p_k Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Και στο F2G βλέπουμε ότι συνεχίζεται υπό τη μορφή προσφοράς αλλά με ταση μονιμοποίησης το πρόγραμμα απεριορίστων δεδομένων με 15 ευρώ. Θεωρώ πλήρες το F2G. 3 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Το ευχάριστο είναι ότι επιτέλους μετά από χρόνια,φαίνεται να κατασταλαζει το απεριόριστο στα 30-35 ευρώ σε όλες τις εταιρείες.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 10 ώρες πριν, paanos said: Οι τιμές από σήμερα στα καταστήματα Nova: Υπάρχουν διαθέσιμες σε οποιοδήποτε κατάστημα; Επίσης κάτι που δε καταλαβαίνω είναι τελικά υπάρχει περιορισμός με throttling ή παρόμοια σε χρήση εντός Ελλάδας και δευτερευόντως σε χρήση εντός ΕΕ; Έχω διαβάσει διάφορα, από 10GB μέχρι 512GB αλλά χωρίς να έχω το συμβόλαιο μπροστά μου δε μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Σε οποιοδήποτε κατάστημα. Ειναι οι ίδιοι όροι με τα προγράμματα WIND, οπότε κανονικά δεν πρέπει να έχει κόφτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Για χρήση εντός ΕΕ τι ξέρουμε; Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει κάποιο unlimited στη Wind πρόσφατα να μας δείξει τι γράφει περι throttling το συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 12 gb θυμάμαι , δεν είμαι 100% σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 53GB εντός της ΕΕ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 Λίγο κουφό όμως το ότι το W Unlimited κοστίζει 39€ τιμή καταλόγου προσφοράς και το F2G να βγαίνει φθηνότερα με τα απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστη ομιλία. Μπορείς και το κόβεις όποιον μήνα θέλεις και το συνεχίζεις όποτε θέλεις ενώ το συμβόλαιο είσαι κλεισμένος για 24 μήνες κι αν θελήσεις να διακόψεις θα πληρώσεις πάλι. Βέβαια το γράφει ότι δεν είναι μόνιμο πακέτο αλλά άμα γίνει θα πρέπει να τροποποιήσουν το συμβόλαιο να παρέχει κάτι παραπάνω (extra sim, και άλλα) ή να κοστίζει λιγότερο από όσο κοστίζει το απεριόριστο στο F2G. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 10 minutes ago, Arinos said: Λίγο κουφό όμως το ότι το W Unlimited κοστίζει 39€ τιμή καταλόγου προσφοράς και το F2G να βγαίνει φθηνότερα με τα απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστη ομιλία. Μπορείς και το κόβεις όποιον μήνα θέλεις και το συνεχίζεις όποτε θέλεις ενώ το συμβόλαιο είσαι κλεισμένος για 24 μήνες κι αν θελήσεις να διακόψεις θα πληρώσεις πάλι. Βέβαια το γράφει ότι δεν είναι μόνιμο πακέτο αλλά άμα γίνει θα πρέπει να τροποποιήσουν το συμβόλαιο να παρέχει κάτι παραπάνω (extra sim, και άλλα) ή να κοστίζει λιγότερο από όσο κοστίζει το απεριόριστο στο F2G. Σίγουρα θα πέσει η τιμή του συμβολαίου! Τώρα 35€, 30€ θα το δούμε σύντομα... με το νέο όνομα της εταιρίας ίσως! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 Just now, Chrischal1908 said: Σίγουρα θα πέσει η τιμή του συμβολαίου! Τώρα 35€, 30€ θα το δούμε σύντομα... με το νέο όνομα της εταιρίας ίσως! Περιμένουμε multi sim, που να δουλεύουν και οι 2 ταυτόχρονα ή και παραπάνω από 2. Αλλιώς και στα 30 κοστίζει 32.8€ και όσο δίνουν το πακέτο unlimited data 9€, θες μια ανανέωση 30€ και τα έχεις απεριόριστα με καρτοκινητό. Πιστεύω θα πρέπει τα συμβόλαια να παρέχουν κάποιες παραπάνω δυνατότητες ή και το κόστος να βγαίνει λιγότερα από το κόστος του καρτοκινητού που τα θέλει απεριόριστα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 Δίνουν σε καταστήματα 25€ το W Unlimited για καινούργιο αριθμό και χωρίς τα τέλη κινητής πάει 22.34€. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 1 ώρα πριν, Arinos said: Δίνουν σε καταστήματα 25€ το W Unlimited για καινούργιο αριθμό και χωρίς τα τέλη κινητής πάει 22.34€. Φορητότητα δέχονται; 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: Vodafone Giga Unlimited Ultra+ What’s Up Student Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 33 minutes ago, Nikolas14 said: Φορητότητα δέχονται; Μου είπαν 35€ και 30€ για φορητότητα σε άλλο κατάστημα. Θα πάρω και αύριο όμως αλλού να ρωτήσω μήπως και το δίνουν στα 25€ με φορητότητα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 14 ώρες πριν, Arinos said: Θα πάρω και αύριο όμως αλλού να ρωτήσω μήπως και το δίνουν στα 25€ με φορητότητα. Η καλύτερη τιμή που άκουσα ήταν 31.5€ τον μήνα μαζί με 3 πάγια δώρο αλλά ξέχασα να ρωτήσω αν ήταν μαζί ή χωρίς τα τέλη κινητής. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Η καλύτερη τιμή που άκουσα ήταν 31.5€ τον μήνα μαζί με 3 πάγια δώρο αλλά ξέχασα να ρωτήσω αν ήταν μαζί ή χωρίς τα τέλη κινητής.Λογικά για να μη στο επισήμαναν οι ίδιοι, είναι μάλλον ΜΕ τέλη κινητής. Μια χαρά ακούγεται. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Μου ήρθε αυτό το μήνυμα σε αριθμό f2g. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Είχα συμβόλαιο έως πριν 1 μήνα ακριβώς και γενικά είχα από το 2016-2017 περίπου συμβόλαιο και δεν μου το κατέβαζαν κάτω από 35€ και τώρα που έφυγαν δίνουν τέτοιες προσφορές για F2G νούμερα ή καινούργια... ξεφτύλα κάπως να μην σέβεσαι τον ήδη πελάτη σου. Στα 25€ είναι πάρα πολύ καλή προσφορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Λογικά για να μη στο επισήμαναν οι ίδιοι, είναι μάλλον ΜΕ τέλη κινητής. Μια χαρά ακούγεται. Επικοινώνησα πάλι με το κατάστημα σήμερα και επέμενε ότι δεν μου είπε για κανένα πάγιο δώρο και ότι είπε 30€ ακριβώς για την τιμή. Δεν ξέρω τι να πω. Αισθάνομαι πολύ μεγάλο κορόιδο από αυτή την κοροϊδία που γίνεται γενικότερα. 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 15 minutes ago, Arinos said: Επικοινώνησα πάλι με το κατάστημα σήμερα και επέμενε ότι δεν μου είπε για κανένα πάγιο δώρο και ότι είπε 30€ ακριβώς για την τιμή. Δεν ξέρω τι να πω. Αισθάνομαι πολύ μεγάλο κορόιδο από αυτή την κοροϊδία που γίνεται γενικότερα. Ελπίζω η νέα εταιρία που έρχεται σε λίγο καιρό να έχει άλλη εμπορική πολιτική γενικά για όλους! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Άραγε αν πάω πάλι στο F2G θα μπορέσω να το πάρω κι εγώ στα 25€; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 νομιίζω ότι στα 30 ευρώ είναι λογική η τιμή του. Τώρα το 5ευρο είναι δυο καφέδες δεν είναι και τραγικό. 2 Παράθεση Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga Unlimited Ultra + VDSL 100 - Nova F2G - Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 (edited) 13 minutes ago, cmvr said: νομιίζω ότι στα 30 ευρώ είναι λογική η τιμή του. Τώρα το 5ευρο είναι δυο καφέδες δεν είναι και τραγικό. Και με την απαλλαγή 10% φόρου κινητής που έχω πάει στα 27,27€. Έχω και τη σταθερή να το συνδυάσω αλλά μετά την κάκιστη εμπειρία που είχα από την εταιρεία πρόσφατα μόνο σε F2G θα πάω. Χωριά ότι δεν δίνει e-sim και WiFi Calling σε iPhone. Επισης με 20€ που δίνουν το W 10GB,παίρνω 8,5Gb στο καρτοκινητο και απεριόριστη ομιλία,το βασικότερο. Προτιμώ να μην έχω δέσμευση,γιατί για να διακόψεις συμβόλαιο λόγω κάλυψης είναι διαδικασία για γερά νεύρα και υπομονή. Edited June 16, 2022 by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: Vodafone Giga Unlimited Ultra+ What’s Up Student Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Ισχύει, χωρίς multi sim ούτε Wi-Fi calling πιστεύω πως αξίζει στα έως 30€ αλλά νομίζω πως είναι πολλά σε σχέση με τα απεριόριστα πακέτα του F2G. Στα 25€ όμως χωρίς multi sim είναι πολύ καλή τιμή όμως. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 Γενικά η οργάνωση της Wind ακόμα και στα ίδια της τα καταστήματα είναι ότι να ναι και σήμερα σου λένε άλλα και αύριο άλλα και το κάθε κατάστημα τα δικά του.Ελπίζω και πιστεύω να το φτιάξουν και αυτό στη νέα εταιρεία,απο τα μικρά ξεκινάμε για να έρθουν καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς! 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 Όντως… πήραν τηλ σε γνωστό μου (έχει Q), κ του είπαν για τα 25€ Και όλα απεριόριστα. για όποιον δε θέλει να παλεύει με κάρτες κ ημερομηνίες καλά είναι. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts