Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Θέλω για ένα tablet που μας έδωσαν και παίρνει micro sim να πάρω μια τέτοια σιμ στον αριθμό του συμβολαίου μου, που έχω και τα δωρεάν Mb. Αλλά όχι να ακυρωθεί η κανονική κάρτα σιμ που έχω στο κινητό μου. Αυτό υποχρεωτικά έχει κάποια χρέωση το μήνα (σαν έξτρα πάγιο εννοώ); Ή στο κάνει δώρο η wind πληρώνοντας μόνο τη micro sim;

Δεν το υποστηρίζει η Wind. μονο οι άλλες 2.

Η twin δεν σου κάνει γιατί θα χάνεις κλήσεις.

800€ και δεν επιδοτεί το iphone6! Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και στους άλλους παρόχους. Εγώ πάντως δεν μπορώ να φύγω από wind και δεν θα πάρω το 6αρι... Καμμία συμβουλή?

Καλησπέρα χρόνια πολλά με υγεία.

Ερώτηση: Να πάω wind ή θα κάνω βλακεία; Διαβάζω για αρκετά προβλήματα...

Έχω σύνδεση Vodafone με 2 κινητά στα 44 ευρώ μαζί (μεγάλη έκπτωση, παλιός συνδρομητής)

με 400' το ένα και 300mb και απεριόριστα σταθερά, 200' το άλλο και 50mb

απεριόριστα σε vodafone, αρκετά μηνύματα και τα 2

Ενώ σταθερό (με απεριόριστα)+24αρι ιντερνετ έχω hol με 13 ευρώ και 4 ευρώ hol tv

Είμαι ευχαριστημενος αλλά θέλω να πέσει το κόστος (δεν ξεπερνώ τους παραπάνω χρόνους).

Τηλεφωνικά μου είπαν (για ανανέωση) ότι θα αυξηθούν τα παραπάνω σύνολο κάπου 8ευρώ

αλλά βαριέμαι τώρα παζάρια κλπ

Περιμένω courier σε μια εβδομάδα...

Έκανα τηλεφωνική αίτηση για το wind one στα 37 ευρώ (έχει δώρο λέει και tablet με σιμ για 500Mb intenet)

Απεριόριστο Internet στο σπίτι έως 24 Mbps

350 ΜΒ Mobile Broadband στο κινητό

Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις από το σταθερό και το κινητό

300' δωρεάν τον μήνα προς κινητά, συνολικά από σταθερό & κινητό

Απεριόριστη επικοινωνία μεταξύ του σταθερού και του κινητού

και το 2ο κινητό

θα το κάνω λέει καρτοκινητό και θα μου βάζουν δωρεάν 120' κάθε μήνα

(3'χρέωση αλλά υπολογίζω με φόρτωμα 10ευρώ το μήνα με καλύπτει)

το κακό ειναι το συμβόλαιο για 24μήνες!

αλλά το χειρότερο δεν έχω ιδέα τι σόι σταθερη και ιντερνέτ έχει η wind

και πως πάει από σήμα στα κινητά.

Να κάνω την αλλαγή;

οτι και να σου πουμε ειναι υποκειμενικο.

Ρωτα καποιον γειτονα που εχει σταθερο στη wind τι κανει με το ιντερνετ (στα τηλεφωνα ολοι καλοι ειναι)

Εγω θυμαμαι δεν ειχα καποιο προβλημα με wind, το ιντερνετ πηγαινε σφαιραν(κεντρο Λαρισας)

Τωρα με την Οτενετ αναστεναζω.

Τους εχω παρει δυο-τρεις φορες τηλεφωνο, λενε θα το φτιαξουν αλλα το ιντερνετ σερνεται.

Ποιος θα το φανταζοταν, ο ΟΤΕ να εχει το χειροτερο ιντερνετ (εχω χρησιμοποιησει Hol & forhnet στο παρελθον)

Οσο για το κινητο, στους χωρους που κινεισαι και εργαζεσαι ρωτα (παλι) καποιον γνωστο που εχει wind τι ψαρια πιανει.

Πιστευω σε περιοχες και πυκνη πληθυσμιακη καλυψη ολες οι εταιριες ειναι καλες

Ευχαριστώ.

Πρόβλημα.

Μου έστειλαν φορητότα για το ενα κινητό μόνο.

Για την 2η γραμμή με 120' δώρο που θα γίνει καρτοκινητο λένε ότι θα μου στείλουν για φορητοτητα μετά την υπογραφή του συμβολαίου! Περιμένω courier.

Φοβάμαι όμως θα με κοροϊδεψουν και λέω να ακυρώσω. Γιατί δεν μετατρέπουν τώρα το 2ο κινητό σε κάρτα; φυσικά με το ίδιο νούμερο. Είχε κανένας πρόβλημα με τα 120' δώρο;

Διάβασα διαφορά προβλήματα σε άλλα ποστ και καθυστερήσεις.

Όπως στα λένε είναι προχώρα άφοβα. Συγκεκριμένα τη φορητότητα σε f2g μπορείς να τη κάνεις και τώρα σε ένα κατάστημα wind και όταν ενεργοποιηθεί το σταθερό θα πας σε ένα κατάστημα και θα σου βάλουν τα 120 λεπτα.

Ok! Ευχαριστώ.

Τελικά είχα τηλ ότι θα γίνει τώρα φορητοτητα και θα έρθει και 2ο κουριερ με την Sim. Απλά να δώσω 10 ευρώ για ενεργοποίηση. Επίσης είχα τηλ από Vodafone που μου λέει να μείνω με σούπερ τιμή. Θα δω....

800€ και δεν επιδοτεί το iphone6! Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και στους άλλους παρόχους. Εγώ πάντως δεν μπορώ να φύγω από wind και δεν θα πάρω το 6αρι... Καμμία συμβουλή?

Να γίνει η επιδότηση που σου δίνουν έκπτωση στο πάγιο σου για τη διάρκεια συμβολαίου που θα κάνεις και να πας να πάρεις μόνος σου το iPhone. Προφανώς δεν επιδοτούν το iphone γιατί έχουν πολύ μικρό περιθώριο κέρδους από τις συγκεκριμένες συσκευές και δεν τους συμφέρει.

Να γίνει η επιδότηση που σου δίνουν έκπτωση στο πάγιο σου για τη διάρκεια συμβολαίου που θα κάνεις και να πας να πάρεις μόνος σου το iPhone. Προφανώς δεν επιδοτούν το iphone γιατί έχουν πολύ μικρό περιθώριο κέρδους από τις συγκεκριμένες συσκευές και δεν τους συμφέρει.

Λογικά έτσι είναι, ωστόσο αν βάλεις κάτω τα λεφτά που γλιτώνεις από την έκπτωση παγίου, το iPhone 6 βγαίνει άνετα :) Και οποιοδήποτε iPhone

Λογικά έτσι είναι, ωστόσο αν βάλεις κάτω τα λεφτά που γλιτώνεις από την έκπτωση παγίου, το iPhone 6 βγαίνει άνετα :) Και οποιοδήποτε iPhone

Αμα ντε και καλά θες iphone (που δεν σε αδικώ) θα πρέπει να τα σκάσει . Αλλά οντως με τις εκπτώσεις παγίου θα γλυτώσεις αρκετά οπότε κάπως μπαλαντζαρετε το πράγμα.

Αμα ντε και καλά θες iphone (που δεν σε αδικώ) θα πρέπει να τα σκάσει . Αλλά οντως με τις εκπτώσεις παγίου θα γλυτώσεις αρκετά οπότε κάπως μπαλαντζαρετε το πράγμα.

Πλέον νομίζω συμφέρει περισσότερο να παίρνεις έκπτωση παγίου κάθε μήνα και γενικά χαμηλές χρεώσεις παρά επιδότηση για συσκευή και πάγιο στο Θεό.

Πλέον νομίζω συμφέρει περισσότερο να παίρνεις έκπτωση παγίου κάθε μήνα και γενικά χαμηλές χρεώσεις παρά επιδότηση για συσκευή και πάγιο στο Θεό.

Έστι ακριβώς πάει

το κακό ειναι το συμβόλαιο για 24μήνες!

αλλά το χειρότερο δεν έχω ιδέα τι σόι σταθερη και ιντερνέτ έχει η wind

και πως πάει από σήμα στα κινητά.

Να κάνω την αλλαγή;

Αν είναι τόσο συμφέρον το πρόγραμμα, δεν είναι θέμα η 24μηνη δέσμευση.

Σε σταθερό δεν βλέπω ιδιάιτερες διαφορές μεταξύ των εταιριών. Ολές ΟΚ είναι.

Σε κινητό είναι πάντα αναλόγως που κινήσαι, ωστόσο η wind σεπολείς γενικώς είναι ΟΚ.

Μπορεί κανένας υπάλληλος να μας πει τι σημαίνουν οι κατηγορίες πελάτη στο σύστημα της wind ; Σε ένα κατάστημα είδα πως στο λογαριασμό μου (στο crm τους) έγραφε "gold"

Μπορεί κανένας υπάλληλος να μας πει τι σημαίνουν οι κατηγορίες πελάτη στο σύστημα της wind ; Σε ένα κατάστημα είδα πως στο λογαριασμό μου (στο crm τους) έγραφε "gold"

Δεν το ξέρω αλλά αν έχεις πολλές συνδέσεις και πληρώνεις πολλά χρήματα ίσως είσαι σε εκείνη την κατηγορία λογικά.

ck

Ε οτι κ αν σημαίνει καλό ακούγεται ;)

http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/smart-hristougenniatiki-prosfora-lg-optimus-l1-ii/

πως σας φαινεται αυτή η προσφορα? μπορω να το αγορασω και η καρτα να μπαινει σε υπαρχων freetogo μου?

http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/smart-hristougenniatiki-prosfora-lg-optimus-l1-ii/

πως σας φαινεται αυτή η προσφορα? μπορω να το αγορασω και η καρτα να μπαινει σε υπαρχων freetogo μου?

δεν νομιζω να μπορεις να το βαλεις στο υπαρχων f2go.Στο site της wind λεει αγορασε ενα πακετο f2go μαζι με την συσκευη.:!:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• 2 weeks later...
Είναι λογικό να μου ζητούν πληρωμή προστίμου 50 ευρώ επειδή θέλω να μετατρέψω την καρτοσύνδεση σε F2G 3 μήνες πριν να λήξει το 18μηνο συμβόλαιο? Ουτε καν επιδότηση συσκευής είχα πάρει. Ολες οι εταιρίες έχουν τέτοια πολιτική η μόνο η Wind?

Μαλλον ειχες παρει εκπτωση στα παγια οποτε σου ζητανε τις εκπτωσεις που εχουν αποδοθει
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αυτό το κάνουν γενικά όλες οι εταιρείες. Και, λογικό είναι, αν έχεις πάρει επιδότηση. Αν δεν έχεις πάρει, ρώτα λεπτομέρειες

Είναι λογικό να μου ζητούν πληρωμή προστίμου 50 ευρώ επειδή θέλω να μετατρέψω την καρτοσύνδεση σε F2G 3 μήνες πριν να λήξει το 18μηνο συμβόλαιο? Ουτε καν επιδότηση συσκευής είχα πάρει. Ολες οι εταιρίες έχουν τέτοια πολιτική η μόνο η Wind?

Όλες οι εταιρίες το κάνουν όταν έχεις κάποια έκπτωση και θες να φύγεις πριν την λήξη του συμβολαίου. Δεν είναι παράλογο. Ωστόσο, φιατί θες να πας σε F2G ;

Ωστόσο, φιατί θες να πας σε F2G ;

Αυτή είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Παράξενο θα ήταν να μην θέλει να πάει σε F2G :)

Και εγώ θα σταματήσω το Mobile broadband (€20\10GB) και θα έχω το F2G για data.

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ