Mark_K Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Ε, λογικά θα θέλει να υπογράψεις κάτι. Μάλλον θα σου στείλουν με κούριερ και θα ζητήσουν ταυτότητα. Θα γίνεται σε κατάστημα πιο γρήγορα, αλλά ίσως χάνεις το δικαίωμα της υπαναχώρησης. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Η προσφορά για το τριήμερο. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Όντως είναι στα 39 και έκαναν και άλλες μειώσεις πχ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-one/wind-one-100mbps-5gb από 55 που είχε πήγε 45. Είναι που ήταν υψηλή η φορολογία οχι οτι φοβήθηκαν τυχόν καμπάνες.. Και εγώ την ίδια απορία με τα άλλα παιδιά έχω. Τα 39 ευρώ unlimited, μπαίνει κόφτης ταχύτητας στα 15 gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει πότε ακριβώς εμφανίζεται στο myWIND ένας λογαριασμός μηνιαίος; Την ίδια ημέρα που εκδίδεται ή υπάρχει κάποια καθυστέρηση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Συνήθως αν πχ εκδοθεί στις 17 (στην περίπτωσή μου), το οφειλόμενο ποσό εμφανίζεται στις 18 αλλά το pdf και ανάλυση κλήσεων ή χρεώσεων στις 19. Τον τελευταίο καιρό (κατά την διάρκεια και μετά της μετακόμισης τους) ο λογαριασμός εκδίδεται στις 17 αλλά καθυστερεί να εμφανιστεί, από 2 έως και 10 μέρες μου έχει τύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Ευχαριστώ, το οφειλόμενο ποσό και το pdf εμφανίζονται στην εφαρμογή myWIND στο κινητό; Ή μόνο στον υπολογιστή; Ή και στα δύο; Μετά από χρόνια επέστρεψα σε συμβόλαιο και έχω απορίες όπως καταλαβαίνεις. Επίσης τι προθεσμία δίνει μέχρι τη λήξη πληρωμής; Πόσες μέρες; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Και τα δύο εμφανίζονται ταυτόχρονα σε κινητό/υπολογιστή/sms με την καθυστέρηση που είπα. 28 μέρες περίπου έχει (δηλαδή πχ εκδόθηκε 17/05 και λήγει 15/06). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 (edited) Και τα δύο εμφανίζονται ταυτόχρονα σε κινητό/υπολογιστή/sms με την καθυστέρηση που είπα. 28 μέρες περίπου έχει (δηλαδή πχ εκδόθηκε 17/05 και λήγει 15/06). Sms ακόμη δεν έλαβα. Ήρθε η ενημερωση στην εφαρμογή για τον λογαριασμό, το pdf όμως δεν ανοιγει ακόμη. Προφανώς θα θέλει χρόνο. Ουτε στον υπολογιστη φαινεται το pdf. Ενεργοποίηση του ebill έκανα σήμερα και μου είπαν από την εξυπηρέτηση ότι θέλει 24 ώρες για να το εμφανίσει. Nα σημειωθεί ότι σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός, σήμερα εμφανίστηκε και στο myWind, χωρίς όμως να δείχνει ακόμη το pdf. Edited June 11, 2020 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Το pdf τότε και το SMS θα έρθουν αύριο το πρωί. Αφού έχει εμφανιστεί το ποσό μπορείς να το πληρώσεις τώρα και μπορείς να κρατήσεις τον κωδικό πληρωμής αν πληρώνεις από τράπεζα (που αρχίζει με RF), είναι ο ίδιος πάντα για να μην τον ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Το pdf τότε και το SMS θα έρθουν αύριο το πρωί. Αφού έχει εμφανιστεί το ποσό μπορείς να το πληρώσεις τώρα και μπορείς να κρατήσεις τον κωδικό πληρωμής αν πληρώνεις από τράπεζα (που αρχίζει με RF), είναι ο ίδιος πάντα για να μην τον ψάχνεις. Ωραία, ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες. Αν έχω κι άλλες απορίες θα σου τις ρωτήσω. Επομένως το sms έρχεται απ' ό,τι κατάλαβα, ταυτόχρονα με την εμφάνιση του pdf. Στο pdf εμφανίζεται ολόκληρη η ανάλυση κλήσεων; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Την Ανάλυση κλήσεων μπορείς να την δεις μόνο από υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Kαι κάτι τελευταίο για σήμερα: Την ενεργοποίηση του ebill την έκανα μετά την έκδοση του πρώτου λογαριασμού. Στο mail μου δεν ήρθε κάτι. Αυτό σημαίνει ότι από τον επόμενο λογαριασμό θα λαμβάνω και mail; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Ε, λογικό δεν είναι αν ενεργοποιήσεις το e bill μετά την έκδοση του λογαριασμού να μην σου έρθει κάτι; Τον επόμενο μήνα περίμενε email και sms. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Mail δεν έχω παρατηρήσει ποτέ αν έχει έρθει (μάλλον πάει στα spam) αλλά νομίζω ότι έρχεται μαζι με το sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Εμένα πάντα μου έρχεται. Και μάλιστα έχει συνημμένο το PDF του λογαριασμού. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 (edited) Εμένα πάντα μου έρχεται. Και μάλιστα έχει συνημμένο το PDF του λογαριασμού. Sent from my Galaxy S10e Ωραία, για να δούμε λοιπόν από τον επόμενο λογαριασμό τι θα γίνει. Το ebill το ενεργοποίησα μέσα από την εφαρμογή, δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο. Επομένως μπορείς να λαμβάνεις και sms και mail. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, σωστά; Edited June 11, 2020 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Σωστά, και τα 2 έρχονται. Δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις ένα από τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Σωστά, και τα 2 έρχονται. Δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις ένα από τα δύο. Στην εξ. πελατων αυτό ισχυρίζονταν, ότι έρχεται ή το ένα ή το άλλο... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Δεν έχει καν επιλογή για ένα από τα δύο, στις ρυθμίσεις e-bill έχει απλά διακόπτη ενεργοποίησης και πεδία για τον αριθμό τηλεφώνου και email για να έρχονται οι ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Μόνο καλά; Άψογα κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Είναι άριστη τιμή αν σκεφτείς ότι το σταθερό μόνο του το δίνουν στα 35€, και το κινητό μόνο του στα 40€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Είναι άριστη τιμή αν σκεφτείς ότι το σταθερό μόνο του το δίνουν στα 35€, και το κινητό μόνο του στα 40€. Και από χθές επανήλθε η τιμή του unlimited στα 44,90€. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Στο site, αν τους πάρεις τηλέφωνο θα στο δώσουν στα 40 (σου κάνουν χάρη :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Unlimited της πονηριάς. Ανέβασαν στο fb διαφήμιση για το συγκεκριμένο πακέτο και ο κόσμος από κάτω τους κορόιδευε για τα ψέματά τους! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts