Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αύριο θα έρθει ο κουριερ να υπογράψω άρα θα έχω περιθώριο 14 μέρες η όχι; δεν με ρώτησαν για άμεση φορητοτητα

Πάρε και ρώτησε τους εκτός αν μπορείς να διαβάσεις τους όρους όταν θα σου φέρουν το συμβόλαιο. Το γράφει μέσα. Εμένα με ρώτησαν πάντως από την νόβα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάρε και ρώτησε τους εκτός αν μπορείς να διαβάσεις τους όρους όταν θα σου φέρουν το συμβόλαιο. Το γράφει μέσα. Εμένα με ρώτησαν πάντως από την νόβα.

ρώτησα. ισχύει το 14ημερο

18 minutes ago, ilka71 said:
1 ώρα πριν, looneygirl said:

Ισχύει ότι θα περιμένεις 14 ημέρες για την ενεργοποίηση ή θα γίνει άμεσα; Γιατί αν ισχύει το 14ημερο η αίτηση σου θα μπει σε αναμονή για 14 ημέρες οπότε δεν θα σταλεί στη Nova κανένα αίτημα! Οπότε η Nova δεν είναι σε θέση να σου κάνει καμία προσφορά εφόσον δεν θα λάβει το αίτημα. Όσο η αίτηση σου είναι σε αναμονή (14 ημέρες) μπορείς να ακυρώσεις σε αυτό το διάστημα. Μετά όχι 

Edited by AlexM2

Ισχύει ότι θα περιμένεις 14 ημέρες για την ενεργοποίηση ή θα γίνει άμεσα; Γιατί αν ισχύει το 14ημερο η αίτηση σου θα μπει σε αναμονή για 14 ημέρες οπότε δεν θα σταλεί στη Nova κανένα αίτημα! Οπότε η Nova δεν είναι σε θέση να σου κάνει καμία προσφορά εφόσον δεν θα λάβει το αίτημα. Όσο η αίτηση σου είναι σε αναμονή (14 ημέρες) μπορείς να ακυρώσεις σε αυτό το διάστημα. Μετά όχι 

Λες να το τραβήξουν τόσο πολύ; Η καλύτερη λύση ήταν να το κάνει καρτοκινητή για εμένα αφού κυνηγούσε την προσφορά. Εγώ έτσι έκανα. Το έκανα what’s up από f2g σε δυο μέρες είχε ενεργοποιηθεί στην COSMOTE και αμέσως πήρα την προσφορά και όλα καλά. Τώρα χαίρομαι τα απεριόριστα.

Η Vodafone τι προσφορά σου έκανε και επέλεξες να το κανείς συμβόλαιο και όχι καρτοκινητή αφού κυνηγούσες την πρόσφορα της nova?

54 minutes ago, looneygirl said:

Λες να το τραβήξουν τόσο πολύ; Η καλύτερη λύση ήταν να το κάνει καρτοκινητή για εμένα αφού κυνηγούσε την προσφορά. Εγώ έτσι έκανα. Το έκανα what’s up από f2g σε δυο μέρες είχε ενεργοποιηθεί στην COSMOTE και αμέσως πήρα την προσφορά και όλα καλά. Τώρα χαίρομαι τα απεριόριστα.

Έτσι είναι η διαδικασία φορητότητας

Edited by AlexM2

Η Vodafone τι προσφορά σου έκανε και επέλεξες να το κανείς συμβόλαιο και όχι καρτοκινητή αφού κυνηγούσες την πρόσφορα της nova?

20 ευρώ η μια όλα απεριόριστα 3 γραμμές οι 2 στο ένα ΑΦΜ η 3η μόνη της σε άλλο ΑΦΜ. χωρίς σταθερό

9 ώρες πριν, ilka71 said:

αύριο θα έρθει ο κουριερ να υπογράψω άρα θα έχω περιθώριο 14 μέρες η όχι; δεν με ρώτησαν για άμεση φορητοτητα

Θα ψάξεις να βρεις το κουτάκι που θα λέει για άμεση υλοποίηση της αίτησης ή κάτι τέτοιο και θα το σημειώσεις, αν δεν είναι ήδη σημειωμένο, αλλιώς η nova δε θα μπορεί να σου κάνει προσφορά. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

καλησπέρα εχω εγω και η σύζυγός unlimited +15gb στο σπίτι το σταθερό κοσμοτε σέρνεται ενω το κινητό παει αστραπιαία. σκέφτομουν με το twin sim να κανω πακετο unlimited και να την βαλω σε ρούτερ αλλά δυστυχώς μου ειπαν πως δε γίνεται καθως η μια απο τις 2 πρέπει να ειναι απενεργοποιημένη.

αν συνδυασω λοιπόν τις δυο συνδέσεις και κανω ένα τρίτο unlimited dataς σκοπό να μπει σε ρουτερ και να κοψω το κόσμοτε τι να ζητήσω να δώσουν σα δώρο. πηρε το ματι μου σε αλλο θεμα ότι εδωσαν το galaxy s23 στα 400 ευρω

1 hour ago, some1 said:

καλησπέρα εχω εγω και η σύζυγός unlimited +15gb στο σπίτι το σταθερό κοσμοτε σέρνεται ενω το κινητό παει αστραπιαία. σκέφτομουν με το twin sim να κανω πακετο unlimited και να την βαλω σε ρούτερ αλλά δυστυχώς μου ειπαν πως δε γίνεται καθως η μια απο τις 2 πρέπει να ειναι απενεργοποιημένη.

αν συνδυασω λοιπόν τις δυο συνδέσεις και κανω ένα τρίτο unlimited dataς σκοπό να μπει σε ρουτερ και να κοψω το κόσμοτε τι να ζητήσω να δώσουν σα δώρο. πηρε το ματι μου σε αλλο θεμα ότι εδωσαν το galaxy s23 στα 400 ευρω

Εγω ειχα παρει με το unlimited 15 στα 26€ , 200€ δωροεπιταγή για καταστήματα Κωτσόβολο-Public-NOVA σε συνδυασμό με σταθερο. Ρωτα αν ισχυει ακόμα αν θες και πες και σε εμενα γιατί λεω να κανω αλλο ενα τέτοιο unlimited 15 χωρίς σταθερο αυτη τη φορα σε αλλο ΑΦΜ. Αυτες οι επιδοτήσεις ισχύουν χωρίς σταθερο;

Τελικα γινεται νέο συμβόλαιο νοβα χωρίς να μιλήσω καθολου στο τηλεφωνο , μόνο από το σαιτ;

Καλησπέρα σας. 

Με πήραν τηλέφωνο από εξωτερικό συνεργάτη και μου είπαν ότι έχουν για προφορά για λίγες ημέρες μετατροπή F2go σε Unlimited στα 21€ και δύο πάγια δώρο. Ο υ

Η νέος αριθμός στα 21€ με ένα μήνα δώρο το πάγιο. 

Η προσφορά δεν ισχύει για φορητοτητα. 

16 ώρες πριν, Antonio21 said:

Καλησπέρα σας. 

Με πήραν τηλέφωνο από εξωτερικό συνεργάτη και μου είπαν ότι έχουν για προφορά για λίγες ημέρες μετατροπή F2go σε Unlimited στα 21€ και δύο πάγια δώρο. Ο υ

Η νέος αριθμός στα 21€ με ένα μήνα δώρο το πάγιο. 

Η προσφορά δεν ισχύει για φορητοτητα. 

Καλησπέρα. Με πήραν από την nova και μου έκαναν την ίδια ακριβώς προσφορά για μετατροπή καρτοκινητου Q σε συμβόλαιο unlimited με 21€ ευρώ το μήνα και δώρο 2 πάγια. Αξίζει λετε;

37 minutes ago, Azmodei said:

Καλησπέρα. Με πήραν από την nova και μου έκαναν την ίδια ακριβώς προσφορά για μετατροπή καρτοκινητου Q σε συμβόλαιο unlimited με 21€ ευρώ το μήνα και δώρο 2 πάγια. Αξίζει λετε;

Ναι. Αν σε εξυπηρετεί το δίκτυο αξίζει. 

Να πω επισης σε περίπτωση που καποιος από εσάς έχει εταιρικά στην κατοχή του ότι πριν 1.5 περίπου μήνα πήρα προσφορά από την nova στα 346€ για 30 κινητά απεριόριστα όλα+100αρα γραμμή στην επιχειρηση. Επισης οι 10 γραμμεσ έχουν και συσκευή μαζί. βγαίνει στα 14€/γραμμή με συσκευή και στα 9€/γραμμή χωρίς συσκευή 

Πελάτης παρά πολλά χρόνια βεβαια, αν παίζει ρόλο. 

Edited by panos.k2

20 ευρώ η μια όλα απεριόριστα 3 γραμμές οι 2 στο ένα ΑΦΜ η 3η μόνη της σε άλλο ΑΦΜ. χωρίς σταθερό

Τελικά υπέγραψες; Τι έγινε; Σε πήραν ή τους πήρες καλύτερα για την προσφορά της νόβα;

Τελικά υπέγραψες; Τι έγινε; Σε πήραν ή τους πήρες καλύτερα για την προσφορά της νόβα;

υπέγραψα χτες. έχω τις κάρτες της Vodafone αλλά ακόμα είμαι nova. μόλις ενεργοποιηθεί η Vodafone θα καλέσω τον εξωτερικό συνεργάτη της nova μπας και μου δώσουν καλύτερη προσφορά από τα 20 της Vodafone

1 minute ago, ilka71 said:
52 minutes ago, looneygirl said:

υπέγραψα χτες. έχω τις κάρτες της Vodafone αλλά ακόμα είμαι nova. μόλις ενεργοποιηθεί η Vodafone θα καλέσω τον εξωτερικό συνεργάτη της nova μπας και μου δώσουν καλύτερη προσφορά από τα 20 της Vodafone

Μόλις ενεργοποιηθεί η vodafone δε θα έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. 

31 minutes ago, ilka71 said:
58 minutes ago, dasnowy said:

αφού είναι 14 μέρες δεν είναι;

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι σωστά το έγραψα και πιο πάνω! Αν έχεις επιλέξει άμεση φορητότητα δεν μπορείς να φύγεις .Αν έχεις επιλέξει να μείνει σε αναμονή 14 ημέρες  μπορέσεις να ακυρώσεις μέσα στο διάστημα των 14 ημερών αλλά η αίτηση σου δεν θα πάει ποτέ στην Nova!Οπότε δεν θα πάρεις προσφορά!Μετά τις 14 μέρες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!Θα χάσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης και θα πληρώσεις το πρόστιμο όπως και να έχει 

Από το Site της ΕΕΤΤ

Σε περίπτωση που έχετε (α) αιτηθεί εγγράφως την ενεργοποίηση της σύνδεσης πριν την πάροδο των 14 ημερολογιακών ημερών και (β) αποδεχθεί ρητώς την απώλεια του δικαιώματος υπαναχώρησης αζημίως (μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση), ισχύουν τα ακόλουθα:

Πριν το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών: Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση μόνο έως την ενεργοποίηση της σύνδεσης.

Μετά το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών: Δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να υπαναχωρήσετε αζημίως.

Edited by AlexM2

57 minutes ago, ilka71 said:
1 hour ago, dasnowy said:

αφού είναι 14 μέρες δεν είναι;

Αν επέλεξες η σύνδεση να υλοποιηθεί μετά από 14 μέρες, η nova δε θα λάβει το αίτημα κατά την προθεσμία της υπαναχώρησης.

Αν επέλεξες η σύνδεση να υλοποιηθεί άμεσα, μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης. Όμως, η nova έχει μια μικρή προθεσμία μίας μέρας για να σου κάνει αντιπροσφορά μέχρι να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση της σύνδεσης.

Εσυ τι επέλεξες στη σύμβαση? 

Edited by dasnowy

μετά 14 μέρες λέει. άρα για πείτε πως μπορώ να εκμαιεύσω αντιπροσφορα από την νόβα εάν δεν ξέρει μέχρι την 14η μέρα ότι φεύγει η γραμμή;; 5c296f3716092f6258079447b06335a8.jpg

Πρέπει να κάνεις υπαναχώρηση στη vodafone και να ξανά κάνεις αίτηση φορητότητας με άμεση υλοποίηση. Μιλά με τη vodafone να δεις μήπως μπορείς να πάρεις την ίδια προσφορά ξανά αλλά με άμεση υλοποίηση αίτησης. Αλλιώς, αν δε πήρες επιδότηση συσκευής, το πέναλτι διακοπής τον πρώτο μήνα είναι ίσο με δύο μηνιαία πάγια. 

Πρέπει να κάνεις υπαναχώρηση στη vodafone και να ξανά κάνεις αίτηση φορητότητας με άμεση υλοποίηση. Μιλά με τη vodafone να δεις μήπως μπορείς να πάρεις την ίδια προσφορά ξανά αλλά με άμεση υλοποίηση αίτησης. Αλλιώς, αν δε πήρες επιδότηση συσκευής, το πέναλτι διακοπής τον πρώτο μήνα είναι ίσο με δύο μηνιαία πάγια. 
καλά εγώ νόμιζα ότι ΈΠΡΕΠΕ να ζητήσω το 14ημερο για να έχει χρόνο η νόβα να κάνει αντιπροσφορα. καλά χεστο ας πάω στην βοντα βαρέθηκα. άρα για να ενεργοποιηθω στην βοντα πρέπει να περάσουν 14 μέρες; ;

Ακριβώς. Άλλη επιλογή να κάνεις υπαναχωρήση και να πας με άμεση φορητότητα σε καρτοκινητό. Και μετά παίρνεις τηλέφωνο τη nova και ρωτάς αν (;) θα στο δώσουν. Οι γραμμές όμως πρέπει να είναι όλες στο ίδιο ΑΦΜ.

Δεύτερη λύση να πάρεις τηλέφωνο τον εξωτερικό συνεργάτη να του πεις ότι έκανες φορητότητα που θα ξεκινήσει σε 14 μέρες. Αν πετύχεις να στο δώσει έχει καλώς. Το πολύ-πολύ αν δεν σε πιστέψει, ζήτησε e-mail να του στείλεις screenshot από την αίτηση που έκανες

21 minutes ago, ilka71 said:
27 minutes ago, dasnowy said:

καλά εγώ νόμιζα ότι ΈΠΡΕΠΕ να ζητήσω το 14ημερο για να έχει χρόνο η νόβα να κάνει αντιπροσφορα. καλά χεστο ας πάω στην βοντα βαρέθηκα. άρα για να ενεργοποιηθω στην βοντα πρέπει να περάσουν 14 μέρες; ;

Μετά από 14 μέρες θα ξεκινήσει η φορητότητα που παίρνει λίγες μέρες, το πολύ μια εβδομάδα. 

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ