Vasileios Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Τα συμβόλαι έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις και για τα δύο μέλη. Είναι λογικό λοιπόν να σου ζητάν την αποζημίωση που υπέγραψες ( δέχτηκες τον όρο ) όταν θες να το σπάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλησπέρα, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος για το τι ισχύει στο εξωτερικό σε σχέση με το W? Μπορώ να χρησιμοποιήσω το δωρεάν χρόνο ομιλίας/MB? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο μάλλον το βρήκα...http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/prosfores/programmata-sumvolaiou/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Τελικά ισχύει οτι η φορητότητα πρέπει να ακυρωθεί μέσα σε οχτώ ώρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Τελικά ισχύει οτι η φορητότητα πρέπει να ακυρωθεί μέσα σε οχτώ ώρες? Έχω βρει ένα εξαιρετικό άρθρο που περιγράφει και αναλύει τη νομοθεσία για τη φορητότητα http://lawandtech.eu/el/2014/08/21/portability Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Εφαρμογή για android στη σύνδεση με συμβόλαιο υπάρχει να δείχνει τον υπόλοιπο χρόνο και μνμ όπως για το f2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Εφαρμογή για android στη σύνδεση με συμβόλαιο υπάρχει να δείχνει τον υπόλοιπο χρόνο και μνμ όπως για το f2g? Δεν υπαρχει...τουλαχιστον εγω δεν εχω βρει...οπότε παιρνεις τηλ ή στελνεις μηνυμα στο 1270 και μαθαινεις το υπολοιπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Αρχές Απριλίου (4 νομίζω) λήγει το συμβόλαιο μου σε οικογενειακό που εχω το 65 και δίνω 19. Η άλλη γραμμή είναι το 25 το οποιο δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το Θέμα είναι ότι από μια γρήγορη ερώτηση σε γερμανό μου είπαν Τιμή κοντά στα 60 για το ίδιο που εχω τώρα με 19! Και από ότι διαβάζω το πολύ να πάει 40-45. Θα πάω και από Vodafone & wind να ρωτήσω αλλά δύσκολα θα βρω νομίζω Τιμή μέχρι 25€ για το αντίστοιχο 65 της cosmote. Έχετε διαφορετική άποψη; Δεν εχω ιδιαίτερο πρόβλημα να το γυρίσω σε κάρτα αν και μιλάω σίγουρα 750-800λεπτα κάθε μήνα. Τα περισσότερα είναι κινητά cosmote αλλά και πολλα σταθερά. Το 1.5gb το καταναλώνω πολλές φορές όλο και σίγουρα θα ήθελα παραπάνω ίντερνετ. (2gb το ελάχιστο αν γίνεται, οπωςστο 65 plus της cosmote). Από sms δεν στέλνω πάνω από 100 ποτέ. Συνήθως λιγότερα. Το Θέμα μου είναι ότι η κάρτα της cosmote δεν βλέπω να έχει οικονομικά πακέτα με καλές παροχές. Κάνω λάθος; οποιαδήποτε Βοήθεια δεκτή! Άραγε wind & Vodafone έχουν πακέτα στην κάρτα που να με καλύπτουν; από χρόνο ομιλίας και ίντερνετ δηλαδή. στα site τους θα βγάλω άκρη αν μπω να δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 μου ηρθε ενα SMS για μια προσφορα απο τη Wind εχω την εντυπωση (επειδη το εσβησα κατα λαθος) οτι αφορα: 300' προς ολους 30 μηνυματα 300 ΜΒ ιντερνετ αυτα ολα τα δινει με 14,5 ή 15€ το Public καλο φαινεται, ξερει κανεις περισσοτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αναφερεται σε αυτο: http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/kane-to-kartokinito-sou-wind-kartosundesi/ Ειναι για μετατροπη απο f2g σε καρτοσυνδεση. Αυτο που λες ειναι το Basic . Το καλυτερο ειναι το plus κατα την γνωμη μου. Με 4 ευρω παραπανω 600 λεπτα και 2 gb . Αν δεν ειχα το προγραμμα που εχω τωρα και που με καλυπτει, θα το εκανα με κλειστα ματια. Προϋπόθεση βεβαια να κινήσε εντος πολης γιατι εκτος εχει θεμα με το δικτυο η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αναφερεται σε αυτο: http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/kane-to-kartokinito-sou-wind-kartosundesi/ Ειναι για μετατροπη απο f2g σε καρτοσυνδεση. Αυτο που λες ειναι το Basic . Το καλυτερο ειναι το plus κατα την γνωμη μου. Με 4 ευρω παραπανω 600 λεπτα και 2 gb . Αν δεν ειχα το προγραμμα που εχω τωρα και που με καλυπτει, θα το εκανα με κλειστα ματια. Προϋπόθεση βεβαια να κινήσε εντος πολης γιατι εκτος εχει θεμα με το δικτυο η wind. ναι, μαλλον αυτο ειναι μαλλον συμφερει η Q (με τις υπαρχουσες προσφορες) μιας και η ελαχιστη χρεωση στο καρτοσυμβολαιο ειναι τα 3' οποτε 300' = 100 κλησεις το πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ναι, μαλλον αυτο ειναι μαλλον συμφερει η Q (με τις υπαρχουσες προσφορες) μιας και η ελαχιστη χρεωση στο καρτοσυμβολαιο ειναι τα 3' οποτε 300' = 100 κλησεις το πολυ Ιδιαίτερα αν μιλάς κάτω από 3λεπτα, η q καρασυμφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Επειδή φαίνεται καλη η προσφορα με τα 19.90 της καρτοσυνδεσης plus να ρωτησω κατι. Θα ειναι ακριβως 19.90 η θα υπαρχουν εξτρα χρεωσεις οπως στις συνδεσεις; π.χ. τελη συνδρομητων κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Επειδή φαίνεται καλη η προσφορα με τα 19.90 της καρτοσυνδεσης plus να ρωτησω κατι. Θα ειναι ακριβως 19.90 η θα υπαρχουν εξτρα χρεωσεις οπως στις συνδεσεις; π.χ. τελη συνδρομητων κλπ 22,3€ τελικό ποσό Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ξεφευγει η τιμη. Θα παραμεινω με την καρτα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ξεφευγει η τιμη. Θα παραμεινω με την καρτα μου Δεν είναι κακό για (καρτό) συβόλαιο, αλλά τη σήμερον f2g k q είναι σίγουρα ότι πιο οικονομικό μπορείς να βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπέρα, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος για το τι ισχύει στο εξωτερικό σε σχέση με το W? Μπορώ να χρησιμοποιήσω το δωρεάν χρόνο ομιλίας/MB? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο μάλλον το βρήκα...http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/prosfores/programmata-sumvolaiou/ Υπάρχει μία προσφορά για Φεβρουάριο-Μάρτιο, δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ρε παιδιά θέλω να πάρω τηλ στη Wind για να ρωτήσω διάφορα... Αλλά είμαι με κινητό Vodafone και σταθερό HOL. Σε ποιον αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης να πάρω έτσι ώστε να μη καταχρεωθώ;;; Υπάρχει κανένας αριθμός; Γιατί κάτι χρεώσεις για 1260 και τέτοια που γράφονται εδώ αφορούν κλήσεις από κινητό ή σταθερό Wind, αν καταλαβαίνω καλά. Ok έγραψα και το τηλ μου στο γαλάζιο πλαίσιο εδώ (στο κέντρο της σελίδα περίπου) μπας και με καλέσουν αυτοί, απλά θέλω να πάρω εγώ όποτε θέλω. Βασικά το 211 2116550 που αναφέρεται στο ίδιο σημείο είναι δωρεάν για κλήση από εκτός Wind τηλέφωνο ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ρε παιδιά θέλω να πάρω τηλ στη Wind για να ρωτήσω διάφορα... Αλλά είμαι με κινητό Vodafone και σταθερό HOL. Σε ποιον αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης να πάρω έτσι ώστε να μη καταχρεωθώ;;; Υπάρχει κανένας αριθμός; Γιατί κάτι χρεώσεις για 1260 και τέτοια που γράφονται εδώ αφορούν κλήσεις από κινητό ή σταθερό Wind, αν καταλαβαίνω καλά. Ok έγραψα και το τηλ μου στο γαλάζιο πλαίσιο εδώ (στο κέντρο της σελίδα περίπου) μπας και με καλέσουν αυτοί, απλά θέλω να πάρω εγώ όποτε θέλω. Βασικά το 211 2116550 που αναφέρεται στο ίδιο σημείο είναι δωρεάν για κλήση από εκτός Wind τηλέφωνο ή μπα; Αν έχεις φίλους με Wind, πάρε από τα κινητά τους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αν έχεις φίλους με Wind, πάρε από τα κινητά τους :) Έτσι, σωστή. :D Anyway, δούλεψε το σκηνικό που γράφεις το τηλ σου στο γαλάζιο πλαίσιο και σε παίρνουν αυτοί τηλ. Το χρησιμοποίησα κανα 2 φορές σήμερα και με πήραν πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έτσι, σωστή. :D Anyway, δούλεψε το σκηνικό που γράφεις το τηλ σου στο γαλάζιο πλαίσιο και σε παίρνουν αυτοί τηλ. Το χρησιμοποίησα κανα 2 φορές σήμερα και με πήραν πίσω. Όπως το λες, γράψε τον αριθμό σου και σε παίρνουν άμεσα μέσα σε 2 λεπτά. Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έτσι, σωστή. :D Anyway, δούλεψε το σκηνικό που γράφεις το τηλ σου στο γαλάζιο πλαίσιο και σε παίρνουν αυτοί τηλ. Το χρησιμοποίησα κανα 2 φορές σήμερα και με πήραν πίσω. Αυτό θα σου είχα γράψει να κάνεις αλλά δεν ήξερα πόσο βιάζεσαι GIO_K :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 είδα αυτή την προσφορά που έβγαλαν. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/wind-kartosundesi-student/ πολύ καλή μου φαίνεται αλλά δυστυχώς πρέπει να είσαι φοιτητής ή σπουδαστής. το έχουν παρακάνει με αυτές τις προυποθέσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) είδα αυτή την προσφορά που έβγαλαν. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/wind-kartosundesi-student/ πολύ καλή μου φαίνεται αλλά δυστυχώς πρέπει να είσαι φοιτητής ή σπουδαστής. το έχουν παρακάνει με αυτές τις προυποθέσεις... πας απο καταστημα και στο περνανε χωρις πασο αν έχεις φοιτητικό καρτοκινητό Edited February 19, 2015 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) πας απο καταστημα και στο περνανε χωρις πασο Πως ρε συ, χωρίς φοιτητική ταυτότητα; Σου το δίνουν έτσι; Αν είναι έτσι, να το κάνουν όλοι. Και τότε δε θα λέγεται και φοιτητικό. :D Εγώ έχω φοιτητική ταυτότητα αλλά είμαι εκτός των "βασικών χρόνων φοίτησης" (που κανονικά απαιτεί η εταιρία κάτω, στις διευκρινίσεις) και κολλάω να το κάνω. Κι εσύ λες ότι δεν τους νοιάζει καν αν είσαι γραμμένος σε σχολή; Edited February 18, 2015 by GiO_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Πως ρε συ, χωρίς φοιτητική ταυτότητα; Σου το δίνουν έτσι; Αν είναι έτσι, να το κάνουν όλοι. Και τότε δε θα λέγεται και φοιτητικό. :D Εγώ έχω φοιτητική ταυτότητα αλλά είμαι εκτός των "βασικών χρόνων φοίτησης" (που κανονικά απαιτεί η εταιρία κάτω, στις διευκρινίσεις) και κολλάω να το κάνω. Κι εσύ λες ότι δεν τους νοιάζει καν αν είσαι γραμμένος σε σχολή; πήγαινε από κατάστημα και ζήτα να στο περασουν. μεταφορα απο καρτοκινητο φοιτητικό wind απλα δεν χρειαζεται το πασο. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΑΙΔΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Edited February 19, 2015 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts