montoya_42 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 μπορούμε να βάλουμε στο Ν95 8gb έκδοση από άλλο κινητό? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) Παιδιά μια απορία που σπάω το κεφάλι μου από το πρωί: Στους χάρτες μου βγάζει πάνω δεξιά το σήμα του mute (ένα διαγραμμένο μεγάφωνο) και δεν μου παρέχει φωνητική καθοδήγηση ενώ έχω την κατεβάσει! Ξέρει κανείς τι παίζει; Ευχαριστώ Άκυρο παιδιά! Βρήκα τη λύση. Edited March 17, 2010 by tomtom44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Ερωτηση κρίσεως. Στα ovi maps έχω απενεργοποιήσει τη συνδεση στο ιντερνετ κατα την εισοδο και οντως το σηματακι διπλα στο σημα δορυφόρου (που και καλα δειχνει οταν συνδέεσαι) ειναι μονιμως off. Παρόλα αυτα, καθε φορα που απλα ανοιγω το προγραμμα και το κλείνω, αν παω στο "μητρωο" του τηλεφωνου, βλέπω πως κανει ενα μικρο κατεβασμα kb, της ταξεως των 5-6kb... αντε καποιες φορες να δω και μεχρι 9kb. Τα αναφερει ως "ληφθεντα". Βλεπω και 1-2kb ως "σταλθέντα". Και Διπλα γραφει "τυπος: πακ. cosmote internet"... Γιατι το κανει αυτο? Χρεώνομαι? Μπορει να βγει εντελως off εστω και αυτο το μικρο κατεβασμα kb? Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το υποβοηθουμενο GPS: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2723960#post2723960 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Απενεργοποιησα και το "υποβοηθουμενο gps" και το "βασει δικτυου". Αφησα μονο δλδ το ενσωματωμενο gps. Οντως δεν ξαναεκανε χρεωση. Και το σημα μια χαρα το πιανει. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Ovi Maps free navigation now available for N86 http://www.allaboutsymbian.com/news/item/11293_Ovi_Maps_free_navigation_now_a.php Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Ξερει καποιος αν η τελευταια εκδοση (3.3) θα βγει και για το Ν95-2? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Ρε παιδια λεει πως περιλαμβανει και free local weather... Πως γινεται να παίρνει πληροφορίες καιρού χωρις να σε χρεωνει με το ιντερνετ...? Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Ρε παιδια λεει πως περιλαμβανει και free local weather... Πως γινεται να παίρνει πληροφορίες καιρού χωρις να σε χρεωνει με το ιντερνετ...? Ειδικά για το local weather δε γίνεται να μη σε χρεώνει...από κάπου πρέπει να αντλήσει τις πληροφορίες του καιρού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 local weather εχει η εκδοση 3.01? Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 local weather εχει η εκδοση 3.01? Ναι έχει, εφόσον όμως εχεις ενεργοποιήση τη σύνδεση με το ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Θα μπορουσες να μου πεις που βρισκεται? γιατι το μονο που βρισκω εγω ειναι πληροφορίες για την κίνηση στους δρομους. Ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Θα μπορουσες να μου πεις που βρισκεται? γιατι το μονο που βρισκω εγω ειναι πληροφορίες για την κίνηση στους δρομους. Ευχαριστω Εφόσον έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή "Σύνδεση με δίκτυο", πηγαίνεις στο σημείο του χάρτη που ενδιαφέρεσαι, πατάς το Navi key και επιλέγεις το "Εμφ. λεπτομερειών". Μετά το "Επιλογή " --> "Πλήρεις καιρικές πληροφορίες". Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Σημερα εγκατεστησα για πρωτη φορα τους δωρεαν χαρτες OVI!!! http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/compatibility-and-download?t=nav&ca=navq1&lid=nav_navq1_displayad_FreeSatnav_Banner_756x61&lpos=main_1&intc=nokiacommaps-fw-ilc-hdr-acq-na-nokiacomg0-g0-15-freesatnav_101#/default/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Σημερα εγκατεστησα για πρωτη φορα τους δωρεαν χαρτες OVI!!! http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/compatibility-and-download?t=nav&ca=navq1&lid=nav_navq1_displayad_FreeSatnav_Banner_756x61&lpos=main_1&intc=nokiacommaps-fw-ilc-hdr-acq-na-nokiacomg0-g0-15-freesatnav_101#/default/ Και που ακριβώς τους βρήκες;; Στο Ν79 βγάζει OVI Maps 3.0 κι όχι OVI Maps with Free Navigation... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Μήπως απλά εννοείς ότι το έβαλες με το δωρεάν δίμηνο που δικαιούσαι με την αγορά του κινητού; Πήγαινε στο Επιλογές->Αγορά & Άδειες->Οι άδειές μου και πες μας τι λέει. Για το δικό μας κινητό δεν έχει βγει τίποτα δωρεάν. Κοστίζει 10 ευρώ το χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Περιεχει την Ενημερωση και Οδηγηση Ευρωπη(Ισχυει μεχρι τις 22/06/1010). Αρχικα κλικαρα εδω(Free navigation.Forever. http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support Edited March 24, 2010 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Δε νομίζω ότι αυτό είναι το δωρεάν. Εννοώ είναι μέχρι εκείνη την ημερομηνία, αλλά μετά μπα. Ξέρει κάποιος σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Περιεχει την Ενημερωση και Οδηγηση Ευρωπη(Ισχυει μεχρι τις 22/06/1010). Αρχικα κλικαρα εδω(Free navigation.Forever. http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support 22-06-1010?:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Χαίρεται! Έχω την πιο καινούρια έκδοση του ovi maps στο 5800 αλλά χθες προσπάθησα να πάω από την Λάρισα στα Γιάννενα και δεν μου έδινε οδηγίες. Έβγαζε ένα μήνυμα ότι είναι αδύνατη η πλοήγηση. Στην επιστροφή διάλεξα την επιλογή "Επιστροφή στο σπίτι" από τα Γιάννενα προς Λάρισα και πάλι μου έβγαζε το ίδιο, ότι είναι αδύνατη η πλοήγηση. Μέσα στις πόλεις όλα καλά, με πάει απ' το ένα σημείο στο άλλο αλλά μου φαίνεται αδύνατο να μην υπάρχει πλοήγηση σε εθνικές οδούς. Ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostol Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Βγήκε για 30fp1 η έκδοση 3.01(32). Παραμένει η χρέωση 9,99 € το χρόνο. Παράθεση Mobiles: Motorola Startac 85, Ericsson T18S, Nokia 7110, Nokia 6210, Siemens SL42, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, Motorola SLVR L7, Nokia 6300, Nokia E71, Nokia 5230, Motorola Fire XT311, Alcatel 997D, Sony Xperia Z Ultra, Motorola E4 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Για Ν86 τι παίζει? Υπάρχει δωρεάν ή όχι? Για τα υπόλοιπα (Ν95 8gb)? Μόνο λόγια ή θα γίνει κάτι? Ευχαριστώ Υ.Γ. Δεν έγινε και τίποτα με το destinator....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Η έκδοση με τη δωρεάν πλοήγηση έγινε διαθέσιμη και για το N86. Για τα υπόλοιπα μοντέλα η τιμή είναι 10€. Το γράφει στη πίσω σελίδα! Δεν διαβάζετε καθόλου...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Η τελευταία έκδοση χαρτών ειναι η 0.1.23.112, σωστα? Δεν εχει βγει κατι πιο καινουριο/ενημερωμενο? Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Η τελευταία έκδοση χαρτών ειναι η 0.1.23.112, σωστα? Δεν εχει βγει κατι πιο καινουριο/ενημερωμενο? Οχι, αυτή είναι..:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts