Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

κάνω μία εργασία και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βρω κάπου σταστιστικά σχετικά με τα πακέτα διαδικτυακής φιλοξενίας (shared, vps, cloud, dedicated κτλ). Με ενδιαφέρει δηλαδή αν υπάρχουν σταστιστικά-ποσοστά που να λένε από αυτούς που χρησιμοποιούν υπηρεσίες από εταιρείες διαδ.φιλοξενίας τι ποσοστό από αυτούς χρησιμοποιεί τα shared πακετα, τι ποσοστό τα vps κτλ!

Επίσης θα με ενδιέφεραν και γεωγραφικά ποσοστά, δηλαδή στο σύνολό τους τι ποσοστό εταιρειών εδρεύουν στην Αμερική, τι ποσοστό στην Ελλάδα κτλ.

 

Αν υπάρχει κάποιο ενημερωμένο site ή επίσημος οργανισμός με τέτοια στατιστικά παρακαλώ ενημερώστε με.

Thanks.

Edited by Ariskos07
Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:
Link to comment
Share on other sites

επειδή τελικά δεν είμαι μόνος. ακούστε την δικιά μου ιστορία.

τον μάιο του 2007 έκανα τηλεφωνική αίτηση διακοπής της συνδρομής adsl αορίστου και περί τα τέλη του μήνα έγινε η διακοπή. η κοπέλα με την οποία μίλησα στο τηλ δεν μου είπε τίποτα για οφειλές. εγώ έφυγα για εράσμους και επέστρεψα μετά από ένα χρόνο ελλάδα οπότε διέκοψα και την τηλεφωνική σύνδεση. λογαριασμός, φωνή και ακρόαση απο την forthnet τίποτα.

πάμε στο ωραίο. δεκέμβρη του 10 μου ήρθε το ίδιο εξώδικο. (γενικά είμαι της αρχής εξώδικα για τέτοιου είδους γυφτιές γράψτες στα @@ σου). τον Φλεβάρη νά σου πάλι το ίδιο ερωτικό ραβασάκι. ίδιο περιεχόμενο ίδιες @@.

in executive summary conclusion σε όποιον τύχει, αν πλησιάζετε 5ετία από τον τελευταιο τους ληξηπρόθεσμο λογαριασμό γράψτε τους κανονικά. μετά την 5ετία παραγράφεται κάθε δικαίωμα άσκησης ενδίκου μέσου για χρέη και κάθονται στον άξονα. Αν δεν δώ κλητήρα να μου θυροκολλά αγωγή εγώ γραμένους τους έχω.

 

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ @@ΡΙΕΣ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας,

 

ενδιαφέρομαι για αλλαγή από ΟΤΕ σε Forthnet...είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον οτέ απλά, ο λόγος που το σκέφτομαι είναι, το οικονομικό πακέτο της δεύτερης, δηλ. απεριόριστο τηλ και ίντερνετ 50 ευρώ το 2μηνο σε αντίθεση με οτε 92 ευρώ...

 

Μήπως γνωρίζει κάποιος τί παίζει στο Νέο Ρύσιο (Αν. Θεσσαλονίκη) με Forthnet?

 

μερσί

Link to comment
Share on other sites

Είναι η αδερφή της γυναίκας μου στην περιοχή και έχει Φόρθνετ. Είναι απόλυτα ευχαριστημένη. Θα σου πρότεινα να τη δοκιμάσεις.
Link to comment
Share on other sites

το εχει συνδεσει κανεις με hdmi to dvi? προσπαθησα να το συνδεσω με την οθονη του pc αλλα τιποτα.

HTC DESIRE AMOLED

DHD BAADNWZ V1.8 ROM

32.54.00.32U_5.14.05.17 RADIO

Link to comment
Share on other sites

λοιπον πηγα το media player και οι ανθρωποι μου αλαξαν αμεσως το τηλεχοιριστηριο,οποτε ολλα οκ.πηρα ενα πολυτηλεχιριστηριο αλλα δεν ξερω πως να το περασω μεσα σε αυτο?αν ξερετε τι κωδικο εχει?.

Με hdmi το εχω συνδεσει στην τηλεοραση εγω.

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με το modem router belkin που έχω. Στα στατιστικά του, δίνει ως Output Power τις ακόλουθες τιμες:

Output power(dBm)

127 και 204

απο οτι μου είπαν και κάνοντας μια αναζήτηση οι τιμές αυτές είναι πάρα πολύ υψηλές. Ωστόσο ψάχνοντας για τα belkin είδα οτι πολλοί χρήστες έχουν παρόμοιες τιμές στα συγκεκριμένα modem.

Υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει belkin και έχει αυτές τις τιμές στο output power, να μου διευκρινήσει γιατί τις δείχνει τόσο ψηλές κι αν τις δείχνει απλώς λανθασμένα το modem;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας, χρειάζομαι την βοήθεια σας.Κατ'αρχήν μένω στην Σοφια , ειμαι φοιτητης.

Εχω ενα θεμα με την δορυφορικη τηλεοραση και τον προσανατολισμο της βεραντας μου ( γιατι εδω ειναι στη μοδα να τοποθετουντε στην βεραντα) :P H βεραντα μου κοιταει Δ-ΒΔ και πιστευω πως εχω προσβαση στις 13 μοιρες που ειναι η Νοβα,αντιθετη αποψη ειχε ο τεχνικος (βουλγαρος) που προσπαθησε να τοποθετησει το πιατο,με την δικαιολογια οτι το πιατο μου πρεπει να κοιταει οπως και τα απεναντι (BULSATCOM) που ειναι στον hellas sat 2,στον ελληνικο δορυφορο το ξερω κι εγω ο ιδιος πως δεν εχω προσβαση αλλα στον αλλο πιστεβω πως εχω (13 μ),δε ξερω τι να κανω ..... συγγνωμη για την πολυλογια αλλα καταλαβαινετε πως η ζωη στο εξωτερικο δεν ειναι και ευκολη!!

 

p.s : λεπτομεριες για την τοποθεσια μου στην φοτο απο κατω, ειναι απο το dishpointer.com

Link to comment
Share on other sites

Εδώ και κάποιο καιρό σκέφτομαι να πάω στην Cyta. Μήπως ξέρει κανείς πόσο διάστημα παίρνει συνήθως αυτή η αλλαγή και πόσο καιρό θα είμαι χωρίς internet (αν είμαι);

Σκέφτηκα να πάρω να τους ρωτήσω αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος οτι θα μου πουν την αλήθεια, γι'αυτό θεώρησα καλύτερο να ρωτήσω εδώ, μήπως υπάρχει κάποιος χρήστης που έκανε αυτη την αλλαγή και γνωρίζει.

Επειδή μάλλον και η τοποθεσία θα παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό, θα αναφέρω οτι μένω στη Θεσσαλονίκη (Δυτική Θεσσαλονίκη για την ακρίβεια).

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΕΤΤ Η ΑΛΑΓΗ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ

3 ΗΜΕΡΕΣ

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μένω δυτικά Αμπελόκηπους και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι στη cyta από 7 Ιανουαρίου. Την αίτηση την είχα κάνει 12-13 Δεκεμβρίου αν θυμάμαι καλά. Νομίζω κοντά στις 20 εργάσιμες χρειάζεται για να ενεργοποιηθείς.

Χωρίς τηλ και ίντερνετ στην ουσία δεν έμεινα καθόλου γιατί ξύπνησα ένα πρωί και τα λαμπάκια στο router του ΟΤΕ ήταν κόκκινα οπότε υπέθεσα ότι ενεργοποιήθηκα στη cyta και μόλις έβαλα το router της cyta δούλεψε κατευθείαν.

Edited by ilkou
Link to comment
Share on other sites

Αναζητώ κάποιο provider για voip στην Κύπρο. Θέλω κάτι αντίστοιχο με το Viva, δλδ ουσιαστικά να πάρω 1 νούμερο και να το κάνω ή προώθηση ή να λαμβάνω κλήσεις μέσω softphone.

 

Μέχρι στιγμής βρήκα μόνο την AVACOMNET

 

Έχει κάποιος εμπειρία ή κάποια γνώση επί του θέματος? έχετε δοκιμάσει την συγκεκριμένη εταιρεία? προτείνετε κάποια άλλη?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά,

Πήρα σήμερα από Forthnet το router Thomson TG585 v8. Γνωρίζει κάποιος εάν το κουμπάκι μπροστά για το wifi μπορεί να λειτουργήσει ως on-off? Αν ναι, με ποιον τρόπο?

 

Προσπάθησα να το απεργοποιήσω και από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν μπορέσα...

 

Ας μου πει κάποιος αν γνωρίζει...

Thx olga

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
καλησπερα! μενω λιγο εξω απο την Πατρα και σε ενα μηνα μετακομιζω στο κεντρο. μπορειτε να μου πειτε τη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να μεταφερω το ιντερνετ? και το κοστος?
Link to comment
Share on other sites

τηλεφωνο υπαρχει στο νησι μεσο ασυρματης κεραιας που εχει βαλει ο οτε αλλα adsl ουτε κατα διανοια.

ποια υπηρεσια του οτε πρεπει να ενοχλησουμε σαν κοινοτητα για να βαλουν adsl στο νησι καλαμος που ειναι απεναντι απο τον αστακο ?ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας! Δουλεύω ως υπάλληλος της FORTHNET, εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ. Τα πακέτα μας έχουν απεριόριστο ίντερνετ και επικοινωνία από σταθερό τηλέφωνο, συν 1 ώρα σε κινητά με τις χαμηλότερες χρεώσεις. Επίσης, έχουμε απεριόριστη επικοινωνία για 45 χώρες του εξωτερικού, ενώ άμα θέλετε να συνδυάσετε το πακέτο της forthnet με τη nova, έχετε 20% έκπτωση σε όλους τους λογαριασμούς σας. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου ένα email εδώ the.1.4.me@windowslive.com
Link to comment
Share on other sites

δεν ξέρω ακριβώς να σου πω γιατί είμαι καινούρια εκεί. πάντως γίνονται πωλήσεις σε καθημερινή βάση αλλά πρέπει να κάνουμε και καμιά ενημέρωση για να μαθαίνουν οι πελάτες, και να κάνουμε πωλήσεις για να παίρνουμε ποσοστά. πάντως εγώ παίρνω τον βασικό μισθό μερικής απασχόλησης γιατί είμαι φοιτήτρια και δεν προλαβαίνω για 8ωρα
Link to comment
Share on other sites

Δήμητρα καλωσόρισες και ευχαριστούμε για την ενημέρωση, όμως το forum μας δεν είναι ο χώρος που θα μαζέψεις πελάτες για το στόχο σου.

Συνέχεια περί Forthnet εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=161517

Link to comment
Share on other sites

Μόλις έλαβα αυτό το email από την hol .

 

Παίζει να αλλάξει ο εξοπλισμός τους;;Μακάρι!

Δεν θυμάμαι να τους έχω πρίξει για την μπακατέλα (net fater iad2 ) το τελευταίο δίμηνο ..5 μου έχουν αλλάξει από πέρσι τον Φεβρουάριο...όλα για πέταμα είναι..

http://www.adslgr.com/images/quotation-icon-left.gif

Δημοσιευμένη Εικόνα Δημοσιευμένη Εικόνα

 

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Παράθεση

Αγαπητέ/ή συνδρομητή/τρια,

Σας ενημερώνουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβετε τον εξοπλισμό της υπηρεσίας σας δωρεάν από εταιρία Courier. Θα σας καλέσουν στο τηλέφωνο επικοινωνίας που δηλώσατε στην αίτηση ώστε να σας ενημερώσουν σχετικά με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Από εσάς δεν απαιτείται καμία ενέργεια.

 

Στη διάθεσή σας

 

 

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

hellas online

 

 

English version Dear Customer,

 

We would like to inform you that within the next few days you will be receiving the equipment necessary for the service you have subscribed. The delivery is free of charge. The delivery company will call you on the number you have provided on your application and will give you all the necessary relevant information. You do not need to do anything more on your part.

 

Customer Care

hellas online

 

ναι νέος εξοπλισμός ὀντως

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=509675

- - - -

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...