Vangelakis4 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Συμφωνα με πληροφοριες η νοκια θα αναβαθμισει της εφαρμογη Χαρτες - οπως λεγεται τωρα- ,(οπως επισης και τους χαρτες χωρων). Αλλαζει πολιτικη στην διαθεση των χαρτων ... Ελπιζουμε προς το καλυτερο και με παραπανω λειτουργειες. Παντως χρησιμη η πληροφορια σου. Οποτε αναμενουμε σε κατι καλυτερο ;) Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaldas Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Αντιμετωπίζω ένα προβλημα και ψάχνω λύση.Έκανα ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και η θέση του GPS έχει μεινει εκει.Δηλαδη όταν πατάω θέση GPS δειχνει εκείνο το μέρος.περίεργο και κατι άλλο όταν έβαλα να ξεκινήσει η πλοήγηση δεν μου δειχνε την κατελυθηνση το βελάκι παρα μονο μου δειχνει που πρεπει να στρειψω και σε πόσα μέτρα.Το βελάκι μετακινείται μονο στην προσωμείωση.Τι πρεπει να κάνω παιδια γιατι μόνος μου δεν βρήκα λύση.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 ρε παιδια μετα το νεο firm. toy n95 δεν μπορω να κατεβασω τους χαρτες απο το nokia map loader!!moy vgazei oti den exo sindesi sto internet!!4 meres tora!!ti mporei na fteei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Παιδια καλησπερα, Εχω την τελευταια εκδοση στο κινητο μου V 4.0735.3.0.2 01/09/2007 και ειναι κατεβασμενο το Nokia Maps. Εχω κατεβασει τον χαρτη της Ελλαδας απο το Nokia MapLoader επιτυχως, και οταν μπαινω στο κινητο στο "Χαρτες" δεν μπορω να δω τιποτα αλλο, παρα τον κερσορα σε κιτρινο πλαισιο. Εντομεταξυ, προσπαθω να βάλω και smart 2go στο κινητο και δεν μπορω, μου βγαζει σφαλμα συνεχως. Εχω αλλαξει κ την ημ/νια πολλες φορες για να το πετυχω, αλλα... τιποτα Μηπως εχει συμβει κ σε καποιον αλλον αυτο; :worry: Γνωριζετε τι μπορει να φταιει; Εχω κανει την διαδικασια 10 φορες ! :mad: Thanx a lot in advance !!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Εαν εχεις χρονο κανε hard format στο κινητο σου και στην καρτα μνημης μετα ξαναπερασε τα απο την αρχη.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Εαν εχεις χρονο κανε hard format στο κινητο σου και στην καρτα μνημης μετα ξαναπερασε τα απο την αρχη.. :) Θυμησε μου λιγο πως να κανω hard format; Θα πρεπει να ξαναβάλω το λειτουργικο, η θα υπαρχει μεσα; Ευχαριστω πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Θυμησε μου λιγο πως να κανω hard format; Θα πρεπει να ξαναβάλω το λειτουργικο, η θα υπαρχει μεσα; Ευχαριστω πολύ! Το λειτουργικό είναι μέσα στο κινητό δεν ξαναβάζεις τίποτα. Format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Το λειτουργικό είναι μέσα στο κινητό δεν ξαναβάζεις τίποτα. Format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Σε ευχαριστω πολυ Itchrist86 θα το προσπαθησω τωρα...:rolleyes: Το λειτουργικό είναι μέσα στο κινητό δεν ξαναβάζεις τίποτα. Format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Αυτο ειναι απλο format, μηπως γνωριζεις πως γινεται hard format; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Αυτο ειναι απλο format, μηπως γνωριζεις πως γινεται hard format; Κάνε αυτό, πατάς «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγεις το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σου ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει. Και τo *#7370# hard format είναι...:rolleyes: Edit: Απλά σου είπα αυτό για να μην παιδεύεσαι με τον συνδυασμό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Ευχαριστω πολυ παιδια το καταφερα ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 κανε φορματ και στην καρτα μνημης :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 molis ekana kai ego to install mou ( se n95 8gb ).gia ellada einai polli ikanopioimenos ( kirios epidi vriskei kai post code ) pao na katevo tora mesa stin vroxi ( :D ) gia na vrei tin thesi mou entometaksi,gia thessaloniki extos apo nokiamaps,kanena allo programa?apo oti ksero to route66 den mas kanei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Κι εγω το εψαξα αρκετα για θεσσαλονικη. Δεν εχω βρει τιποτα. Υπαρχουν αρκετες λυσεις αν εχεις απεριοριστο ογκο δεδομενων. Το google maps φαινεται πολυ καλο. Αλλα καποιο που να αποθηκευει τους χαρτες στο κινητο οπως κανει το nokia maps δεν εχω βρει. ΥΓ: καλα και τα αλλα που ανεφερα μη νομιζεις οτι εχουν καλυτερους χαρτες για θεσσαλονικη. Πανω κατω τα ιδια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Κι εγω το εψαξα αρκετα για θεσσαλονικη. Δεν εχω βρει τιποτα. Υπαρχουν αρκετες λυσεις αν εχεις απεριοριστο ογκο δεδομενων. Το google maps φαινεται πολυ καλο. Αλλα καποιο που να αποθηκευει τους χαρτες στο κινητο οπως κανει το nokia maps δεν εχω βρει. ΥΓ: καλα και τα αλλα που ανεφερα μη νομιζεις οτι εχουν καλυτερους χαρτες για θεσσαλονικη. Πανω κατω τα ιδια ειναι. legontas google maps?mporeis na fortoseis to google maps se kana gps software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaldas Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Αντιμετωπίζω ένα προβλημα και ψάχνω λύση.Έκανα ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και η θέση του GPS έχει μεινει εκει.Δηλαδη όταν πατάω θέση GPS δειχνει εκείνο το μέρος.περίεργο και κατι άλλο όταν έβαλα να ξεκινήσει η πλοήγηση δεν μου δειχνε την κατελυθηνση το βελάκι παρα μονο μου δειχνει που πρεπει να στρειψω και σε πόσα μέτρα.Το βελάκι μετακινείται μονο στην προσωμείωση.Τι πρεπει να κάνω παιδια γιατι μόνος μου δεν βρήκα λύση.Ευχαριστώ. Παιδιά μήπως έχετε καμιά απάντηση για το δικο μου πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 legontas google maps?mporeis na fortoseis to google maps se kana gps software? Οχι, εχει βγαλει η google δικο της sis προγραμμα που υποστηριζει και το ενσωματωμενο gps που εχουν καποια κινητα. Και η καινουρια εκδοση που βγηκε σημερα σου βγαζει στο περιπου που εισαι ακομα και χωρις gps. 2 φορες που το δοκιμασα τη μια με εδειξε 3 τετραγωνα μακρια και την αλλη 1. Χρειαζεσαι ομως μονιμως συνδεση στο ιντερνετ για να κατεβαινουν οι χαρτες. Αν και τωρα που το σκεφτομαι, ξεχασα οτι δεν εχει πλοηγηση οποτε ειναι αχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 nai afto iksera gia to google maps,anyway pantos pros to paron emina efxaristimenos.proti fora pou to aniksa vrike tin thesi mou peripou se 1 lepto oson afora tis fonitikes odigies ( dld full navigation ) to lisence otan to agorazeis paei sto kinito h stin stin sim card?an kai leo na tous paro kai kana thl na tous rotiso edit: sxetika me ta google maps xmm http://www.softwaremarket.nokia.com/?action=productDetails&pID=3191&uaid=283&lang=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Παιδες εκτος απο το smart2go υπαρχει αλλο προγραμμα που να κανει και για Θεσσαλονικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Παιδες εκτος απο το smart2go υπαρχει αλλο προγραμμα που να κανει και για Θεσσαλονικη; to rotisa kai stin proigoumeni selida kai apo oti fenete oxi:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Παιδιά χτες δοκίμασα στο αμάξι το smart2go για πρώτη φορά μετά την αναβάθμιση και πάλι έκανε τον κλασικό του χρόνο για βρει σήμα, όπως και τόσο καιρό. Δε μου άφησε την εντύπωση ότι κλειδώνει πιο γρήγορα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Μετά την αναβάθμιση στο Ν95, παρατήρησα ότι όντως εντοπίζεται πιο γρήγορα από τους δορυφόρους (περίπου 2'-3'). Μια αλλαγή που είδα, είναι ότι πλέον δεν κάνει ζουμ αυτόματα στο σημείο που βρίσκεται το GPS, ακόμα κι αν το επιλέξω από τις επιλογές. Θα πρέπει να πατήσω το * (zoom in) για να με πάει στο σημείο του χάρτη που βρίσκομαι. Να είναι κάποιο bug, ή κάτι έχω παραλείψει να κάνω; Μια ευχάριστη αλλαγή που είδα, είναι ότι εμφανίζεται και η κατεύθυνση των δρόμων. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Εχω Ν95 8GB. Μετα απο αναβαθμιση λογισμικου και φορματ στην μνημη του κινητου ετρεξα το maps για μια πρωτη επαφη με το gps. Αφου εδωσα access point αρχισε να ψαχνει για δορυφορους. Μετα απο λιγο ομως εξαφανιστηκε η υδρογειος και κατεληξε κενη οθονη με τον σταυρο στην μεση. Ενταξει λεω πρεπει να κατεβασω χαρτες. Κατεβαζω χαρτες με maploader, τρεχω το maps αλλα παλι τα ιδια. Ο χαρτης αφαντος. Τι γινεται? Γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narwh Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Εχω Ν95 . Μετα απο αναβαθμιση λογισμικου και φορματ στην μνημη του κινητου ετρεξα το maps για μια πρωτη επαφη με το gps. Αφου εδωσα access point αρχισε να ψαχνει για δορυφορους. Μετα απο λιγο ομως εξαφανιστηκε η υδρογειος και κατεληξε κενη οθονη με τον σταυρο στην μεση. Ενταξει λεω πρεπει να κατεβασω χαρτες. Κατεβαζω χαρτες με maploader, τρεχω το maps αλλα παλι τα ιδια. Ο χαρτης αφαντος. Τι γινεται? Γνωριζει κανεις? το ιδιο ακριβως κανει και σε μενα με το απλο ν95 .Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Εχω Ν95 . Μετα απο αναβαθμιση λογισμικου και φορματ στην μνημη του κινητου ετρεξα το maps για μια πρωτη επαφη με το gps. Αφου εδωσα access point αρχισε να ψαχνει για δορυφορους. Μετα απο λιγο ομως εξαφανιστηκε η υδρογειος και κατεληξε κενη οθονη με τον σταυρο στην μεση. Ενταξει λεω πρεπει να κατεβασω χαρτες. Κατεβαζω χαρτες με maploader, τρεχω το maps αλλα παλι τα ιδια. Ο χαρτης αφαντος. Τι γινεται? Γνωριζει κανεις? το ιδιο ακριβως κανει και σε μενα με το απλο ν95 .Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει Κάντε ξε"ζούμ" και μετακινηθείτε προς τα κάτω αριστερά/δεξιά.Κάποια στιγμή θα βρείτε τον χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts