tpanagiotakos Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 file angel exo brei to E90 axrisimopoihto 300 euros...leei to til na to paro;;; aytonomia;;; kamera;; music player;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 file angel exo brei to E90 axrisimopoihto 300 euros...leei to til na to paro;;; aytonomia;;; kamera;; music player;;; Εξαρτάται από τις ανάγκες σου φίλε. Αν πραγματικά χρειάζεσαι μια τέτοια συσκευή, τοτε τα χρήματα αυτα είναι παρά πολύ καλά. Από αυτονομία είναι κορυφαίο αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα δεν τα πηγαίνει άσχημα. Απλά πρέπει να θέσεις προτεραιότητες. Αν σε ενδιαφέρουν φωτο, μουσική, παιχνίδια κτλ, καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο της σειράς Ν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το δικό μου Ε90 αρνείται πεισματικά να συνδεθεί το ενσωματωμένο GPS του με τους δορυφόρους.Ας με διαφωτίσει κάποιος. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARKOS51 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το δικό μου Ε90 αρνείται πεισματικά να συνδεθεί το ενσωματωμένο GPS του με τους δορυφόρους.Ας με διαφωτίσει κάποιος. καμμια φορα συμβαινει αλλα πες με ποιο προγραμμα και υπο ποιες συνθηκες δεν συνδεεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 kalispera se olous tous filous.eimai kai go katoxos edo kai liges meres toy til. foveri siskeyi. omos exo to eksis provlima. otan anoigo to gps de vriskei doryforous kai meta kollaei oli i siskeyi, pou prepei na bgalo tin mpataria na tin ksanavalo gia na kano epanekkinisi.epipleon mou kollaei i estiash stin kamera. eno estiazei, meta patao to pliktro terma na kano lipsi kai den kanei... exei kanenas filos kamia idea;; tha mou kanei antikatastash i wind pou to pira;; (05-03-2009) ekana agora. na prostheso pos exo perasei to teleytaio firmware..eyxaristo palikaria. Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Κατέβασε την νεότερη έκδοση της εφαρμογής Χάρτες, φόρτωσε και τους νεότερους χάρτες και θα σταματήσει να σου κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Κατέβασε την νεότερη έκδοση της εφαρμογής Χάρτες, φόρτωσε και τους νεότερους χάρτες και θα σταματήσει να σου κολλάει. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, για την αμεση απαντηση.Σημερα τελικα το εστειλα στο σερβις, δυστηχως ειχα προβλημα και με το κουμπι της καμερας.Εχεις παρατηρησει κατι σχετικο΄?? και παλι ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Το κινητό δεν το εχω πλέον αλλά όσο καιρό το χρησιμοποιούσα, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Τι ακριβώς έπαθε το πληκτρο της κάμερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Σε εμένα το κουμπί της κάμερας δεν λειτουργούσε. Έπρεπε να μπω στο μενού για να το ενεργοποιήσω. Είχα δοκιμάσει τα πάντα... Τελικά το πούλησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Σε εμένα το κουμπί της κάμερας δεν λειτουργούσε. Έπρεπε να μπω στο μενού για να το ενεργοποιήσω. Είχα δοκιμάσει τα πάντα... Τελικά το πούλησα! ακριβως και σε μενα το ιδιο...δεν ξεκινουσε απο το κουμπι η καμερα,και οταν εστιαζε δεν εβγαζε φωτο...τελικα δεν ειναι να αγοραζουμε τιποτα σημερα....προχθες πλακωθηκα στο πλαισιο...για ενα ελαττωματικο mls talk and drive...παιδες μας μαμανε με τα λεφτα μας....ελεος και επιθεση κατα μετωπο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Ενω μεχρι εχθες συνδεομουνα κανονικα στο ασυρματο δικτυο μου απο σημερα συνδεεται αλλα μολις παω να σερφαρω μου βγαζει το μηνυμα "Καμια αποκριση πυλης".Καμια ιδεα τι εχει γινει; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Καλησπερα και απο εμενα.Εχω παρει το Νοκια εδω και 1 μηνα.Αμεσως προχωρησα στην αναβαθμιση του λογισμικου του και επισης στην αγορα μιας μεγαλυτερης μπαταριας με εξτρα καπακι απο το εξωτερικο.Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο σαιτ με δωρεαν εφαρμογες που να δουλευουν ομως και οχι να ειναι δοκιμαστικες? Εψαξα στο ιντερνετ αλλα οσα βρηκα εληγαν μετα απο λιγο και αλλα δεν με ικανοποιησαν.Εχει να προτεινει κατι κανεις? Ευχαριστω εκ των προτερων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Καλησπερα και απο εμενα.Εχω παρει το Νοκια εδω και 1 μηνα.Αμεσως προχωρησα στην αναβαθμιση του λογισμικου του και επισης στην αγορα μιας μεγαλυτερης μπαταριας με εξτρα καπακι απο το εξωτερικο.Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο σαιτ με δωρεαν εφαρμογες που να δουλευουν ομως και οχι να ειναι δοκιμαστικες? Εψαξα στο ιντερνετ αλλα οσα βρηκα εληγαν μετα απο λιγο και αλλα δεν με ικανοποιησαν.Εχει να προτεινει κατι κανεις? Ευχαριστω εκ των προτερων:) Δοκίμασες πρώτα της Νοκια μέσω του ''download'' icon στο μενού του ? Κάθε σχεδόν μήνα αλλάζουν και προσθέτουν και κάποιες καινούργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Ενω μεχρι εχθες συνδεομουνα κανονικα στο ασυρματο δικτυο μου απο σημερα συνδεεται αλλα μολις παω να σερφαρω μου βγαζει το μηνυμα "Καμια αποκριση πυλης".Καμια ιδεα τι εχει γινει; δεν ξερω τι μπορει να φταει , και μενα μου τα εκανε αυτα τα κολπακια καμια φορα , εκανα ρεσταρτ τα παντα και ξαναπροσπαθουσα και καποια στιγμη ειμουνα οκ , φαινεται οτι τα τηλεφωνακι ειχες τις μερες του που δεν γουσταρε να συνδεθει με καμια δυναμη στο δικτυο του σπιτιου μου. Αναβαθμισεις ειχαν γινει ολες και απο τις 2 μεριες (ρουτερ και τηλ) ενα παραξενο ομως πραγμα με το δικτυο της δουλεια μου ποτε μα ποτε δεν μου αρνηθηκε να συνδεθει ,δεν ξερω γιατι , αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο μεχρι και σημερα.Ισως τελικα να ειναι καθαρα business κινητο :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Καλησπερα και απο εμενα.Εχω παρει το Νοκια εδω και 1 μηνα.Αμεσως προχωρησα στην αναβαθμιση του λογισμικου του και επισης στην αγορα μιας μεγαλυτερης μπαταριας με εξτρα καπακι απο το εξωτερικο.Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο σαιτ με δωρεαν εφαρμογες που να δουλευουν ομως και οχι να ειναι δοκιμαστικες? Εψαξα στο ιντερνετ αλλα οσα βρηκα εληγαν μετα απο λιγο και αλλα δεν με ικανοποιησαν.Εχει να προτεινει κατι κανεις? Ευχαριστω εκ των προτερων:) Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Καλησπερα και απο εμενα.Εχω παρει το Νοκια εδω και 1 μηνα.Αμεσως προχωρησα στην αναβαθμιση του λογισμικου του και επισης στην αγορα μιας μεγαλυτερης μπαταριας με εξτρα καπακι απο το εξωτερικο. Γιατί αγόρασες μεγαλύτερη μπαταρία; Η δικιά του είναι η μεγαλύτερη όλων των S60 και αποδίδει παρά πολύ καλά. Αυτή που αγόρασες είναι γνήσια; Γιατί όσον αφορά τις μπαταρίες, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 καλημερα.εχω το E90 κ θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η τελευταια εκδοση του λογισμικου που υπαρχει.εχω την 300.34.84[27/08/2008.υπαρχει κατι νεοτερο? κ κατι αλλο.εχω wind κ δεν ξερω πωσ να ρυθμισω το mail for exchange.κατι για τομεα μου ζηταει.αν γνωριζει κανεισ.ευχαριστω εκ των προτερων. γνωριζει κανεις για την εκδοση λογισμικου v.200.34.72 (27/02/2008)για νοκια ε90.το διαβασα στη σελιδα symbianworld.org. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η 300.34.84 (27-08-2008). Οδηγίες για να κάνεις αναβάθμιση θα βρεις εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 παιδια μου πουλαει γνωστοσ μου το ε90 ολοκαινυριο κ αχρησιμοποιητο στο κουτι του 300 ευρω.ειναι καλη η τιμη του?να το παρω?ειναι τελειωσ τελειωσ αχρησιμοποιητο.ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Εννοείται! Είναι τρομερή ευκαιρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 παιδια μου πουλαει γνωστοσ μου το ε90 ολοκαινυριο κ αχρησιμοποιητο στο κουτι του 300 ευρω.ειναι καλη η τιμη του?να το παρω?ειναι τελειωσ τελειωσ αχρησιμοποιητο.ευχαριστω filaraki an gia opiodipote logo den to pareis..to agorazo amesa...eyxaristo...an thes steile mou pm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Προσπαθώ μέσα απο την ''έκθεση'' να δώ κάποιες φωτογραφίες ή κάποια κλίπ ήχου και δεν μου δείχνει τιποτα ,ενώ οτα μπώ απο την διαχείρηση αρχείων βλέπω τα πάντα απο τα αρχεία που εχω αποθηκευμένα στη κάρτα μνήμης.Ξέρει κανείς τι συμβαίνει? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Βγάλε τη κάρτα, βάλε τη ξανά και έλεγξε πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Βγάλε τη κάρτα, βάλε τη ξανά και έλεγξε πάλι. Το εκανα αρκετες φορες αλλά τιποτα.Το θέμα είναι τα βλέπω καi μέσω το pc suite! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Έχεις περάσει την τελευταία έκδοση λογισμικού; Αν ναι, αντέγραψε τα περιεχόμενα της κάρτας στον υπολογιστή σου και κάνε της ένα φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts