Jump to content

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για γάμο;

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για πρώτο γάμο θα έλεγα 35 ο άνδρας για να πάρει μια 25αρα. Ε μετά στα 50 την αλλάζεις με νέο μοντέλο. [:pig: - τρέχει να καλυφθεί]
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 215
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για πρώτο γάμο θα έλεγα 35 ο άνδρας για να πάρει μια 25αρα. Ε μετά στα 50 την αλλάζεις με νέο μοντέλο. [:pig: - τρέχει να καλυφθεί]

Έτσι.Σωστός :lol::)

στα 19 για τον αντρα στα 18 η γυναικα.....just f@cking kidding you!!!!!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Για μένα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία, αν και θα απέκλεια τις ηλικίες κάτω των 30.

Όταν αρχίζει και «χτυπάει» το βιολογικό ρολόι και γίνεται έντονη η επιθυμία για οικογένεια, τότε ίσως έχει και η κατάλληλη ηλικία.

Το ζητούμενο πάντως, δεν είναι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια κάποιος επειδή πρέπει, αλλά επειδή το νιώθει και το θέλει πραγματικά.

ευγε καλέ μου ευγε:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

You are Beautiful Its True...

η καλυτερη ηλικια ειναι κοντα στα 70....

γιατι πλεον δεν θα σε νειαζει αν δεν σε αφηνει να γυρνας ως αργα το βραδυ.γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να φας κερατο,στην κρεβατομουρμουρα βγαζεις την μπαταρια απο το ακουστικο κ κοιμασε

κ αυτη συνεχιζει να μιλαει,δεν θα αγχονεσαι να ερχεται οντος σε οργασμο η σε δουλεει γιατι πολυ απλα το..:X θα εχει νεκρωσει κ

δεν θα κανετε σεξ,δεν θα σε πριζει να την κανεις μανα κ στο φιναλε ειναι η μονη ηλικια που πρεπει να συζησεις με μια γυναι κα για να δε ταιζει να σε φροντιζει να σε ξεσκατιζει

κ.ο.κ

αυτααααααααα:D:p

περα απο την πλακα η καλυτερη ηλικια ειναι στα 69 :wink: :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

περα απο σπουδες και δουλεια...εγω νομιζω οτι οι κοπελες ειναι σε μικροτερη ηλικια ποιο ετοιμες απο τους ανδρες για τα δεσμα του γαμου....ακομα και να εχουνε τελειωσει οοοοοοοολες τις υποχρεωσεις τους οι ανδρες,ακομα και να εχουνε καλη δουλεια μετα τα 33-35σκεφτονται αυτη την δεσμευση....γιατι μεχρι τοτε θελουνε να βγαινουνε, να περνανε καλα...κτλ....βεβαια υπαρχουνε και οι εξερεσεις.....οι γυναικες απο την αλλη, αν πραγματικα το νιωσουνε....δεν εχουνε προβλημα να ειναι μονο με εναν αν τον αγαπανε και γενικα περνανε καλα μαζι του.....

Απο την αλλη το θεωρω λιγο βιαστικο και ισως ανωριμο....να πατρευονται ζευγαρια που και οι δυο ειναι κατω των 23....ειδικα για τον ανδρα..οχι μονο απο θεμα δουλειας και σπουδων,αλλα κυριως γιατι σε αυτες τις ηλικιες ο ανδρας κυριως ειναι ευαλωτος...και αλλαζει γνωμες και μετανιωνει πολυ ευκολα για διαφορες αποφασεις της ζωης του....(ξεσηκωνεται απο φιλους του...κτλ).....

Αν νομιζετε οτι εχετε βρει τον ανθρωπο, σας κρατηστε καποιο καιρο σχεση (οχι βεβαια σαν καποιους που εχουνε σχεση 10-12 χρονια απο το σχολειο απο τα 16 π.χ.) και αν δεν μπορειτε χωρις αυτον..τοτε βουρ...:p...δεν βρισκεις ευκολα ταιρι τη σημερον ημερα...και οταν λεω ταιρι ενοω καποιον που να σε νιαζεται να σε αγαπαει οπως και εσυ και να σε ανεχεται και να τον ανεχασαι χωρις να κανεις αγγαρια...;)

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

περα απο σπουδες και δουλεια...εγω νομιζω οτι οι κοπελες ειναι σε μικροτερη ηλικια ποιο ετοιμες απο τους ανδρες για τα δεσμα του γαμου....ακομα και να εχουνε τελειωσει οοοοοοοολες τις υποχρεωσεις τους οι ανδρες,ακομα και να εχουνε καλη δουλεια μετα τα 33-35σκεφτονται αυτη την δεσμευση....γιατι μεχρι τοτε θελουνε να βγαινουνε, να περνανε καλα...κτλ....βεβαια υπαρχουνε και οι εξερεσεις.....οι γυναικες απο την αλλη, αν πραγματικα το νιωσουνε....δεν εχουνε προβλημα να ειναι μονο με εναν αν τον αγαπανε και γενικα περνανε καλα μαζι του.....

Απο την αλλη το θεωρω λιγο βιαστικο και ισως ανωριμο....να πατρευονται ζευγαρια που και οι δυο ειναι κατω των 23....ειδικα για τον ανδρα..οχι μονο απο θεμα δουλειας και σπουδων,αλλα κυριως γιατι σε αυτες τις ηλικιες ο ανδρας κυριως ειναι ευαλωτος...και αλλαζει γνωμες και μετανιωνει πολυ ευκολα για διαφορες αποφασεις της ζωης του....(ξεσηκωνεται απο φιλους του...κτλ).....

Αν νομιζετε οτι εχετε βρει τον ανθρωπο, σας κρατηστε καποιο καιρο σχεση (οχι βεβαια σαν καποιους που εχουνε σχεση 10-12 χρονια απο το σχολειο απο τα 16 π.χ.) και αν δεν μπορειτε χωρις αυτον..τοτε βουρ...:p...δεν βρισκεις ευκολα ταιρι τη σημερον ημερα...και οταν λεω ταιρι ενοω καποιον που να σε νιαζεται να σε αγαπαει οπως και εσυ και να σε ανεχεται και να τον ανεχασαι χωρις να κανεις αγγαρια...;)

ενα μεγαααααααλο ποσοστο γυναικων

μετα τα 20 οταν βγενουνε

για καφε κουβαλανε παντα στην τσαντα τους

τα στεφανα κ τις βερες μαζι τους

ωστε αν βρουν καποιον κατευθιαν στην εκκλησια για γαμο :p:lol:

ευτυχως η θεσσαλονικες δεν ειναι ετσι :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• 8 months later...
Κατά τη γνώμη μου τα 25, γιατί τα 30 θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη ηλικία για να κάνεις παιδί! Γιατί δεν είναι ωραίο από καμία άποψη να έχεις τεράστια διαφορά ηλικίας με το παιδί σου, και καλό είναι να τον έχεις ζήσει τον άλλο 5 χρόνια (εντός γάμου) για να σιγουρευτείς οτι είναι κατάλληλος για πατέρας! Και φυσικά να τον έχεις ζήσει και αρκετά χρόνια πριν αποφασίσεις να τον παντρευτείς, για να είσαι σίγουρη αν είναι ο κατάλληλος για σένα γενικότερα!...

Κατά τη γνώμη μου τα 25, γιατί τα 30 θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη ηλικία για να κάνεις παιδί! Γιατί δεν είναι ωραίο από καμία άποψη να έχεις τεράστια διαφορά ηλικίας με το παιδί σου, και καλό είναι να τον έχεις ζήσει τον άλλο 5 χρόνια (εντός γάμου) για να σιγουρευτείς οτι είναι κατάλληλος για πατέρας! Και φυσικά να τον έχεις ζήσει και αρκετά χρόνια πριν αποφασίσεις να τον παντρευτείς, για να είσαι σίγουρη αν είναι ο κατάλληλος για σένα γενικότερα!...

Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν πρέπει ο γονιός να έχει μεγάλη διαφορα με τα παιδιά του. Βέβαια λόγω σπουδών-εργασίας είναι πια ασυνήθιστο να παντρευόμαστε, ειδικά οι άνδρες, σε μικρή ηλικία. Όμως όσο νωρίτερα είναι εφικτό νομίζω πως είναι και πιό ιδανικό

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν πρέπει ο γονιός να έχει μεγάλη διαφορα με τα παιδιά του. Βέβαια λόγω σπουδών-εργασίας είναι πια ασυνήθιστο να παντρευόμαστε, ειδικά οι άνδρες, σε μικρή ηλικία. Όμως όσο νωρίτερα είναι εφικτό νομίζω πως είναι και πιό ιδανικό

Ναι αυτό με τις σπουδές ισχύει...και όχι μόνο για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες! Καλό είναι να κοιτάμε πως να συμβαδίζουν αυτά τα 2, χωρίς να αφήνουμε κάτι από αυτά στην άκρη...γιατί είναι κρίμα είτε να μένουμε μόνοι μας, είτε να παρατάμε τις σπουδές μας, και να πηγαίνουν χαμένες οι φιλοδοξίες μας...

• 3 months later...
Δεν νομιζω παντος οτι υπαρχει καταλληλη ηλικια...οποτε αισθανεται καποιος ετοιμος!!;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ζητούμενο πάντως, δεν είναι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια κάποιος επειδή πρέπει, αλλά επειδή το νιώθει και το θέλει πραγματικά.

Δεν νομιζω παντος οτι υπαρχει καταλληλη ηλικια...οποτε αισθανεται καποιος ετοιμος!!;)

Αν αυτά τα 2 συνυπάρχουν νομίζω είναι το ιδανικότερο...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικία για γάμο!!! Έχω φίλες που έχουν παντρευτέι 20-22 κ μετά από πολλά χρόνια γαμού είναι ακόμη πολύ ευτυχισμένες κ ξέρω κ άλλες που έχουν παντρευτει 30 κ δεν είναι!!! Πάντως ο άντρας όσο μεγαλύτερος παντρευτεί τόσο το καλύτερο κ για εκείνον κ για την γυναίκα του! Κ αυτό το βιολογικό ρολόι δεν νομίζω πως υπάρχει αλλα πως είναι απλά ψυχολογικό όταν οι γυναικες φτάνουμε κοντά στα 30 κ βλέπουμε όλες τις άλλες να έχουν παντρευτεί!! Πάντως σίγουρα με τόσα διαζύγια τριγύρο μας θέλει ιδιαίτερη προσοχή η επιλογή γι'αυτό το βήμα.. Κ το λέω εκ πείρας γιατί αν δεν με ταρακούναγαν θα είχα παντρευτεί από τα 17 μου κ σίγουρα θα το είχα μετανοιώσει τώρα....

Κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικία για γάμο!!! Έχω φίλες που έχουν παντρευτέι 20-22 κ μετά από πολλά χρόνια γαμού είναι ακόμη πολύ ευτυχισμένες κ ξέρω κ άλλες που έχουν παντρευτει 30 κ δεν είναι!!! Πάντως ο άντρας όσο μεγαλύτερος παντρευτεί τόσο το καλύτερο κ για εκείνον κ για την γυναίκα του! Κ αυτό το βιολογικό ρολόι δεν νομίζω πως υπάρχει αλλα πως είναι απλά ψυχολογικό όταν οι γυναικες φτάνουμε κοντά στα 30 κ βλέπουμε όλες τις άλλες να έχουν παντρευτεί!! Πάντως σίγουρα με τόσα διαζύγια τριγύρο μας θέλει ιδιαίτερη προσοχή η επιλογή γι'αυτό το βήμα.. Κ το λέω εκ πείρας γιατί αν δεν με ταρακούναγαν θα είχα παντρευτεί από τα 17 μου κ σίγουρα θα το είχα μετανοιώσει τώρα....

Οι γυναικες που παντρευονται στα 30 κανουν βιαστικες κινησεις και γι αυτο δεν προκειται να ειναι ευτυχισμενες.Επειδη βλεπουν οτι δεν εχουν αλλα περιθορια πολλες βισκουν τον πρωτο τυχοντα και παντρευονται οποτε λογικο ειναι να μην ειναι ευτιχισμενες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η γιαγιά μου παντρεύτηκε στα 15,έκανε 5 παιδιά και πριν 1 μήνα πέθανε...

Τώρα ο θείος μου κάνει *** με τα κληρονομικά (δεν έβαλε η γρια υπογραφή στο ενα χαρτί,δεν έκανε διαθήκη κτλ.)

Γι΄αυτό δεν θα κάνω μικρός (<50) παιδιά.

Ζεις περισσότερο και τους *** τις ζωές...

011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001

00110000

Εξαρταται...εγω προσωπικα αν βρω την καταλληλη θα παντρευτω αμεσως μολις σταθεροποιηθω στη δουλεια μου...

Ακομα και στα 22 μου να ειναι, δεν θα μασησω...

Εξαλλου αυτος ειναι -μεταξυ αλλων- ο σκοπος μας στη ζωη.

Εξαρταται...εγω προσωπικα αν βρω την καταλληλη θα παντρευτω αμεσως μολις σταθεροποιηθω στη δουλεια μου...

Ακομα και στα 22 μου να ειναι, δεν θα μασησω...

Εξαλλου αυτος ειναι -μεταξυ αλλων- ο σκοπος μας στη ζωη.

Ο πρωταρχικός σκοπός στην ζωή ενός ανθρώπου είναι τα φράγκα.

Αν υπάρχουν τα φράγκα έρχονται κι όλα τ΄άλλα

011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001

00110000

Εχει δικιο ο tsilteas,αυτος ειναι ο σκοπος μας στη ζωη,αλλωστε σκεψου το εξης....παντα εχεις αναγκη απο μια συντροφια,ειτε εισαι σπιτι,ειτε εξω βολτα!!Τα φραγκα που λες,δε λεω , ειναι σημαντικο να υπαρχουν,αλλα αν κυνηγας μονο αυτα στη ζωη σου,βλεπω να μενεις μονος !!Υγεια να υπαρχει παιδια και τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους,εγω αυτο πιστευω...!!!

(παντρεμενη 1 χρονο τωρα,απο τα 25 μου,με πολιτικο για να παρουμε δανειο,του χρονου στα 27 μου δηλαδη θα γινει και ο θρησκευτικος μια χαρα ηλικια,ε???!!)

θα συμφωνησω με την προλαλήσαντα για την υγεια, πολυ πολυ σημαντικο!

Απο κει κ στο εξης όποτε έρθει

παντως θα συμφωνήσω στο ότι μια γυναίκα μετά τα 33-34 αρχίζει κ ζορίζεται κ ενώ πιο πριν απέρριπτε σωρηδόν (σωστά το γραψα?) μετά, ότι κάτσει!!!! σε πολλές πολλές περιπτώσεις.:)

Vita Brevis

παιδια.....ο γαμος ειναι κατι που ο καθενας το βλέπει οπως αυτος επιλεξει....αλλος/η θελει να παντρευτει στα 15 και αλλος/η στα 30....απλα στα 15 δεν εισαι, κατα τη γνωμη μου καθολου ωριμος για να το κανεις....αλλα χρονια τοτε που παντρευονταν απο τα 15...θεωρώ το γάμο πριν τα 27 λαθος....εγω θέλω να ζησω τη ζωη μου ανεξερτητη απο τον αντρα μου και την ισως τοτε υπαρκτη οικογενεια....οσο για αυτο που ειπατε για τις 30αρες που βιαζονται...καλα κανουν....ο μεσος ορος τεκνοποιησης των ελληνιδων εινανι 29-32...ακομα και το λαθος αντρα να παντρευτεις κανεις ενα παιδι και αν ο αντρας σου βγει λακαμας χωριζεις αλλα τουλαχιστον εχεις νιωσει τη χαρα της μητροτητας....

ακομα και το λαθος αντρα να παντρευτεις κανεις ενα παιδι και αν ο αντρας σου βγει λακαμας χωριζεις αλλα τουλαχιστον εχεις νιωσει τη χαρα της μητροτητας....

Αυτό ακούγεται πολύ εγωιστικό..δηλαδή όλα για τη μητρότητα.;.; το παιδί το σκέφτηκες.;.;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

το ξερω οτι ακουγεται εγωιστικο....δεν ειναι μονο θεμα μητροτητας....αλλα δεν ειναι χειροτερο να μεινεις ακληρη και μονη?και τι να κανει δηλαδη αν ο πατερας βγει τουβλο? θα μεινει μαζι του για χαρη του παιδιου?...ετσι δεν θα ειναι ποτε μια ευτυχισμενη οικογενεια