Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, βοηθησε μας ομως λιγο, τι δεν καταλαβες?Η ενσωματωμενη χρηση στα flexy 40 & 55 ειναι 63,62 € και 89,54 € αντιστοιχα.

Ναι, βοηθησε μας ομως λιγο, τι δεν καταλαβες?Η ενσωματωμενη χρηση στα flexy 40 & 55 ειναι 63,62 € και 89,54 € αντιστοιχα.

ΓΙα την πρωτη αντιστοιχεια το γνωριζα.. Για την δευτερη ειναι μ@λ@κες γιατι τους πηρα τηλεφωνο οταν ειχα πρωτοαλλαξει το συμβολαιο και μου ειπαν οτι ηταν 70κατι ευρω χωρις ΦΠΑ..

Τεσπα. Καλη φαση τοτε :rolleyes:Σορρυ για την ηλιθιοτητα του ερωτηματος.

Dream big and dare to fail..

βρε παιδια και εγω μπερδεύτηκα.......

χθες ειχα 59 απο το υπολοιπο σας χωρις φπα και σημερα μου λεει 73.96 απο τα 89.54....

τοσο καιρο εγω υπολόγιζα να φτανω μεχρι τα 75 και κατι χωρις φπα για να μην βγω εξω απο τον λογαριασμο μου.....

τωρα θα το υπολογιζω μεχρι να φτασω τα 89.54 ακριβως.....???

αλλαξαν δηλαδη το μην....?

ΓΙα την πρωτη αντιστοιχεια το γνωριζα.. Για την δευτερη ειναι μ@λ@κες γιατι τους πηρα τηλεφωνο οταν ειχα πρωτοαλλαξει το συμβολαιο και μου ειπαν οτι ηταν 70κατι ευρω χωρις ΦΠΑ..

Τεσπα. Καλη φαση τοτε :rolleyes:Σορρυ για την ηλιθιοτητα του ερωτηματος.

Δεν σου ειπαν βλακειες, οντως ειναι τοσο χωρις ΦΠΑ, απλα τωρα το αλλαξανε το συστημα, και ενημερωνει ΜΕ ΦΠΑ, και επισης αναφερει και το οριο, ωστε να ειναι πιο ευκολο!

βρε παιδια και εγω μπερδεύτηκα.......

χθες ειχα 59 απο το υπολοιπο σας χωρις φπα και σημερα μου λεει 73.96 απο τα 89.54....

τοσο καιρο εγω υπολόγιζα να φτανω μεχρι τα 75 και κατι χωρις φπα για να μην βγω εξω απο τον λογαριασμο μου.....

τωρα θα το υπολογιζω μεχρι να φτασω τα 89.54 ακριβως.....???

αλλαξαν δηλαδη το μην....?

Ναι, το μηνυμα αλλαξε, ειναι πλεον με το ΦΠΑ, ωστε να μην χρειαζεται να κανεις μετατροπες!

Με εξυπηρετει καλυτερα τωρα, γιατι το μηνυμα μου γραφει και το ανωτερο οριο(το οποιο συχνα ξεχνουσα)!

φυσικα και ειναι καλύτερα ετσι.....

απλα την πρωτη φορα που το ειδα κουφάθηκα λιγο.....:lol:

ολα οκ τωρα.....

Γεία σας.Σας χαιρετώ και συγχαρητήρια για το υπέροχο φόρουμ:bow: πού έχετε φτιάξει.αν και το διαβάζω χρόνια σαν guest τώρα έγινα μέλος.(Γι αυτό αν κάνω και κανα λαθάκι,συγχωρήστε με).:fool:

:offtopic:

Πηγαίνοντας on topic τώρα.έχω wind flexy 35 και μού ήρθε sms για ανανέωση συσκευής.πήγα σε ένα κατάστημα wind ρώτησα και μου είπαν οτι η ανανέωση βγαίνει απο το μέσο όρο των λογαριασμών κτλ και τελικως ρώτησα συμβολικά για μια συσκευή (Νοκια Ν76) και μου είπαν κατι λιγότερο απο 300!Ωστόσο είδα οτι με νέα σύνδεση ίδιου προγράμματος κάνει 240 αν θυμάμαι καλά.είναι λογικό αυτό:dizzy::dizzy:;δηλαδή γιατί να μην κάνω διακόπη και νέο καπάκι αν είναι έτσι;έχω απο τα πρώτα προγράμματα φλέξυ που είχαν βγεί μόλις πρωτοβγήκαν αν κάνω το νέο,δηλαδή το τωρινό εμπορικό πρόγραμμα χάνω τπτ στις χρεώσεις;

Τέλος θα ήθελα να μου πείτε καμια καλή συσκευή.διαβάζω για κάτι προσφορές 50% η κάτι παρόμοια.ισχύει τίποτα και για ποίες συσκευές?

Συγνώμη αν σας κούρασα με το μακροσκελές μύνημα μου.:sorry:

:thanks:

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοιταξε φιλε μου,οντως η επιδοτηση βγαινει απο μεσο ορο λογαριασμων αυτο ειναι γεγονος πλεον.

τωρα αν εσυ θες να αλλαξεις νουμερο και να κανεις καινουριο πακετο...κανε.

απλα να ξερεις πως η καθε συσκευη ειναι αναλογα με το ποσο της επιδοτησης.

οσο για την διαφορα (240) λιγο χλωμο το κοβω να εχει 60ευρω διαφορα η επιδοτηση απο την νεα συνδεση.

αν θες να κανεις νεο πακετο,κανε φλεξυ40.

μαθε τιμες, δες τι σε συμφερει και προχωρα. :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Είχα μεταβεί απ το συμβόλαιο της Q στο αντίστοιχο πρόγραμμα της wind όταν έγινε η εξαγορά.Τον Απρίλη κλείνω χρόνο.Δικαιούμαι καποια στιγμή επιδότηση για αγορά συσκευής?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Σημερα εγινε η φορητοτητα της μανας μου στο Flexy 30. Οποτε η ενημερωση που γινεται πλεον απο το 1112 ειναι με φπα δηλαδη δεν χρειαζετε να προσθετεις η να αφαιρεις κατι απο το ποσο γιατι πλεον ειναι ολο με φπα σωστα?

Στο flexy 30 ποσο ειναι το ποσο σε ευρω που εχεις διαθεσιμο ? γιατι στο μυνημα λεει οτι εχετε καταναλωση 0 ευρω απο τα 28,77 ευρω (με φπα) της ενσωματομενης χρησης. 28,77 ειναι στο 30 ?

Ευχαριστώ billakos .εχεις κάποιο λόγο παραπάνω να λές flexy 40?;)

απλα για να καλυφθεις σε μηνυματα και κλησεις εξ'ολοκληρου.

οχι κατι το ιδιαιτερο. και κατ'επεκταση την επιδοτηση.

Join friend!

Καλησπέρα, μόλις εχθές μου σύδεσαν το wind 75 (το επιβεβαίωσα και στο τηλ) και σήμερα έστειλα sms στο 1112 και μου γράφει : " ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ 0,82 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 57,47 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ".

Tι παίζει?? Γιατί 57,47 Ευρώ??? Δεν έπρεπε κανονικά να γράφει και παραπάνω απο 75???

Εκτός και αν γράφει απο εχθές μέχρι να μου εκδοθεί ο λογαριασμός που δεν θα είναι ολόκληρος μήνας ο 1ος.

Thanks

www.kastano.gr

Προφανως ειναι αναλογικα με τις μέρες μεχρι να εκδοθει ο λογαριασμος σου.
Υπογραφή....

Ειναι τα αναλογικα που εχεις μεχρι την εκδοση του πρωτου λογαριασμου σου!

Μια χαρα, εχεις ακομα αρκετα χρηματα να "φας" !!

Καλησπέρα, μόλις εχθές μου σύδεσαν το wind 75 (το επιβεβαίωσα και στο τηλ) και σήμερα έστειλα sms στο 1112 και μου γράφει : " ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ 0,82 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 57,47 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ".

Tι παίζει?? Γιατί 57,47 Ευρώ??? Δεν έπρεπε κανονικά να γράφει και παραπάνω απο 75???

Εκτός και αν γράφει απο εχθές μέχρι να μου εκδοθεί ο λογαριασμός που δεν θα είναι ολόκληρος μήνας ο 1ος.

Thanks

Μαλλον αυτο ειναι, γιατι και εμενα που εγινε προχτες στο φλεξυ 30 εστηλα και ελεγε 28,77 ευρω. Μαλλον ειναι για τον προτω μηνα

Το κανονικο για το Φλεξυ 30 δεν πρεπει να ειναι 42,48 ευρω οπως λεει και στο pdf για της χρεωσεις των φλεξυ απο το σιτε της Wind ? Στο φλεξυ 75 ειναι 127,23

Αυτα δεν ειναι οι τιμες μαζι με φπα η ειναι μικροτερα λογο φπα ?

Δεν καταλαβαινω την τελευταια σου ερωτηση, αλλα το pdf οπως γραφει επανω, ειναι με ΦΠΑ οτι γραφει...

Δεν καταλαβαινω την τελευταια σου ερωτηση, αλλα το pdf οπως γραφει επανω, ειναι με ΦΠΑ οτι γραφει...

Θελω να πω, στο flexy 30 δεν πρεπει να ειναι 42,48 το συνολικο ποσο οταν σου ερχετε ενα sms που να σε λεει ποσα εχεις καταναλωση απο το συνολο ?

Επηδει εμενα στο sms απο 31/01 που εγινε η φορητοτητα με λεει εχετε καταναλωση χχ ποσο απο τα 28,77.

Ροταω κανονικα δεν επρεπε να με λεει 42,48 ? (Δηλαδη οσο λεει στο pdf οτι ειναι ο ενσωματωμενος χρονος στο flexy 30)

Σωστα, κανονικα σου γραφει το ποσο 42.48 , οσο γραφει ο καταλογος δηλαδη, απλα εσενα γραγει 28,78 μονο τον πρωτο μηνα που μπαινουν ολα αναλογικα. Παγια,δωρεαν καταναλωση, ολα αναλογικα μεχρι την ημερομηνια εκδοσης του πρωτου λογαριασμου.Απο εκει κ επειτα, θα βλεπεις το κανονικο ποσο, τα 42 ευρω, που αντιστοιχουν σε πληρη χρηση 30 ημερων!

Είχα μεταβεί απ το συμβόλαιο της Q στο αντίστοιχο πρόγραμμα της wind όταν έγινε η εξαγορά.Τον Απρίλη κλείνω χρόνο.Δικαιούμαι καποια στιγμή επιδότηση για αγορά συσκευής?

Το Wind 1 δεν έχει επιδότηση.

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

εχω την εντυπωση οτι αν ανοιγει επιδοτηση και σου δινει το ποσο οπως θα κανες ενα καινουριο συμβολαιο.

απλα αν παρεις επιδοτηση εχεις 1 χρονο δεσμευση

Join friend!

στο wind max 300 στην σελιδα της wind γραφει οτι αντι για 25 που ειναι το παγιο πληρωνεις για ενα χρονο 20 και μετα γινεται 25. ημερομηνια εχει για συνδεσεις μεχρι 31/12. πηρε παραταση η απλως δεν το εχουν βγαλει απο την σελιδα?

στο wind max 300 στην σελιδα της wind γραφει οτι αντι για 25 που ειναι το παγιο πληρωνεις για ενα χρονο 20 και μετα γινεται 25. ημερομηνια εχει για συνδεσεις μεχρι 31/12. πηρε παραταση η απλως δεν το εχουν βγαλει απο την σελιδα?

Απλώς προσπαθούν να ξεγελάσουν ως συνήθους μερικούς πελάτες τους, παριστάνοντας το τυπογραφικό λάθος...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Καλησπερα παιδια, ειμαι συνδρομητης Wind και εως τωρα χρησιμοποιουσα παντα καρτοκινητη. Σκεφτομαι ομως τωρα να το μετατρεψω σε συμβολαιο. Προσανατολιζομαι για το Flexy 30 ή 35 αλλα πριν το κανω θελω να κανω μερικες ερωτησεις μια που σιγουρα κατι παραπανω θα γνωριζετε απο εμενα(καθως το site της Wind δεν ειναι ιδιαιτερα κατατοπιστικο...).

1. Η χρηματικη αξια σε ευρω μπορει να καταναλωθει ΜΟΝΟ σε sms ή κλησεις ή MMS ή και σε συνδυασμο αυτων των τριων? Γιατι ετσι οπως το περιγραφει στο site της Wind απ'οτι καταλαβαινω σε περιοριζει στο να επιλεξεις ενα απο τα 3.

2. Αν τελικα μπορεις να καταναλωσεις τη χρηματικη αξια και στα 3 πως μπορεις να ελεγξεις ποσο υπολοιπο σου απομενει σε χρονο κλησης, sms κλπ?

3.Εαν μετατρεψω το ηδη υπαρχον νουμερο μου σε Wind Flexy δικαιουμαι συσκευη?

Συγγνωμη εαν εχουν απαντηθει ολα αυτα αλλα ειναι αδυνατον να διαβασω 76 σελιδες που αφορουν γενικα ολα τα συμβολαια της Wind.

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Καλησπερα παιδια, ειμαι συνδρομητης Wind και εως τωρα χρησιμοποιουσα παντα καρτοκινητη. Σκεφτομαι ομως τωρα να το μετατρεψω σε συμβολαιο. Προσανατολιζομαι για το Flexy 30 ή 35 αλλα πριν το κανω θελω να κανω μερικες ερωτησεις μια που σιγουρα κατι παραπανω θα γνωριζετε απο εμενα(καθως το site της Wind δεν ειναι ιδιαιτερα κατατοπιστικο...).

1. Η χρηματικη αξια σε ευρω μπορει να καταναλωθει ΜΟΝΟ σε sms ή κλησεις ή MMS ή και σε συνδυασμο αυτων των τριων? Γιατι ετσι οπως το περιγραφει στο site της Wind απ'οτι καταλαβαινω σε περιοριζει στο να επιλεξεις ενα απο τα 3.

2. Αν τελικα μπορεις να καταναλωσεις τη χρηματικη αξια και στα 3 πως μπορεις να ελεγξεις ποσο υπολοιπο σου απομενει σε χρονο κλησης, sms κλπ?

3.Εαν μετατρεψω το ηδη υπαρχον νουμερο μου σε Wind Flexy δικαιουμαι συσκευη?

Συγγνωμη εαν εχουν απαντηθει ολα αυτα αλλα ειναι αδυνατον να διαβασω 76 σελιδες που αφορουν γενικα ολα τα συμβολαια της Wind.

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

1. Μπορείς να τα συνδιάσεις όπως εσύ θέλεις. Απλώς ότι κίνηση κάνεις (κλήση/sms/mms) αφαιρείται από το πάγιό σου.

2. Ναι, στέλνεις κενό μήνυμα στο 1112 και σου έρχεται απάντηση σχετικά με το τι έχεις καταναλώσει.

3. Ναι, σαν να κάνεις σύνδεση με νέο αριθμό. Δεν έχει διαφορά.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

1. Μπορείς να τα συνδιάσεις όπως εσύ θέλεις. Απλώς ότι κίνηση κάνεις (κλήση/sms/mms) αφαιρείται από το πάγιό σου.

2. Ναι, στέλνεις κενό μήνυμα στο 1112 και σου έρχεται απάντηση σχετικά με το τι έχεις καταναλώσει.

3. Ναι, σαν να κάνεις σύνδεση με νέο αριθμό. Δεν έχει διαφορά.

Να'σαι καλα φιλε μου, σ'ευχαριστω πολυ!

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ