Stavros4u Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Sar gia to prada kseroume? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muddyfox2005 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 telika re paidia iparxi kapios tropos na kanoume tin anavathmisi sto prada tou firmware; iparxi kapios pou na mpori na mou pei pws; thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ωραιο παντος και το χρυσο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 από ποιότητα ήχου όταν μιλάς και ένταση τί λέει? γενικώς προτείνετε να το αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 ????????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 από ποιότητα ήχου όταν μιλάς και ένταση τί λέει? γενικώς προτείνετε να το αγοράσω? γενικα παντος για την τιμη του κυμαινεται στην μετριοτητα πλην της οθονης...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 από ποιότητα ήχου όταν μιλάς και ένταση τί λέει? γενικώς προτείνετε να το αγοράσω? Μέτρια πράγματα, σίγουρα υπάρχουν συσκευές με δυνατότερο μεγάφωνο, και μέσα σε club / bar ακούς οριακά το συνομιλητή σου (tip:βάζεις ανοιχτή ακρόαση και ακούς μια χαρά!). Ποιοτικός είναι μια χαρά ο ήχος. Αν σου αρεσει το design του αγόρασε το...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa_gt_88 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 kalispera paidia, skeftome na agorasw to prada.me ola auta pou diafasa sto forum den kserw ti na kanw.mou aresei para poli emfanisiaka... i mpataria poso krataei peripou?me ton ixo klisis ti ginete?exei vgei kapoia anavathmisi?:O Παράθεση gia esena zw...gia esena tragoudw...AEK sagapw...AEK sagapw!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 kalispera paidia, skeftome na agorasw to prada.me ola auta pou diafasa sto forum den kserw ti na kanw.mou aresei para poli emfanisiaka... i mpataria poso krataei peripou?me ton ixo klisis ti ginete?exei vgei kapoia anavathmisi?:O Φίλε συναλφίστα αν θες ένα όμορφο κινητό, λίγο ξεχωριστό, χωρίς να έχεις μεγάλες απαιτήσεις πάρτο. Τόσο απλά. Προβλήματα εγώ δεν είχα ούτε με τον ήχο κλήσης ούτε και πολλά κολλήματα. Το μόνο σπαστικό είναι ότι γρατσουνιέται ακόμα και με το να το φυσήξεις. :lol: Μέτρια πράγματα, σίγουρα υπάρχουν συσκευές με δυνατότερο μεγάφωνο, και μέσα σε club / bar ακούς οριακά το συνομιλητή σου (tip:βάζεις ανοιχτή ακρόαση και ακούς μια χαρά!). Ποιοτικός είναι μια χαρά ο ήχος. Αν σου αρεσει το design του αγόρασε το...:rolleyes: Πως βάζουμε ανοιχτή ακρόαση αλήθεια; Δεν το είχα ψάξει ποτέ. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Πως βάζουμε ανοιχτή ακρόαση αλήθεια; Δεν το είχα ψάξει ποτέ. Την ώρα που μιλάς πατάς το πλήκτρο ξεκλειδώματος και σου εμφανίζει ένα κουμπί με μεγάφωνο στο touchscreen ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Την ώρα που μιλάς πατάς το πλήκτρο ξεκλειδώματος και σου εμφανίζει ένα κουμπί με μεγάφωνο στο touchscreen ;) Thnx φίλε. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 παιδια σημερα τελικα το πηρα και εγω για την γυναικα μου και εχω να πω τις εξης εντυπωσεις: Mου φανηκε αρκετα καλο και ποιοτικο και ειδικα τα αξεσουαρ του!! Ο ηχος ειναι καθαρος και δυνατος και η οθονη του αρκετα καλη και φωτεινη!! Ενα μειον στην αφης ειναι οτι ψηλο κολλαει και δεν ανταποκρινεται αμεσως και γρηγορα... Το μενου του ειναι ευκολο και δεν δυσκολευεσαι να πας γρηγορα εκει που θελεις και ακομα πιο ευκολο ειναι το προγραμμα συγχρονισμου μεσω υπολογιστη!! Γενικος παντος καλες εντυπωσεις!!!:happy: EDIT:Ξερει κανεις πως γινεται να αποθηκευονται κατευθειαν τα αρχει που στελνει καποιος με ΒΤ στην καρτα και οχι στην μνημη?? το λεω γιατι επειδη η μνημη ειναι μονο 8MB Και αν ενα αρχειο ειναι πανω απο 8 μου το απορριπτει λεγοντας "η μνημη ειναι πληρες'' ευχαριστω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 EDIT:Ξερει κανεις πως γινεται να αποθηκευονται κατευθειαν τα αρχει που στελνει καποιος με ΒΤ στην καρτα και οχι στην μνημη?? το λεω γιατι επειδη η μνημη ειναι μονο 8MB Και αν ενα αρχειο ειναι πανω απο 8 μου το απορριπτει λεγοντας "η μνημη ειναι πληρες'' ευχαριστω... Αυτό όντως είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν υπάρχει τρόπος ας μας τον πει κάποιος γιατί κι εγώ σπάζομαι πολλές φορές με αυτό. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 παιδια σημερα τελικα το πηρα και εγω για την γυναικα μου και εχω να πω τις εξης εντυπωσεις: Mου φανηκε αρκετα καλο και ποιοτικο και ειδικα τα αξεσουαρ του!! Ο ηχος ειναι καθαρος και δυνατος και η οθονη του αρκετα καλη και φωτεινη!! Ενα μειον στην αφης ειναι οτι ψηλο κολλαει και δεν ανταποκρινεται αμεσως και γρηγορα... Το μενου του ειναι ευκολο και δεν δυσκολευεσαι να πας γρηγορα εκει που θελεις και ακομα πιο ευκολο ειναι το προγραμμα συγχρονισμου μεσω υπολογιστη!! Γενικος παντος καλες εντυπωσεις!!!:happy: EDIT:Ξερει κανεις πως γινεται να αποθηκευονται κατευθειαν τα αρχει που στελνει καποιος με ΒΤ στην καρτα και οχι στην μνημη?? το λεω γιατι επειδη η μνημη ειναι μονο 8MB Και αν ενα αρχειο ειναι πανω απο 8 μου το απορριπτει λεγοντας "η μνημη ειναι πληρες'' ευχαριστω... μεγειά σου.Σου εύχομαι να μην είναι όπως σε κάποια sharp που απλά δε γίνεται τέτοια ρύθμιση...Το ηχείο είναι στο ακουστικό από όπου και μιλάς ή έχει από πίσω άλλο?:shifty: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Αυτό όντως είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν υπάρχει τρόπος ας μας τον πει κάποιος γιατί κι εγώ σπάζομαι πολλές φορές με αυτό. Ρυθμισεις Τηλεφωνου->Διαχειρηση Μνημης->Ρυθμιση Κυριας Μνημης και διαλεξτε "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ".... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 μεγειά σου.Σου εύχομαι να μην είναι όπως σε κάποια sharp που απλά δε γίνεται τέτοια ρύθμιση...Το ηχείο είναι στο ακουστικό από όπου και μιλάς ή έχει από πίσω άλλο?:shifty: ευχαριστω φιλε!:) οχι δεν εχει αλλο απο πισω! Ρυθμισεις Τηλεφωνου->Διαχειρηση Μνημης->Ρυθμιση Κυριας Μνημης και διαλεξτε "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ".... :ninja: ευχαριστω!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ok thanks! Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Ρυθμισεις Τηλεφωνου->Διαχειρηση Μνημης->Ρυθμιση Κυριας Μνημης και διαλεξτε "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ".... :ninja: Το δικό μου prada πάντως δεν έχει αυτή τη ρύθμιση:( Απλά δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκευσεις κατευθείαν στην κάρτα:mad: Αν το δικό σου chris 7 το έχει τότε μάλλον έχει βελτιωθεί το λογισμικό και είναι ώρα να μιλήσω με LG Hellas...:rolleyes: Kαμιά εμπειρία με το querty πληκτρολόγιο έχει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest anastasios_ Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Ούτε το δικό μου έχει αυτή τη ρύθμιση...Και είναι και το ασημι. Μήπως υπάρχουν διαφορετικά μενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Το δικό μου prada πάντως δεν έχει αυτή τη ρύθμιση:( Απλά δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκευσεις κατευθείαν στην κάρτα:mad: Αν το δικό σου chris 7 το έχει τότε μάλλον έχει βελτιωθεί το λογισμικό και είναι ώρα να μιλήσω με LG Hellas...:rolleyes: Kαμιά εμπειρία με το querty πληκτρολόγιο έχει κανείς? παιδια ουτε εμενα την εχει!!:blink: απλα ειχα απαντηση προκαταβολικα αλλα μετα που το ειδα δεν ειχε!! ρε παιδια τι γινετε??δεν μπορει να μην μπορουμε να παρουμε αρχεια μεγαλυτερα απο 8mb επειδη πρεπει ντεκε καλα να περνανε απο την μνημη του τηλ πρωτα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 παιδια μια παρακληση. εφερα απο εξω το νεο πραδα ασημενιο και θελω να μαθω αν και πως γυριζη το μενου ελληνικα. επισης που θα βρω οδηγιες χρησης στα ελληνικα. ευχαριστω. Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Ρυθμισεις Τηλεφωνου->Διαχειρηση Μνημης->Ρυθμιση Κυριας Μνημης και διαλεξτε "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ".... :ninja: και πανω που χαρηκα (και με μουτζωσα λεγωντας "μα πως δεν το ειδα τοσο καιρο") διαπιστωνω με λυπη πως δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 και πανω που χαρηκα (και με μουτζωσα λεγωντας "μα πως δεν το ειδα τοσο καιρο") διαπιστωνω με λυπη πως δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση. :cry: πολύ κρίμα,μεγάλο μειωνέκτημα για μια τέτοια συσκευή...:( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest anastasios_ Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Να ρωτήσω και κάτι άλλο? υπάρχει τρόπος από το μενού "Αναπαραγωγή ΜΡ3" να φαίνονται και τα τραγούδια που υπάρχουν από την κάρτα μνήμης κι όχι μόνο του τηλεφώνου...???Εγώ τα ΜΡ3 που υπάρχουν στην κάρτα μνήμης ακούω πηγαίνοντας στα "Τα προσωπικά μου", "ήχοι", κ.λ.π. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 ενταξει με το θεμα οδηγειες στα ελληνικα.τα βρηκα σε pdf. παραμενη το θεμα πως να αλλαξουν ολα απο αγγλικα που ειναι τωρα στα ελληνικα. ξερη κανης? Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts