Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείται ότι αυτό που γράφει η Wind "εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής ή έκπτωση παγίων" έρχεται σε σύγκρουση με το "αζημίως", απλά προσπαθεί να αποτρέψει τους πελάτες από την διακοπή/φορητότητα συνδέσεων.

Αζημίως σημαίνει ότι ακόμα κι αν πήρες επιδότηση συσκευής π.χ.500€ ή οποιαδήποτε έκπτωση παγίου, δικαιούσαι να διακόψεις το συμβόλαιο με την wind μιας και τροποποίησε/αθέτησε μονομερώς τους όρους του συμβολαίου που υπέγραψες.

Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα (π.χ. σου εκδόσει η wind εκκαθαριστικό λογαριασμό με χρέωση επιδότησης συσκευής κλπ), απευθύνεσαι στον Συνήγορο του Καταναλωτή και φυσικά βρίσκεις -αργά ή γρήγορα- το δίκιο σου!;)

1ον) Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει αυτήν την περιπέτεια; και αν ναι με τι αποτέλεσμα;

2ον) Εγώ σε μία σύνδεση έχω 3 αριθμούς μπορώ να κάνω καταγγελία μόνο για τους 2;

DjSugar

Θα ήθελα να ξέρω και άλλοι μαζί με μένα υποθέτω αν έχει κανείς δικαιωθεί με επιδότηση συσκευής από το συνήγορο του καταναλωτή και δεν πλήρωσε τα ανάλογα μετά την αλλαγή παρόχου.

Για επιδότηση συσκευής το βλέπω λίγο δύσκολο να δικαιωθεί κανείς.

Για τις εικονικές εκπτώσεις όμως υπάρχει ελπίδα. Δείτε σχετική συζήτηση και στο θέμα της COSMOTE (τελευταίες δύο σελίδες).

Για επιδότηση συσκευής το βλέπω λίγο δύσκολο να δικαιωθεί κανείς.

Για τις εικονικές εκπτώσεις όμως υπάρχει ελπίδα. Δείτε σχετική συζήτηση και στο θέμα της COSMOTE (τελευταίες δύο σελίδες).

Για εμένα αν κάποιος επιμείνει μπορεί να διακαιωθεί και για επιδότηση αρκεί να έχει υπομονή και να επιμείνει...:!:

το κοσμοτε απεριοριστα 65, 29 ευρω. 1500 προσ ολους 1500 μηνυματα 2 γκιγκα και το σποτιφαι πριμιουμ. για μια γραμμη ουτε σταθερα εχω στο ονμομα μου ουτε αλλα πακετα

Δεν πήρες κάτι πάρα πολύ καλό, σε όλους τους πελάτες τους δίνουν το 65 στα 29€ σχεδόν...Με το F2G θα σου έβγαινε πιο οικονομικά θεωρώ και χωρίς δεσμεύσεις.

Ξέρει κάποιος πόσο καιρό παίρνει να γίνει καρτοκινητο f2g από συμβόλαιο; Θέλω να προλάβω γτ 17/1 λήγει έτσι ώστε να μη χρεωθω επιπλέον.

Βλέπω στο site της Wind, ότι υπάρχει προσφορά Online προσφορά για φοιτητές για ασύρματο ίντερνετ, με κόστος 6€ τα 5GB και συμβόλαιο για ένα χρόνο. Το έχει κάνει κάποιος; υπάρχει κάποια παγίδα που δεν βλέπω;

Βλέπω στο site της Wind, ότι υπάρχει προσφορά Online προσφορά για φοιτητές για ασύρματο ίντερνετ, με κόστος 6€ τα 5GB και συμβόλαιο για ένα χρόνο. Το έχει κάνει κάποιος; υπάρχει κάποια παγίδα που δεν βλέπω;

Aν σε καλύπτει το δίκτυο με καλές ταχύτητες είναι καλή προσφορά!!Δεν ξέρω αν δίνει δωρεάν στικάκι.Η κοσμοτε έχει 5GB με 7 ευρώ και δώρο το στικάκι και η βονταφον 4 GB με 4,74 ευρώ ή 10GB με 12 ευρώ με δωρεάν το στικάκι και στα 2.Στη wind θα δίνεις :6/5=1,20 ευρώ το GB.Στην κοσμοτε:7/5=1.40 ευρώ το GB και στη vodafone είτε 4/4,74= 1, 18 ανά GB είτε 10/12=0,83 ευρώ το GB.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Στις περιοχές που κινούμαι το 4G το έχω συνέχεια και πάει σφαίρα. Βασικά για το Tablet το θέλω επομένως το στικακι δεν το χρησιμοποιώ. Δεν ήξερα και για τις άλλες εταιρείες. Σε ευχαριστώ.

Στις περιοχές που κινούμαι το 4G το έχω συνέχεια και πάει σφαίρα. Βασικά για το Tablet το θέλω επομένως το στικακι δεν το χρησιμοποιώ. Δεν ήξερα και για τις άλλες εταιρείες. Σε ευχαριστώ.

Δεν υπάρχει κάποια παγίδα, αν σε καλύπτει και το δίκτυο προχωράς άφοβα!

ck

Αρά μια χαρά σου ήρθε η προσφορά ;)

Ξέρει κάποιος πόσο καιρό παίρνει να γίνει καρτοκινητο f2g από συμβόλαιο; Θέλω να προλάβω γτ 17/1 λήγει έτσι ώστε να μη χρεωθω επιπλέον.

Από 1 ως 2 μήνες! Είναι απαράδεκτοι οι τύποι! Μόνο και μόνο για να καταναλώσεις με το στανιό το πάγιο που τους έχεις προπληρώσει και να μην αναγκαστούν να σου το επιστρέψουν. Τη μέρα που θα λήξει το συμβόλαιό σου, κάνε αίτημα φορητότητας σε καρτοκινητό άλλης εταιρείας (Cosmote ή Vodafone). Και την επόμενη μέρα ξανά αίτημα φορητότητας σε Wind (f2g). Την σχέση "συνεργασίας" που έχω με οποιαδήποτε εταιρεία, την διακόπτω όταν θέλω εγώ και όχι όταν βολεύει το λογιστήριό της.

παιδια αν υπαρχει καποιος εδω κοντινος ας βοηθησει, εχω παει σε και στα 3 καταστηματα wind εδω στον ΒΟΛΟ και κανενα καταστημα δεν εχει καρτες σιμ 4g .δεν τους εχει στειλει η εταιρια λενε επειδη δεν εχει ερθει το 4g ακομα βολο, ενω ολοι οι γνωστοι μου πιανουν 4g τουλαχιστον μεσα στη πολη.υπαρχει καποιος που να εχει καταφερει να αλλαξει την καρτα του σε 4g ή στο ΒΟΛΟ ή ΛΑΡΙΣΑ επειδη παω συχνα και λαρισα τουλαχιστον να ξερω το καταστημα που κανει την αλλαγη σε sim 4g χωρις τετοια παρατραγουδα

WIND Καρτοσύνδεση Basic

300’ προς ολους 300’ προς το ιδιο δικτυο 30 μυνηματα προς ολους και300MB και καθε μηνα €3 για να τα χρησιμοποιησεις οπως θελεις..= €14,90

αυτη ειναι μια επιλογη απο την σελιδα της WIND να μετατρεψεις το καρτοκινητο σε καρτοσυνδεση ....ωραια ως εδω!!

σημερα περνωντας απο την πλατεια 1866[νεων καταστηματων] στα χανια..με το αυτοκινητο.

προσεξα οτι στην βιτρινα του καταστηματος WIND που υπαρχει εκει . χαρτι που ελεγε για αυτην την προσφορα αλλα με εκπτωση 50%.δηλ 7,5 ευρω το μηνα.. δεν ειδα χρονικη διαρκεια αλλα υποψιαζομαι 24 μηνεςη 18 μηνες....,,μου φαινεται πολυ καλη προσφορα σε σχεση τιμης και το τι προσφερει..υποψη οτι σου δινει και τα 3 ευ καθε μηνα να τα χρησιμοποιησεις οπως θελεις .αρα στην ουσια κοστιζει 4 ε το μηνα, +φορος κινητης κλπ ...

στην σελιδα της εταιριας δεν υπαρχει αυτη η εκπτωση..την εχει δει καποιος αλλος σε καποιο αλλο καταστημα..η επισης εχει παει καποιος να ρωτησει..στο καταστημα που αναφερω μηπως ειναι του συγκεκριμενου καταστηματος προσφορα;;

ΥΓ =την ιδια ερωτηση εχω κανει και στην συζητηση για τα καρτοκινητα της εταιριας ..

Από 1 ως 2 μήνες! Είναι απαράδεκτοι οι τύποι! Μόνο και μόνο για να καταναλώσεις με το στανιό το πάγιο που τους έχεις προπληρώσει και να μην αναγκαστούν να σου το επιστρέψουν. Τη μέρα που θα λήξει το συμβόλαιό σου, κάνε αίτημα φορητότητας σε καρτοκινητό άλλης εταιρείας (Cosmote ή Vodafone). Και την επόμενη μέρα ξανά αίτημα φορητότητας σε Wind (f2g). Την σχέση "συνεργασίας" που έχω με οποιαδήποτε εταιρεία, την διακόπτω όταν θέλω εγώ και όχι όταν βολεύει το λογιστήριό της.

Θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί το αίτημα πχ σε Voda, να ακυρώσω και μετά αίτημα για f2g ή αρκεί να εγκριθεί στην Voda και μετά πάω και κάνω για f2g;

Επίσης ελπίζω να μη χρειάζεται να πληρώσω κάρτα Voda και μετά να φύγω ε;

WIND Καρτοσύνδεση Basic

300’ προς ολους 300’ προς το ιδιο δικτυο 30 μυνηματα προς ολους και300MB και καθε μηνα €3 για να τα χρησιμοποιησεις οπως θελεις..= €14,90

αυτη ειναι μια επιλογη απο την σελιδα της WIND να μετατρεψεις το καρτοκινητο σε καρτοσυνδεση ....ωραια ως εδω!!

σημερα περνωντας απο την πλατεια 1866[νεων καταστηματων] στα χανια..με το αυτοκινητο.

προσεξα οτι στην βιτρινα του καταστηματος WIND που υπαρχει εκει . χαρτι που ελεγε για αυτην την προσφορα αλλα με εκπτωση 50%.δηλ 7,5 ευρω το μηνα.. δεν ειδα χρονικη διαρκεια αλλα υποψιαζομαι 24 μηνεςη 18 μηνες....,,μου φαινεται πολυ καλη προσφορα σε σχεση τιμης και το τι προσφερει..υποψη οτι σου δινει και τα 3 ευ καθε μηνα να τα χρησιμοποιησεις οπως θελεις .αρα στην ουσια κοστιζει 4 ε το μηνα, +φορος κινητης κλπ ...

στην σελιδα της εταιριας δεν υπαρχει αυτη η εκπτωση..την εχει δει καποιος αλλος σε καποιο αλλο καταστημα..η επισης εχει παει καποιος να ρωτησει..στο καταστημα που αναφερω μηπως ειναι του συγκεκριμενου καταστηματος προσφορα;;

ΥΓ =την ιδια ερωτηση εχω κανει και στην συζητηση για τα καρτοκινητα της εταιριας ..

Και δεν μπήκες φίλε να ρωτήσεις, πάντως και με 15€ είναι καλή η τιμή, πόσο μάλλον με -50&!

Το έχω κάνει εγώ ή χρέωση είναι 8,50€ το μήνα περίπου αλλά για τους 6 πρώτους μήνες μετά θα είναι στα 16€ για 24 μήνες συνολικά. Εμένα με συμφέρει και το έκανα οι τιμές είναι τελικές, απλά η καρτοσυνδεση plus είναι στα 18€ τελική τιμή για 24 μήνες με 1000 για wind και 600 για όλους και 1gb Internet και 100 SMS με 2€ επιπλέον

σε μενα το καρτοσυνδεση plus μου το εδωσαν στα 11.5 φυσικα μετα απο αιτηση μου να κανω το w συμβολαιο που ειχα σε f2g. Επισης δινει 3 ευρω επιπλεον

σε μενα το καρτοσυνδεση plus μου το εδωσαν στα 11.5 φυσικα μετα απο αιτηση μου να κανω το w συμβολαιο που ειχα σε f2g. Επισης δινει 3 ευρω επιπλεον

Μια χαρά είσαι φίλε με 11,5€ Πολύ οικονομικό πακέτο!

Παρόμοια περίπτωση και σε εμένα, τελευταία προσφορά που μου έκαναν για το plus ήταν στα 12.40€ με τους φόρους.

Τα 11.50€ που αναφέρεις είναι τελική τιμή με τους φόρους;

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ