Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ


Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

apo ekgiri pigi ematha kai ego to idio,min pate tsampa avrio...opoios prolave ton kyrio eide

Μπα, μετα θα παμε στον Γερμανο και στην vodafone!:lol:

Link to comment
Share on other sites

Μπα, μετα θα παμε στον Γερμανο και στην vodafone!:lol:

 

Πρώτα στη Voda και μετά στον Γερμανό, συμφέρει πιο πολύ....:p

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα,λοιπον προχτες στις 11 το πρωι περιπου πηγα κ εκανα αιτηση για το ομνια το οποιο ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙ Κ μια αιτηση για το Ν85 σε αλλο καταστημα το οποιο κ πηρα ,το πρωτο (Ομνια) ομως δεν μου το δωσανε λογο κλειδωματος της συσκευης(imei...) k επρεπε να παρουν απο τα κεντρικα κ αυτο θα γινοταν σημερα .

Το θεμα ειναι το εξης η συνδεση για το Ν85 εγκριθηκε αμεσα κ μου παραδοθηκε το κινητο ,για το Ομνια λογικο ηταν να μην γινει η παραδοση λογο imei ομως δεν ειχε εγγριθει τοσο γρηγορα οσο του Ν85 κ η διαφορα των δυο συνδεσεων ηταν 30 λεπτα περιπου , παω σπιτι την περνω(πωλητρια) τηλεφωνο κατα τις 13:00 κ την ρωτω αν εγκριθηκε κ μου λεει οχι ακομα (μου φανηκε περιεργο) κ της λεω πως γινεται αυτο εφοσον στην αλλη συνδεση που εκανα εγγριθηκε μεσα σε 10λεπτα κ αυτη κανει τοσες ωρες κ δεν ηξερε τι να μου απαντησει κ μου ειπε θα σας τηλεφωνησω οταν ενεργοποιηθει , ε ακομα περιμενω τηλ. :cry: .

Γιατι τα εχω παρει διοτι με την συκεκριμενη ηθελα να κανω δυο συνδεσεις μια για Ομνια κ μια ενα εκ των innov8 η c905 (της λεω να τα κρατησει διοτι ειμαι κατευθειαν απο τη δουλεια κ δεν εχω τα χαρτια μαζι μου σε κανα 30λεπτο ερχομαι τις κανω ,το αποτελεσμα οταν γυρισα να εχει δωσει η μαμακισμενη το c905 κ το innov8 το πηρε ο συναδελφος της για δικο του πελατη,της λεω καλα δεν σου ειπα οτι θα ερθω κ μου ειπε εχετε αργησει ενα τεταρτο !!! μα τις λεω δεν εβρισκα να παρκαρω,το ομνια τουλαχιστον υπαρχει ? μου λεει ναι το αποτελεσμα ειναι πως φοβαμαι πως κ σε αυτο (που πραγματικα ηθελα απο την αρχη) θα μου κανει η θα μου εχει κανει μαμακια (δηλ. μπορει να το εδωσε σε αλλον δικο της-δεν γινεται να μην εχει εγγριθει η συνδεση σε 5-6ωρες κ η αλλη σε 10 λεπτα) .

Τι μπορω να κανω για να καταλαβω αν μου εκανε μαμακια η αμαμητη (τα εχω παρει μαζι της )? Τι θα κανατε στην θεση μου ?

Link to comment
Share on other sites

Τι χαρτιά υπόγραψες?

 

Τα μόνα που στέκουν... Δυστυχώς ότι είναι στο προφορικό (αν δεν είναι καταγεγραμμένο) δεν πιάνεται...

 

Εγώ, αν σου πω θα σου δώσω τσάμπα 2 xperia και 5 omnia θα ερθεις να μου τα ζητήσεις, άσχετα που δεν μπορείς να το αποδείξεις? Δεν το λέω ειρωνικά, προσπαθώ να σου εξηγήσω :)

 

ΥΓ. Τυχερός είσαι και που πρόλαβες 1 κινητό... Εγώ κανένα :(

Link to comment
Share on other sites

Επιβεβαιώνω και εγώ την λήξη της προσφοράς :(

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Link to comment
Share on other sites

Ναι δεν πηρα χαρτια αλλα την περασε την αιτηση στο συστημα αυτο δεν πιανεται?Ασε που μου ζητησε κ πιστωτικη για να γινεται η χρεωση εκει.
Link to comment
Share on other sites

Μολις τωρα πηρα τηλ. κ μου λεει πως η αιτηση εχει εγγριθει αλλα δεν τις εχουν ενεργοπιησει το imei του Οmnia mρε παιδια στεκει η με δουλέυουν εκει περα.
Link to comment
Share on other sites

Κι αν σου πουν ότι πληρώνεις κανονικά τη συσκευή τι κάνεις?

 

Παιδιά, ΠΑΝΤΑ ζητάμε χαρτιά...

 

ΥΓ. Η προσφορά ΕΛΗΞΕ... Σε 3-4 wind Θεσσαλονίκη αυτό μου είπαν...

Link to comment
Share on other sites

Θα παίξει προσφορά της Wind με 75% έκπτωση!

 

Σχεδόν σίγουρο... Μην το πάρετε και στάνταρ όμως...

Link to comment
Share on other sites

...

Γιατι τα εχω παρει διοτι με την συκεκριμενη ηθελα να κανω δυο συνδεσεις μια για Ομνια κ μια ενα εκ των innov8 η c905 (της λεω να τα κρατησει διοτι ειμαι κατευθειαν απο τη δουλεια κ δεν εχω τα χαρτια μαζι μου σε κανα 30λεπτο ερχομαι τις κανω ,το αποτελεσμα οταν γυρισα να εχει δωσει η μαμακισμενη το c905 κ το innov8 το πηρε ο συναδελφος της για δικο του πελατη,της λεω καλα δεν σου ειπα οτι θα ερθω κ μου ειπε εχετε αργησει ενα τεταρτο !!! μα τις λεω δεν εβρισκα να παρκαρω,το ομνια τουλαχιστον υπαρχει ?

 

....

 

κ σε αυτο (που πραγματικα ηθελα απο την αρχη) θα μου κανει η θα μου εχει κανει μαμακια (δηλ. μπορει να το εδωσε σε αλλον δικο της ...

 

Αν πήγαινες εσύ κανονικά με τα χαρτιά σου όλα έτοιμα κ.τ.λ και έλεγες

"Γειά σας υπάρχει το Omnia, το Inov8 και το C905;"

και σου απαντούσε αυτή

"Ναι υπάρχουν."

και έλεγες

"Ωραία έχω τα δικαιολογητικά, θα τα πάρω με νέες συνδέσεις, ας ξεκινήσουμε τη διαδικασία."

και σου απαντούσε αυτή

"Μάλιστα μισό λεπτό να φέρω τις συσκευές ... Δυστυχώς οι συσκευές που θέλετε είναι κρατημένες για έναν κύριο που ήρθε προηγουμένως και τις ήθελε αλλά δεν είχε τα δικαιολογητικά μαζί του λόγω του ότι ήρθε απο τη δουλειά του ο άνθρωπος, γι αυτό του τις κρατήσαμε μέχρι να έρθει με τα δικαιολογητικά για να κάνουμε νέες συνδέσεις."

 

Τότε πως θα αντιδρούσες και τι θα έλεγες για την "αμαμητη" ;

Θα την στόλιζες μπροστά της αυτή τη φορά φαντάζομαι, και με το δίκιο σου σε αυτή την περίπτωση, γιατί όπως είπες κι ο ίδιος

... το innov8 το πηρε ο συναδελφος της για δικο του πελατη ...

... θα μου κανει η θα μου εχει κανει μαμακια (δηλ. μπορει να το εδωσε σε αλλον δικο της ...

 

... Τι μπορω να κανω για να καταλαβω αν μου εκανε μαμακια η αμαμητη (τα εχω παρει μαζι της )? Τι θα κανατε στην θεση μου ?

 

Εγώ στη θέση σου θα ηρεμούσα λιγάκι και κυρίως θα συμπεριφερόμουνα όπως θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται και οι άλλοι ...

Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά φίλε μου ...

Τι είναι οι συσκευές για να στις κρατήσουν όταν όλοι τις θέλουν το ίδιο;

Αν έχεις όλα τα δικαιολογητικά μαζί σου και υπογράψεις κανονικά συμβόλαιο στο οποίο αναγράφεται και το IMEI της συσκευής που επέλεξες, τότε δεν χρειάζεται κανείς να σου κρατήσει τίποτα, το ίδιο το σύστημα ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ !!!

ΤΕΛΟΣ !

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αυτή η προσφορά της wind σηκώνει καταγγελία για παραπλάνηση καταναλωτή. Η διαφήμιση που πιθανόν έπαιζε μέχρι χθες, έλεγε: "Η προσφορά ισχύει για λίγες μέρες." Ενώ η πραγματικότητα είναι: "Η προσφορά ισχύει για μισή μέρα(το Σάββατο)".

 

Θα παίξει προσφορά της Wind με 75% έκπτωση!

 

Σχεδόν σίγουρο... Μην το πάρετε και στάνταρ όμως...

 

Και να γίνει αυτό, πάλι χαμένοι είμαστε σε σχέση με την προσφορά της μισής μέρας.

Link to comment
Share on other sites

Κι αν σου πουν ότι πληρώνεις κανονικά τη συσκευή τι κάνεις?

 

Παιδιά, ΠΑΝΤΑ ζητάμε χαρτιά...

 

ΥΓ. Η προσφορά ΕΛΗΞΕ... Σε 3-4 wind Θεσσαλονίκη αυτό μου είπαν...

και εγω που πηρα στην αθηνα , το ιδιο μου ειπαν.

Link to comment
Share on other sites

Μολις γυρισα και γω απο το mall. εληξε η προσφορα οπως ειπαν και τα παιδια πιο πριν αλλα αυτοι εχουνε ακομα καποιες συσκευες και συνεχιζουνε την προσφορα σαν μαγαζι και μονο....οτι να ναι κανουν δλδ για να ξεπουλησουν.

 

Θα παίξει προσφορά της Wind με 75% έκπτωση!

 

Σχεδόν σίγουρο... Μην το πάρετε και στάνταρ όμως...

 

Ηδη εβαλα την τηλεοραση να παιζει στο τερμα με το που το διαβασα :D

...OMERTA...
Link to comment
Share on other sites

κατσε φιλε γιατι δεν μας τα λες καλα ,αν θελεις να μαθεις στο πρωτο μαγαζι που πηγα 09¨10 υπηρχαν συσκευες με κρατημενα ονοματα που ηταν κ οι πιο ακριβες χωρις να βλεπω κοσμο γυρω μου ,οποτε καλα λεω εγω αμαμητη δεν μπορουσε να βαλει τουλαχιστον σε δυο ονοματα η μηπως αυτοι πουτ τις ειχαν κρατημενες ηταν ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΤΗΘΕΙ κ δεν τους εβλεπα πουθενα παρα μονο ο πω λητης να μου λεει πως ειναι πελατες μας κ γιαυτο τις εχουμε κρατησει ?

Καλα την λεω ετσι μην τα λες κ εσυ ομως οπως τα θελεις ,να σου το κανε να λεγα τι θα λεγες . Απο την δουλεια απευθειας πηγα κ δεν ειχα τα χαρτια μαζι μου τι να εκανα δηλαδη ? Απο τις 9 στους δρομους κ τελειωσα 13:00 κ τελευταια στιγμη πηρα το Ν85 ενω ημουν σιγουρος πως τουλαχιστον ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ (αν θες να μαθεις εκει τα παιδια μου την κρατησανε την συσκευη κ την πηρα μετα οταν πηγα την ταυτοτητα δηλαδη δεν με γραψανε αυτοι κ γιαυτο εγω θα ξαναπαω εστω κ για πληρωμες) Η πλακα ειναι πως επερνα κ τηλ. στο δρομο διοτι εννοειται ειχα παρει το νουμερο του καταστηματος αλλα δεν το σηκωνανε διοτι ειχε πεσει δουλεια .

Θα συμφωνουσα σε ολα μαζι σου αν δεν καβατζοναναε τις συσκευες που θελανε για δικους τους ,τους δηθεν πελατες τους που ηταν αορατοι μεχρι να εμφανιστουν ,τουλαχιστον εγω στηθηκα εκει απο νωρις .

Αυτα κ προς το παρον τελος.

Link to comment
Share on other sites

Ή δεν θέλεις, ή δεν μπορείς να καταλάβεις τι προσπαθώ να σου πω ...

 

κατσε φιλε γιατι δεν μας τα λες καλα ,αν θελεις να μαθεις στο πρωτο μαγαζι που πηγα 09¨10 υπηρχαν συσκευες με κρατημενα ονοματα που ηταν οι πιο ακριβες χωρις να βλεπω κοσμο γυρω μου

...

... δεν μπορουσε να βαλει τουλαχιστον σε δυο τουλαχιστον ονοματα η μηπως αυτοι πουτ τις ειχαν κρατημενες ηταν ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΤΗΘΕΙ ...

Αφού λοιπόν είσαι σύμφωνος με αυτή την κατ' εμέ "απαράδεκτη" νοοτροπία των ΚΡΑΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο εκνευρίζεσαι και είσαι θυμωμένος ;;;!!!!

Αυτή η "νοοτροπία" αυτούς τους κανόνες παιχνιδιού έχει = ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, δηλαδή ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει !

Απλά έπαιξες και έχασες λοιπόν ...

 

Just for the record ...

Στο πρώτο κατάστημα απλά έπαιζαν χωρίς κανόνες και κρατούσαν συσκευές ...

Ενώ στο δεύτερο απλά λειτουργούσαν σωστά, κατά FIFO :lol: (first in first out) , όποιος έρθει πρώτος εξυπηρετείται και πρώτος και τέλος ...

Link to comment
Share on other sites

εχει ληξει η προσφορα οπως μου ειπαν και εμενα στο καταστημα ζωγραφου.προλαβα παντως με μια αιτηση το σαββατο για νεα συνδεση και παρελαβα σημερα το ν85.με ειδοποιησαν κανονικα να παω να το παρω,επειδη ειχα κανει την αιτηση το σαββατο και μου ειχαν δεσμευσει συσκευη βαση ιμει
Link to comment
Share on other sites

Μήπως γνωρίζει κάποιος με την προσφορά της vodafone τι ακριβώς παίζει?

Δηλαδή είναι 300 ευρώ έκπτωση σε όλα τα κινητά, η απλά τα κινητά μέχρι την τιμή αυτή είναι δωρεάν ενώ αυτά που κοστίζουν παραπάνω χρεώνονται κανονικά?

Link to comment
Share on other sites

Μήπως γνωρίζει κάποιος με την προσφορά της vodafone τι ακριβώς παίζει?

Δηλαδή είναι 300 ευρώ έκπτωση σε όλα τα κινητά, η απλά τα κινητά μέχρι την τιμή αυτή είναι δωρεάν ενώ αυτά που κοστίζουν παραπάνω χρεώνονται κανονικά?

Φίλε είσαι σε λάθος θέμα.Καλύτερα να ρωτήσεις στο forum της Vodafone.:)

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...