Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά σήμερα εγκρίθηκε η φορητότητα και πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο για το Wind 1. Ερωτήσεις:

1) Πόση ώρα θα πάρει να ενεργοποιηθεί η σύνδεση; Να περιμένω σήμερα ή από άυριο;

2) Η κάρτα SIM που μου έδωσαν γράφει WIND 64K. Μπορεί να υποστηρίξει υπηρεσίες 3G ή θα πρέπει να ζητήσω κάποια άλλη ειδική κάρτα; Όταν τους είχα ρωτήσει αρχικά μου είχαν πει ότι αυτή η κάρτα αρκεί.

3) Όση ώρα ήμουν στο κατάστημα, ξέχασα να ζητήσω να μου περάσουν αριθμούς στο Friends & Family. Υποθέτω ότι μπορώ να το κάνω στο 1260;

Αυτά προς το παρόν. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

1) Κανονικα γινεται την ιδια ημερα η την επομενη. Επικοινωνεις με το καταστημα για την τελικη ενεργοποιηση εαν καθυστερησει.

2) Η καρτα αυτη ειναι για ολες τις χρησεις, σου δωσανε την σωστη, ολα ειναι οκ.

3)Βεβαια, μια κληση στο 1260 και σου περνανε τα δυο νουμερα που θελεις!

Τελικά παρόλο που η φορητότητα είχε εγκριθεί, μου είπαν ότι η σύνδεσή μου θα ενεργοποιηθεί αύριο, γιατί "έτσι είχαν σημειώσει στην αίτηση"... :worry:

Όπως και να'χει, Η2SO4, σε υπερευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

o ξαδερφος μου εκανε αλλαγη απο voda σε wind ομως οι κατρες sim εγραφαν gsm και 32κ,δεν επρεπε να του εδιναν καινουργιες?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Όπως θα θυμάστε, το παλιό Q1 ξεχώριζε μεταξύ άλλων και για τις πολύ φθηνές χρεώσεις περιαγωγής του.

Καθώς ετοιμάζομαι για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο νότιο ημισφαίριο, είπα να περάσω μια βόλτα από το site της Wind για να επιβεβαιώσω αν αυτό ισχύει ακόμα, και το αποτέλεσμα μάλλον με μπέρδεψε.

Πάμε λοιπόν.

Fact No1: Παρατηρώ στην ενότητα «roaming» του site της Wind ότι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αναφορά στο Wind 1. Αυτό μου λέει ότι θα ισχύουν και για αυτό οι χρεώσεις που ισχύουν για κάθε πρόγραμμα συμβολαίου, δηλαδή τα εξής:

Zώνες χρέωσης

Εισερχόμενες κλήσεις

Εξερχόμενες κλήσεις

Γραπτά μηνύματα - SMS

Fact No2: Στην ενότητα του Wind 1 διαβάζω τα εξης:

Χρεώσεις WIND 1 (όπου φαίνονται οι χρεώσεις των διεθνών κλήσεων πολύ χαμηλότερες από των άλλων προγραμμάτων)

Ζώνες Διεθνών Κλήσεων (εντελώς διαφορετικές από αυτές τις πιο πάνω λίστας)

Και τελικά θα ήθελα να μάθω τι θα χρεώνομαι στην Αυστραλία για εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις.

Όποιος γνωρίζει σίγουρα ας πει. :)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά...θέλω λίγο την εμπειρία σας.

Έχει κάνει κανείς φορητότητα από Voda->Wind?

Κάνω οικογενειακό πακέτο για εμένα και τη κοπέλα μου. Εγώ είχα Cosmote και η κοπέλα μου Voda. Ο Cosmote εγκρίθηκε μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες...και η Voda ακόμα να πάρει έγκριση και έχουν περάσει 7 εργάσιμες μέρες.

Γνωρίζει κάποιος γιατί?

Είναι φυσιολογικό...ή κάνει κάποιος κάτι λάθος? :worry:

Κάνω οικογενειακό πακέτο για εμένα και τη κοπέλα μου. Εγώ είχα Cosmote και η κοπέλα μου Voda. Ο Cosmote εγκρίθηκε μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες...και η Voda ακόμα να πάρει έγκριση και έχουν περάσει 7 εργάσιμες μέρες.

Γνωρίζει κάποιος γιατί?

Ναι φίλε μου η Vodafone αργε! :mad::mad:.

Εμένα έκανε 10 εργάσιμες μέρες που έκανα φορητότητα από Vodafone σε Wind, απλό συμβόλαιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζει κάποιος γιατί?

η βονταφον παντα αργει να δωσει εγκριση φορητοτητας γι'αυτο.

ειτε το κανει επιτιδες ειτε κανει εξωχυνιστικο ελεγχο.

Never Give Up:!:

Join friend!

Αυτες τις μερες θα παω για νεο συμβολαιο wind flexy 20 =25.Θελω να ξερω ποσο θα μου ρθει το πρωτο παγιο???τα επομενα παγια??με τον φπα τελικο ποσο δηλ με νουμερα.....

πχ 20 ευρω με την προιποθεση βεβαια οτι δεν περναω το χρονο μου που δεν θυμαμαι ποσο ειναι στο 20........

μνμ ποσα μπορω να στελνω την μερα????

η ελαχιστη χρεωση ισχυει????

ποτε ξεκιναει ο δωρεαν χρονος???απο την πρωτη μερα ενεργοποιησης του λογαριασμου μου η οχι???

αν δεν θελω αυτο με τα σταθερα γινεται να μην το βαλω καθολου????

ακομη δεν καταλαβα γιατι το zero εχει παγιο????????

αυτο με το καρτοκινητο που χρεωνεσαι α17 ευρω και εχεις μια ωρα χωρις ελαχιστη χρεωση ισχυει το χει κανεις????

ευχαριστω πολυ

Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν σε μέγεθος τους 750 χαρακτήρες ή να ξεπερνούν τις 5 γραμμές.

Γνωρίζει κάποιος γιατί?

5 εργάσιμες ημέρες χρειάζεται για να κάνεις φορητότητα, αλλά γεικότοτερα η Vodafone κάνει καλύτερο τρελό έλεγχο από τους άλλους

Όσα μνμ θέλεις μπορείς να στέλνεις...

H ελάχιστη χρέωση είναι 30" και ισχύει σε όλες τις κλήσεις σου.

Ο δωρεάν χρόνος ξεκινάει συνήθως από τη 2η μέρα. Αυτό καλύτερα να το επιβεβαιώσεις από την εξυπηρέτηση η από το κατάστημα πριν ξεκινήσεις ...

Αυτό με τα σταθερά μπορείς να μην το βάλεις... Αν στο βάλανε σε στυλ προσφοράς, απλά περίμενε να λήξει η προσφορά και θυμίσου να πας να το βγάλεις.

To flexy zero, δεν έχει πάγιο, έχει ελάχιστη κατανάλωση για το πρώτο εξάμηνο μόνο.

Αυτό με το καρτοκινητό πρώτη φορά το ακούω... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

ευχαριστω πολυ.........

αν πας στην σελιδα της wind θα δεις στις προσφορες καπου δεν θυμαμαι

αλλα λεει για προσφορα καρτοκινητου με 17 ευρω μια ωρα κατι τετοιο

Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν σε μέγεθος τους 750 χαρακτήρες ή να ξεπερνούν τις 5 γραμμές.

ευχαριστω πολυ.........

αν πας στην σελιδα της wind θα δεις στις προσφορες καπου δεν θυμαμαι

αλλα λεει για προσφορα καρτοκινητου με 17 ευρω μια ωρα κατι τετοιο

Προφανώς αναφέρεσε στα προγράμματα ομιλίας WInd http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=320

Ναι ισχύει κανονικά (αλλά εδώ μιλάμε για συμβόλαια)

Αυτες τις μερες θα παω για νεο συμβολαιο wind flexy 20 =25.Θελω να ξερω ποσο θα μου ρθει το πρωτο παγιο???τα επομενα παγια??με τον φπα τελικο ποσο δηλ με νουμερα.....

πχ 20 ευρω με την προιποθεση βεβαια οτι δεν περναω το χρονο μου που δεν θυμαμαι ποσο ειναι στο 20........

μνμ ποσα μπορω να στελνω την μερα????

η ελαχιστη χρεωση ισχυει????

ποτε ξεκιναει ο δωρεαν χρονος???απο την πρωτη μερα ενεργοποιησης του λογαριασμου μου η οχι???

αν δεν θελω αυτο με τα σταθερα γινεται να μην το βαλω καθολου????

ακομη δεν καταλαβα γιατι το zero εχει παγιο????????

αυτο με το καρτοκινητο που χρεωνεσαι α17 ευρω και εχεις μια ωρα χωρις ελαχιστη χρεωση ισχυει το χει κανεις????

ευχαριστω πολυ

στον πρώτο μήνα θα έχεις το κανονικό πάγιο του πακέτου(25 ευρώ) μαζί με ένα πάγιο για τις ημέρες μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του πρώτου σου λογαριασμού. Από τον 2 μήνα και έπειτα μέχρι τον 13ο μήνα θα έχεις κανονικά την έκπτωση των 5 ευρώ από τον κάθε λογαριασμό σου...

@ Petros The Great...

Πετρο, πηγα χτες σε καταστημα να ενεργοποιησω το e-bill (τρομαρα μου) .

Μετα απο σχεδον 10-15 λεπτα αναμονης για να βρει την σωστη φορμα, τυπωνει την λαθος φορμα για BBEST. Αντε παλι ψαξιμο. Τελικα, η φορμα δεν βρεθηκε, αλλα το παιδι μου ειπε πως την περασε ηλεκτρονικα την αιτηση. Φανταζομαι στο EPPB η πως στην ευχη λεγεται.

Μου ειπε πως θα εχω σημερα το mail με τους σχετικους κωδικους κτλ.

Παραμυθακια μου πουλαγε?

Γιατι δεν υπεγραψα καμια αιτηση, δεν μου κρατησε ταυτοτητα, τιποτα!!!!

Γενικα, δεν ηθελα να του κανω φασαρια του ανθρωπου, γιατι ειχε και κοσμο μεσα που ηθελε να ερθει στο δικτυο της Wind και ειπα να μην του κανω χαλαστρα,

Αλλα δεν ειναι δυνατον να περιμενω 20 λεπτα με τον υπαλληλο να ψαχνει να βρει μια αιτηση στο συστημα να την τυπωσει , τελικα να μην την βρισκει και να φευγω χωρις τιποτα στα χερια μου!!!

Οποτε, επειδη δεν γνωριζω και πολυ καλα τις διαδικασιες των καταστηματων, το οτι δεν υπεγραψα την αιτηση, και δεν μου κρατησε ταυτοτητα, ενω μου υποσχεθηκε οτι ολα ειναι οκ και θα λαβω το mail σημερα, θα πρεπει να με κανει να θελω να επιστρεψω με κακες διαθεσεις, η οχι?

H2SO4 θα έπρεπε να τυπώσει μια αίτηση από το extranet και να τη συμπληρώσει, να την υπογράψεις και φυσικά να κρατήσει αντίγραφο της ταυτότητάς σου. Τώρα αν άλλαξε κάτι τις τελευταίες ημέρες και δεν το έμαθα, δεν ξέρω αλλά δεν το νομίζω. Πιθανότατα δεν θα σου έρθουν ποτέ οι κωδικοί...
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

H2SO4 eides an eisai sto n.. den ksereis ti mlks exei sta katastimata.

Autoi den einai synergates einai o eswterikos exthros.Poses fores pigan na tous kanoun allagi se wind 100 kai tous kanan se wind flexy 100.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΥΣΗ

H2SO4 θα έπρεπε να τυπώσει μια αίτηση από το extranet και να τη συμπληρώσει, να την υπογράψεις και φυσικά να κρατήσει αντίγραφο της ταυτότητάς σου. Τώρα αν άλλαξε κάτι τις τελευταίες ημέρες και δεν το έμαθα, δεν ξέρω αλλά δεν το νομίζω. Πιθανότατα δεν θα σου έρθουν ποτέ οι κωδικοί...

Πετρο, ευχαριστω...κι εγω ετσι τα θυμομουν, εχει χαρη που βιαζομουν και δεν ημουν μονος στο καταστημα, αλλα ειχα γονεις κτλ μαζι μου γιατι πηγαινα σε γιατρο και συμπτωματικα μπηκα στο καταστημα. Και να φανταστεις οτι ο @@ς ειδε σε τι αριθμοσειρα ανηκε το νουμερο μου (2333ΧΧΧ), και καταλαβε, και παλι εκανε τετοια χαζομαρα.

καλα....Εχουμε ομως μερικα καταστηματα, απαραδεκτα !!

Το εν λογω καταστημα ειναι της Mobistar....

Σημερα εχει απεργια, βαριεμαι να φαω τρελη κινηση, αυριο θα περασω μια βολτα απο το καταστημα.Και δεν με παιρνει να παρω 1260 να κανω παραπονο για το καταστημα, γιατι ξερω ακριβως τι γινεται, τι θα γινει, και πολυ απλα θα χασω τον χρονο μου.Επαγγελματισμος μηδεν....

H2SO4 eides an eisai sto n.. den ksereis ti mlks exei sta katastimata.

Autoi den einai synergates einai o eswterikos exthros.Poses fores pigan na tous kanoun allagi se wind 100 kai tous kanan se wind flexy 100.

Εν τω μεταξυ, το καταστημα ειναι σχετικα μεγαλο, ειχε δηλαδη 4 υπαλληλους μεσα, και ειχε λιγο κινηση, δηλαδη, ηταν ολοι απασχολημενοι με πελατη, και ενας πελατης περιμενε να τελειωσει καποιος απο τους αλλους 4. Τιποτα δηλαδη, και ολοι φωναζανε και πετουσαν χαρτια κτλ λες και περναγανε το φοβερο μαρτυριο και πηζανε στη δουλεια. Δεν εντυπωσιαστηκα καθολου....

σβησε την επωνυμια ρε τρελλε! τσ τσ τσ...

κανονικα σε 1-2 εργασιμες παιρνεις το mail με τους κωδικους σου...αρκει ο υπαλληλος να στειλει με φαξ την αιτηση.

Never Give Up:!:

Join friend!

Δεν με ενοχλει η επωνυμια :p Μην με μπριζωνεις κι εσυ τωρα και γραψω πιο συγκεκριμενο καταστημα ηταν!!!!!!! :p :p :p

Ποια αιτηση να στειλει με φαξ βρε συ? Αφου δεν υπαρχει αιτηση...

Δεν υπεγραψα πουθενα, μονο το email μου κρατησε, ουτε καν αντιγραφο ταυτοτητας...ηλεκτρονικα μου ειπε θα περασει την αιτηση...αν δεν βιαζομουν , θα το συζητουσαμε εκτενεστερα...

Και να στειλει κατι, δεν θα γινει δεκτο γιατι δεν συνοδευτεται απο ταυτοτητα και υπογραφη δικη μου...

Μου φαινεται πως δεν θα τα παμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλα...Εχετε ακουσει, απο προσωπικη εμπειρια η απο εμπιστα ατομα σας, οτι ορισμενα καταστηματα πωλουν λιστες με νουμερα συνδρομητων που χρησημοποιουν το καταστημα τους για διαφημιστηκους λογους?

Δεν θελω να πω λεπτομερειες, αλλα παραεινε μεγαλη συμπτωση....Το νουμερο μου ειναι απορρητο, εδω και δυο χρονια δεν εχει λαβει ποτε διαφημιση, και στα τελευταια 2 χρονια για συγκεκριμενο λογο, δεν χρειαστηκε να παω ποτε σε καταστημα Wind εκτος του κεντρικου της κηφησιας... Που πηγα στο εν λογω καταστημα, της περιοχης μου, δεν εκλεισαν καλα καλα 2 μερες και λαμβανω διαφημηση καταστηματος απο διπλανο δημο...δηλαδη, δεν ειναι μονο ο αριθμος μου αλλα και η διευθυνση, γιατι το καταστημα ειναι κοντα μου.Επειδη ειμαι μεσα στα πραγματα, το νουμερο μου το ξερουν ελαχιστοι, και ειμαι ΠΑΡΑ πολυ προσεκτικος...

Καθε βοηθεια δεκτη, πριν το ψαξω περεταιρω....

Min agxonesai kai se mena exei erthei analogo minima pou kai to diko mou einai aporito gia tous idious logous.De ftaiei to katastima auta ta kanei to marketing.

min sou pw oti kserw kai ta 7 prwta psifia tou kinitou sou.Oxi oti den borw na to vrw olo.

Το θεωρω γελοιο να λαμβανω διαφημιση για πα******δικο στην κηφισια στο κινητο μου....

edit...eleos...το φιλτρο του φορουμ εκοψε την λεξη papoutsadiko ... lol!!

Καλησπέρα παιδιά!

Ήθελα να ρωτήσω αν η περίφημη "Δέσμευση τιμής" ισχύει και στην περίπτωση που αγοράζω νέα συσκευή αλλά με επιδότηση αναβάθμισης συσκευής, λόγω ανανέωσης του συμβολαίου.

Ευχαριστώ!

giamar oxi den isxyei opws episis den isxyei se kapoia etairika paketa ypiresiwn opws tou ges.p.x. i cosmote mas dinei 3 euro eseis giati 5?

Meta kataligei guftiko pazari.

Δεν καταλήγει γύφτικο παζάρι κατά τη γνώμη μου, αλλά τεσπα.

Επίσης, υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω την επιδότηση αναβάθμισης που έχω από άλλο κατάστημα εκτός καταστημάτων Wind;

Πάντως αυτό το σλόγκαν "Στη WIND έχουμε τόσο καλές τιμές, που δεσμευόμαστε!" όσον αφορά τα καταστήματα Wind αγγίζει σχεδόν τα όρια της απάτης (λέμε τώρα) αφού τα πάντα είναι ακριβότερα στα καταστήματα Wind!

Άσε τις επιδοτήσεις που δίνει...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΜΕ!!!

oxi den isxiei ektos katastimatwn wind.

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ