμενες Διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και ορίστε τη Νέα Διεύθυνση της επιλογής σας για να προγραμματίσετε την αυτόματη προώθηση.

 

Πατήστε <ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ> προκειμένου να επικαιροποιηθεί η αλλαγή σας.

 

cyta-tutorial.png

 

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου από τη Cyta θα τερματιστεί την 01/04/2019 και δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στα email σας.

 

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι από την 01/02/2019 έως και την 31/07/2019, όσοι επικοινωνούν στην παλιά σας ηλεκτρονική διεύθυνση θα λαμβάνουν αυτόματα το παρακάτω απαντητικό μήνυμα: «Η παρούσα ηλεκτρονική Διεύθυνση έχει καταργηθεί. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον κάτοχο της Ηλεκτρονικής Διεύθυνσης (e-mail) που αποστείλατε την αλληλογραφία σας, προκειμένου να μάθετε την νέα του ηλεκτρονική διεύθυνση».

 

Ευχαριστούμε πολύ,

 

Cyta Ελλάδος

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα στην παρέα...

Έχω σύνδεση forthnet αλλά προφανώς τα έχει παίξει το ρούτερ μου όσων αφορά την ασύρματη σύνδεση...

Έχω και ένα ίδιο ρούτερ αλλού παρόχου..

Μπορώ να αλλάξω με κάποιον τρόπο τα στοιχεία του δεύτερου ρούτερ Κ να περάσω της forthnet ώστε να μην χρειαστεί να αγοράσω ρούτερ??

 

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

XIAOMI MI8 LITE/ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
Link to comment
Share on other sites

Όπως σωστά υποψιάστηκες οι οικακές συσκευές είναι γενικώς client και χρησιμεύουν κυρίως αν πληρώνεις για το σέρβερ κάπου ή αν έχεις ανάγκη/καλή τύχη με κάποιο σέρβερ από δουλειά, πανεπιστήμιο κτλ. Οι οικιακές προδιαγραφές θα αρκούσαν για σέρβερ ενός χρήστη, που ίσως να ενδιαφέρει κάποιους απο μας οταν λείπουμε από τη βάση μας αλλά έχουμε πολλά μηχανάκια πάνω στον ρούτερ και θέλουμε να τα "δούμε" όλα, αλλά ακόμη και αυτή η υποστήριξη ενός χρήστη δύσκολο να βρεθεί. Οι πάροχοι ΒΠΝ ανα τον κόσμο το κάνουν είτε με ακριβούς "επαγγελματικούς" ρούτερ είτε με ολόκληρα κομπιούτερ.
Link to comment
Share on other sites

Υποθετω το άλλαξες και δε δούλεψε? Δε νομιζω πως εχουν κάποιο λόγο να σου αρνηθουν την αλλαγή αν τους κανεις μια κληση, το πιο απλό.
Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν το έχω δοκιμάσει..

Όσο για το ρούτερ είναι εκτός εγγύησης λόγο μεγάλης παραμονής στην εταιρεία έχω κλείσει τα 5 χρόνια σίγουρα οπότε λογικό είναι.

Μου το είπαν Κ οι ίδιοι σε επικοινωνία που είχα...

 

Υπάρχει τρόπος να κάνω αυτό που είπα παραπάνω η είναι άδικος κόπος? Να ψάξω κατευθείαν για αγορά νέου?

 

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

XIAOMI MI8 LITE/ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...