Jump to content

LG Prada (KE850)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 420
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

από ποιότητα ήχου όταν μιλάς και ένταση τί λέει? γενικώς προτείνετε να το αγοράσω?

γενικα παντος για την τιμη του κυμαινεται στην μετριοτητα πλην της οθονης...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

από ποιότητα ήχου όταν μιλάς και ένταση τί λέει? γενικώς προτείνετε να το αγοράσω?

Μέτρια πράγματα, σίγουρα υπάρχουν συσκευές με δυνατότερο μεγάφωνο, και μέσα σε club / bar ακούς οριακά το συνομιλητή σου (tip:βάζεις ανοιχτή ακρόαση και ακούς μια χαρά!). Ποιοτικός είναι μια χαρά ο ήχος.

Αν σου αρεσει το design του αγόρασε το...:rolleyes:

• 2 weeks later...

kalispera paidia,

skeftome na agorasw to prada.me ola auta pou diafasa sto forum den kserw ti na kanw.mou aresei para poli emfanisiaka...

i mpataria poso krataei peripou?me ton ixo klisis ti ginete?exei vgei kapoia anavathmisi?:O

gia esena zw...gia esena tragoudw...AEK sagapw...AEK sagapw!!!

kalispera paidia,

skeftome na agorasw to prada.me ola auta pou diafasa sto forum den kserw ti na kanw.mou aresei para poli emfanisiaka...

i mpataria poso krataei peripou?me ton ixo klisis ti ginete?exei vgei kapoia anavathmisi?:O

Φίλε συναλφίστα αν θες ένα όμορφο κινητό, λίγο ξεχωριστό, χωρίς να έχεις μεγάλες απαιτήσεις πάρτο. Τόσο απλά. Προβλήματα εγώ δεν είχα ούτε με τον ήχο κλήσης ούτε και πολλά κολλήματα. Το μόνο σπαστικό είναι ότι γρατσουνιέται ακόμα και με το να το φυσήξεις. :lol:

Μέτρια πράγματα, σίγουρα υπάρχουν συσκευές με δυνατότερο μεγάφωνο, και μέσα σε club / bar ακούς οριακά το συνομιλητή σου (tip:βάζεις ανοιχτή ακρόαση και ακούς μια χαρά!). Ποιοτικός είναι μια χαρά ο ήχος.

Αν σου αρεσει το design του αγόρασε το...:rolleyes:

Πως βάζουμε ανοιχτή ακρόαση αλήθεια; Δεν το είχα ψάξει ποτέ.

Alfa Romeo - La cosa piu bella

Πως βάζουμε ανοιχτή ακρόαση αλήθεια; Δεν το είχα ψάξει ποτέ.

Την ώρα που μιλάς πατάς το πλήκτρο ξεκλειδώματος και σου εμφανίζει ένα κουμπί με μεγάφωνο στο touchscreen ;)

Την ώρα που μιλάς πατάς το πλήκτρο ξεκλειδώματος και σου εμφανίζει ένα κουμπί με μεγάφωνο στο touchscreen ;)

Thnx φίλε.

• 2 weeks later...

παιδια σημερα τελικα το πηρα και εγω για την γυναικα μου και εχω να πω τις εξης εντυπωσεις:

Mου φανηκε αρκετα καλο και ποιοτικο και ειδικα τα αξεσουαρ του!!

Ο ηχος ειναι καθαρος και δυνατος και η οθονη του αρκετα καλη και φωτεινη!!

Ενα μειον στην αφης ειναι οτι ψηλο κολλαει και δεν ανταποκρινεται αμεσως και γρηγορα...

Το μενου του ειναι ευκολο και δεν δυσκολευεσαι να πας γρηγορα εκει που θελεις και ακομα πιο ευκολο ειναι το προγραμμα συγχρονισμου μεσω υπολογιστη!!

Γενικος παντος καλες εντυπωσεις!!!:happy:

EDIT:Ξερει κανεις πως γινεται να αποθηκευονται κατευθειαν τα αρχει που στελνει καποιος με ΒΤ στην καρτα και οχι στην μνημη??

το λεω γιατι επειδη η μνημη ειναι μονο 8MB Και αν ενα αρχειο ειναι πανω απο 8 μου το απορριπτει λεγοντας "η μνημη ειναι πληρες''

ευχαριστω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

EDIT:Ξερει κανεις πως γινεται να αποθηκευονται κατευθειαν τα αρχει που στελνει καποιος με ΒΤ στην καρτα και οχι στην μνημη??

το λεω γιατι επειδη η μνημη ειναι μονο 8MB Και αν ενα αρχειο ειναι πανω απο 8 μου το απορριπτει λεγοντας "η μνημη ειναι πληρες''

ευχαριστω...

Αυτό όντως είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν υπάρχει τρόπος ας μας τον πει κάποιος γιατί κι εγώ σπάζομαι πολλές φορές με αυτό.

• 2 weeks later...
παιδια σημερα τελικα το πηρα και εγω για την γυναικα μου και εχω να πω τις εξης εντυπωσεις:

Mου φανηκε αρκετα καλο και ποιοτικο και ειδικα τα αξεσουαρ του!!

Ο ηχος ειναι καθαρος και δυνατος και η οθονη του αρκετα καλη και φωτεινη!!

Ενα μειον στην αφης ειναι οτι ψηλο κολλαει και δεν ανταποκρινεται αμεσως και γρηγορα...

Το μενου του ειναι ευκολο και δεν δυσκολευεσαι να πας γρηγορα εκει που θελεις και ακομα πιο ευκολο ειναι το προγραμμα συγχρονισμου μεσω υπολογιστη!!

Γενικος παντος καλες εντυπωσεις!!!:happy:

ευχαριστω...

μεγειά σου.Σου εύχομαι να μην είναι όπως σε κάποια sharp που απλά δε γίνεται τέτοια ρύθμιση...Το ηχείο είναι στο ακουστικό από όπου και μιλάς ή έχει από πίσω άλλο?:shifty:

Hip Hop.

Αυτό όντως είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν υπάρχει τρόπος ας μας τον πει κάποιος γιατί κι εγώ σπάζομαι πολλές φορές με αυτό.

Ρυθμισεις Τηλεφωνου->Διαχειρηση Μνημης->Ρυθμιση Κυριας Μνημης

και διαλεξτε "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ".... :ninja:

μεγειά σου.Σου εύχομαι να μην είναι όπως σε κάποια sharp που απλά δε γίνεται τέτοια ρύθμιση...Το ηχείο είναι στο ακουστικό από όπου και μιλάς ή έχει από πίσω άλλο?:shifty:

ευχαριστω φιλε!:)

οχι δεν εχει αλλο απο πισω!

ευχαριστω!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δικό μου prada πάντως δεν έχει αυτή τη ρύθμιση:( Απλά δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκευσεις κατευθείαν στην κάρτα:mad:

Αν το δικό σου chris 7 το έχει τότε μάλλον έχει βελτιωθεί το λογισμικό και είναι ώρα να μιλήσω με LG Hellas...:rolleyes:

Kαμιά εμπειρία με το querty πληκτρολόγιο έχει κανείς?

Το δικό μου prada πάντως δεν έχει αυτή τη ρύθμιση:( Απλά δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκευσεις κατευθείαν στην κάρτα:mad:

Αν το δικό σου chris 7 το έχει τότε μάλλον έχει βελτιωθεί το λογισμικό και είναι ώρα να μιλήσω με LG Hellas...:rolleyes:

Kαμιά εμπειρία με το querty πληκτρολόγιο έχει κανείς?

παιδια ουτε εμενα την εχει!!:blink:

απλα ειχα απαντηση προκαταβολικα αλλα μετα που το ειδα δεν ειχε!!

ρε παιδια τι γινετε??δεν μπορει να μην μπορουμε να παρουμε αρχεια μεγαλυτερα απο 8mb επειδη πρεπει ντεκε καλα να περνανε απο την μνημη του τηλ πρωτα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μια παρακληση.

εφερα απο εξω το νεο πραδα ασημενιο και θελω να μαθω αν και πως γυριζη το μενου ελληνικα.

επισης που θα βρω οδηγιες χρησης στα ελληνικα.

ευχαριστω.

http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

και πανω που χαρηκα (και με μουτζωσα λεγωντας "μα πως δεν το ειδα τοσο καιρο") διαπιστωνω με λυπη πως δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση. :cry:

και πανω που χαρηκα (και με μουτζωσα λεγωντας "μα πως δεν το ειδα τοσο καιρο") διαπιστωνω με λυπη πως δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση. :cry:

πολύ κρίμα,μεγάλο μειωνέκτημα για μια τέτοια συσκευή...:(

Hip Hop.

Guest anastasios_
Να ρωτήσω και κάτι άλλο? υπάρχει τρόπος από το μενού "Αναπαραγωγή ΜΡ3" να φαίνονται και τα τραγούδια που υπάρχουν από την κάρτα μνήμης κι όχι μόνο του τηλεφώνου...???Εγώ τα ΜΡ3 που υπάρχουν στην κάρτα μνήμης ακούω πηγαίνοντας στα "Τα προσωπικά μου", "ήχοι", κ.λ.π. Ευχαριστώ

ενταξει με το θεμα οδηγειες στα ελληνικα.τα βρηκα σε pdf.

παραμενη το θεμα πως να αλλαξουν ολα απο αγγλικα που ειναι τωρα στα ελληνικα.

ξερη κανης?

http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ