Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα πολύ καλό review του Ε65 μπορείτε να διαβάσετε από το πολύ αξιόπιστο Mobile-Review.

Link

Μου αρέσει αρκετά αυτό το μοντέλο

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου αρέσει αρκετά αυτό το μοντέλο

και δεν εισαι κι ο μονος,οσοι γνωστοι μου το ειδαν τρελαθηκαν και κυριως για την ποιοτητα κατασκευης,εβγαλε η Nokia ποιοτικο s60?τους φαινοταν απιστευτη η κατασκευη του.μου ελεγαν:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Και σε μενα συμβαινει το ιδιο, συνεχως ακουω κολακευτικα σχολια. Δεν προλαβαινω να το βγαλω απο τη θηκη του και ολοι ζητουν να το περιεργαστουν:)

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι απαράμιλλη, η αισθητικη υψηλη και η εργονομια κορυφαία. Λαβε ωστοσο υποψιν οτι αν εισαι τεκνομανιακ ή λατρης των μεγαλων οθονων τοτε δε θα σε ικανοποιησει .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

Προσωπικα μια χαρά με βολεύει η οθόνη του.εντάξει δεν είναι κι όπως είναι στα ppc όμως μια χαρά είναι για μένα τουλάχιστον.

Δυστυχώς δεν ρώτησα αν είχε άλλα.

Δεν είχα ως τώρα άλλο slide κινητό.Ένας ελάχιστος "τζόγος" που υπάρχει όταν είναι ανοικτό το κινητό (όταν φαίνεται το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο), είναι φυσιολογικός?Συγκεκριμένα, όταν πατάω κάποιο από τα κουμπιά του άνω μισού της συσκευής, ακουμπάει το πάνω τμήμα στο κάτω και ακούγεται ένα τακ, σαν τρίξιμο.

Παιδιά, αντικατέστησα τη συσκευή μου και η καινούρια δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα τριγμών.Τώρα καταλαβαίνω την ποιότητα κατασκευής που αναφέρετε όλοι.

Παιδιά, αντικατέστησα τη συσκευή μου και η καινούρια δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα τριγμών.Τώρα καταλαβαίνω την ποιότητα κατασκευής που αναφέρετε όλοι.

καλοριζικο λοιπον το νεο σου 65αρι,εμενα παντως μετα απο μερες αρκετης χρησης δεν εχει παρουσιασει ακομα τον παραμικρο τριγμο.

συγχαρητηρια! πιστευω οτι θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος.

χτες πηγα στο γερμανο να μεταφερω τον τηλ καταλογο απο το παλιο μου p910i στο Ε65 και μου πε δυστυχως δε μπορει γιατι ειναι εντελως καινουρια συσκευη και δεν υπαρχει ακομη η αντιστοιχη εκδοση software για τη μεταφορα!:mad:

να λειπον κι ενα μειον του να παιρνεις ολοκαινουρια συσκευη που δεν εχει περπατησει καθολου..:happy:

μηπως γνωριζει κανεις αν μπορω να το μεταφερω μεσω pc suite? εννοω να μεταφερω τις επαφες στο outlook απο το p910i και ακολουθως να συγχρονισω το outlook με το Ε65? μηπως υπαρχει προβλημα συμβατοτητας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

χτες πηγα στο γερμανο να μεταφερω τον τηλ καταλογο απο το παλιο μου p910i στο Ε65 και μου πε δυστυχως δε μπορει γιατι ειναι εντελως καινουρια συσκευη και δεν υπαρχει ακομη η αντιστοιχη εκδοση software για τη μεταφορα!:mad:

να λειπον κι ενα μειον του να παιρνεις ολοκαινουρια συσκευη που δεν εχει περπατησει καθολου..:happy:

μηπως γνωριζει κανεις αν μπορω να το μεταφερω μεσω pc suite? εννοω να μεταφερω τις επαφες στο outlook απο το p910i και ακολουθως να συγχρονισω το outlook με το Ε65? μηπως υπαρχει προβλημα συμβατοτητας;

Γιατί δεν τις ξαποστέλνεις όλες μέσω bt?:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

κι εγω το ιδιο θα ελεγα,δεν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη τεχνη για να μεταφερεις τον καταλογο.:)

Επιτέλους κατάφερα και το είδα παο κοντά και το περιεργάστηκα για αρκετή ώρα.

Είναι πολύ πιο λεπτό απο οτι περίμενα να είναι. Δίπλα του, ακόμα και το αρκετά λεπτό 6288, έμοιαζε χοντρούλικο. Η συσκευή, εξωτερικά, είναι καταπληκτική. Εκτός της ποιότητας κατασκευής που είναι απίστευτα προσεγμένη, σου δίνει την αίσθηση οτι είναι ένα σώμα και ποτέ δεν θα χαλαρώσει, κάι που δεν μπορούμε να πούμε για την περίπτωση, πχ του Ν80ή του 6270. Η μέρα με την νύχτα. Το ένα μοιάζει σαν πλαστικούρα μπροστά στο άλλο.

Η οθόνη του έχει φοβερή απεικόνιση και ζωντάνια. Σουθ δίνει την αίσθηση οτι η ανάλυσή της είναι μεγαλύτερη απο ότι στην πραγματικότητα. Μου άρεσε ιδιαίτερα η πολύ μικρή γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται καθώς σου δίνει την δυνατότητα να έχεις πολύ περισσότερες πληροφορίες σε μία οθόνη απ'ότι αν χρησιμοποιούσε μια μεγαλύτερη.

Δε με βόλεψε καθόλου το μολυβάκι καθώς, πρώτον, βρίσκεται τοποθετημένο ανάμεσα σε άλλα και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση απο αυτά (δεν το πετυχαίνεις δηλαδή 100% αν δεν κοιτάξεις), και δεύτερον, είναι αρκετά πιο ψηλά απο το σημείο που πιέζει ο αντίχειράς μου. Επειδή χρησιμοποιώ το Ε50, το οποίο έχει επείσης το μολυβάκι στο δεξί πλάι, μου φαίνεται οτι η υλοποίησή του στο Ε65 δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Εσείς που χρησιμοποιείτε την συσκευή αρκετές μέρες τώρα, πως σας έχει φανεί. Το δουλέυετε άνετα;

Η ένστασή μου είναι οτι, απο την στιγμή που έχουν προσθέσει τόσα πολλά ειδικά πλήκτρα στην εμπρόσθια επειφάνεια, είναι λάθος να μην στριμώξουν και κάπου εκεί, ένα απο τα 3 πιο σημαντικά πλήκτρα για series 60 συσκευή παρά να το πετάξουν στο πλάι. Παρόλο που χρησιμοποιώ το Ε50 μήνες τώρα, ποτέ μου δε χώνεψα την θέση του στο πλάι. Το θεωρώ έναν τεράστιο συμβιβασμό.

Η κάμερά του μου φάνηκε παραπάνω απο ικανοποιητική, αλλά, σίγουρα, μεγάλο ρόλο παίζει τοι την στιγμή που έπαιζα με την συσκευή και τράβηξα φωτο και βίντεο, υπήρχαν σχεδόν ιδανικές συνθήκες. Υπο άλλες συνθήκες, ίσως να απογοητευόμουνα. Σίγουρα πάντως είναι σαφώς ανώτερη απο την καραπατάτα που έχουν αντί για κάμερα στο Ε50. Το βίντεο μάλιστα, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πολύ καλός ρυθμός ανανέωσης της εικόνας, ελάχιστα σπασίματα και ικανοπιητικότατος ήχος.

Το πλήκτρο του μενού και το C πολύ πικρά βρε παιδί μου. Τα αλφαριθμητικά πλήκτρα λίγο σκληρά αλλά, κατάφερα να συντάσσω με χαρακτηριστική ευκολία κείμενο χωρίς απολύτως κανένα λάθος. Και εδώ μάλλον σταματάνε οι ενστάσεις μου γιατί κατά τα άλλα, μπορώ να πω οτι έμεινα εντυπωσιασμένος και σίγουρα θα ήθελα να το αποχτήσω κάποια στιγμή.

Αν είχε και feature pack 1, θα ήταν κορυφή, αλλά...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Με έχει εντυπωσιάσει πολύ το ηχείο του.Επίσης συνεργάζεται άψογα με το ασύρματο modem-router Speedtouch 585i, που έχω στο σπίτι, και ο web browser που έχει το τηλέφωνο, ανοίγει τις ιστοσελίδες πολύ γρήγορα.Ακόμη, συνεργάζεται πολύ καλά με το κιτ ανοιχτής ακρόασης που έχω στο αυτοκίνητο (Parrot mini kit) και οι φωνητικές κλήσεις μέσω αυτού, γίνονται πανεύκολα.

Λαβε ωστοσο υποψιν οτι αν εισαι τεκνομανιακ ή λατρης των μεγαλων οθονων τοτε δε θα σε ικανοποιησει .

Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό: Η οθόνη του μου φαίνεται αρκετά μεγάλη... Επίσης, οι δυνατότητες του απ'ότι έχω διαβάσει θα είναι εξαιρετικές.

???

η οθονη ειναι 2,2 ιντσες (34*35 χιλ) δηλ μετριου μεγεθους. Περα απο αυτο ισως εμενα να μου φαινεται λιγο πιο μικρη απο οτι πραγματικα ειναι γιατι κατεχω κι ενα p910i και ενα Ηp ipaq και καλομαθα στις μεγαλες οθονες. Ευτυχως που εχει τοσο μικρα γραμματα και χωρανε περισσοτερα δεδομενα !

ως προς τις δυνατοτητες ειναι σαφες οτι τεχνολογικα δεν υπερεχει σε κανενα τομεα (εφαρμογες quick office, μουσικη, φωτ μηχανη-βίντεο, gps κλπ κλπ) και βεβαια με αυτο το δεδομενο ειναι τσιμπημενο σε τιμη. Ωστοσο ειναι ιδανικο για οσους αποζητουν καλη διαρκεια μπαταριας, στυλατη και εργονομικη συσκευη, καθαρη οθονη και symbian συστημα.

mirrorofsorrow θα συμφωνησω απολυτα , ειδικα για τα πληκτρα στο πλαι και το μενου- c παραειναι μικρα δυστυχως

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μια ερωτηση,σημερα το παρελαβε ενας φιλος,λοιπον προσεξα οτι στο δικο του slide Οταν ειναι κλειστο αν σπρωξω απαλα το πανω μερος εχει μια μικρη ελαστικοτητα προς τα δεξια,οχι τζογο,απλα μια μικρη κλιση που ομως δεν ειναι αντιληπτο γιατι ειναι σαν ελασμα και δεν παιζει καθολου.το παρατηρησε κι αυτος αυτο,εσας το κανει καθολου?εμενα οχι τοσο πολυ,πολυ λιγο θα ελεγα,προσοχη δεν εννοω οτι το κινητο εχει τζογο η τον παραμικρο τριγμο.να μην το ματιασω κιολας.

Τα Sony ericsson συγκροτουν ολοκληρο τον καταλογο σε ενα vcf αρχειο και στελνουν μονο αυτο μεσω Bluetooth .

Ενας υπολογιστης ή ενα οποιοδηποτε αλλο κινητο αναγνωριζει φυσικα την μορφη του αρχειου αλλα εμφανιζει μονο την πρωτη αλφαβητικα καταχωρηση που περιεχει και δεν μπορει να δει τις υπολοιπες .

Το Ε65 θα το δει σαν μια επαφη και οταν ανοιξει το αρχειο θα εμφανισει μονο αυτη . :)

Τα Sony ericsson συγκροτουν ολοκληρο τον καταλογο σε ενα vcf αρχειο και στελνουν μονο αυτο μεσω Bluetooth .

Ενας υπολογιστης ή ενα οποιοδηποτε αλλο κινητο αναγνωριζει φυσικα την μορφη του αρχειου αλλα εμφανιζει μονο την πρωτη αλφαβητικα καταχωρηση που περιεχει και δεν μπορει να δει τις υπολοιπες .

Το Ε65 θα το δει σαν μια επαφη και οταν ανοιξει το αρχειο θα εμφανισει μονο αυτη . :)

Έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει αυτό...(τι ωραία που ήταν τα siemens:rolleyes: σε κάτι τέτοια)

Χμ, τότε ας δοκιμάσει να κάνει ένα συγχρονισμό με outlook το παλιό του κινητό και μετά ας συγχρονίσει και το e65.

ευχαριστω παιδιά, ακριβως αυτο ημουν ετοιμος να γραψω!! οτι δηλ προσπαθησα να τα μεταφερω με bluetooth και τις δεχεται μονο μια μια (θελω να περασω πανω απο 800 επαφες οποτε αντιλαμβανεστε την πικρα του ολου εγχειρηματος..)

τωρα κανω μια προσπαθεια να συγχρονισω το p910i με το outlloοk αλλα σκαλωσα γιατι δεν εχω το cd του κινητου. Κατεβασα το PC Suite απο το σαιτ της σονι αλλα οταν συνδεω το cradle με τον υπολογιστη μου βγαινει ο οδηγος εγκαταστασης νεου υλικου που χρειαζεται ενα αρχειο SEMC DSS sync station :-( εψαξα να το βρω κι αυτο και το μονο που βρηκα ειναι κατι ζιπαρισμενα αρχεια drivers που τα κατεβασα αλλα ομως δεν τα βλεπει ο υπολογιστης οταν ψαχνει προκειμενου να ξεκινησει η διασυνδεση του σονι με τον υπολογιστη και αρα ο συγχρονισμος με το outlook . Μηπως γνωριζετε πως θα ξεκολλησω ή αν μπορω να παρακαμψω αυτο το σταδιο και να συγχρονιστω αλλιως με το outlook?

συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειναι θεμα ζωτικης σημασίας η μεταφορα του επαγγελματικου μου τηλ καταλογου μιας και το p910i πλεον δεν αντεχει ουτε μερα..

για τη μικρη κλιση που λες ταξιδιωτης22 αν δεν το ανεφερες δεν θα το καταλαβαινα καν ομως ναι παρατηρω μια απειροελαχιστη , ουσιαστικα ανεπαισθητη κλιση οπως την περιγραφεις, ανευ σημασιας .

[sIGPIC][/sIGPIC]

To πρόβλημα το είχα και εγώ παρ' όλο που είχα το ίδιο pc suite (6.82) πρέπει να βάλεις το pc suite το δικό του γιατί εγκαθιστά και μια εφαρμογή στο κινητό. αμέσως μετά μπορείς να το 'δουλέψεις' όπως ήξερες μέχρι τώρα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

μα αυτο εκανα, εχω εγκατεστημενα και τα δυο pcsuite αλλα δε μπορω να μεταφερω τα τηλ απο το σονι στο outlook επειδη οταν συνδεω το cradle μου ζητα καποιο αρχειο που απαιτειται και υπαρχει στο cd που ηταν στο κουτι που συνοδευε το p910i και δυστυχως εχω χασει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστούμε georgep! Παιδιά όπου το βλέπετε καλό είναι να μας το γράφετε (καθώς και την τιμή του) τώρα που είναι νωρίς ακόμη και δεν υπάρχουν μεγάλες ποσότητες...

και δεν υπαρχουν μεγαλες ποσοτητες και γινεται κι αναρπαστο.

το τηλεφωνο ειναι πολυ ωραιο...και αρκετα καλο και σε μπαταρια οσο και το wi fi ενα καλο πλεονεκτημα...

αλλα γιατι δεν εχει 3G???????? :(

γενικα εσεις που το πηρατε ειδατε καποιο προβληματακι?

και βλεπω micro sd φοραει κι αυτο οπως και το Ν95

Never Give Up:!:

Join friend!

αλλα γιατι δεν εχει 3G???????? :(

Μα είναι 3G!:)