Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η πληρότητα ενός μοντέλου δεν είναι ταυτόσημη με το πόσο τεχνολογικά προηγμένα είναι .Ένα κινητό τηλέφωνο,όταν διαθέτει 1,3Mpixel κάμερα,δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ελλιπές,αλλά ξεπερασμένο ή μη ανταγωνιστικό.

Όταν όμως δε διαθέτει ραδιόφωνο,απουσιάζει ένα αυτούσιο τεχνικό χαρακτηριστικό,γεγονός που καθιστά το μοντέλο μη πλήρες.

Πληθώρα μοντέλων που είναι μικρά και καλαίσθητα κυκλοφορούν στην αγορά.Κάποιος που χρειάζεται τη συσκευή του για επαγγελματική χρήση δε χρειάζεται μόνο αυτά.Χρειάζεται μεγάλη οθόνη,Wi-Fi,πληκτρολόγιο QWERTY.

To E65 ικανοποιεί μόνο τη δεύτερη επιθυμία του.

Επομένως είναι ελλιπές ακομα κι αν δεκτούμε πως απευθύνεται μόνο στους επαγγελματίες,κάτι το οποίο πιστεύω πως δε συμβαίνει.

DENIOR, καταλαβαίνω ότι θεωρείς πως το ραδιόφωνο είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, ωστόσο νομίζω ότι παραμελείς το ότι δεν είναι για όλους έτσι.

Δεν έχω γνωρίσει πολλούς επαγγελματίες που να κόπτονται για το εάν το κινητό τους έχει ραδιόφωνο ή κάμερα με auto-focus. Από την άλλη, έχω δει πολύ κόσμο που θεωρεί μεγάλη ευκολία το BT για μεγαλύτερη ευελιξία όταν μιλάει, που θεωρεί ότι το κινητό του το έχει πρωτίστως για να μιλάει, άρα θέλει και καλή αυτονομία, εύχρηστο και μεγάλο τηλ. κατάλογο για τις επαφές του, απρόσκοπτη σύνδεση με το PC για μεταφορά αρχείων και συγχρονισμό. Αυτά ναι, είναι bussiness features, όχι το ραδιόφωνο.

Εδώ μπορεί να πει κάποιος ότι όλα αυτά τα κάνουν και τα απλά κινητά. Καμμία αντίρρηση, πράγματι μπορεί κάποιος να κάνει την δουλειά του και με ένα K750 που λέει ο λόγος. Ωστόσο, όλοι ξέρουμε ότι το να κάνουν δύο πράγματα την ίδια δουλειά, δεν σημαίνει ότι την κάνουν και το ίδιο καλά, έτσι δεν είναι; Για παράδειγμα, εμένα προσωπικά μου αρέσει η δυνατότητα που μου δίνει ένα S60 να κάνω τον τηλ. κατάλογο ότι θέλω και δεν έχω περιορισμούς.

Από κει και πέρα, είναι υπερβολή να λέμε ότι ο επαγγελματίας του σήμερα «Χρειάζεται μεγάλη οθόνη,Wi-Fi,πληκτρολόγιο QWERTY», όπως γράφεις. Τα πράγματα στην αγορά, κατά μέσο όρο, δεν έχουν φτάσει εδώ στην Ελλάδα σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μην μπορεί να κάνει κανείς χωρίς να δει τα mail του για μερικές ώρες ή να μην μπει στο Internet. Δεν περιγράφω την ζωή στο Λονδίνο, αλλά στην Αθήνα και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ελάχιστοι επαγγελματίες θεωρούν ότι έχουν ανάγκη από τέτοιες «πολυτέλειες».

Ερχόμενοι στο E65, εξήγησα γιατί κατά την γνώμη μου (πέραν της ίδιας της Nokia) μπορεί να θεωρηθεί «επαγγελματικό», στο προηγούμενο post μου. Από εκεί και πέρα, αν εσύ το θεωρείς «πλήρες» ή όχι, τότε απλά θα το προσπεράσεις και θα πάρεις κάτι που πιστεύεις ότι έχει τα πάντα. Έτσι και αλλιώς, οι ορισμοί που δίνει ο καθένας είναι σαφώς υποκειμενικοί.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η πληρότητα ενός μοντέλου δεν είναι ταυτόσημη με το πόσο τεχνολογικά προηγμένα είναι .Ένα κινητό τηλέφωνο,όταν διαθέτει 1,3Mpixel κάμερα,δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ελλιπές,αλλά ξεπερασμένο ή μη ανταγωνιστικό.

Όταν όμως δε διαθέτει ραδιόφωνο,απουσιάζει ένα αυτούσιο τεχνικό χαρακτηριστικό,γεγονός που καθιστά το μοντέλο μη πλήρες.

Πληθώρα μοντέλων που είναι μικρά και καλαίσθητα κυκλοφορούν στην αγορά.Κάποιος που χρειάζεται τη συσκευή του για επαγγελματική χρήση δε χρειάζεται μόνο αυτά.Χρειάζεται μεγάλη οθόνη,Wi-Fi,πληκτρολόγιο QWERTY.

To E65 ικανοποιεί μόνο τη δεύτερη επιθυμία του.

Επομένως είναι ελλιπές ακομα κι αν δεκτούμε πως απευθύνεται μόνο στους επαγγελματίες,κάτι το οποίο πιστεύω πως δε συμβαίνει.

Ειδικα αν φτασουμε να κρινουμε "τεχνικα" μια συσκευη απο το αν εχει ραδιοφωνο ή οχι καηκαμε ....

Ειδικα αν η "κριση" γινεται στο επιπεδο ενος φορουμ στο ιντερνετ εκει και αν καηκαμε....

Επισης , ο χαρακτηρας μιας συσκευες "αναγνωριζεται"¨καλυτερα οταν πιανεις και την συσκευη στα χερια σου και δουλευεις λιγο μαζι της .

Στην περιπτωση μας , αυτο ειναι μονοπλευρο γιατι εγω δεν κρινω με βαση την θεωρια.... :rolleyes:

Αυτο ισχυει και σαν απαντηση για το αν εχει μεγαλη , ευαναγνωστη , καθαρη , ομορφη κλπ κλπ οθονη . Κριση απο μια φωτογραφια εγω δεν θα εκανα παντως θα περιμενα να το δω απο κοντα αν και συγκεκριμενα το Ε65 δεν χρειαζεται να περιμενω....

Το τελευταιο μου ποστ με το quote του κειμενου απο την παρουσιαση της συσκευης μαλλον το αγννοησες .

Αναφορα σε voip δυνατοτητες κανει , αναφορα σε συμβατοτητα με συστηματα και εφαρμογες της cisco και οχι μονο κανει (οπως κανει και για ολες τις υπολοιπες Ε συσκευες) . Τωρα αν νομιζεις οτι καποιος στην Νοκια εγραψε ενα κειμενο με σκοπο να το παρουσιασει σαν ενος ειδους συσκευη , χωρις να γνωριζει εαν σε αυτην απευθυνεται και μπορεις να κρινεις καλυτερα εσυ , ειναι σαφως δικαιωμα σου .... Απο την αλλη , δεν νομιζω να μπορει καποιος ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ να δηλωσει πιο ξεκαθαρα που ακριβως απευθυνεται μια συσκευη και σε ποιες δυνατοτητες της εχουν δωσει σημασια

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές πως η διαφωνία μας έχει σχέση με την έννοια που δίνουμε στον "επαγγελματία" και στην εξειδίκευσή του...Εγώ θεωρώ ως μέσο επαγγελματία με χρήση ολοκληρωμένης επιλογής κινητού, αυτόν που μετακινείται τακτικά, που χρειάζεται να έχει ολοκληρωμένες και πολλές λίστες επαφών, που σαφώς τον ενδιαφέρει να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τα e-mail του, και με τις νομισματικές ισοτιμίες, όμως τον ενδιαφέρει να φωτογραφίζει με την καλύτερη "κινητή" ποιότητα κάποια πατρόν ή οτιδήποτε άλλο της δουλειάς του ώστε να τα ξαναδεί αργότερα, που οι αναμονές του του "επιβάλλουν" χρήση μουσικής, πιθανώς Mp3, αλλά και απαραίτητα ραδιοφώνου επειδή α μη τι άλλο θέλει να παρακολουθεί την τρέχουσα επικαιρότητα από την αίθουσα αναμονής των αεροδρομίων που ταχτικά επισκέπτεται....Η σκέψη πως βρίσκεται δε συνέχεια σε ένα αυτοκίνητο είναι μάλλον σκόπιμη και αφελής....

Ο λόγος που δεν βγάινουν ολοκληρωμένα κινητά δεν έχει να κάνει με την ειδική χρήση ή την κατηγοροποίηση, άλλα ΜΟΝΟ με την οικονομία των επακόλουθων μοντέλων των εταιρειών και πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξήγηση, σεβαστή μεν, πλην όμως την θεωρώ περιορισμένης ερμηνείας και ενίοτε ψευδή και παραπλανητική...:O

1. Ειναι σαφες οτι η Νοκια δινει στον επαγγελματια σημαντικα διαφορετικο ορισμο απο αυτον που παρουσιαζεις . Επαναλαμβανω , δες λιγο τι προσφερει σαν επιπλεον δυνατοτητες "ομαδικης παραμετροποιησης" των συσκευων της καθως και των VOIP δυνατοτητων τους πριν κρινεις τι θεωρει ενας κατασκευαστης επαγγελματια .

2. Οταν μια εταιρεια παρουσιαζει συσκευες συμβατες με σχεδον ολα τα εταιρικης χρησης VOIP συστηματα και τους mail servers/πρωτυπα προφανως εχει καποιον λογο να το κανει . Δεν ειναι λιγες οι εταιρειες ανα τον κοσμο που αγοραζουν μαζικα συσκευες και τις "δινουν" στην συνεχεια σε μερος των εργαζομενων τους ωστε να τους προσφερουν ελεγχομενη και σωστα παραμετροποιησιμη σε μαζικη κλιμακα προσβαση στις υπηρεσιες που παρεχονται .

Για μια εταιρεια ειναι δελεαρ η συμβατοτητα μιας συσκευης με το εταιρικο τηλεφωνικο δικτυο , και η δρομολογηση κλησεων μεσω αυτου καθως μειωνει σαφως τα λειτουργικα εξοδα σε αυτον τον τομεα . το wi-fi δεν ειναι εδω για να παρεχει προσβαση στο "οικιακο δικτυο ψυχαγωγιας οπως ειναι στα Ν93 , Ν80 ειναι εδω για να παρεχει προσβαση σε σημαντικοτερες υπηρεσιες οπως ειναι η ανακτηση e-mail και οχι μονο (η νοκια παρεχει την δυνατοτητα ακομα και διαχειρισης μεσω κινητου γνωστων CRM εφαρμογων οπως SAP κλπ)

3. Ο "απαξιωτικος" τροπος που αναφερεις τον ελεγχο των ισοτιμιων ειναι μονο μια απο τις πολλες και διαφορετικες δυνατοτητες που σου παρεχει η προσβαση με ολους τους δυνατους τροπους στον εξω κοσμο και σε υπηρεσιες δεδομενων . Τα Mail , η υποστηριξη java script αλλα και πρωτοκολλων ασφαλειας ειναι επιπλεον στοιχεια που ειναι χρησιμα για αλλη μια φορα στον ορισμο που δινει η νοκια στον επαγγαλματια ο οποιος προφανως διαφερει σημαντικα απο τον μεσο ελληνα επαγγελματια που τυχον εχεις στο μυαλο σου .

4. Αν ειναι "επιβλητικη" η ακροαση μουσικης μεσω οποιουδηποτε μεσου , το ιδιο και φυσικα περισσοτερο και χωρις εισαγωγικα επιβλητικη ειναι και η αμμεση αδιαλειπτη και με οσο το δυνατον περισσοτερους τροπους προσβαση στον εξω κοσμο . Η υποστηριξη σχεδον ολων των "συχνοτητων" λειτουργιας των GSM δικτυων μαζι με το UMTS ειναι η απαντηση σε αυτο .

Οσο για το να περασει η ωρα στο αεροδρομιο , στο προτυπο του επαγγελματια που αναφερεις μπορω να σου απαντησω οτι ταιριαζει "γαντι" και το λαπτοπ στον ωμο , με αποτελεσμα πρωτον να του λυνει τα χερια σε πολλους τομεις αλλα και δευτερον μπορει να απαιτησει και το ιδιο προσβαση στον εξω κοσμο απο ενα κινητο τηλεφωνο . Εκει το ραδιοφωνο φυσικα ειναι αχρηστο και δεν χρειαζεται να αναφερω οτι καθε αεροδρομιο που σεβεται τον εαυτο του και εχει σοβαρη κινηση παρεχει ασυρματο wi-fi δικτυο εστω και δικαιολογημενα επι πληρωμη .

5. Ειλικρινα πιστευεις οτι μια εταιρεια που παρουσιαζει θετικα οικονομικα αποτελεσματα σχεδον ταυτοχρονα με μια αλλη που παρουσιαζει αρνητικα εκει που δεν το περιμενε κανεις , και που παρουσιαζει περισσοτερες συσκευες και σε μικροτερο χρονικο διαστημα απο αλλες εταιρειες μαζι εχει καποια αναγκη να κανει οικονομια στο ραδιοφωνο για να το δωσει σαν επιπλεον στοιχειο σε καποια επομενη προταση της ?

Πιστευεις οτι η τεχνολογικη εξελιξη ενος κατασκευστη και ειδικοτερα της Νοκια ωστε να ανανεωνει τα μοντελα της βασιζεται στο ραδιοφωνο?

6. Το περιορισμενης ερμηνειας θα παρει την ιδια απαντηση με αυτη που πηρε ο Denior . Περιορισμενη ειναι μια κριση και μια ερμηνεια οταν γινεται με βαση χαρακτηριστικα στο χαρτι και την δικη μας αποψη για το πως ειναι και θα ειναι τα πραγματα . Λιγοτερο περιορισμενη αν και παντα εως ενα σημειο υποκειμενικη ειναι οταν εχεις πιασει την συσκευη στα χερια σου και εχεις μια περισσοτερο αντιπροσωπευτικη γνωμη για αυτο που λες

Σε αυτο η απαντηση ειναι οτι και ο ΤΝ97 και εγω ειχαμε την δυνατοτητα και προσωπικα εγω ειχα στα χερια μου για αρκετο καιρο το Ε65 και οχι μονο .

Η Ελλάδα είναι μέσα στις χώρες στις οποίες το τηλέφωνο (θα) είναι άμεσα διαθέσιμο; Ξέρει κανείς αν θα το δούμε είτε σα συσκευή είτε branded σε κάποιο δίκτυο μέχρι το τέλος του μήνα;

Προφανώς οι προσεγγίσεις (ριπ, ΤΝ97) είναι προσωπικές και απέραντα υποκειμενικές και φυσικά καμιά σχέση δεν εχουν με την τακτική ή την αντίληψη της ΝΟΚΙΑ, όπως φαίνεται να θέλατε να είχαν...

Δεν συνεχίζω το θέμα, αφου υπάρχει χαοτική διαφωνία, απλώς τονίζω την προηγούμενη παράγραφο....Το ότι δε, έχετε την τύχη να επεξεργάζεστε συσκευές της νοκια πριν κυκλοφήσουν δεν σας προσδίδει το "αλάθητο του Πάπα" και επί παντός τεχνολογικού επιστητού....Την αποψή σας την δέχομαι σαν κλειστή προσωπική γνώμη, χωρίς την γενίκευση που έντεχνα προσπαθείτε να παρουσιάσετε...Ας περιοριστούμε λοιπόν στα απόλυτα τεχνικά χαρακτηριστικά ή σε κρίσεις επι της ουσίας της συσκευής και μόνο, όπως άλλωστε προκύπτει από το θέμα....Ό καθένας άλλωστε μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει κατά πόσο το κινητό είναι πλήρες ή ελλειπτικό και τι σκοπούς αυτό εξυπηρετεί...:O

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Προφανώς οι προσεγγίσεις (ριπ, ΤΝ97) είναι προσωπικές και απέραντα υποκειμενικές και φυσικά καμιά σχέση δεν εχουν με την τακτική ή την αντίληψη της ΝΟΚΙΑ, όπως φαίνεται να θέλατε να είχαν...

Δεν συνεχίζω το θέμα, αφου υπάρχει χαοτική διαφωνία, απλώς τονίζω την προηγούμενη παράγραφο....Το ότι δε, έχετε την τύχη να επεξεργάζεστε συσκευές της νοκια πριν κυκλοφήσουν δεν σας προσδίδει το "αλάθητο του Πάπα" και επί παντός τεχνολογικού επιστητού....Την αποψή σας την δέχομαι σαν κλειστή προσωπική γνώμη, χωρίς την γενίκευση που έντεχνα προσπαθείτε να παρουσιάσετε...Ας περιοριστούμε λοιπόν στα απόλυτα τεχνικά χαρακτηριστικά ή σε κρίσεις επι της ουσίας της συσκευής και μόνο, όπως άλλωστε προκύπτει από το θέμα....Ό καθένας άλλωστε μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει κατά πόσο το κινητό είναι πλήρες ή ελλειπτικό και τι σκοπούς αυτό εξυπηρετεί...:O

Μα φυσικά και η άποψη του καθενός είναι υποκειμενική. Ο καθένας μας λέει ό,τι πιστεύει, διαβάζει τα γραφόμενα του άλλου και έτσι πορευόμαστε.

Εάν οι απόψεις μας δεν έχουν καμία σχέση με την αντίληψη και την τακτική της Nokia, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την δική σου, όπως και του οποιουδήποτε άλλου, εκτός και αν μπορείς να ισχυριστείς ότι δουλεύεις στο τμήμα marketing της εταιρείας, οπότε όλοι μας θα πρέπει να δεχόμαστε την γνώμη σου ως επίσημη της Nokia.

Παράλληλα, δεν είδα να λέω εγώ ή ο R.I.P. ότι έχουμε το αλάθητο του Πάπα «επί παντός τεχνολογικού επιστητού» όπως λες. Είπαμε απλά την άποψή μας για το Ε65, έχοντας «παίξει» μαζί του και όχι βάσει φωτογραφιών ή τι γράφεται στα fora της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Από εκεί και πέρα, όποιος μπαίνει και διαβάζει όσα γράφουμε εδώ μέσα, διαμορφώνει άποψη και κρίνει. Συνεπώς, και εσύ βάζεις όποια «ταμπέλα» επιθυμείς στις γνώμες μας και καλά κάνεις μιας και είναι δικαίωμά σου. Αλλοίμονο αν συμφωνούσαμε όλοι μεταξύ μας. :)

Ειδικα αν φτασουμε να κρινουμε "τεχνικα" μια συσκευη απο το αν εχει ραδιοφωνο ή οχι καηκαμε ....

Ειδικα αν η "κριση" γινεται στο επιπεδο ενος φορουμ στο ιντερνετ εκει και αν καηκαμε....

Επισης , ο χαρακτηρας μιας συσκευες "αναγνωριζεται"¨καλυτερα οταν πιανεις και την συσκευη στα χερια σου και δουλευεις λιγο μαζι της .

Στην περιπτωση μας , αυτο ειναι μονοπλευρο γιατι εγω δεν κρινω με βαση την θεωρια.... :rolleyes:

Αυτο ισχυει και σαν απαντηση για το αν εχει μεγαλη , ευαναγνωστη , καθαρη , ομορφη κλπ κλπ οθονη . Κριση απο μια φωτογραφια εγω δεν θα εκανα παντως θα περιμενα να το δω απο κοντα αν και συγκεκριμενα το Ε65 δεν χρειαζεται να περιμενω....

Για πολλούς το ραδιόφωνο αποτελεί απαραίτητη λειτουργία για ένα κινητό τηλέφωνο.Προσωπικά το θεωρώ έλλειψη σε μοντέλα του τύπου του Ε65,τα οποία έχουν μικρές διαστάσεις και όχι απολύτως επαγγελματικό προσανατολισμό.

Δηλαδή να μην κρίνουμε τα κινητά τηλέφωνα από το ΦΟΡΟΥΜ; Αυτό μου λες; Δικαίωμά μου να το κάνω,δικαίωμά μου να πέσω στη φωτιά για αυτό :rolleyes: .

Κι όμως όλη η συζήτηση που κάνουμε σχετικά με το Ε65 είναι βασισμένη στη θεωρία.Άλλωστε έχουμε αρκετές πληροφορίες ώστε να είμαστε σε θέση να καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Για πολλούς το ραδιόφωνο αποτελεί απαραίτητη λειτουργία για ένα κινητό τηλέφωνο.Προσωπικά το θεωρώ έλλειψη σε μοντέλα του τύπου του Ε65,τα οποία έχουν μικρές διαστάσεις και όχι απολύτως επαγγελματικό προσανατολισμό.

Δηλαδή να μην κρίνουμε τα κινητά τηλέφωνα από το ΦΟΡΟΥΜ; Αυτό μου λες; Δικαίωμά μου να το κάνω,δικαίωμά μου να πέσω στη φωτιά για αυτό :rolleyes: .

Κι όμως όλη η συζήτηση που κάνουμε σχετικά με το Ε65 είναι βασισμένη στη θεωρία.Άλλωστε έχουμε αρκετές πληροφορίες ώστε να είμαστε σε θέση να καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Η "κριση" μιας συσκευης σε οποιοδηποτε μεσο πληροφορησης ειτε εντυπο ειτε ηλεκτρονικο ειναι φυσικα δικαιωμα του καθενος , ειναι δικαιωμα του καθενος να διατυπωσει την γνωμη του οποια και αν ειναι αυτη . Η ελευθερια που προσφερει ενα φορουμ ειναι η "συζητηση"/"αντιπαραθεση" αναμεσα σε χρηστες οταν αυτη γινεται σε λογικα και ηρεμα πλαισια .

Ο χαρακτηρισμος της αποψης του αλλου "παιζει" σε αυτα τα ορια , και θα μου επιτρεψετε να μην ακολουθησω αυτη την τακτικη .

Σε οτι εχει να κανει με την καταληξη σε συμπερασματα η αποψη μου ειναι η εξης . Οταν προκειται για "ϊδεα" , θεωρια , αποψη , κοινη γνωμη κλπ οι πληροφοριες και τα γραπτα στοιχεια ειναι τα μονα "διαθεσιμα" στοιχεια ωστε να ξεκινησει μια κουβεντα .

Οταν προκειται για ενα αντικειμενο ειτε αυτο ειναι κινητο τηλεφωνο ειτε ειναι τηλεοραση ειτε αυτοκινητο , οι αναγνωσιμες πληροφοριες παρ'οτι χρησιμες δεν ειναι παντα αρκετες .

Αν εσυ θεωρεις απολυτα σωστο το να κρινεις με βαση αυτα τα στοιχεια μονο , ειναι σαφεστατα δικαιωμα σου .

Η συζητηση δεν γινεται στην θεωρια γιατι εγω το εχω . Επισης , οπως και με αυτο ετσι και στο παρελθον κυριως επειδη δεν εχω καμια διαθεση αποφευγω να συζηταω για συσκευες οταν ακομα το μονο στοιχειο που εχω για αυτες ειναι αυτα που μπορω να διαβασω ...

Πάπας δεν ειμαι , παπάς δεν ειμαι και δεν θελω να ειμαι τιποτα απο τα 2 .

Αν εσυ θεωρεις οτι αυτα που λεω τα λεω θεωροντας οτι ειμαι αλανθαστος , εξυπνος , ξεχωριστος κλπ κλπ ειναι σαφως δικαιωμα σου να διαμορφωσεις οποιαδηποτε αποψη θελεις .

Απο εκει και περα , επειδη αναγνωριζω οτι το φορουμ δεν περιοριζεται σε αναγνωσιμοτητα σε 4 χρηστες που εχουμε αυτη την κουβεντα , τονιζω οτι εχω μια αποψη και επιλεγω να την γραψω πρωτον για να την εκφρασω και δευτερον για να την διαβασει οποιος θελει και φυσικα ειτε να συμφωνησει ειτε να διαφωνησει με αυτη εν μερη ή στο συνολο της .

Η Ελλάδα είναι μέσα στις χώρες στις οποίες το τηλέφωνο (θα) είναι άμεσα διαθέσιμο; Ξέρει κανείς αν θα το δούμε είτε σα συσκευή είτε branded σε κάποιο δίκτυο μέχρι το τέλος του μήνα;

Μεχρι το τελος του μηνα απο οσο ξερω οχι , δεν θα ειναι διαθεσιμη .

branded απο την vodafone επισης δεν γνωριζω αν θα ειναι , απο τα αλλα δυο δικτυα θα πωλειται παντως σαν κανονικη συσκευη με τις τυχον προεγκατεστημενες ρυθμισεις σε διαφορους τομεις που υπαρχουν και σε πολλες αλλες συσκευες . :)

Μεχρι το τελος του μηνα απο οσο ξερω οχι , δεν θα ειναι διαθεσιμη .

branded απο την vodafone επισης δεν γνωριζω αν θα ειναι , απο τα αλλα δυο δικτυα θα πωλειται παντως σαν κανονικη συσκευη με τις τυχον προεγκατεστημενες ρυθμισεις σε διαφορους τομεις που υπαρχουν και σε πολλες αλλες συσκευες . :)

Το τελευταίο έντυπο της vodafone το έχει στα αναμενόμενα με το λογότυπό της επάνω. Όμως στο site της δεν το έχει.

kseroume timoula pou logika tha exei to en logo kinito?pote logika kukloforei?eimaise dilima metaxy aytou k tou 6290.
Η απάντηση βρίσκεται στο πρώτο post του θέματος... :O

Nokia E65 is already available in selected markets, with broader availability building during the first quarter of 2007 for an unsubsidised approximate retail price of €400.

Unboxing: Nokia E65

http://img219.imageshack.us/img219/546/cimg0535wx6.jpg

http://www.boygeniusreport.com/2007/02/23/unboxing-nokia-e65/

μερικα videos

http://www.youtube.com/watch?v=8NNxRUPwx7M

E65 menu :

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μάλλον το "ζαχαρώνω" :p

Δεν εχεις αδικο :D

Για την κυκλοφορια του δεν εχουμε ακομα κατι .

Ετοιμο και το review απο τον MsK[/member]

Review: Nokia E65 : :: myphone.gr :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

επιτελους review που ειχαμε καιρο να δουμε,συμφωνα με τα οσα γραφει ο φιλτατος msk πρεπει να ειναι εξαιρετκο κινητο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.