aektzhs 1 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Την Πέμπτη πήραν τον πατέρα μου τηλ σε ένα καρτοκινητό που έχω χρόνια και το είχα από τον Ιανουάριο 2023 έως πριν λίγους μήνες απεριόριστο συμβόλαιο και τώρα το έχω γυρίσει πάλι καρτοκινητό και το έχω αφήσει σε μια παλιά συσκευή να κάθεται. Του πρότειναν το "κορυφαίο"πρόγραμμα με απεριόριστη ομιλία και μηνύματα και 2 GB στα 14 ευρώ,λέει ο υπάλληλος ότι είναι προνομιακή τιμή γιατί δεν έιναι στο ίδιο όνομα το κινητό με κάποιο σταθερό γιατί αλλιώς θα ήταν παραπάνω(το σταθερό είναι στο όνομα του πατέρα μου και το συγκεκριμένο κινητό στο δικό μου). Όταν είπε ο πατέρας μου που έχει ακούσει από εμένα ότι με 13 ευρώ κάρτα το δίμηνο παίρνει δώρα και πιο πολλά GB χωρίς δέσμευση 24 μηνών ο υπάλληλος λέει:"Ναι,αλλά δεν θα έχετε απεριόριστη ομιλία". Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ στο τέλος της κουβέντας ζητάει ο υπάλληλος το όνομα του κυρίου(του πατέρα μου δηλαδή)με τον οποίο μιλάει. Φυσικά ο πατέρας μου υποψιασμένος δεν το δίνει και απλά λέει ότι πρώτον δεν είναι ο κάτοχος της γραμμής και δεύτερον δεν κλείσαμε καμία συμφωνία για να γίνει ταυτοποίηση στοιχείων. Αφού ο υπάλληλος είπε με συγχωρείτε και έκλεισαν το τηλέφωνο κάνα μισάωρο μετά ήρθε ένα μήνυμα με OTP κωδικό για συμβόλαιο. Δύο πράγματα θέλω να επισημάνω προσωπικά: •δεν ήξερα ότι προωθούν το "μικρότερο"συμβόλαιο και τηλεφωνικά •ότι πρέπει να προσέχετε και να εκπαιδεύσετε τους γονείς/συγγενείς σας γιατί προσπαθούν "πλαγίως"με αθέμιτος τρόπους να κλεισουν συμβόλαιο 5 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Το προωθούν ναι από την πρώτη μέρα που βγήκε πριν 2 χρόνια περίπου. Και από 13€ εάν έχεις και άλλη σύνδεση πήγε στα 14€. Θέλει προσοχή γιατί υπάρχουν πωλητες που κάνουν τα πάντα για να πουλήσουν. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 24 minutes ago, Antonio21 said: Θέλει προσοχή γιατί υπάρχουν πωλητες που κάνουν τα πάντα για να πουλήσουν. Ναι αλλά όχι σε τόσο ακραίο επίπεδο, είναι παράνομο να κλείσουν συμβόλαιο χωρίς την άδεια του κατόχου και χωρίς ταυτοποίηση, μόνο για VoLTE θέλουν ταυτοποίηση τούτοι..... 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Την Πέμπτη πήραν τον πατέρα μου τηλ σε ένα καρτοκινητό που έχω χρόνια και το είχα από τον Ιανουάριο 2023 έως πριν λίγους μήνες απεριόριστο συμβόλαιο και τώρα το έχω γυρίσει πάλι καρτοκινητό και το έχω αφήσει σε μια παλιά συσκευή να κάθεται. Του πρότειναν το "κορυφαίο"πρόγραμμα με απεριόριστη ομιλία και μηνύματα και 2 GB στα 14 ευρώ,λέει ο υπάλληλος ότι είναι προνομιακή τιμή γιατί δεν έιναι στο ίδιο όνομα το κινητό με κάποιο σταθερό γιατί αλλιώς θα ήταν παραπάνω(το σταθερό είναι στο όνομα του πατέρα μου και το συγκεκριμένο κινητό στο δικό μου). Όταν είπε ο πατέρας μου που έχει ακούσει από εμένα ότι με 13 ευρώ κάρτα το δίμηνο παίρνει δώρα και πιο πολλά GB χωρίς δέσμευση 24 μηνών ο υπάλληλος λέει:"Ναι,αλλά δεν θα έχετε απεριόριστη ομιλία". Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ στο τέλος της κουβέντας ζητάει ο υπάλληλος το όνομα του κυρίου(του πατέρα μου δηλαδή)με τον οποίο μιλάει. Φυσικά ο πατέρας μου υποψιασμένος δεν το δίνει και απλά λέει ότι πρώτον δεν είναι ο κάτοχος της γραμμής και δεύτερον δεν κλείσαμε καμία συμφωνία για να γίνει ταυτοποίηση στοιχείων. Αφού ο υπάλληλος είπε με συγχωρείτε και έκλεισαν το τηλέφωνο κάνα μισάωρο μετά ήρθε ένα μήνυμα με OTP κωδικό για συμβόλαιο. Δύο πράγματα θέλω να επισημάνω προσωπικά: •δεν ήξερα ότι προωθούν το "μικρότερο"συμβόλαιο και τηλεφωνικά •ότι πρέπει να προσέχετε και να εκπαιδεύσετε τους γονείς/συγγενείς σας γιατί προσπαθούν "πλαγίως"με αθέμιτος τρόπους να κλεισουν συμβόλαιο Γελίοι ,πήγαινε τον CU ή What's Up. Με What's Up πάλι με 15€η κάρτα 2.5GB συν απεριόριστα ομιλία σην το τοκεν πες Bronze +1GB για ένα μήνα Διαφορετικά πάλι συνεφέρει CU ή Simple CU που πληρώνεις μια φορά τον χρόνο χωρίς συνέχεια κάρτες. Η φορητότητα είναι σκληρή τιμωρία μόνο έτσι καταλαβαίνουν! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Θέλω να ρωτήσω εγώ.Εχω nova σταθερό ίντερνετ τηλεοραση και 2 γραμμές με απεριόριστα όλα,η δεύτερη γραμμή την οποία χρησιμοποιείται από την σύζυγό μου(στο όνομα μου είναι βέβαια)στα 21 ευρώ μου το είχαν κάνει.Η πρώτη η δική μου λήγει τον Αύγουστο του 2025 στα 32 ευρώ εινα.,η δεύτερη το 2026 Ιούνιο.Αν θελήσω να διακόψω την πρώτη γραμμή που λήγει τον Αύγουστο,πχ και αλλάξω εταιρεία,σε αυτήν την περίπτωση θα με κόψουν και την δεύτερη γραμμή ; Σε αυτήν την περίπτωση η τιμή θα είναι 21 ευρώ η όχι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: •δεν ήξερα ότι προωθούν το "μικρότερο"συμβόλαιο και τηλεφωνικά Το ίδιο έγινε σε μένα με F2G 17 χρονών 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 50 minutes ago, Bas said: Το ίδιο έγινε σε μένα με F2G 17 χρονών Το έχουν κάνει σύστημα αυτοί Αν έχεις Q θέλουν να πας FREE2GO Εάν έχεις FREE2GO μετά θέλουν να πας συμβόλαιο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 7 minutes ago, elkons said: Το έχουν κάνει σύστημα αυτοί Αν έχεις Q θέλουν να πας FREE2GO Εάν έχεις FREE2GO μετά θέλουν να πας συμβόλαιο Και αν πας συμβόλαιο να αγοράζεις μετοχές; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Just now, Bas said: Και αν πας συμβόλαιο να αγοράζεις μετοχές; Τρως στη μάπα 2 χρονάκια δέσμευση 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Εντομεταξυ δίνει το what's up με 13.5€ 2.5 GB και απεριόριστα λεπτά, δίνει και άλλα 5 GB δώρο οπότε πάει 7.5 GB + απεριόριστα λεπτά και αυτοί ακόμα δίνουν 2 GB τα οποία πραγματικά δεν είναι τίποτα. Έβγαλε και το CU ένα πρόγραμμα που δίνει με προπληρωμή ενός έτους 15 GB τον μήνα και απεριόριστα λεπτά, που το ποσό βγαίνει μηνιαίως λιγότερα από 13€. Το καλύτερο είναι στην καρτοκινητή αυτά και όχι συμβόλαια. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Η nova εστιάζει στα συμβόλαια περισσότερο Οι άλλες κοιτούν λίγο περισσότερο τις καρτοκινητές τους από τη Nova. Αλλά συμβόλαια θέλουν οκ Η προσφορά του Wh είναι μέχρι 31/10 αλλά είναι ξεχασμένη αν δεις στο δείτε περισσότερα από κάτω λέει εώς 31/10 ενώ έχουμε 3/11 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος 14 ώρες πριν, elkons said: τοκεν πες Bronze Bronze token το 2024, μόνο εσύ παίζει να παίρνεις 😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος Ε είπα το κατώτερο τοκεν πόσα GB βγαίνουν Πρέπει να φύγει είναι άθλιο αφού πάλι υα πάρουν το ίδιο ποσό τι νόημα έχει να πας στο Γερμανό ή περίπτερο να σ δώσουν Bronze; Μια φορά πήγα στο Γερμανό αφού ήμουν και έξω είπα να κάνω εκεί ανανέωση πλήρωσα με κάρτα Bronze είδα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος 21 ώρες πριν, Hliasat said: Θέλω να ρωτήσω εγώ.Εχω nova σταθερό ίντερνετ τηλεοραση και 2 γραμμές με απεριόριστα όλα,η δεύτερη γραμμή την οποία χρησιμοποιείται από την σύζυγό μου(στο όνομα μου είναι βέβαια)στα 21 ευρώ μου το είχαν κάνει.Η πρώτη η δική μου λήγει τον Αύγουστο του 2025 στα 32 ευρώ εινα.,η δεύτερη το 2026 Ιούνιο.Αν θελήσω να διακόψω την πρώτη γραμμή που λήγει τον Αύγουστο,πχ και αλλάξω εταιρεία,σε αυτήν την περίπτωση θα με κόψουν και την δεύτερη γραμμή ; Σε αυτήν την περίπτωση η τιμή θα είναι 21 ευρώ η όχι; Εάν κόψεις την πρώτη γραμμή που κατά την γνώμη μου είναι τσιμπημενη η τιμή του,η τιμή του δεύτερου θα ανέβει κατά πάσα πιθανότητα. Βέβαια επειδή έχεις και άλλες γραμμές ίσως και να μην γίνει αυτό επειδή ψοφανε να κρατήσουν συμβόλαια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος 1 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος (edited) 40 minutes ago, Antonio21 said: Νόβα ονλυυυυ 🥳😜🤣🎉 Edited 5 Νοέμβριος by Nickchris36 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Αυτή η NOVA (ποια NOVA, NOVάρα!), άλλαξε τόσο πολύ που θυμίζει παλιές καλές εποχές TIM. Στο F2G που εχω στο συρτάρι από το Γενάρη αποφάσισαν - αφού μου το έδωσαν για 2 μήνες το καλοκαίρι από το πουθενά και στα μισά του δεύτερου μου το πήραν πίσω - να μου δώσουν την πρώτη του Νοέμβρη ξανά τα 600+600 αλλά χωρίς αυτή τη φορά το 1cent δώρο. Βλέπω την κίνηση τα ξημερώματα της 1ης στο myF2G λέω, "προσπαθουν να με κάνουν να τους βάλω κάρτα". Ανοίγω το τηλ σήμερα από τότε και τί να δω! Μου τα ξαναφάνε όλα!! Σε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ νούμερο. Κι όχι μόνο μου τα φάγανε, μου στείλανε και ενημερωτικά sms "έχετε καταναλωσει το 80% των λεπτών/mb της προσφοράς". Τους έστειλα μήνυμα στο τσατ να μου εξηγήσουν πώς καταναλωσα τα λεπτά στις 2 τα ξημερωματα με το τηλ κλειστό και η ιστορία έχει ώς εξής: - πώς καταναλωθηκαν τα λεπτά σε κλειστό τηλεφωνο? - ο αριθμό σας φαίνεται απενεργοποιημένος λόγω μη ανανεωσης τους τελευταιους 2 μήνες. - ο αριθμός δεν είναι απενεργοποιημένος, δεχεται κανονικά κλήσεις & μήνυμα. αλλά τι σχεση έχει αυτό? τα mb & τα λεπτά πώς καταναλωθηκαν σε κλειστή συσκευή - επειδή ο αριθμός φαίνεται ανενεργός, έγινε απενεργοποιηση της προσφοράς. - δλδ μου δώσατε από το πουθενα μια προσφορά και μου τη φάγατε μόνοι σας ενώ ξέρατε από πριν οτι ο αριθμός είναι "ανενεργός" για εσάς. - κάποιος θα επικοινωνησει μαζί σας, έχετε αριθμό υπόθεσηςΧΧΧΧ . Καλό απόγευμα. :p :p :p *θα ανεβασω τα screenshot από τα μηνυματα αργότερα γιατί είναι από ένα αρχαίο xiaomi 3 6 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 27 minutes ago, ParafronGR said: - ο αριθμό σας φαίνεται απενεργοποιημένος λόγω μη ανανεωσης τους τελευταιους 2 μήνες. Εγώ απορώ σε ποια βάση συνεχίζεις τη συζήτηση μετά από αυτή τη φράση. Τα λόγια είναι περιττά... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 1 hour ago, ParafronGR said: Αυτή η NOVA (ποια NOVA, NOVάρα!), άλλαξε τόσο πολύ που θυμίζει παλιές καλές εποχές TIM. Στο F2G που εχω στο συρτάρι από το Γενάρη αποφάσισαν - αφού μου το έδωσαν για 2 μήνες το καλοκαίρι από το πουθενά και στα μισά του δεύτερου μου το πήραν πίσω - να μου δώσουν την πρώτη του Νοέμβρη ξανά τα 600+600 αλλά χωρίς αυτή τη φορά το 1cent δώρο. Βλέπω την κίνηση τα ξημερώματα της 1ης στο myF2G λέω, "προσπαθουν να με κάνουν να τους βάλω κάρτα". Ανοίγω το τηλ σήμερα από τότε και τί να δω! Μου τα ξαναφάνε όλα!! Σε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ νούμερο. Κι όχι μόνο μου τα φάγανε, μου στείλανε και ενημερωτικά sms "έχετε καταναλωσει το 80% των λεπτών/mb της προσφοράς". Τους έστειλα μήνυμα στο τσατ να μου εξηγήσουν πώς καταναλωσα τα λεπτά στις 2 τα ξημερωματα με το τηλ κλειστό και η ιστορία έχει ώς εξής: - πώς καταναλωθηκαν τα λεπτά σε κλειστό τηλεφωνο? - ο αριθμό σας φαίνεται απενεργοποιημένος λόγω μη ανανεωσης τους τελευταιους 2 μήνες. - ο αριθμός δεν είναι απενεργοποιημένος, δεχεται κανονικά κλήσεις & μήνυμα. αλλά τι σχεση έχει αυτό? τα mb & τα λεπτά πώς καταναλωθηκαν σε κλειστή συσκευή - επειδή ο αριθμός φαίνεται ανενεργός, έγινε απενεργοποιηση της προσφοράς. - δλδ μου δώσατε από το πουθενα μια προσφορά και μου τη φάγατε μόνοι σας ενώ ξέρατε από πριν οτι ο αριθμός είναι "ανενεργός" για εσάς. - κάποιος θα επικοινωνησει μαζί σας, έχετε αριθμό υπόθεσηςΧΧΧΧ . Καλό απόγευμα. 😛 😛 😛 *θα ανεβασω τα screenshot από τα μηνυματα αργότερα γιατί είναι από ένα αρχαίο xiaomi Αφού είπαν είπαν απενεργοποιημένος δεν νομίζω πως θα κάνουν κάτι σιγά μην ασχολούνται 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 1 hour ago, ParafronGR said: Αυτή η NOVA (ποια NOVA, NOVάρα!), άλλαξε τόσο πολύ που θυμίζει παλιές καλές εποχές TIM. Στο F2G που εχω στο συρτάρι από το Γενάρη αποφάσισαν - αφού μου το έδωσαν για 2 μήνες το καλοκαίρι από το πουθενά και στα μισά του δεύτερου μου το πήραν πίσω - να μου δώσουν την πρώτη του Νοέμβρη ξανά τα 600+600 αλλά χωρίς αυτή τη φορά το 1cent δώρο. Βλέπω την κίνηση τα ξημερώματα της 1ης στο myF2G λέω, "προσπαθουν να με κάνουν να τους βάλω κάρτα". Ανοίγω το τηλ σήμερα από τότε και τί να δω! Μου τα ξαναφάνε όλα!! Σε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ νούμερο. Κι όχι μόνο μου τα φάγανε, μου στείλανε και ενημερωτικά sms "έχετε καταναλωσει το 80% των λεπτών/mb της προσφοράς". Τους έστειλα μήνυμα στο τσατ να μου εξηγήσουν πώς καταναλωσα τα λεπτά στις 2 τα ξημερωματα με το τηλ κλειστό και η ιστορία έχει ώς εξής: - πώς καταναλωθηκαν τα λεπτά σε κλειστό τηλεφωνο? - ο αριθμό σας φαίνεται απενεργοποιημένος λόγω μη ανανεωσης τους τελευταιους 2 μήνες. - ο αριθμός δεν είναι απενεργοποιημένος, δεχεται κανονικά κλήσεις & μήνυμα. αλλά τι σχεση έχει αυτό? τα mb & τα λεπτά πώς καταναλωθηκαν σε κλειστή συσκευή - επειδή ο αριθμός φαίνεται ανενεργός, έγινε απενεργοποιηση της προσφοράς. - δλδ μου δώσατε από το πουθενα μια προσφορά και μου τη φάγατε μόνοι σας ενώ ξέρατε από πριν οτι ο αριθμός είναι "ανενεργός" για εσάς. - κάποιος θα επικοινωνησει μαζί σας, έχετε αριθμό υπόθεσηςΧΧΧΧ . Καλό απόγευμα. 😛 😛 😛 *θα ανεβασω τα screenshot από τα μηνυματα αργότερα γιατί είναι από ένα αρχαίο xiaomi Βόβα ονλι Εγγύηση στη καταντια 1 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος https://www.techvalue.info/gb-katanalosi-1-mina-8mbps/ 2 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος Προκαλώ τον συντάκτη του συγκεκριμένου site να κατεβάσει ξανά σε υπολογιστή τα Windows και να τα περάσει σε usb από το media creation tool με 8mbps. Θέλω να πει πόσες ώρες έκανε τη διαδικασία 😃 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος Δεν βρίσκω κανένα λάθος στους υπολογισμούς αυτού του άρθρου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 1 hour ago, VIPdriver said: https://www.techvalue.info/gb-katanalosi-1-mina-8mbps/ Οι υπολογισμοί είναι σωστότατοι. 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος Γιατί ποιος είπε πως οι υπολογισμοί είναι λάθος; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts