p_k Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 Είμαι συνδρομητής της εταιρείας από το 1998 και συμφωνώ απόλυτα με τον συμφορουμιτη και όλα όσα σημείωσε στο προηγούμενο post. Όλα αυτά τα χρόνια έζησα τη μετεξέλιξη της εταιρίας, από Telestet σε Tim, Wind και τώρα σε NOVA. Ό,τι κι αν ζήτησα, όσες φορές ζήτησα να με εξυπηρετήσουν, το έχω ξαναγράψει άλλωστε, με εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έδειξαν ενδιαφέρον για τον πελάτη, όχι αδιαφορία. Φέρθηκαν σαν κύριοι, με ευγένεια και αμεσότητα. Αυτά είναι στοιχεία που μετράν πολύ στη δική μου θεώρηση των πραγμάτων. και παλαιότερα που είχα καρτοκινητά, είχα ζητήσει να μετατραπούν στα προνομιακού τύπου ή ειδικής προσφοράς όπως την έλεγαν και τα μετέτρεψαν όλα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. 5 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για χρήση στην Γερμανία έχει κάποιο χρονικό όριο;;; Κάποιους μήνες ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 14 ώρες πριν, Dimitris_w said: Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για χρήση στην Γερμανία έχει κάποιο χρονικό όριο;;; Κάποιους μήνες ;;; Τυπικά ναι, πρακτικά όχι. Δεν γνωρίζω περίπτωση που να έχουν σταματήσει σε κάποιον υπηρεσίες, ακόμη κι αν το έχει ολόκληρο χρόνο σε roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 1 ώρα πριν, minast said: Τυπικά ναι, πρακτικά όχι. Δεν γνωρίζω περίπτωση που να έχουν σταματήσει σε κάποιον υπηρεσίες, ακόμη κι αν το έχει ολόκληρο χρόνο σε roaming. Ευχαριστώ. Η cosmote μετά από 4 μήνες σταματάει γι'αυτό ρωτάω και στο ίντερνετ που έψαξα απλά αναφέρει ότι δεν συστήνεται μόνιμη διαμονή χωρίς άλλες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 6 minutes ago, Dimitris_w said: Ευχαριστώ. Η cosmote μετά από 4 μήνες σταματάει γι'αυτό ρωτάω και στο ίντερνετ που έψαξα απλά αναφέρει ότι δεν συστήνεται μόνιμη διαμονή χωρίς άλλες πληροφορίες Ξέρεις περίπτωση που πραγματικά σταμάτησαν την υπηρεσία σε συμβόλαιο ή κάρτα που έμπαιναν χρήματα, ή αναφέρεσαι σε αυτό που γράφουν στους όρους χρήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 25 minutes ago, minast said: Ξέρεις περίπτωση που πραγματικά σταμάτησαν την υπηρεσία σε συμβόλαιο ή κάρτα που έμπαιναν χρήματα, ή αναφέρεσαι σε αυτό που γράφουν στους όρους χρήσης; Είχα cosmote unlimited!! Και μετά από 4 μήνες Γερμανία μου ήρθε μήνυμα που έγραφε ακριβώς ότι παρατήρησαν χρήση μόνιμου εξωτερικου. Και θα ξεκινήσει χρέωση για τηνς υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα!! Φυσικά και το έβαλα σε αεροπλάνο μέχρι να πάω Ελλάδα και να το δωσο στους γονείς μου φοβήθηκα για χρεώσεις και έλεγα στην wind ,αν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να βρω !! Τώρα έχω Vodafone unlimited αλλά από ταχύτητες δεν τα πάει και καλά και λέω να δοκιμάσω wind ,που συνδέεται με Deutsch Telekom 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 Εδώ και λίγα λεπτά δεν μπορώ να μπω στο mywind. 1 1 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Ούτε εγώ μου βγάζει ξανά προσπάθησε μόνο μέσω browser μπαίνει όχι απ'το app. Για χθες βράδυ αναφέρομαι ίδια ώρα περίπου με εσένα, όμως μόλις τώρα που προσπάθησα μπήκε κανονικά, φαίνεται φτιάχτηκε. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Έχει δοκιμάσει κάποιος ταυτόχρονη χρήση καρτών twin SIM σε 4G router και σε κινητό; Γνωρίζω ότι απαιτείται με τον συγκεκριμένο τύπο κάρτας να χρησιμοποιείται κάθε φορά μόνο η μία κάρτα, καθώς έχω χρόνια τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Δεν έχω δοκιμάσει όμως να βάλω τη μία κάρτα σε 4G router και την άλλη στο κινητό και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια εξαίρεση στον κανόνα αυτόν της ταυτόχρονης λειτουργίας 2 καρτών. Εάν κάποιος το δοκίμασε θα εκτιμούσα πάρα πολύ να μου απαντήσει. Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 13 ώρες πριν, p_k said: Έχει δοκιμάσει κάποιος ταυτόχρονη χρήση καρτών twin SIM σε 4G router και σε κινητό; Γνωρίζω ότι απαιτείται με τον συγκεκριμένο τύπο κάρτας να χρησιμοποιείται κάθε φορά μόνο η μία κάρτα, καθώς έχω χρόνια τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Δεν έχω δοκιμάσει όμως να βάλω τη μία κάρτα σε 4G router και την άλλη στο κινητό και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια εξαίρεση στον κανόνα αυτόν της ταυτόχρονης λειτουργίας 2 καρτών. Εάν κάποιος το δοκίμασε θα εκτιμούσα πάρα πολύ να μου απαντήσει. Την έχω βάλει, δεν έχει διαφορά. Όταν ήθελα να παίξει στο ρούτερ έκλεινα το κινητό. Πρακτκά δεν είναι δύο κάρτες, αλλά μία που μπορεί να βρίσκεται σε δύο σημεία ταυτόχρονα. Εάν δεν την "βοηθήσεις" να καταλάβει ποια θέλεις να είναι ενεργή, οι συνέπειες είναι... απρόβλεπτες 😉. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Ισχύει ακόμα η προσφορά για 25€/μήνα από αλλαγή καρτοκινητού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Ισχύει ναι. Πρέπει να περιμένεις 3 μήνες λένε πρώτα πριν κανεις την αλλαγή. Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Εμένα δε μου είπαν κάτι για 3 μήνες, μου το πρόσφεραν και είμαι για λιγότερο από 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 3 ώρες πριν, wayfunbug said: Ισχύει ακόμα η προσφορά για 25€/μήνα από αλλαγή καρτοκινητού. Με πήρανε τηλ σήμερα για αλλαγή και δώρο τα 3 πρώτα πάγια.. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 13 ώρες πριν, wayfunbug said: Εμένα δε μου είπαν κάτι για 3 μήνες, μου το πρόσφεραν και είμαι για λιγότερο από 2 Πολύ ενδιαφέρον. Κάνω αίτηση για f2g μηπως το προλάβω με τους δωρεάν μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 2 minutes ago, paanos said: Πολύ ενδιαφέρον. Κάνω αίτηση για f2g μηπως το προλάβω με τους δωρεάν μήνες Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου, μου το πρόσφεραν αλλά δε το δέχτηκα. Μπορεί στη διαδικασία να προέκυπτε σαν πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Και εγώ σκέφτομαι να να σπάσω το συμβόλαιο μου Wind one , έχω ακόμα 3 μήνες και να μετατρέψω σε f2g το unlimited μήπως μου δώσουν καλύτερη προσφορά. Αλλά η γνωστή μου είπε ότι πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 μήνες και επίσης πρέπει να πλήρωσω 30€ για τον μετατροπή σε f2g Wind one με 100 mbps και unlimited κινητό τελική τιμή 51€ και 3 πάγια δώρο για νέους πελάτες. Wind one ανανέωση συμβολαίου μετά τους 24 μήνες τελική τιμή 63€.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Πήγαινε σε άλλη εταιρία και έλα ξανά, για να μη πληρώσεις 30€. Συνήθως πληρώνεις μόνο 12€ στις άλλες εταιρίες, την πρώτη κάρτα ανανέωσης χρόνου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Γνωστή μου με δυο συνδέσεις σταθερής και 2 κινητά Unlimited πήρε την 200 άρα στα 26€. Δεν καταλαβαίνω πως βγαίνουν οι προσφορές!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 (edited) 43 minutes ago, wayfunbug said: Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου, μου το πρόσφεραν αλλά δε το δέχτηκα. Μπορεί στη διαδικασία να προέκυπτε σαν πρόβλημα Έτσι κ αλλιώς με ενδιαφέρουν τα απεριόριστα δεδομένα οπότε παλι F2G θα πήγαινα 🙂 @Antonio21αν στη περιοχή η Wind έχει οπτικές ίνες δίνει φθηνότερα την 200αρα, συνήθως στην τιμή της 100αρας αν έχεις Wind One Edited October 1, 2022 by paanos 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Χτες πήρα μια νέα κάρτα what's up για να δοκιμάσω το σήμα της cosmote στο σπίτι σε σχέση με Wind και vodafone αλλά τα πακέτα Dada που έχει είναι για γέλια δυστυχώς. Πήρε 200 άρα fiber στην τιμή της 100 άρας σωστά. Εμένα πάντως μου την δίνουν στα 54€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Με αίτηση διακοπής θα ιδρώσει το αυτί τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 3 minutes ago, Antonio21 said: Με αίτηση διακοπής θα ιδρώσει το αυτί τους; Συνήθως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Έκανα ανανέωση συμβολαίου σταθερής στη wind πριν μια εβδομάδα στα 20,76 € για δυο χρόνια 24αρα γραμμή. Έχω καμία πιθανότητα αν βάλω και τα απεριόριστα κινητής να το πάρω πιο κάτω από 25€ ? Το έχει κάνει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 25€ είναι τιμή σούπερ, για πιο κάτω δεν νομίζω. Στο δίνει η με νέο αριθμό η μετατροπή καρτοκινητού η φορητοτητα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts