kalitexnis_g Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Πάντως το να πληρώνεις για κάτι άυλο είναι μεγάλη απατεωνιά. Γενικώς όχι μόνο για τη Nova. Άντε πες στη sim πληρώνεις το τσιπάκι, στην esim τι πληρώνεις;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 1 minute ago, kalitexnis_g said: Πάντως το να πληρώνεις για κάτι άυλο είναι μεγάλη απατεωνιά. Γενικώς όχι μόνο για τη Nova. Άντε πες στη sim πληρώνεις το τσιπάκι, στην esim τι πληρώνεις;; Την υπηρεσία. 2 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 22 minutes ago, VIPdriver said: Την υπηρεσία. Η κάρτα σιμ ή esim είναι το μέσο για να σου παρέχουν την υπηρεσία. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να πληρώνουμε προώθηση, φραγή κλπ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Η κάρτα σιμ ή esim είναι το μέσο για να σου παρέχουν την υπηρεσία. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να πληρώνουμε προώθηση, φραγή κλπ Θα επρεπε, αλλά μας τις δίνουν δωρεάν. 2 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Εντάξει, όλα αυτά χρειάζονται κάποια υποδομή για να δουλέψουν, η οποία δεν είναι δωρεάν για τις εταιρείες, χρειάζονται υλικό και λογισμικό για να τις παρέχουν. Επομένως αυτό αποσβένουν χρεώνοντάς τες (και βγάζουν, φυσικά, και κέρδος). Υπάρχουν και χειρότερα, η χρέωση του SMS εκτός πακέτου είναι εντελώς εξωπραγματική σε σχέση με το κόστος του που είναι πρακτικά μηδενικό για την εταιρεία. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 https://support.apple.com/el-gr/HT212780 Εμάς μας έχουν για ηλίθιους οι εταιρείες κινητής και κάνουν ότι θέλουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Βγήκε ανακοίνωση στο Instagram,όπου η Nova έπεσε τελείως η κινητή τουλάχιστον. Κλήσεις βγαίνουν, δεδομένα όχι στη Χαριλάου αλλά μόνο στο κέντρο που ημουν(Αριστοτελους και γύρω). 13700 βγάζει αυτοματοποιημένο μήνυμα. 5 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Nova ήταν και πάει... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Βγήκε ανακοίνωση στο Instagram,όπου η Nova έπεσε τελείως η κινητή τουλάχιστον. Κλήσεις βγαίνουν, δεδομένα όχι στη Χαριλάου αλλά μόνο στο κέντρο που ημουν(Αριστοτελους και γύρω). 13700 βγάζει αυτοματοποιημένο μήνυμα.Κερατσίνι, μόνο data Tapa 3 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 3 minutes ago, coulis said: Κερατσίνι, μόνο data Tapa Ήμουν πριν Κερατσίνι, επιβεβαιώνω. το ίδιο κι εγώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 ούτε το sms επιβεβαίωσης από gov για εξουσιοδότηση έρχεται γαμ ω την telestet μου! 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 (edited) 1 hour ago, ilka71 said: ούτε το sms επιβεβαίωσης από gov για εξουσιοδότηση έρχεται γαμ ω την telestet μου! Συμφωνώ…με τίποτα. Εγω ευτυχώς δεν τον εχω τον αριθμό αυτό για αυτή τη δουλειά. Edit: τώρα ξεκόλλησαν τα sms, @ilka71 δοκίμασε μήπως έρθει το μήνυμα επιβεβαίωσης. Επίσης δοκίμασα εισερχόμενη από το σταθερό, μόνο σε 2G οι κλήσεις. Edited December 10, 2023 by Nikolas14 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Μικρό το κακό παιδιά, υπάρχουν και χειρότερα. Απόψε βγήκα κοβιντοθετικός και προσπαθώντας να βρω φαρμακείο η Google όλο με ρωτάει εάν είμαι ρομπότ... 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Μικρό το κακό παιδιά, υπάρχουν και χειρότερα. Απόψε βγήκα κοβιντοθετικός και προσπαθώντας να βρω φαρμακείο η Google όλο με ρωτάει εάν είμαι ρομπότ... OFF-TOPIC: https://fsa-efimeries.gr/ 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 2 minutes ago, Bas said: OFF-TOPIC: https://fsa-efimeries.gr/ Σε ευχαριστώ φίλε μου! 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε ευχαριστώ φίλε μου! Περαστικά φίλε μου!!!! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Στο μεταξύ δίνει το τζάμπα EON κανονικά τώρα; Εγώ δεν τα κατάφερα και μάλιστα δεν μπορώ να ξαναπροσπαθήσω γιατί το τηλέφωνό μου έχει καταχωρηθεί λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 24 minutes ago, kalitexnis_g said: Στο μεταξύ δίνει το τζάμπα EON κανονικά τώρα; Εγώ δεν τα κατάφερα και μάλιστα δεν μπορώ να ξαναπροσπαθήσω γιατί το τηλέφωνό μου έχει καταχωρηθεί λέει. Βάλε κάποιο δεύτερο αριθμό σου. Εγώ δεν έβαλα καθόλου τον βασικό μου,έβαλα τον δεύτερο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Και αν δεν έχει δεύτερο αριθμό κάποιος; Πρέπει να το φτιάξουν. Μέσω email δεν γίνεται ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 42 minutes ago, aektzhs 1 said: Βάλε κάποιο δεύτερο αριθμό σου. Εγώ δεν έβαλα καθόλου τον βασικό μου,έβαλα τον δεύτερο Το έκανα αλλά ναι δεν πρέπει να ακυρώνει έτσι τα νούμερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 14 minutes ago, kalitexnis_g said: Το έκανα αλλά ναι δεν πρέπει να ακυρώνει έτσι τα νούμερα. Προσωρινό πρόβλημα είναι. Γενικά όμως εγώ προσωπικά αποφεύγω να δίνω σε τέτοια τον βασικό μου αριθμό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 12 ώρες πριν, VIPdriver said: Μικρό το κακό παιδιά, υπάρχουν και χειρότερα. Απόψε βγήκα κοβιντοθετικός και προσπαθώντας να βρω φαρμακείο η Google όλο με ρωτάει εάν είμαι ρομπότ... Ολόθερμα σου εύχομαι περαστικά! 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 13 minutes ago, aektzhs 1 said: Προσωρινό πρόβλημα είναι. Γενικά όμως εγώ προσωπικά αποφεύγω να δίνω σε τέτοια τον βασικό μου αριθμό Δεν έβαλα ούτε πριν ούτε τώρα τον αριθμό μου.. απλώς πριν έβαλα και ψεύτικο όνομα. Ίσως να μην το δέχτηκε γι' αυτό. Πολύ πιο ωραία η πλατφόρμα του ΕΟΝ από το Vodafone tv. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 1 hour ago, p_k said: Ολόθερμα σου εύχομαι περαστικά! Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου! 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 9 1 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts