Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΛηρης ενοποιηση. Δηλαδη εκει που εχει κεραια vodafone και wind θα μεινει η πιο ισχυρη.

Αυτό εγώ δεν το ήξερα. Μόνο ό,τι είχα διαβάσει εδώ για πιθανή συνεργασία τους αλλά νομίζω πως το θέμα έμεινε στάσιμο. Για κάτσε να το γκουγκλάρω λίγο...

Αυτό εγώ δεν το ήξερα. Μόνο ό,τι είχα διαβάσει εδώ για πιθανή συνεργασία τους αλλά νομίζω πως το θέμα έμεινε στάσιμο. Για κάτσε να το γκουγκλάρω λίγο...

Μου το ειπαν απο μεσα. Μακαρι να ισχυει.

Μακαρι να εχουν καλο σημα ολοι οτι κ να γινει

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μου το ειπαν απο μεσα. Μακαρι να ισχυει.

Μακαρι να εχουν καλο σημα ολοι οτι κ να γινει

Πολύ σωστά σου είπαν. Η ενοποίηση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και όχι βέβαια μόνο σε τεχνικό επίπεδο αλλά και σε διοικητικό. Από ότι δείχνουν τα πράγματα η μητρική Vodafone αποχωρεί από την χώρα μας δίνοντας το ποσοστό της στους άραβες της Wind οι οποίοι σε λίγο θα ανακοινώσουν και την αγορά του Forthnetgroup. Όλα αυτά πολύ σύντομα ......

Amoi N828, SE Live Walkman, Nokia 101

Πολύ σωστά σου είπαν. Η ενοποίηση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και όχι βέβαια μόνο σε τεχνικό επίπεδο αλλά και σε διοικητικό. Από ότι δείχνουν τα πράγματα η μητρική Vodafone αποχωρεί από την χώρα μας δίνοντας το ποσοστό της στους άραβες της Wind οι οποίοι σε λίγο θα ανακοινώσουν και την αγορά του Forthnetgroup. Όλα αυτά πολύ σύντομα ......

Όπως δείχνουν τα πράγματα;;;;

Δηλαδή το group ανακοινώνει επενδύσεις στην Ελλάδα και αυτο το εκλαμβάνεις σαν αποχώρηση;

Και μάλιστα στους Άραβες της wind ?!?!?!

Μα δεν εχει Άραβες η Wind.

Μονο η forthnet!?!?!?!?!

Που "μέσα" σας τα είπαν αυτά βρε παιδιά;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Οι κύριοι επενδυτές της wind: Mount Kellett Capital, Taconic Capital Advisers, Providence Equity Capital, Anchorage Capital Group, Angelo Gordon, Eton Park International, όλοι νεουρκεζοι. Τη vodafone θα την αγοράσει μέσα στο 2014 η AT&T.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνουν ακόμα συνένωση κεραιών άρα.......

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Έτσι δείχνει το πράγμα, και όπως φαίνεται η μοναδική σοβαρή εταιρία που θα μείνει στην Ελλάδα μαζί με την Cosmote θα είναι η Wind

Eμμμ... οκ, για Άραβες και "αποχώρηση" της Vodafone από τη χώρα και τέτοια ούτε ξέρω ούτε πρόκειται να σχολιάσω. Αυτό που ξέρω είναι πως είχε υπάρξει μια ανακοίνωση συνεργασίας για χρήση κοινού δικτύου κάπου το καλοκαίρι και πως από τότε δεν ξαναδιάβασα τίποτα σχετικό με το θέμα.

Eμμμ... οκ, για Άραβες και "αποχώρηση" της Vodafone από τη χώρα και τέτοια ούτε ξέρω ούτε πρόκειται να σχολιάσω. Αυτό που ξέρω είναι πως είχε υπάρξει μια ανακοίνωση συνεργασίας για χρήση κοινού δικτύου κάπου το καλοκαίρι και πως από τότε δεν ξαναδιάβασα τίποτα σχετικό με το θέμα.

Και να μην γίνει μια χαρά είμαι με το σήμα της Wind

ck

και εγώ. Επίσης, δε βλέπω να προχωράει η cyta στη κινητή (και να παιρνει σημα απο βοντα)

Δεν ξέρω για επαρχία, αλλά για Αθήνα έχω να πω ότι με τη Wind είμαι πολύ πιο ικανοποιημένος σε σχέση με τους άλλους δυο. Κάλυψη, σχεδόν, παντού και 3G που "σκοτώνει" ;)

Εγω εχω μεγαλα προβληματα με την wind , ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, στην δουλεια μου με το ζορι στελνω ενα μυνημα δεν παει με τπτ, δεν μιλας μεσα σε σπιτι, μαγαζι κτλ πρεπει να βρω στον δρομο, περιοχη ψηλα στο Περιστερι Νεα Ζωη και Ανω Κυψελη ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβληματα χανει το σημα και μιλας με διακοπες, εχω μιλησει με την WIND το παραδεχτηκαν οτι υπαρχει προβλημα και ειπαν πως δεν υπαρχει προβλεψη για να φτιαχτει!!!!!! ακομα και σε καταστημα της WIND στην Πλατεια Κυψελης το παραδεχτηκαν και ειπαν οτι πελατες αλλαζουν εταιρια!!! εχε χαρη που ειμαι με παγιο, απο του χρονου, ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! :mad::mad::mad::mad: ευτυχως ο Ζopos μου παιρνει dual sim και εβαλα και whats up.

Δεν ξέρω για επαρχία, αλλά για Αθήνα έχω να πω ότι με τη Wind είμαι πολύ πιο ικανοποιημένος σε σχέση με τους άλλους δυο. Κάλυψη, σχεδόν, παντού και 3G που "σκοτώνει" ;)

Τώρα, το αποπάνω και το αποκάτω λένε ακριβώς τα αντίθετα... Μήπως είναι και θέμα συσκευής; Γιατί εγώ από τότε που πήρα smart phone μπορεί να το κράζω συνέχεια γιατί δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα, αλλά το σήμα του δεν παίζεται!

Εγω εχω μεγαλα προβληματα με την wind , ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, στην δουλεια μου με το ζορι στελνω ενα μυνημα δεν παει με τπτ, δεν μιλας μεσα σε σπιτι, μαγαζι κτλ πρεπει να βρω στον δρομο, περιοχη ψηλα στο Περιστερι Νεα Ζωη και Ανω Κυψελη ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβληματα χανει το σημα και μιλας με διακοπες, εχω μιλησει με την WIND το παραδεχτηκαν οτι υπαρχει προβλημα και ειπαν πως δεν υπαρχει προβλεψη για να φτιαχτει!!!!!! ακομα και σε καταστημα της WIND στην Πλατεια Κυψελης το παραδεχτηκαν και ειπαν οτι πελατες αλλαζουν εταιρια!!! εχε χαρη που ειμαι με παγιο, απο του χρονου, ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! :mad::mad::mad::mad: ευτυχως ο Ζopos μου παιρνει dual sim και εβαλα και whats up.

Έχω WIND και κινούμε σε πολλές περιοχές της Αθήνας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την ποιότητα και το σήμα της εταιρίας. Σημεία κενά έχουν όλες οι εταιρίες. Πχ στο σπίτι μου δεν πιάνει καθόλου η COSMOTE και μία γραμμή η VODAFONE όταν η WIND έχει 5/5γραμμές 3,5G. Σε σπίτι φίλου δεν έχει η WIND καλό σήμα αλλά έχει η COSMOTE. Ο καθένας επιλέγει εταιρία σύμφωνα με αυτήν που τον καλύπτει.Από την στιγμή που και η ίδια εταιρία σε ενημέρωσε οτι όντως έχουν πρόβλημα έχεις το δικαίωμα να σπάσεις το συμβόλαιο και να πας σε άλλη εταιρία. Στείλε τους mail και θα σε ενημερώσουν.

TCL 40 NXTPAPER

καλησπέρα! εχω δοκιμασει παρα παρα πολλα αλλα κινητα απο φιλους-συγγενεις και εχω και εγω 3 οποτε δεν ειναι θεμα κινητου. Στο σπιτι μου (ανω Κυψελη εχει σημα καλυτερο τωρα η cosmote απο wind και η vodafone) αλλα η cosmote δεν εχει τοσο καλο μιλας με δυσκολια μερικες φορες, στο εξοχικο μου Μαραθωνα χαλια η cosmote και η wind εχει πολυ καλο, στο Περιστερι ψηλα δουλεια μου δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ απολυτως τπτ η vodafone ερχονται στο μαγαζι πελατες και κανεις δεν εχει σημα ουτε απεξω στον δρομο. Η wind χαλια μιλαω παντα ΜΟΝΟ για ομιλια μη πω για δεδομενα...ενω η cosmote πολυ καλυτερο. Με λιγα λογια μαλλον χρειαζομαι 3sims κινητο που δεν υπαρχει γιατι δεν μας καλυπτει το dual sim! εβαλα και whats up πλεον και πηγα να φυγω απο wind να το κανω f2g και μου εκαναν προταση για 4μηνες με μειωμενο παγιο, μεγαλυτερη επιδοτηση και οτι θα το φτιαξουν. Βεβαια τεχνικος ειπε οτι δεν υπαρχει καμια προβλεψη για αναβαθμιση στις περιοχες που ειπα παραπανω, οποτε μετα το 4μηνο της εκπτωσης βλεπω να την κανω με ελαφρα για f2g. Για vodafone δεν το συζητω καθως στην δουλεια μου το σημα ειναι απλα ανυπαρχτο!!! :blink::blink::blink::blink::blink::blink: ολες οι εταιριες εχουν κενα σε μερικα μερη - περιοχες κτλ ΚΑΜΙΑ δεν υπαρχει να ειναι τελεια...ειτε ειναι ομιλια ειτε ειναι δεδομενα, απλα διαλεγουμε και περνουμε, καλα που υπαρχουν τα dual sim κινητα :))

καλησπέρα! εχω δοκιμασει παρα παρα πολλα αλλα κινητα απο φιλους-συγγενεις και εχω και εγω 3 οποτε δεν ειναι θεμα κινητου. Στο σπιτι μου (ανω Κυψελη εχει σημα καλυτερο τωρα η cosmote απο wind και η vodafone) αλλα η cosmote δεν εχει τοσο καλο μιλας με δυσκολια μερικες φορες, στο εξοχικο μου Μαραθωνα χαλια η cosmote και η wind εχει πολυ καλο, στο Περιστερι ψηλα δουλεια μου δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ απολυτως τπτ η vodafone ερχονται στο μαγαζι πελατες και κανεις δεν εχει σημα ουτε απεξω στον δρομο. Η wind χαλια μιλαω παντα ΜΟΝΟ για ομιλια μη πω για δεδομενα...ενω η cosmote πολυ καλυτερο. Με λιγα λογια μαλλον χρειαζομαι 3sims κινητο που δεν υπαρχει γιατι δεν μας καλυπτει το dual sim! εβαλα και whats up πλεον και πηγα να φυγω απο wind να το κανω f2g και μου εκαναν προταση για 4μηνες με μειωμενο παγιο, μεγαλυτερη επιδοτηση και οτι θα το φτιαξουν. Βεβαια τεχνικος ειπε οτι δεν υπαρχει καμια προβλεψη για αναβαθμιση στις περιοχες που ειπα παραπανω, οποτε μετα το 4μηνο της εκπτωσης βλεπω να την κανω με ελαφρα για f2g. Για vodafone δεν το συζητω καθως στην δουλεια μου το σημα ειναι απλα ανυπαρχτο!!! :blink::blink::blink::blink::blink::blink: ολες οι εταιριες εχουν κενα σε μερικα μερη - περιοχες κτλ ΚΑΜΙΑ δεν υπαρχει να ειναι τελεια...ειτε ειναι ομιλια ειτε ειναι δεδομενα, απλα διαλεγουμε και περνουμε, καλα που υπαρχουν τα dual sim κινητα :))

παρε ενα φουλ σημα απο κοσμοτε ή απο βονταφον και βαλτο στο σπιτι σου ή στο γραφειο ή ζητα στο γραφειο να βαλουνε το κοσμοτε ή το βονταφον φουλ σημα για να ποιανουνε ολα τα κινητα κοσμοτε ή βονταφον που ειναι δηλωμενα στην συσκευη αυτη και θα ειστε κομπλε ολοι. και στο σπιτι και στην δουλεια σου.. !!! και ασε την γουιντ να καλεις μονο οταν ποιανει διοτι δεν εχει η ιδια φουλ σημα που χρησιμοποιει την γραμμη adsl για να δωσει 3g σημα οπως οι αλλες 2 .. επισης.. εαν δεν θελεις να παρεις κοσμοτε φουλ σημα και θελεις ενα κινητο με 3 σημ βεβαιως και υπαρχει κοιτα αυτο http://www.zer.gr/show_1pro.asp?proid=1619 αλλα δεν ειναι 3g....

συνεχιζομενο προβλημα καλυψης wind στην περιοχη της κηφισιας !!!

ενω φετος εβαλαν κεραια και η βονταφον αλλα και η κοσμοτε και εχει και 3g και 2g μεσα στο σπιτι ισως να ποιανει και 4g αλλα δεν εχω συσκευη να το τσεκαρω.. στην περιοχη της κηφισιας στην ομηρου και στην μιση αγιου τρυφωνος αλλα το σημα της γουίντ τιποτα τα ιδια χαλια... πολυ χαλια σημα εσωτερικα 2g και 3g μονο στο 3 οροφο και αυτο πολυ λιγο....

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

τι εννοεις να παρω ενα φουλ σημα? δλδ? πριν την wind ειχα cosmote μεχρι που ο καλος μας δημαρχος κακλαμανης ξαφνικα ενδιαφερθηκε για την υγεια μας!!! και ειπε να ξηλωσει μερικες παρανομες κεραιες κινητης τηλεφωνιας περιεργο που ηταν της cosmote μονο!!!! λες και αλλοι δεν εχουν! ετσι απο τοτε ειχαμε σημα μηδεν!!! ειδα και επαθα να το κοψω γιατι ειχα 18μηνο συμβολαιο!!! τελικα μου εκαναν την χαρη και πηγα σε wind. Βεβαια εδω ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα καμια σχεση, στην δουλεια μου εχει μεγαλυτερο προβλημα. Αν μιλας για συσκευες που ενισχυουν το σημα κανεις εδω δεν τις θελει, ουτε οι δικοι μου ουτε το αφεντικο μου, ισα ισα αυτες ειναι που τρως ολη την ακτινοβολια στην μαπα! δεν μας φτανουν οι κεραιες και τα κινητα? Edited by Nikifoross

τι εννοεις να παρω ενα φουλ σημα? δλδ? πριν την wind ειχα cosmote μεχρι που ο καλος μας δημαρχος κακλαμανης ξαφνικα ενδιαφερθηκε για την υγεια μας!!! και ειπε να ξηλωσει μερικες παρανομες κεραιες κινητης τηλεφωνιας περιεργο που ηταν της cosmote μονο!!!! λες και αλλοι δεν εχουν! ετσι απο τοτε ειχαμε σημα μηδεν!!! ειδα και επαθα να το κοψω γιατι ειχα 18μηνο συμβολαιο!!! τελικα μου εκαναν την χαρη και πηγα σε wind. Βεβαια εδω ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα καμια σχεση, στην δουλεια μου εχει μεγαλυτερο προβλημα. Αν μιλας για συσκευες που ενισχυουν το σημα κανεις εδω δεν τις θελει, ουτε οι δικοι μου ουτε το αφεντικο μου, ισα ισα αυτες ειναι που τρως ολη την ακτινοβολια στην μαπα! δεν μας φτανουν οι κεραιες και τα κινητα?

Για την ακρίβεια το κινητο βάζεις στην μάπα. Οπότε όσο πιο αδύναμο το σήμα, τόσο πιο πολυ σε τηγανιζει το κινητο για να φτασει στην κεραία.

τι εννοεις να παρω ενα φουλ σημα? δλδ? πριν την wind ειχα cosmote μεχρι που ο καλος μας δημαρχος κακλαμανης ξαφνικα ενδιαφερθηκε για την υγεια μας!!! και ειπε να ξηλωσει μερικες παρανομες κεραιες κινητης τηλεφωνιας περιεργο που ηταν της cosmote μονο!!!! λες και αλλοι δεν εχουν! ετσι απο τοτε ειχαμε σημα μηδεν!!! ειδα και επαθα να το κοψω γιατι ειχα 18μηνο συμβολαιο!!! τελικα μου εκαναν την χαρη και πηγα σε wind. Βεβαια εδω ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα καμια σχεση, στην δουλεια μου εχει μεγαλυτερο προβλημα. Αν μιλας για συσκευες που ενισχυουν το σημα κανεις εδω δεν τις θελει, ουτε οι δικοι μου ουτε το αφεντικο μου, ισα ισα αυτες ειναι που τρως ολη την ακτινοβολια στην μαπα! δεν μας φτανουν οι κεραιες και τα κινητα?

δεσ εδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_Telio_Sima/section/At_Home# ειναι μια συσκευη που την συνδεεις με ενα ethernet καλωδιο μετα οριζεις τα νουμερα κοσμοτε που θα συνδεονται σε αυτην την συσκευη και εχετε φουλ 3g σημα .. τοσο απλα δεν ενισχυει το σημα φτιαχνει μονο του σημα εκπεμπει λιγοτερο απο ενα ασυρματο τηλεφωνο οποτε μην φοβασαι για ακτινοβολια.

ωραιο αλλα ειναι για ενα σημειο, αν εχεις προβλημα και σε αλλα μερη θα βαζεις παντου τετοια? ασε που ειναι για cosmote, τωρα βασικα το προβλημα ειναι στην wind, αλλα ετσι κι αλλιως απο του χρονου σε καποιο μηνα θα το γυρισω σε F2G. Παλιοτερα ειχα μια συσκευη ericsson που κανει το GSM σε PSTN και το εριχνα επανω σε linksys SPA 3102 (pstn to voip) και αυτο σε τηλεφωνικο κεντρο asterisk (ενα παλιο pc που ειχα ετσι κι αλλιως asterisk) ετσι το ειχα μπαλκονι με ποιο μεγαλη κεραια με καρτα sim cosmote και μιλουσα μεσω αυτου, οσο ειχα cosmote παγιο τοτε με το μεγαλο προβλημα δλδ, μετα τα πουλησα...

ωραιο αλλα ειναι για ενα σημειο, αν εχεις προβλημα και σε αλλα μερη θα βαζεις παντου τετοια? ασε που ειναι για cosmote, τωρα βασικα το προβλημα ειναι στην wind, αλλα ετσι κι αλλιως απο του χρονου σε καποιο μηνα θα το γυρισω σε F2G. Παλιοτερα ειχα μια συσκευη ericsson που κανει το GSM σε PSTN και το εριχνα επανω σε linksys SPA 3102 (pstn to voip) και αυτο σε τηλεφωνικο κεντρο asterisk (ενα παλιο pc που ειχα ετσι κι αλλιως asterisk) ετσι το ειχα μπαλκονι με ποιο μεγαλη κεραια με καρτα sim cosmote και μιλουσα μεσω αυτου, οσο ειχα cosmote παγιο τοτε με το μεγαλο προβλημα δλδ, μετα τα πουλησα...

καλυπτει νομιζω μεχρι 110 τμ αν θυμαμαι καλα... καλα τα εμποδια δεν συμπεριλαμβανονται οποτε καταλαβαινεις.. καλα αυτο που λες που βαζεις την καρτα σημ και στο κανει τηλεφωνικη γραμμη για να βαλεις πανω σταθερο τηλεφωνο το εχω ακομα και εγω και μπορω να σου πω οτι ειναι βολευει παρα πολυ διοτι το βαζεις στο σημειο που εχεις πολυ καλο σημα .πχ. σε ενα παταρι ή κοντα σε ενα παραθυρο στην ταρατσα και με ενα καλωδιο του οτε εχεις κινητο τηλεφωνο με την μορφη του σταθερου μεσα στο σπιτι, αλλα το εκνευριστικο ειναι το εξης οτι το βγαλει το πιν μετα βαλε φραγη εισερχομενων μυνημα των και μετα βγαλε την σημ και βαλτην στο voice box ειναι σπαστικο.. αλλο να εχεις υπολογιστη σπιτι και ιντερνετ ή γενικα υπολογιστη και να χρησιμοποιεις μονο το τηλεφωνο σου για τηλεφωνα και αλλο να το χρησιμοποιεις και για μυνηματα και για ιντερνετ στην δευτερη περιπτωση δεν μπορεις να τα χρησιμοποιησεις..

Έχω WIND και κινούμε σε πολλές περιοχές της Αθήνας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την ποιότητα και το σήμα της εταιρίας. Σημεία κενά έχουν όλες οι εταιρίες. Πχ στο σπίτι μου δεν πιάνει καθόλου η COSMOTE και μία γραμμή η VODAFONE όταν η WIND έχει 5/5γραμμές 3,5G. Σε σπίτι φίλου δεν έχει η WIND καλό σήμα αλλά έχει η COSMOTE. Ο καθένας επιλέγει εταιρία σύμφωνα με αυτήν που τον καλύπτει.Από την στιγμή που και η ίδια εταιρία σε ενημέρωσε οτι όντως έχουν πρόβλημα έχεις το δικαίωμα να σπάσεις το συμβόλαιο και να πας σε άλλη εταιρία. Στείλε τους mail και θα σε ενημερώσουν.

Και εγώ μια χαρά στην Αθήνα με wind-ειδικά το 3G της. Αυτό φυσικά με τα κενα ισχύει, το ίδιο και για την επιλογή παρόχου ανάλογα με το ποιος τον καλύπτει...